-
πολυ καλα καταλαβα το προβλημα.κ αν ειναι αντιδραση κ αιτια κτλ..γιαυτο λοιπον ξαναρωταω.εχετε δει βτεκ να μην κραταει σταθερες στροφες στο cruise control? δεν νομιζω..γιαυτο λεω λοιπον μην τα συγκρινετε..ουτε καν με ειρωνια..
απο την αλλη αν αυτη η αυξομειωση των στροφων οφειλεται στο σκαλοπατι που προκαλειται απο το valvelift,στον επαναπρογραμματισμο τι κανουν τοτε?μετατοπιζουν το σκαλοπατι?
κ καταληγω,αφου εχει βρεθει οπως λετε η αιτια του προβληματος,γιατι δεν το διορθωνουν να τελειωνει αυτη η ιστορια?κ απλως το καλυπτουν?
καλη συνεχεια.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πολυ καλα καταλαβα το προβλημα.κ αν ειναι αντιδραση κ αιτια κτλ..γιαυτο λοιπον ξαναρωταω.εχετε δει βτεκ να μην κραταει σταθερες στροφες στο cruise control? δεν νομιζω..γιαυτο λεω λοιπον μην τα συγκρινετε..ουτε καν με ειρωνια..
απο την αλλη αν αυτη η αυξομειωση των στροφων οφειλεται στο σκαλοπατι που προκαλειται απο το valvelift,στον επαναπρογραμματισμο τι κανουν τοτε?μετατοπιζουν το σκαλοπατι?
κ καταληγω,αφου εχει βρεθει οπως λετε η αιτια του προβληματος,γιατι δεν το διορθωνουν να τελειωνει αυτη η ιστορια?κ απλως το καλυπτουν?
καλη συνεχεια..Εγώ δεν αναφερόμουν σε σενα πάντως...και το πρόβλημα είναι εν τέλη πολύ μεγαλύτερο από τη διατήρηση των στροφών με το cruise control ON!
-
στεφανε ουτε εγω αναφερομουν σε εσενα!ισα ισα που συμφωνουμε σε αυτο!!στον νκαραμα κ στον σαξο απαντουσα..
απλως καποιοι αναφερονται για το σκαλοπατι του valvelift λες κ ειναι ιδιο με το σκαλοπατι του vtec..προσωπικα δεν εχω οδηγησει το αυτοκινητο,οποτε κρινω μονο με βαση αυτα που διαβαζω..κ αυτο που διαβαζω ειναι κυριως για τις αυξομειωσεις στροφων με το cruisecontrol..κ ξαναρωταω λοιπον..αν ωφειλεται οπως λετε στο valvelift,το οποιο οπως λετε ειναι ιδιο με το vtec(πιθανως στην θεωρια να ειναι ιδια..),γιατι δεν εχω δει-ακουσει τιποτα παρομοιο για το Vtec?
επισης,εφοσον εχετε βρει την πηγη του προβληματος,γιατι η αουντι δεν το διορθωνει κ απλως το καλυπτει(κατα τα λεγομενα οσων εχουν κανει τα διαφορα updates..)? κ τελος,εφοσον οφειλεται στο valvelift,γιατι με χειροκινητο δεν παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα(απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα,μονο στα αυτοματα συμβαινει..αν λανθανω συγχωρεστε με)? -
στεφανε ουτε εγω αναφερομουν σε εσενα!ισα ισα που συμφωνουμε σε αυτο!!στον νκαραμα κ στον σαξο απαντουσα..
απλως καποιοι αναφερονται για το σκαλοπατι του valvelift λες κ ειναι ιδιο με το σκαλοπατι του vtec..προσωπικα δεν εχω οδηγησει το αυτοκινητο,οποτε κρινω μονο με βαση αυτα που διαβαζω..κ αυτο που διαβαζω ειναι κυριως για τις αυξομειωσεις στροφων με το cruisecontrol..κ ξαναρωταω λοιπον..αν ωφειλεται οπως λετε στο valvelift,το οποιο οπως λετε ειναι ιδιο με το vtec(πιθανως στην θεωρια να ειναι ιδια..),γιατι δεν εχω δει-ακουσει τιποτα παρομοιο για το Vtec?
