-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εδω κανεις λαθος νομιζω.δεν εχει αντιστοιχους με την 3...ισως με την 1...
ειναι απιστευτα κλειστοφοβικη δεν εχει αυτο που λεμε αερα η καμπινα της και η εκμεταλευση των χωρων ειναι κακιστη.
ειμαι στο μεσο ορο σε μεγεθος 1,80 80κιλα και οταν μπηκα πρωτη φορα στην 159 που ειχε κανει ασχημη εντυπωση.ο τροπος που ειναι το ταμπλω απεναντι απο το καθισμα και ειδικα ο χωρος για τα κεφαλια πισω και το πλατος ειναι απαραδεκτος για αμαξι αυτου του μεγεθους.
το ιδιο και για τα γονατα...δεν λεω οτι η 3αρα ειναι E class αλλα ιδια με την 159 δεν ειναι.Τέτοιες βλακίες γράφετε και θα μου κόψει τα σουβλάκια η γυναίκα μου!!!
-
εχω να ζυγιστω 1,5 μηνα και κατι πηρα μου φαινεται...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
ΥΓ. αν ησουν πιο λεπτος λες να εριχνες την καταναλωση κατω απο το 9,5;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
:lol:εχω να ζυγιστω 1,5 μηνα και κατι πηρα μου φαινεται...
είμαι 1,99 και 135 κιλά και αν δε σταματήσετε την κουβέντα για κιλά θα έχω πρόβλημα σπίτι...
α, και κάτι αλλο νομιζω σήμερα ότι μπορει και να έριξα σε μία Μ3, μπορεί γιατί μπορεί κ να ήταν στα τέτοια του ο Μ3 τύπος... άνοιξε πάντωςγια τον coyote, συμφωνώ με την προσέγγιση πάρε κάτι με λιγότερα λεφτά αλλά πολύ καλύτερο πακέτο
/g -
delete
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
:lol:εχω να ζυγιστω 1,5 μηνα και κατι πηρα μου φαινεται...
Ναί!!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις xenon, ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις 18άρες, ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος εδώ που ζούμε, σπορ καθίσματα και σπορ ανάρτηση...αλλιώς παίρνεις άλλο αυτοκίνητο. Η μαγεία της BMW είναι ότι τη φτιάχνεις όπως θέλεις.
για αυτο νικο θα παρεις s3 που εχει xenon , 18αρες και σπορ αναρτηση στο στανταρ εξοπλισμο
(και δεν ξεφουσκωνει ψηλα το τουρμπο οπως λανθασμενα πιστευεις )απορω γιατι το σκεφτεσαι ακομα?
θα παρεις 325 να ταιζεις το 3λιτρο κτηνος?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις xenon, ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις 18άρες, ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος εδώ που ζούμε, σπορ καθίσματα και σπορ ανάρτηση...αλλιώς παίρνεις άλλο αυτοκίνητο. Η μαγεία της BMW είναι ότι τη φτιάχνεις όπως θέλεις.
για αυτο νικο θα παρεις s3 που εχει xenon , 18αρες και σπορ αναρτηση στο στανταρ εξοπλισμο
(και δεν ξεφουσκωνει ψηλα το τουρμπο οπως λανθασμενα πιστευεις )απορω γιατι το σκεφτεσαι ακομα?
Γιατί έχει μικρό πορτ-μπαγκάζ
Used 325i/330i μακάρι να βρω...αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλό.
-
Γιατί έχει μικρό πορτ-μπαγκάζ
330 απο γερμανία;
μπορείς να βρείς πολύ καλά κομμάτια!
/g
Used 325i/330i μακάρι να βρω...αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλό. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυριο θα σου δείξω που βάλεις το καρότσι και τι καρότσι θα αγοράσεις.Μια από τις καλύτερες επιλογές --> εδώ
Και μετά...βουρ για s3 -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυριο θα σου δείξω που βάλεις το καρότσι και τι καρότσι θα αγοράσεις.
Μια από τις καλύτερες επιλογές --> εδώ
Και μετά...βουρ για s3μιας και είμαστε με τα καρότσια .....
πολύ καλή επιλογή λόγο βάρους, ευχρηστίας και που ελίσσεται πολύ εύκολα
είναι τα MACLAREN όχι MCLAREN για να προλάβω κάποιουςhttp://reviews.giggle.com/6890/24652/re ... TextLength
Youtube Video -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυριο θα σου δείξω που βάλεις το καρότσι και τι καρότσι θα αγοράσεις.
Μια από τις καλύτερες επιλογές --> εδώ
Και μετά...βουρ για s3δε μου αρεσει. Είναι σαν βιβλίο και όχι σαν ομπρέλα.
