-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Χα εγώ δεν το ξέρω...που μου λείπουν 99 δραχμές για να βάλω στην άκρη ένα 100ρικο???
α ρε στεφανε γαμω τα παιδια εισαι (οχι σαν το πασχο )
αυτο το κουσουρι να μην ειχες...έλα μωρέ τώρα...όλοι καλοί είμαστε και από κουσούρια άλλο τίποτα! Εσύ είσαι audakias, ο πάσχος γαύρος, εγώ γαμώ τα παιδιά...καλά είναι να ουμ...
-
ναι μωρε δε βαριεσαι.. καλα να μαστε
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Η 911 ΤΤ μια ζωή κάτω από την αντίστοιχη Ferrari ήταν σε επιδόσεις. Έτσι και η καινούρια που παρουσιάστηκε μόλις έχει 500 άλογα έναντι 570 της Ferrari. Ας πάει για ψάρεμα καλύτερα!
Ε τα μεγάλα θα πάνε στα 700! Ήδη η Murcielago SV έπιασε τα άλογα της Enzo (με πολύ μεγαλύτερο βάρος και άρα πολυ πιο αργή συνολικά βέβαια). Η επόμενη γενιά θα χτυπάει 700άρια. Τα hypercars (ο αντικαταστάτης της Enzo πχ) να δούμε που θα πάνε...
Τα μονοθέσια έχουν κορυφαία ροπή για τον κυβισμό τους! Έτσι και οι Ferrari δρόμου! Και φυσικά ισχύει η αγωνιστική τεχνογνωσία! Εγκάθετε φίλε μου...
Ωπα, ωπα μισο λεπτο, θα υπερασπιστω εδω τον Qsis, γιατι ειστε αδικοι...
Αμα συγκρινουμε, θα συγκρινουμε ιδιες εποχες. Τι εκανε η 430 F1 στα ιδια λεφτα με την
997ΤΤ, ηταν καλυτερη σε επιδοσεις? Για να ακουω απαντησεις...
Επισης το ιδιο ισχυει για τον ταυροβαγγελη (Gallardo).
Για να βαλουμε μια 550-2 VB διπλα σε 430Scuderia, εκει να δεις πολεμος, αυτη ειναι συγκριση...Ναι Γρηγόρη, η 430 ήταν ταχύτερη και στην ευθεία και παντού (σε καλό οδόστρωμα εννοείται)!!! 0-60μίλια σε 3.5 η Ferrari, 3.9 η Porsche, 0- 400m: 11.7 Ferrari, 12.3 η Porsche Ορίστε και τα links των μετρήσεων από το ίδιο περιοδικό για του λόγου το αληθές!
Ferrari: http://www.roadandtrack.com/assets/down ... _panel.pdf
Porsche: http://www.roadandtrack.com/article.asp ... le_id=3778Όσο για την την Balboni απέναντι στην Scuderia, αν κρίνουμε από την 560-4 η Lambo είναι σαφώς πίσω παντού πάλι.
-
Εγώ πάντως γουστάρω τον Θοδωρή που έχει μέσα σε ένα χρόνο 3000 χιλιόμετρα με την Scuderia! Κι εγώ κάπως έτσι θα το είχα το κόσμημα! Το να το κυκλοφορείς κάθε μέρα είναι σαν να βάζεις ένα supermodel να πλένει τα πιάτα. Ακου εκεί 200.000 χιλιόμετρα... ταροφικούση...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως γουστάρω τον Θοδωρή που έχει μέσα σε ένα χρόνο 3000 χιλιόμετρα με την Scuderia! Κι εγώ κάπως έτσι θα το είχα το κόσμημα! Το να το κυκλοφορείς κάθε μέρα είναι σαν να βάζεις ένα supermodel να πλένει τα πιάτα. Ακου εκεί 200.000 χιλιόμετρα... ταροφικούση...εγω τοσα θα της εκανα μπας και δεν προλαβω
ο θωδορης ειναι υπερβολικος , πρωτα απ'ολα της εχει φτιαξει γυαλα
καλα κανει και τη προσεχει βεβαια, αλλα αυτοκινητο που βγαινει στο δρομο ειναι κι αυτο οπως τα κοινα θνητα.. ειναι λογικο ειναι να χει και καμια γρατζουνιτσαβεβαια ο καθενας αυτο που πιστευει σωστο κανει, δεν καταλαβαινω γιατι ολοι πρεπει να εχουμε την ιδια γνωμη
-
Καλά κάνει ο Θοδωρής. Τα έργα τέχνης τα βάζουν σε βιτρίνες! Και όταν το χρησιμοποιείς με την σωστή ιδιότητα του, σαν υπερόπλο δηλαδή (κατά προτίμηση σε πίστα), μετά το φροντίζεις ανάλογα για να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube VideoΓια να καταπίνεις Veyron για πρωινό...
-
Shooting break California
Interesting -
τι ειναι τουτο?
-
Ζ3 Coupe θυμίζει και βέβαια δεν πρόκειται να βγει ποτέ!!
-
εδω θελουμε sv2 ο οποιος πρεπει να εχει φτασει τα 120 χιλιαρικα απροβληματιστα αν θυμαμαι καλασιγουρα θα εχουν την αξιοπιστια τους ρε συ, μην κρινεις απο αλλες κατασκευες της ιδιας χωρας..
Το δικο μου εχει κανει 133,000χλμ απροβληματιστα.