επισης,εφοσον εχετε βρει την πηγη του προβληματος,γιατι η αουντι δεν το διορθωνει κ απλως το καλυπτει(κατα τα λεγομενα οσων εχουν κανει τα διαφορα updates..)? κ τελος,εφοσον οφειλεται στο valvelift,γιατι με χειροκινητο δεν παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα(απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα,μονο στα αυτοματα συμβαινει..αν λανθανω συγχωρεστε με)?Συγχώρεσε και εμένα αλλά νομίζω οτι βασίζεσαι και βασιζόμαστε σε πολλές 'υποθέσεις'..έτσι λοιπόν ίσως,λεω ίσως, ξεκινάς απο λάθος βάση..το αν το πρόβλημα διορθώνεται,θεραπεύεται,καλύπτεται δεν το ξέρω ούτε εγω ούτε εσυ ούτε κανένας εδω μέσα.Γιατί αν κάποιος το ήξερε,σίγουρα θα το ήξερε και η audi και θα το είχε ηδη επισκευάσει.Οπότε μέχρι να λυθεί με σιγουριά μήπως να είμαστε πιο φειδωλοί?
-
δεν μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου αρη..εκει ακριβως ηθελα να καταληξω..οτι καποιοι εχουν βρει ηδη ποιο ειναι το προβλημα!!αλλα το κρατανε μαλλον κρυφο απο την αουντι!!
η αουντι μια χαρα σοβαρη εταιρια ειναι.σιγουρα θα ψαχνει τροπο να διορθωσει το προβλημα(απο οπου κ αν προερχεται αυτο,δεν ειμαι μηχανικος για να γνωριζω)..κ απο τη στιγμη που η ιδια δεν εχει πει οτι ειναι το valvelift η το stronic η οτιδηποτε αλλο,συμφωνω μαζι σου οτι ολοι θα επρεπε να ειμαστε πιο φειδωλοι..
το μονο που γνωριζουμε ειναι οτι οσοι εχουν κανει τα updates εχουν παρατηρησει οτι το προβλημα δεν εξαφανιζεται αλλα καλυπτεται-περιοριζεται..
ξαναρωταω,αν ηταν οπως λενε καποιοι ριζα του προβληματος το valvelift,δεν θα επρεπε να παρουσιαζεται κ στα χειροκινητα?εκτος κ αν παρουσιαζεται κ δεν το εχουν αναφερει ακομα οι κατοχοι(η το ανεφεραν κ δεν το προσεξα),οποτε παω πασο..καταληγω εξηγωντας οτι καποιοι προσπαθησαν(ως συνηθεις υποπτοι ) να κανουν να φανει ενα προβλημα στην λειτουργια του κινητηρα(η οποιουδηποτε αλλου στοιχειου) της αουντι ως το ιδιο με την λειτουργια ενος αλλου κινητηρα(εν προκειμενω βτεκ)..εκει ειπα οτι με εκαναν κ γελασα..προσπαθουν να πεισουν οτι τα προβληματα τους ειναι κανονικα χαρακτηριστικα λειτουργιας αλλων κινητηρων..κ οτι εντελει δεν τρεχει κ τιποτα..
-
Να κανω και γω μια ερωτηση;
το προβλημα παρουσιαζεται οταν ειναι ενεργοποιημενο το cruise control? χωρις το cc διατηρωντας με το ποδι σταθερη ταχυτητα παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα? το σκαμπανεβασμα των στροφων παρουσιαζεται μονο με το s-tronic?
Κοιτα εμενα πιο πιθανο μου φαινεται να γινετε καποιο error στο βροχο που ελεγχει την ταχυτητα παρα οτι κατι φταιει με τον κινητηρα. γιατι αν εφταιγε ο κινητηρας το προβλημα θα υπηρχε με οποιαδηποτε σχεση στο κιβωτιο ενω εγω εχω καταλαβει οτι παρουσιαζεται σε συγκεκριμενες ταχυτητες (περιπου 130km/h).
βεβαια μπορει να μην εχω καταλαβει σωστα το προβλημα και ολ αυτα που λεω να ειναι απλα μπουρδες...
-
Yπάρχει κανείς που οδηγεί με 3,200 στροφές?
-
Φίλοι καλησπέρα και από εμένα..
¨οπως έχω προαναφέρει, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το σκαμπανέβασμα.
Το πρόβλημα λύθηκε σε ποσοστό 85% με update εγκεφάλου και σασμαν.
Αυτό που έμεινε είναι πραγματικά ενευ σημασίας.
Μην τρελαθούμαι κιόλας!!!
