-
Εμενα για χρονια αστην οδό Ιουλιανου και εχω να κανω 2 δηλώσεις.
Εμενα γιατι δεν μου την πεφτανε ποτε 2-2 οι γκομενες...ουτε και πουτανες ουτε τπτ
Εχει πολλες ζαρνηνιερες στα πεζοδρομια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμενα για χρονια αστην οδό Ιουλιανου και εχω να κανω 2 δηλώσεις.Εμενα γιατι δεν μου την πεφτανε ποτε 2-2 οι γκομενες...ουτε και πουτανες ουτε τπτ
Δεν είχες BMW
-
Άλλοι μάρτυρες δεν υπάρχουν
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμενα για χρονια αστην οδό Ιουλιανου και εχω να κανω 2 δηλώσεις.Εμενα γιατι δεν μου την πεφτανε ποτε 2-2 οι γκομενες...ουτε και πουτανες ουτε τπτ
Μα έχει συμβει και εμάς να μπαίνει η ιερόδουλη μέσα στο αμάξι και να μη βγαίνει..
Τελικά βγήκε μαζί με τα ψιλά που ήταν στο αμάξι
Δε σε παίρνει κιόλας να κάνεις τσαμπουκά γιατί ο P.I.M.P. καραδοκεί στη γωνία. -
-
Μπερλουσκόνι, το φαινόμενο.
Είναι να απορεί κανείς, δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος στην Ιταλία?Σχεδόν 100.000 γυναίκες έχουν υπογράψει έγγραφο διαμαρτυρίας για την προσβολή που εξαπέλυσε ο Ιταλός πρωθυπουργός σε γυναίκα πολιτικό κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε στην αριστερή πολιτικό Ρόζι Μπίντι ότι είναι «πιο όμορφη παρά έξυπνη», θέλοντας να την προσβάλει τόσο σε σχέση με την εμφάνιση όσο και με την εξυπνάδα της. «Δεν είμαι μια γυναίκα στη διάθεσή σας», του απάντησε η Μπίντι, ένα σύνθημα που τώρα εμφανίζεται σε μπλουζάκια και πανό.
Περίπου 97.000 Ιταλίδες έχουν υπογράψει το έγγραφο «Γυναίκες που προσβλήθηκαν από τον πρωθυπουργό», αντίστοιχα αιτήματα κυκλοφορούν στο Facebook, ενώ σε διάφορες πόλεις έχουν πραγματοποιηθεί διαμαρτυρίες.
Από την πλευρά του ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι ήταν απλώς ένα «αστείο» σε «μία στιγμή απογοήτευσης».
«Ας πει κάποιος στον Μπερλουσκόνι ότι δεν είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ», δήλωσε η γερουσιαστής Πατρίτσια Μπουνιάνο, αποκαλώντας τον σωβινιστή. «Είναι προσβλητικό που αναφέρεται πάντα στις γυναίκες με αισθητικούς όρους».
Η καμπάνια στηρίζεται από την κεντροαριστερή εφημερίδα La
Repubblica, η οποία ανακοίνωσε ότι πάνω από 3.000 γυναίκες έστειλαν τις φωτογραφίες τους με συνθήματα όπως «Γυναίκες που προσβλήθηκαν από έναν άνδρα που φοράει φον ντε τεν» ή «Δεν είμαστε οι παλλακίδες σου». Η εφημερίδα δημοσιεύει κάθε ημέρα μία σελίδα με υπογραφές και φωτογραφίες.
Σχολιαστές κάνουν λόγο για σπάνια έκφραση φεμινιστικής αλληλεγγύης στη χώρα, όπου τα «μαργαριτάρια» του πρωθυπουργού δεν προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις.
Σύμφωνα με την Μπίντι, οι διαμαρτυρίες καταδεικνύουν ότι ένας «νέος φεμινισμός» αποκτάει ρίζες στην Ιταλία
-
Εγω ακουσα σε ολα τα καναλια οτι το αυτοκινητο του πιστολερο ηταν χωρις πινακιδες..... και οτι ηταν μεθυσμενος....