Τα 430 ειναι ακομα πιο αξιοπιστα αν εχουν την ιδιαιτερη μεταχειρηση που τους αρμοζει -
430 εχεις κι εσυ? για βαλε καμια φωτο
στη γερμανια ποσο εχει (για να νιωσουμε ασχημα εδω στο ελλαντα )
οταν λεω εγω οτι βγαζουν χλμ δε με ακουνε...νομιζουν οτι ειναι για να τις βλεπεις
-
Ο χρήστης race850i έγραψε:
εδω θελουμε sv2 ο οποιος πρεπει να εχει φτασει τα 120 χιλιαρικα απροβληματιστα αν θυμαμαι καλα
σιγουρα θα εχουν την αξιοπιστια τους ρε συ, μην κρινεις απο αλλες κατασκευες της ιδιας χωρας..
Το δικο μου εχει κανει 133,000χλμ απροβληματιστα.
Τα 430 ειναι ακομα πιο αξιοπιστα αν εχουν την ιδιαιτερη μεταχειρηση που τους αρμοζειΣε πόσα χρόνια είναι το θέμα...γιατί αν είναι 10ετίας λογικό...και εννοείται θα είναι αξιόπιστα στο μέτρο του δυνατού για τέτοιες κατασκευές και εφόσον δεχτούν και τη 'σωστή' (πανάκριβη) φροντίδα που τους πρέπει!!
-
430 εχεις κι εσυ? για βαλε καμια φωτοστη γερμανια ποσο εχει (για να νιωσουμε ασχημα εδω στο ελλαντα )
οταν λεω εγω οτι βγαζουν χλμ δε με ακουνε...νομιζουν οτι ειναι για να τις βλεπεις
μη βιάζεσαι...355 νομίζω έχει...
-
το 2004 βγηκε ρε συ ποια δεκαετια?
-
κανεις δεν ειπε οτι δεν βγαζουν χλμ,ειπαμε οτι συνηθως δεν εχουν πολλα χλμ..νομιζω οτι διαφερει η μια προταση απο την αλλη,δεν βρισκεις?subzero της παρεας? ..για να τις βλεπεις σιγουρα δεν ειναι,αλλιως θα κατεβαζες δωρεαν φωτογραφιες απο το διαδικτυο..
αλλα σιγουρα δεν ειναι για το περιπτερο η για να πας στην δουλεια σου..εκτος κ αν η δουλεια σου ειναι σε πιστα η μεταξυ της δουλειας κ της οικειας σου υπαρχει μια ελευθερη απο κινηση στροφοδιαδρομη(αντε κ με μερικες ευθειες για ταχυτητες..)..οσο για την καλιφορνια σουτινγ μπρεηκ,τι κοπρανα???μια η 458 ''γιαπατσον''(προσωπικη αποψη),τωρα η καλιφορνια σουτινγ μπρεηκ,μενει να δουμε κανενα εκτος δρομου αλα καγιεν τωρα να ησυχασουμε..
-
F355 εχω, απο αυτα που τα λεγανε ζημιαρικα
Για να σας πω και μερικα πραγματα μιας και εχω κανει 80,000χλμ επανω σε αυτο το αυτοκινητο και 5/6χιλιαδες με αλλα ομοσταυλα. Η μεγαλυτερη αρρωστεια αυτων των αυτοκινητων ειναι η ακινησια,και η πληρη αγνοια των ιδιοκτητων τους!!!
Δυστηχως ομως για να πεταχτεις για τσιγαρα δεν ειναι αυτα τα αμαξια,εγω χρειαζομαι ενα τεταρτο πριν ξεκινησω και τουλαχιστον 15 χιλιομετρα κυκλοφοριας για να μπορεσω να ανεβαζω πανω απο 3.000 στροφες..
Το Scouderia ειναι χειροτερο, μπορει να ειναι μοντερνο αλλα θελει πολυ προσοχη! -
απο οσο γνωριζω ο luca ειπε οτι δεν θα υπαρξει ποτε φερραρι υπερυψωμενη καθοτι δεν συναδει με την φιλοσοφια της εταιριας..
οταν βεβαια του εισελθει κ αυτου το αυγο εις τον πρωκτο,λογικα θα πραξει οτι προσταζουν οι αραβες..αν θελησουν τζιπακι φερραρι,οκ..αν θελησουν βανακι φερραρι οκ..αν θελησουν φερραρι πολης οκ..αν θελησουν φερραρι πανα(για μου κ χριστε μου τι ασχημια)μερα,οκ..οχι ρε race..μη μας χαλας την ονειρωξη ..τα τσιγαρα εχουν αλλη γευση κ αισθηση αν τα παρεις με φερραρι..τωρα μας το χαλασες γαμωτο..αντε τωρα να ξανακαπνισω τσιγαρα αγορασμενα με κοινο αυτοκινητο,σαν να καπνιζω σανο θα ειναι..
(πλακα κανω,ουτε καν καπνιζω..) -
και εγω πεταγομαι για μικροπραγματα αλλα αφου την εχω ζεστανει πρωτα. Αλλα απο την αλλη ειναι και το του κοσμου που αναρωτιεται-καλα τη κανει αυτος στο Σουπερ Μαρκετ με αυτο το πραγμα-
Εξω απο ενα μαγαζι μου εβαλαν τις φωνες γιατι φοβωντουσαν μην πεσει η τζαμαρια τους
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)