(Γύρισα το περασμένο Σάββατο από Αθήνα και με σταθερή ταχύτητα με cc 160km.h ήταν μια χαρά. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Yπάρχει κανείς που οδηγεί με 3,200 στροφές?τουλαχιστον απο περιεργεια για να δεις τη συμπεριφορα του προβληματος το κανεις....
-
Ο χρήστης elpap έγραψε:
Φίλοι καλησπέρα και από εμένα..¨οπως έχω προαναφέρει, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το σκαμπανέβασμα.
(Γύρισα το περασμένο Σάββατο από Αθήνα και με σταθερή ταχύτητα με cc 160km.h ήταν μια χαρά.οντως!!σιγα μην τρελαθουμε(ουτε ειπαμε οτι μετα το update,παραμενει σημαντικο το προβλημα.. )!!απο την αλλη,δοκιμασες να δεις στα 130 αν υπαρχει ακομα(βασικα για να λες 85% εστω κ πολυ λιγο υπαρχει..)?αν δεν λανθανω,σε εκεινη την ταχυτητα δεν εμφανιζοταν?
επισης,cpp γιατι να μην πηγαινει καποιος με 3.200στρ/λ?τις θεωρεις πολλες η λιγες?
-
Φίλοι καλησπέρα και από εμένα..
¨οπως έχω προαναφέρει, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το σκαμπανέβασμα.
(Γύρισα το περασμένο Σάββατο από Αθήνα και με σταθερή ταχύτητα με cc 160km.h ήταν μια χαρά.οντως!!σιγα μην τρελαθουμε(ουτε ειπαμε οτι μετα το update,παραμενει σημαντικο το προβλημα.. )!!απο την αλλη,δοκιμασες να δεις στα 130 αν υπαρχει ακομα(βασικα για να λες 85% εστω κ πολυ λιγο υπαρχει..)?αν δεν λανθανω,σε εκεινη την ταχυτητα δεν εμφανιζοταν?
επισης,cpp γιατι να μην πηγαινει καποιος με 3.200στρ/λ?τις θεωρεις πολλες η λιγες?
Συνήθως κρουζάρουμε στις 3,000 και τρέχουμε στις 4,000 και πάνω. Εγώ σπάνια κινούμαι με 3,200 ή 3,5000
-
piga simera stin audi edo stin kipro ke tous rotisa gia to problima me tis strofes
den tous exoun anaferi kapio problima apoti mou exoun pi alla aksizi na anafero oti edo to orio taxititas ine 100kmh ke dixos na exis problima me tin astinomia mporis mexri 120 kmh ke isos giafto na min to exi proseksi kanis
pantos den mou exoun anaferi kapia problimata simantika (ke ta atoma pou ine eki tous ksero arketa kala ke den nomizo na mou lene blakies)
afta gia tin ora
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
piga simera stin audi edo stin kipro ke tous rotisa gia to problima me tis strofesden tous exoun anaferi kapio problima apoti mou exoun pi alla aksizi na anafero oti edo to orio taxititas ine 100kmh ke dixos na exis problima me tin astinomia mporis mexri 120 kmh ke isos giafto na min to exi proseksi kanis
pantos den mou exoun anaferi kapia problimata simantika (ke ta atoma pou ine eki tous ksero arketa kala ke den nomizo na mou lene blakies)
afta gia tin ora
H απάντηση που σου δόθηκε είναι η ίδια ακριβώς που δίνεται απο ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο.Το εχω ξαναγράψει και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω γιατί εχει καταντήσει γελοίο πια.. σκέψου οτι όταν μετά απο 2-3 μέρες με πήραν απο την αντιπροσωπεία τηλ. για να ρωτήσουν τα συνηθισμένα (είστε ευχαριστημένος,πως σας φάνηκε το αυτοκίνητο κ.λ.π.),τους το είπα και αμέσως με σύνδεσαν με τον αρχιμηχανικό ο οποίος... δεν το είχε ξανακούσει..πριν απο κάποιες μέρες διάβασα εδω οτι κάποιο μέλος του forum ρώτησε για το πρόβλημα την ΙΔΙΑ αντιπροσωπεία και...του είπαν οτι δεν το έχουν ξανακούσει .Βέβαια το ίδιο γίνεται και στην ευρώπη όπως διαβάζω.