Στην Ιταλια η διενεξη ειναι μεταξυ του μπερλουσκονι και της ρεπουμπλικα..... προσωπικα δεν εμπιστευομαι τον τυπο!!!! βλεποντας τι γραφουν εδω.... οι αντιστοιχες....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στην Ιταλια η διενεξη ειναι μεταξυ του μπερλουσκονι και της ρεπουμπλικα..... προσωπικα δεν εμπιστευομαι τον τυπο!!!! βλεποντας τι γραφουν εδω.... οι αντιστοιχες....
Το ότι ψήφισε νόμο για την ασυλία του δεν σε υποψιάζει; Το να μιλάμε για πόλεμο του τύπου κατά του media-ρχη στην Ιταλία είναι ανέκδοτο.
-
http://www.boston.com/bigpicture/2009/1 ... eport.html
πολυ καλο αφιερωμα
-
Το 40% των Ρουμάνων με AIDS δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_303636 -
Γι αυτό λεμε μην τυχόν και μπει σεξουαλική αγωγή στα σχολεία
Διαβόλου πράγματα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γι αυτό λεμε μην τυχόν και μπει σεξουαλική αγωγή στα σχολεία
Διαβόλου πράγματα+1
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το 40% των Ρουμάνων με AIDS δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_303636μιλάμε για το 0.4*0.1 (Wiki) του πληθυσμού της Ρουμανίας
-
- μετανοείτε
Αυτοί οι παπάδες είναι οπισθοδρομική κομπανία στην πλειοψηφία τους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ότι ψήφισε νόμο για την ασυλία του δεν σε υποψιάζει; Το να μιλάμε για πόλεμο του τύπου κατά του media-ρχη στην Ιταλία είναι ανέκδοτο.
Τον πολεμο τον κανει η ρεπουμπλικα....... οχι ολος ο τυπος (που ισως τον ελεγχει!!) αλλα οι Ιταλοι τον θελουν.....
-
http://www.taxheaven.gr/show_law.php?id=10533
Εγκύκλιος Ο.Α.Ε.Ε. 92 (κλπ
...Μετά από αιτήσεις ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε., οι οποίες υποβλήθηκαν στα περιφερειακά τμήματα του Οργανισμού και αφορούσαν την εξαίρεσή τους από το σύστημα ασφάλισης του Α.Μ.Κ.Α.- Ε.Μ.Α.Ε.Σ., επικαλούμενοι λόγους παραβίασης
α) θρησκευτικής και
β) συνταγματικής συνείδησης, το Τμήμα Μητρώου απέστειλε σχετικό ερώτημα προς τη Γ.Γ.Κ.Α. του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας...AMKA = 666
-
Εξελίσσονται μη θανατηφόρα όπλα ελέγχου πλήθους, βλέπε
http://www.newscientist.com/article/mg2 ... e-sky.html
Μια κεραία (αερομεταφερόμενη από ελικόπτερο πιθανώς) θα εκπέμπει χιλιοστομετρική ακτινοβολία 95GHz (3mm). To περίβλημα το δέρματος (0.3mm) απορροφά την χιλιοστομετρική ακτινοβολία, προκαλείται οξύς πόνος για 5 sec και το πλήθος υποχωρεί. No comments. IΠΖ
-
Γιατί δεν το εφαρμόζουν στις μάχες αυτό; Αν ξεραθεί μια ταμπουρωμένη εχθρική ομάδα για 5', είναι νεκρή.
Ή μήπως θεωρείται πολύ απάνθρωπο;
-
Πλούσιοι Γερμανοί προσφέρουν μέρος της περιουσίας τους για να βοηθήσουν τη χώρα τους
Εδώ το πολύ να μπουν σε κανένα φόρουμ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πλούσιοι Γερμανοί προσφέρουν μέρος της περιουσίας τους για να βοηθήσουν τη χώρα τουςΕδώ το πολύ να μπουν σε κανένα φόρουμ.
Μάλλον δεν έχουν πολλές ελπίδες όμως, αφού το φιλελεύθερο κόμμα FDP, νέος σύμμαχος της Μέρκελ, επιμένει στις προεκλογικές υποσχέσεις του να μειώσει τους φόρους.
πολύ μου αρέσει η πώληση φιλαθρωπικών συναισθημάτων τσαμπέ
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]