Καλημερα στους απανταχου volvisti! Χαιρομαι που η πατρεα και το ενδιαφερον μεγαλωνει για μια μαρκα που το αξιζει! Σαν κατοχος S60 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη μου, αν και τωρα τελευταια εχω δυο μικροπροβληματακια. Πρωτον, σε χαμηλες ταχυτητες μεσα στη πολη π.χ. οταν περναω πανω απο ανωμαλιες του οδοστρωματος ακουγεται ενας ξερος ηχος (γκουπ) απο το τροχο πισω δεξια. Μηπως ξερετε που μπορει να οφειλεται αυτο; Επισης οταν κλεινω το παραθυρο του οδηγου τερμα και εμπλεκεται η αυτοματη λειτουργια ανεβαινει τερμα και μετα κατεβαινει απο μονο του. Εχει συμβει σε κανεναν κατοχο S60 το ιδιο; Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι μια χαρα, πολυτελες, ανετο και δυνατο με ενα τουρμπο που εχει κανει πολλους γερμανοφιλους να αναθεωρησουν!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Και εγω...αγορασα online απο Γερμανια τα αμορτισερ....με 197 euro + 16 μεταφορικα συνολο 213 euro
για μια 4αδα αεριου-λαδιου της Gabriel....Aναμονη τωρα μεχρι να τα παραλαβω και να μπουν επανω....στη Volvara!!!!
Για τα 4 η τιμη είναι οντως πολυ χαμηλη. Η μάρκα αυτη τι προελεύσεως ειναι? Εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα με τα εργοστασιακα?
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Και εγω...αγορασα online απο Γερμανια τα αμορτισερ....με 197 euro + 16 μεταφορικα συνολο 213 euro
για μια 4αδα αεριου-λαδιου της Gabriel....Aναμονη τωρα μεχρι να τα παραλαβω και να μπουν επανω....στη Volvara!!!!
Για τα 4 η τιμη είναι οντως πολυ χαμηλη. Η μάρκα αυτη τι προελεύσεως ειναι? Εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα με τα εργοστασιακα?
Τα χαρακτηριστικα ναι ειναι ιδια με τα εργοστασιακα...τωρα η φιρμα αυτη υπαρχει χρονια...και κατασκευαζει αμορτισερ...νομιζω Αμερικη εχουν εδρα...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Τα χαρακτηριστικα ναι ειναι ιδια με τα εργοστασιακα...τωρα η φιρμα αυτη υπαρχει χρονια...και κατασκευαζει αμορτισερ...νομιζω Αμερικη εχουν εδρα...
Και ποιο ειναι το site φιλε μου? Διοτι οντως, η τιμη ειναι εξαιρετικα χαμηλη, κι αν οντως οι προδιαγραφες ειναι σαν τις εργοστασιακες, είναι πολυ καλή περίπτωση.
-
Kαλησπερα στην παρεα. Μολις αγορασα 5 φίλτρα καμπίνας γνησια VOLVO για c30/s40/v50 (αυτα που προορίζονται για αυτοκίνητα με το σύστημα ελέγχου ποιότητας αέρα IAQS, κοινώς ενεργού ανθρακα) 35 ευρω με τα μεταφορικα (από Αγγλια). Εδω το ένα, η αντιπροσωπεία το χρεώνει 45 ευρω.
Προς αναμονη για τακακια τωρα.αν θες πόσταρε το Site
-
Και ποιο ειναι το site φιλε μου? Διοτι οντως, η τιμη ειναι εξαιρετικα χαμηλη, κι αν οντως οι προδιαγραφες ειναι σαν τις εργοστασιακες, είναι πολυ καλή περίπτωση.
Kαλησπερα στην παρεα. Μολις αγορασα 5 φίλτρα καμπίνας γνησια VOLVO για c30/s40/v50 (αυτα που προορίζονται για αυτοκίνητα με το σύστημα ελέγχου ποιότητας αέρα IAQS, κοινώς ενεργού ανθρακα) 35 ευρω με τα μεταφορικα (από Αγγλια). Εδω το ένα, η αντιπροσωπεία το χρεώνει 45 ευρω.
Προς αναμονη για τακακια τωρα.αν θες πόσταρε το Site
o.k
http://www.teilesuche24.de/search?q=sto ... &s=gabriel
-
Ξεχασα....εχει και αλλες εταιριες σε πολυ καλες τιμες.!!!
Το κουφο παντως ειναι οτι πριν τα ειχε διαθεσιμα και για V50 1.8.....τωρα οχι...μηπως πηρα τα τελευταια....διαθεσιμα...