Μην δίνεις σημασία λοιπόν -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
piga simera stin audi edo stin kipro ke tous rotisa gia to problima me tis strofes
den tous exoun anaferi kapio problima apoti mou exoun pi alla aksizi na anafero oti edo to orio taxititas ine 100kmh ke dixos na exis problima me tin astinomia mporis mexri 120 kmh ke isos giafto na min to exi proseksi kanis
afta gia tin ora
H απάντηση που σου δόθηκε είναι η ίδια ακριβώς που δίνεται απο ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο.Το εχω ξαναγράψει και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω γιατί εχει καταντήσει γελοίο πια.. σκέψου οτι όταν μετά απο 2-3 μέρες με πήραν απο την αντιπροσωπεία τηλ. για να ρωτήσουν τα συνηθισμένα (είστε ευχαριστημένος,πως σας φάνηκε το αυτοκίνητο κ.λ.π.),τους το είπα και αμέσως με σύνδεσαν με τον αρχιμηχανικό ο οποίος... δεν το είχε ξανακούσει..πριν απο κάποιες μέρες διάβασα εδω οτι κάποιο μέλος του forum ρώτησε για το πρόβλημα την ΙΔΙΑ αντιπροσωπεία και...του είπαν οτι δεν το έχουν ξανακούσει .Βέβαια το ίδιο γίνεται και στην ευρώπη όπως διαβάζω.
Μην δίνεις σημασία λοιπόνaplos to leo giati to sinkekrimeno atomo pou ine stin audi ine ke sinkenis mou ke den nomizo na mou lei blakies (aftos itan ke o logos pou piga sto audi q5)
fisika anameno ke ego na erthi (argi omos genari) gia na mporo na exo kati sta xeria mou ke na mporo na ime pio sigouros se afta pou leo
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
piga simera stin audi edo stin kipro ke tous rotisa gia to problima me tis strofesden tous exoun anaferi kapio problima apoti mou exoun pi alla aksizi na anafero oti edo to orio taxititas ine 100kmh ke dixos na exis problima me tin astinomia mporis mexri 120 kmh ke isos giafto na min to exi proseksi kanis
afta gia tin ora
Το πιθανοτερο ειναι να σου λενε την ευκολοτερη απαντηση για να μη τους πρηξεις.Ειναι σχεδον απιστευτο να μην γνωριζουν το προβλημα...
Ειλικρινα απορω αν τα αυτοκινητα που παραγονται τωρα πχ θα παρουσιαζουν και αυτα τα ιδια? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
afta gia tin ora
Το πιθανοτερο ειναι να σου λενε την ευκολοτερη απαντηση για να μη τους πρηξεις.Ειναι σχεδον απιστευτο να μην γνωριζουν το προβλημα...
Ειλικρινα απορω αν τα αυτοκινητα που παραγονται τωρα πχ θα παρουσιαζουν και αυτα τα ιδια?anipomono na erthi gia na to matho
anamoni mexri to genari -
Μετά από την επίσκεψη στο συνεργείο:
- Πρόβλημα στροφών-> Φαίνεται να λύθηκε.
- Πρόβλημα κιβωτίου(δεν έπαιρνε μερικές φορές την όπισθεν)-> Φαίνεται να λύθηκε.
- Τρέμουλο τιμονιού-> Φαίνεται να περιορίστηκε σε μη ενοχλητικό σημείο.
- Τρέμουλο φώτων-> Φαίνεται να περιορίστηκε σε μη ενοχλητικό σημείο.
Έγιναν 2 ζυγοσταθμίσεις, τα update και σφίξιμο στα φανάρια. Ευχαριστημένος είμαι, αν παρατηρήσω κάτι θα ενημερώσω.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Μετά από την επίσκεψη στο συνεργείο:- Πρόβλημα στροφών-> Φαίνεται να λύθηκε.
- Πρόβλημα κιβωτίου(δεν έπαιρνε μερικές φορές την όπισθεν)-> Φαίνεται να λύθηκε.
- Τρέμουλο τιμονιού-> Φαίνεται να περιορίστηκε σε μη ενοχλητικό σημείο.
- Τρέμουλο φώτων-> Φαίνεται να περιορίστηκε σε μη ενοχλητικό σημείο.
Έγιναν 2 ζυγοσταθμίσεις, τα update και σφίξιμο στα φανάρια. Ευχαριστημένος είμαι, αν παρατηρήσω κάτι θα ενημερώσω.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ??
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ??
ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΚΛΟΠΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ?? -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ??
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ??
ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΚΛΟΠΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ??Σε παρακαλω γραφε με μικρα γιατι τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις.[MOD]
Σχετικα με ασφαλειες υπαρχει και το viewtopic.php?f=5&t=6935
AUDI Q5