-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια τα σταθερα radar στο τμημα Αντιριο -Ιωαννινα λειτουργουν?Συναντησα τουλαχιστον 5 ,πριν τη γεφυρα του ευηνου,πριν το Αγρινιο καθως και στο χωριο Παναγια ,αναμεσα στην Αρτα και τα Ιωαννινα.
Ξερει κανεις?Όχι, ακόμη κανένα σταθερό δεν λειτουργεί από τα νεο-τοποθετημένα. Υπάρχει όμως ένα παλιότερο, στο χωριό Νεάπολη, που πιθανόν να λειτουργεί. Απλώς, αν πας από την παράκαμψη του Αγρινίου (το κομμάτι της Ιονιας Οδού που έχει δοθεί σε κυκλοφορία) δεν το συναντάς.
Γενικώς, προς το παρόν ανησυχούμε μόνον για τα κινητά ραντάρ-μπλόκα σ' αυτό το δρόμο. Που είναι κάμποσα πάντως και θέλουν προσοχή.
Προσοχή βέβαια θέλει κι αυτός ο δρόμος γενικά, ειδικά όταν ταξιδεύεις μέρα, που έχει πολλή κίνηση.
-
Γνωρίζει κανείς αν λειτουργούν τα δύο σταθερά radar(κάμερες)που βρίσκονται πηγαίνοντας Μεσογειακώς πρός Λαύριο:
- Μετά την πρώτη είσοδο για Κερατέα.
- Λίγο πρίν το Λαύριο(αμέσως μετά το τελευταίο parking σκαφών)
-
Θα αναφέρω μόνο ένα γεγονός και τα σχόλια δικά σας.
Κινούμαι σε οδό με όριο 90 χλ/ώρα και ξαφνικά βλέπω σήμα 50 χλ/ώρα αναρτημένο πάνω σε κάμερα ελέγχου ταχύτητας (το γνωστό κουτί)
Φρενάρισμα πανικού, δεν πέφτεις εύκολα από τα 90 στα 50 σε 20 μέτρα, και ο πίσω μου να έχει κολλήσει σχεδόν πάνω μου βρίζοντας.
Μπράβο στους υπεύθυνους, πραγματικά νοιάζεστε για την ασφάλειά μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠόσο πάει η παράβαση, άνω του 20%, είπαμε 350€ και στέρηση αδέιας για 2 εβδομάδες;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠροστάτες του λαού.
Στην συνέχεια βρήκα 2-3 παρόμοιες περιπτώσεις αλλά τότε ήμουνα προετοιμασμένος πήγαινα με 60 και είχα πίσω μου μια ουρά 2 χιλιομέτρων να βρίζουν.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ -
Εχω πολλες αμφιβολιες για το κατα ποσο αυτες οι καμερες εχουν πια φιλμ,μπορα ηταν και περασε
-
Κάμερες να'χαμε να λέγαμε
Ούτε φιλμ είχαν ποτέ
Ούτε ρεύμα είχαν ποτέ
-
μονο μερικές στις λεωφορείο λωρίδες κατά διαστηματα παλαιότερα είχαν λειτουργήσει
-
ξερει κανεις αν λειτουργουν τπτ ρανταρ στα τουνελ της δυτικης εγνατιας? δεν εχω περασει ακομα απο εκει, για εναν φιλο ρωταω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις αν λειτουργουν τπτ ρανταρ στα τουνελ της δυτικης εγνατιας? δεν εχω περασει ακομα απο εκει, για εναν φιλο ρωταω...Ο ΧιΦί λέει ότι δεν δουλεύουν. Ελπίζω να έχει δίκιο, αλλιώς θα του στείλω το λογαριασμό...
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Θα αναφέρω μόνο ένα γεγονός και τα σχόλια δικά σας.
Κινούμαι σε οδό με όριο 90 χλ/ώρα και ξαφνικά βλέπω σήμα 50 χλ/ώρα αναρτημένο πάνω σε κάμερα ελέγχου ταχύτητας (το γνωστό κουτί)
Φρενάρισμα πανικού, δεν πέφτεις εύκολα από τα 90 στα 50 σε 20 μέτρα, και ο πίσω μου να έχει κολλήσει σχεδόν πάνω μου βρίζοντας.
Μπράβο στους υπεύθυνους, πραγματικά νοιάζεστε για την ασφάλειά μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠόσο πάει η παράβαση, άνω του 20%, είπαμε 350€ και στέρηση αδέιας για 2 εβδομάδες;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠροστάτες του λαού.
Στην συνέχεια βρήκα 2-3 παρόμοιες περιπτώσεις αλλά τότε ήμουνα προετοιμασμένος πήγαινα με 60 και είχα πίσω μου μια ουρά 2 χιλιομέτρων να βρίζουν.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΣε ποιο δρόμο/σημείο ήταν η κάμερα;
-
Νέα φωτογραφικά ραντάρ στην Αττική οδό
-
Αρχίζει να υπάρχει κορεσμός σαν δρόμος, βάζουν και ραντάρ...σιγά μην ξαναπληρώσω 2.70 για να πηγαίνω με το γελοίο 80 που έχουν.
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Νέα φωτογραφικά ραντάρ στην Αττική οδόΑίσχος.
Πιο φοροεισπρακτικό δε θα μπορούσαν να το κάνουν να δείχνει, ακόμα και αν προσπαθούσαν.
-
λείπαν λίγα ραντάρ απ τη Α.Ο είναι η αλήθεια
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Νέα φωτογραφικά ραντάρ στην Αττική οδόΟ λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
-
-
καλά, το οπτικό υλικό στο βιντεάκι είναι θεϊκο
-
Σημερα το πρωι σε εναν φιλο του σταλθηκε ενα προστιμο με φωτο απο το αμαξι του κινουμενος σε λεωφορειολωριδα
-
Ενδιαφέρον. Λεπτομέρειες; Ημ/νία και ακριβή τοποθεσία ξέρουμε;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενδιαφέρον. Λεπτομέρειες; Ημ/νία και ακριβή τοποθεσία ξέρουμε;Ειναι απο την λεωφορειολωριδα της Πατησιων στο ρευμα καθοδου (προς κεντρο) 1 βδομαδα πριν! Και σαν γκαντέμης του πηραν τη προηγουμενη βδομαδα το διπλωμα σε μπλοκο εξω απο το Ολυμπιακο χωριο λογω υπερβολικης ταχυτητας! Τωρα με παιρνει τηλεφωνο συνεχεια για να βγουμε για κανα καφε!
Επισης στο Πειραια χθες και σημερα στη Πανεπιστημιου εξω απο το Ρεξ μαζεψε γερανος παπακια και μοτοσυκλετες! Μπραβο κινητοποιηση η τροχαια εδω και 2 βδομαδες γραφουν αβερτα και με χαροποιει!! -
Μαζεύουν χρήματα από παντού...απεγνωσμένα βλέπω.
Radar και πού βρίσκονται.