-
M.Schumacher
J. Trulli
Ferrari -
Ο χρήστης montoya2 έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣJPM
JPM
WILLIAMSMe2!!
-
Θαρρετους??? φυγαμε
1.M.Schumacher
2.F.Alonso
3.FerrariΥ.Γ:Το σκεφτηκα να πω
1.Z.Baumgartner
2.G.Pantano
3.MinardiΑλλα πολυ παει.....
-
19 post διαφορετικά και ούτε μια McLaren ούτε ένας οδηγός της;;;
Εγώ θα το τολμίσω. Στην Ισπανία τα πάνε καλά αν και έχουν σπάσει και εκεί κάτι κινητήρες στον τελευταίο γύρο. Φέτος βέβαια πρόβλημα με τον κινητήρα δεν έχουν άρα...Νικητής αγώνα: K. Raikonen
Pole: Juan Pablo Montoya
Ομάδα:Williams -
Ο χρήστης k έγραψε:
Εγώ θα το τολμίσω. Στην Ισπανία τα πάνε καλά αν και έχουν σπάσει και εκεί κάτι κινητήρες στον τελευταίο γύρο. Φέτος βέβαια πρόβλημα με τον κινητήρα δεν έχουν άρα...Νικητής αγώνα: K. Raikonen
Ομάδα:WilliamsΩχ, μην το κανεις αυτο!!!Η Βαρκελωνη απαιτει τα παντα.Δυναμη κινητηρα,οσο το δυνατον καλυτερη αεροδυναμικη,τα παντα.Εμεις(ΜcLaren ) γυριζαμε το χειμωνα 1,9 δευτερολεπτα πιο αργα στο γυρο απο τον Μπατον!
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ομάδα:WilliamsΩχ, μην το κανεις αυτο!!!Η Βαρκελωνη απαιτει τα παντα.Δυναμη κινητηρα,οσο το δυνατον καλυτερη αεροδυναμικη,τα παντα.Εμεις(ΜcLaren ) γυριζαμε το χειμωνα 1,9 δευτερολεπτα πιο αργα στο γυρο απο τον Μπατον!
Αφ' ενός βαρέθηκα δεν αντέχω άλλο κόκκινο, άλλο Σουμάχερ αφ' ετέρου τώρα το έκανα είναι αργά και δεν προτίθεμαι επ' ουδενί να το αλλάξω και εφ' ετρίτου που ξέρεις μπορεί και να βγώ αληθινός
-
- M Schumacher
- J. Button
- Ferrari
-
MS
MS
Ferrari -
- Schumacher M.
- Schumacher M.
- Ferrari
-
MS
MS
Ferrari -
Βλεπω το ριχνουμε ολοι στα σιγουρα...!
Παντως θα εβλεπα κ Alonso για pole αλλα η Renault δεν μου φαινεται σε τοσο καλη κατασταση. Ομως δεν τον αποκλειω απο podium. -
Michael Schumacher
Michael Schumacher
Scuderia FerrariΚαλή επιτυχία σε όλους.
-
Πάντως αν ο Michael Schumacher κερδίσει και στην Ισπανία, αυτό θα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, δηλαδή κάποιος πιλότος να κερδίσει τα 4 πρώτα Grand Prix της σεζόν.
-
- M. Sschumacher
- J. Button
- Ferrari
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πάντως αν ο Michael Schumacher κερδίσει και στην Ισπανία, αυτό θα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, δηλαδή κάποιος πιλότος να κερδίσει τα 4 πρώτα Grand Prix της σεζόν.Kaneis la8os file mou...
4 nikes sta 4 prwta GP eixe o Senna to 1991 (Phoinex,Interlagos,Imola,Monaco)
To Recor to exei o Nigel Mansell apo 1992 me 5 nikes se isari8ma GP.
Akoma exei dromo o MS...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πάντως αν ο Michael Schumacher κερδίσει και στην Ισπανία, αυτό θα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, δηλαδή κάποιος πιλότος να κερδίσει τα 4 πρώτα Grand Prix της σεζόν.Εννοείς τα πέντε όχι δεν θα είναι η πρώτη φορά το είχε κάνει και ο Μάνσελ το '92.
Προβλεψεις για το GP της Ισπανιας