-
Φιλε μου ειμαι πολυ ενθουσιασμενος για την επιλογη μου. Να φανταστεις πως ειμαι 23 χρονων και αυτο το αυτοκινητο το γλυκοκοιταω εδω και 3 χρονια αν δεν κανω λαθος, μεχρι που το ειχα ξεχασει τελειως. Οσπου λοιπον που αποφασισα πως πρεπει να παρω καινουργιο τοτε μετα απο μια ερευνα αγορας και καταλιγοντας οτι το scirocco δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και πως τα χρηματα που θα δαπανουσα θα ηταν πολυ περισσοτερα απο αυτα που ειχα αποφασισει να δαπανισω ξανα θυμηθηκα τον προ 3ετιας ποθο μου. Οσο αναφορα την αντιπροσωπια πηγα στον Σφακιανακη αλλα μου φανικε λιγακι μπαγασας και η τιμη που μου εκανε δεν με τρελενε , δεδομενου οτι θα πληρωνα ντουκου. Γιαυτο τον λογο πηγα στυν Αutopoint και μου εκανε 1000 € παρακατω απο τον προηγουμε + 5 χρονια δωρεαν ανταλλακτικα και service.Πιστευω πως τα 15300 € - 2000 € μπονους απο την αποσυρση ενος ματρακα που ειχα δηλαδη 13300 € ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη τιμη για ενα Volvo c30 1.6 Kinetic δεν συμφωνειτε?
-
-
Ο χρήστης euthymis έγραψε:
Φιλε μου ειμαι πολυ ενθουσιασμενος για την επιλογη μου. Να φανταστεις πως ειμαι 23 χρονων και αυτο το αυτοκινητο το γλυκοκοιταω εδω και 3 χρονια αν δεν κανω λαθος, μεχρι που το ειχα ξεχασει τελειως. Οσπου λοιπον που αποφασισα πως πρεπει να παρω καινουργιο τοτε μετα απο μια ερευνα αγορας και καταλιγοντας οτι το scirocco δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και πως τα χρηματα που θα δαπανουσα θα ηταν πολυ περισσοτερα απο αυτα που ειχα αποφασισει να δαπανισω ξανα θυμηθηκα τον προ 3ετιας ποθο μου. Οσο αναφορα την αντιπροσωπια πηγα στον Σφακιανακη αλλα μου φανικε λιγακι μπαγασας και η τιμη που μου εκανε δεν με τρελενε , δεδομενου οτι θα πληρωνα ντουκου. Γιαυτο τον λογο πηγα στυν Αutopoint και μου εκανε 1000 € παρακατω απο τον προηγουμε + 5 χρονια δωρεαν ανταλλακτικα και service.Πιστευω πως τα 15300 € - 2000 € μπονους απο την αποσυρση ενος ματρακα που ειχα δηλαδη 13300 € ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη τιμη για ενα Volvo c30 1.6 Kinetic δεν συμφωνειτε?Καλως ορισες...και μεγεια το C30 σου...
καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι...να το χαιρεσαι...
και πολυ καλη η τιμη που το πηρες...οντως...
-
Εξαιρετική η τιμή για το C30 1.6.
Πολλά τα καλά που σου προσφέρουν επίσης, κι αξίζουν.
Εγώ όταν πήγα στην Autopoint εδώ στη Θεσσαλονίκη, μου είπαν ότι δεν υπήρχαν S40 διαθεσιμα με χαμηλό τέλος ταξινόμησης (απόσυρση δυστυχώς δεν παίζει για μένα), οπότε η τιμή χωρίς το δωρεάν σέρβις θα είναι 17700 με το κλειδί στο χέρι για ένα 1600!!!!!!
Οπότε, έτρεξα στο Σφακιανάκη (που είχε και test drive διαθέσιμο, ενώ οι άλλοι όχι), το 1600 Kinetik ήταν στα 16850, ενώ το 1800 στα 17520. Φυσικά, προτίμησα το 1.8....Στο θέμα των ανταλλακτικών τώρα, καλό είναι να καθορίσουμε μια βάση από προμηθευτές για τα αυτοκίνητά μας, ώστε να ξέρουμε από πριν ποιο ανταλλακτικό θα προτιμήσουμε κι από που (ebay συμπεριλαμβανομένου)...
-
Καλημερα στους απανταχου volvisti! Χαιρομαι που η πατρεα και το ενδιαφερον μεγαλωνει για μια μαρκα που το αξιζει! Σαν κατοχος S60 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη μου, αν και τωρα τελευταια εχω δυο μικροπροβληματακια. Πρωτον, σε χαμηλες ταχυτητες μεσα στη πολη π.χ. οταν περναω πανω απο ανωμαλιες του οδοστρωματος ακουγεται ενας ξερος ηχος (γκουπ) απο το τροχο πισω δεξια. Μηπως ξερετε που μπορει να οφειλεται αυτο; Επισης οταν κλεινω το παραθυρο του οδηγου τερμα και εμπλεκεται η αυτοματη λειτουργια ανεβαινει τερμα και μετα κατεβαινει απο μονο του. Εχει συμβει σε κανεναν κατοχο S60 το ιδιο; Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι μια χαρα, πολυτελες, ανετο και δυνατο με ενα τουρμπο που εχει κανει πολλους γερμανοφιλους να αναθεωρησουν!
