-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυριο πάω το DS για ΚΤΕΟ και σήμερα διαπίστωσα οτι δέν έχει φώτα όπισθεν!Είναι νορμάλ αυτό ή τα έχουν βγάλει?
Πρόσθετα ήταν πάντα, κάτω απο τον προφυλακτήρα.
Δε σε υποχρεώνει κανείς να έχεις φώτα όπισθεν, ή κάνω λάθος? -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Αυριο πάω το DS για ΚΤΕΟ και σήμερα διαπίστωσα οτι δέν έχει φώτα όπισθεν!
Είναι νορμάλ αυτό ή τα έχουν βγάλει?
Δε σε υποχρεώνει κανείς να έχεις φώτα όπισθεν, ή κάνω λάθος?Oπως τα λεει ο αγγελος ειναι με την μονη διαφορα πως κι εγω δεν ξερω αν στο κτεο χρειαζονται για να περασει
Παντως για μενα μπορεις να βρεις τα δικα του να τα βαλεις
Εμενα ειχε πανω κατι marshall -
citrovag
-
@'Goldentie' oπως στα ειπε ο nonos εχουν τα πραγματα αν σε ενδιαφερει αυτη με τα 500 το συζηταει αυτη γιατι εγω δεν θα μπορεσω να ασχοληθω με αυτην εχει αρκετη δουλεια
Σου στελνω και πμ για τον βατραχο που λεγαμε
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
citrovagΤι επαθες παλι εσυ
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αυριο πάω το DS για ΚΤΕΟ και σήμερα διαπίστωσα οτι δέν έχει φώτα όπισθεν!
Είναι νορμάλ αυτό ή τα έχουν βγάλει?
Δε σε υποχρεώνει κανείς να έχεις φώτα όπισθεν, ή κάνω λάθος?Oπως τα λεει ο αγγελος ειναι με την μονη διαφορα πως κι εγω δεν ξερω αν στο κτεο χρειαζονται για να περασει
Παντως για μενα μπορεις να βρεις τα δικα του να τα βαλεις
Εμενα ειχε πανω κατι marshallΚαι να φανταστώ οτι ανάβουν με ξεχωριστό διακόπτη και όχι με το που βάζεις την όπισθεν?
Τέλοσπάντον, τώρα δέν υπάρχει χρόνος να κάνω τίποτα, αύριο πάω και βλέπουμε. Κάτι μου λέει οτι θα πέσει πολύ γέλιο.
-
Όχι, υπάρχει βαλβίδα στο σαζμάν.
Εγώ πάντως ποτέ δεν είχα φώς όπισθεν, όπως επίσης ποτε δε μου κοίταξαν κανένα φανάρι όσες φορές έχω περάσει ΚΤΕΟ.
-
παλιά που είχα ένα 12 με διακόπτη για τα φώτα της όπισθεν με έκοψαν μόλις με πήραν πρέφα πως τα άναψα.
πήγα την άλλη μέρα με τα φώτα βγαλμένα πέρασα βγήκα έξω και τα ξαναβαλα. -
Α 110 ΑLPINE
**citrovag **Στειλε με πμ τα στοιχεια σου, σκεφτομαι να σου στειλω κατι
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Δωρακι ?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Δωρακι ?
http://images.google.com/images?oe=UTF- ... CCQQsAQwAw
-
Στο περιπου ναι
**Α 110 ΑLPINE **
-
Πως θα χωρεσει σε φακελο αυτο ρε
-
Θα δανειστω την ιδεα των Αμερικανων για τα Willys στον 2ο ΠΠ
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Θα δανειστω την ιδεα των Αμερικανων για τα Willys στον 2ο ΠΠ -
http://auto.howstuffworks.com/history-of-jeep.htm
H πρωτη παραγραφος
-
Success!
Πέρασε ΚΤΕΟ. Οι μόνες παρατηρήσεις ήταν οτι τα καυσαέρια είναι οριακά στο ρελαντί και θέλει ρύθμιση το καρμπυρατέρ και οτι οι δίσκοι μπροστά έχουν στραβώσει λίγο.
Μου είπε ο μάστορας οτι λόγω της θέσης τους είναι εκτεθειμένοι στα νερά και στραβώνουν εύκολα και να μην τους αλλάξω γιατί πάλι θα ξαναστραβώσουν. Ισχύει αυτό?
-
Διάβαζα σήμερα το πρωί στην Ημερησία τον νόμο Μπιρμπίλη για τις αποσύρσεις…Ε ρε πλάκες! Για την Αττική τα ευρώ λέει θα αντικατασταθούν με κάρτες απεριορίστων διαδρομών και max 500 γιουρίτος για αγορά ιχ μικρού κυβισμού …για δώστε μου το τηλ. του τύπου με το GS που θέλει τα 1500…
Έχουν χάσει την μπάλα...
-
Oι άνθρωποι είναι γελοίοι τι άλλο μπορείς να πεις. Από μια άποψη καλύτερα για να μην αποσυρθούν άλλα παλιά αμάξια για πενταροδεκάρες κανένας δεν αποσύρει το αμάξι του. Αλλά το πιο γελοίο είναι, ένα αμάξι ας είναι παλιό μόνο και μόνο επειδή είναι μεγάλου κυβισμού 2.000 και άνω, θα πληρώσει και ειδικό τέλος απο 150-600 ευρώ. Δηλαδή θεωρούμαι προνομιούχος εγώ επειδή έχω ένα αμάξι 20ετιας δίλιτρο, κι όχι ο πατέρας μου με ένα ολοκαίνουργιο audi a4, είναι λογικό
Δεν πάνε να κόψουν τον λαιμό τους καλύτερα -
Δεν το κάνουν καλύτερα τηλεπαιχνίδι...πως λέμε 'το κουτί ή την κουρτίνα'... τα τέλη ή την απόσυρση...φαντάσου να βάλουν στο τραπέζι και την τακτοποίηση των ημιπαιθρίων!
Ε ρε γλέντια!
Το κόβω γιατί είμαι εκτός θέματος, αλλά δεν μπορούσα να το κρατήσω... με έπνιγε.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη και αποσύρομαι με ελαφριά υπόκλιση.
Σταύρος '84 GSA Special
Classic Citroen Forum