Oct 27, 2009, 10:43 PM

Ρε παιδιά επειδή πήγα σήμερα να δω το νεο clio, έπεσα σε πωλητή λίγο άσχετο μου φάνηκε. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι η έκπτωση των 1000€ πηγαίνει και σε παραγγελίες και έτσι αν το επιλέξω του βάζω κανονικά τα έξτρα που θέλω. Εκεί είχε την έκδοση dynamic αλλά δυστυχώς το 3πορτο, πρόσεξα λοιπόν ότι έχει υποδοχη aux και usb, ισχύει;; τον ρώτησα και μου λέει ειναι στανταρ αφου το χει το usb, μετά του λέω πίσω ηλεκτρικά παράθυρα 'Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες και αυτόματα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με μηχανισμό κατά της παγίδευσης και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα 130€' το χει στο site α μου λέει ναι το πακετάκι των 130€ ψάχνει ψάχνει αλλά δε το χε στα εξτρα ειχε σκετο 'Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες και αυτόματα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με μηχανισμό κατά της παγίδευσης' και μου λέει α ναι η συγκεκριμένη έκδοση εχει αυτοματα και πίσω, του λέω σίγουρα; ναι 100%.
Τέλος για την έξτρα εγγύηση δε θυμόταν ακριβώς ποσο κοστιζε η επέκταση περίπου 650€ μου λέει ενώ εδω ειχα διαβάσει κάτι για 350€, τι ισχύει;