-
Ο χρήστης euthymis έγραψε:
... Γιαυτο τον λογο πηγα στυν Αutopoint ... δωρεαν ανταλλακτικα και service ...Να προσέξεις λίγο (μάλλον πολύ) την ποιότητα εργασίας τους ... ιδίως απο την στιγμή που είναι και δωρεάν!
Από το οικογενειακό περιβάλλον μου υπάρχει θέμα με S40 (πολλά μηχανικά προβλήματα έως και ακινητοποίηση που λύθηκαν κάποια με την εγγύηση, το Clima -που δεν διορθώθηκε εδώ και 3 χρόνια ... ακόμα- και κάποιοι θόρυβοι που προεκυψαν ... μετά απο servise τους και διορθώθηκαν από φιλότιμο αντιπρόσωπο ... στη Θράκη) και επικοινωνίες με Σουηδία! Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαλλον είναι Monday car αν και οι απαντήσεις που έδιναν οι υπεύθυνοι ήταν ... 'έτσι κάνουν όλα'!!!
Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ... μέχρι να τραβηχτούν κάποια αυτάκια! -
το ειπα και θα το ξαναπω.... μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σαν αμαξι το C30..... ενα και μοναδικο μειονεκτημα οι χωροι, κατα τα αλλα εξαιρετικο
θα το προτιμουσα απο πολλα τιεσοειδη....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το ειπα και θα το ξαναπω.... μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σαν αμαξι το C30..... ενα και μοναδικο μειονεκτημα οι χωροι, κατα τα αλλα εξαιρετικοθα το προτιμουσα απο πολλα τιεσοειδη....
έχει πολύ καλό rιde, feeling ,etc !!!! αλλά ο 1.8 είναι απλά επαρκής
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το ειπα και θα το ξαναπω.... μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σαν αμαξι το C30..... ενα και μοναδικο μειονεκτημα οι χωροι, κατα τα αλλα εξαιρετικοθα το προτιμουσα απο πολλα τιεσοειδη....
Και μενα μου αρεσει παρα πολυ....το σκεφτομαι αργοτερα για δευτερο...με τον κινητηρα 1.6 Tdiesel ομως....που ειναι και παρα πολυ οικονομικος....και ροπατος...
-
φτηνα ελαστικα κ αμορτισερ κλπ κλπ . μπορειτε να παραγγειλετε κ εδω ...: www.camskill.co.uk
-
http://www.teilesuche24.de/search?q=sto ... &s=gabriel
παιδιά αυτή η ιστοσελίδα έχει πολλά ανταλακτικά για τα volvo μας
ιμάντας χρονισμού της bosh για 1.6 σαν το δικό μου 86 ευρώ
ιμάντας skf 76 ευρώυαλοκαθαριστήρες bosh 30 ευρώ
τακάκια μπρος πίσω bosh στα 80 ευρώ
-
,όμως έχει μπει κάποιος στα παλιά περιπολικά που είχε η ΕΛ.ΑΣ τα VOLVO , με τον μεγάλο φάρο...
Άρμα μάχης.... -
φίλτρα ενεργού άνθρακα απο 10 εώς 22 ευρώ (45 τιμή αντιπροσωπείας)
φίλτρα αέρα 18 εώς 14 ευρώ
παιδιά αν κάποιος ξέρει και άλλες ιστοσελίδες απο Ευρώπη με ανταλλακτικά και αξεσουάρ volvo ας τις αναφέρει...
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
φίλτρα ενεργού άνθρακα απο 10 εώς 22 ευρώ (45 τιμή αντιπροσωπείας)φίλτρα αέρα 18 εώς 14 ευρώ
παιδιά αν κάποιος ξέρει και άλλες ιστοσελίδες απο Ευρώπη με ανταλλακτικά και αξεσουάρ volvo ας τις αναφέρει...
Εχω μερικες ακομα απο Αγγλια και απο Αμερικη...συμφερει τωρα που το δολλαριο που ειναι στα κατω του....
http://www.myvolvoshop.com/
http://www.myvolvoparts.com/partlocator ... eid=215047
http://www.partsforvolvosonline.com/
http://www.volvopartshop.com/ολα στελνουν Ελλαδα...