Θα του πω εγω να παρει ή το μακλαρεν (αν ειναι οκ οικονομικά καθώς ειναι παναλαφρο) ή το chicho για φτηνό -
Παιδια να ρωτησω κατι?Στη 525i ενω οταν την ξεκλειδωνω αναβουν τα πισω φωτα και τα rings μπροστα(welcome lights),οταν τη κλειδωνω μενουν ολα σβηστα...Η αντιστοιχη επιλογη στο menu του iDrive ειναι ενεργοπoιημενη.
Μηπως υπερχει μονο η δυνατοτητα follow me home μονο απο το μοχλο του σινιαλου στα φωτα?
Επισης ,δε ξερω αν θυμαστε,αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να κανω το δεξιο καθρεπτη να κοιταει προς τα κατω οταν βαζω οπισθεν... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι?Στη 525i ενω οταν την ξεκλειδωνω αναβουν τα πισω φωτα και τα rings μπροστα(welcome lights),οταν τη κλειδωνω μενουν ολα σβηστα...Η αντιστοιχη επιλογη στο menu του iDrive ειναι ενεργοπoιημενη.Σωστό...έτσι κάνει. Όταν ξεκλειδώνεις ανάβουν τα rings εμπρός και τα LED πίσω και όταν κλειδώνεις ή σβήνουν αν έχεις μόλις ξεκλειδώσει ή απλά αναβοσβήνουν τα φλας αν έχεις μόλις φτάσει. Δε κάνει κάτι παραπάνω δηλαδή.
Επισης ,δε ξερω αν θυμαστε,αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να κανω το δεξιο καθρεπτη να κοιταει προς τα κατω οταν βαζω οπισθεν...
Έχεις το πακέτο καθρεπτών?
-
Εγω δεν εχω αυτόματα φώτα
Για να ανάψουν τα rings πρέπει να το έχω σβήσει το αμάξι με αναμένα φώτα. (οπότε σβήνουν μόλις πάρω το κλειδι)Μόλις πατήσω το συναγερμό και ξεκλειδώσει ανάβουν τα rings. Ανάβουν δηλαδή μόνο αν έχω γυρισμένο το διακόπτη στο 2
-
μα γι αυτο δεν εχει το μενου ρυθμιση;
και με τα δευτερολεπτα μαλιστα που θελεις να μενουν ανοιχτα μετα απο το κλεισιμο.
Η θυμαμαι λαθος;για τον καθρεφτη πρεπει μου φαινεται να εχει καποιος η αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη η πακετο να κλεινουν και να διπλωνουν οταν κλεινεις το αμαξι
λεω και τα δυο γιατι αν και το εχω δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο ειπαγεται.
ΥΓ. ειπαγεται ή επαγεται;
μου φαινεται το δευτερο ειναι ε; -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μα γι αυτο δεν εχει το μενου ρυθμιση;
και με τα δευτερολεπτα μαλιστα που θελεις να μενουν ανοιχτα μετα απο το κλεισιμο.
Η θυμαμαι λαθος;για τον καθρεφτη πρεπει μου φαινεται να εχει καποιος η αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη η πακετο να κλεινουν και να διπλωνουν οταν κλεινεις το αμαξι
λεω και τα δυο γιατι αν και το εχω δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο ειπαγεται.
ΥΓ. ειπαγεται ή επαγεται;
μου φαινεται το δευτερο ειναι ε;Το κατέβασμα του δεξί καθρέπτη στην όπισθεν υπάγεται στο Πακέτο Καθρεπτών το οποίο και έχω. Περιλαμβάνει ηλεκτρική αναδίπλωση καθρεπτών, γυαλιστερά πλαίσια καθρεπτών και βύθισμα δεξί καθρέπτη στην όπισθεν εφόσον έχεις επιλέξει το δεξί καθρέπτη από το διακόπτη στη πόρτα.
-
και βαλεις οπισθεν...
ευχαριστω για την δοιρθωση εδω εχω ξεχασει και τα ελληνικα μου...
-
Παιδια να ρωτησω κατι?Στη 525i ενω οταν την ξεκλειδωνω αναβουν τα πισω φωτα και τα rings μπροστα(welcome lights),οταν τη κλειδωνω μενουν ολα σβηστα...Η αντιστοιχη επιλογη στο menu του iDrive ειναι ενεργοπoιημενη.
Σωστό...έτσι κάνει. Όταν ξεκλειδώνεις ανάβουν τα rings εμπρός και τα LED πίσω και όταν κλειδώνεις ή σβήνουν αν έχεις μόλις ξεκλειδώσει ή απλά αναβοσβήνουν τα φλας αν έχεις μόλις φτάσει. Δε κάνει κάτι παραπάνω δηλαδή.
Σε 320ι πριν το λιφτινκ που έχω δει με εργοστασιακό συναγερμό (λαμπακι κάτω από το καθρεπτη) ,ιdrive professional, και χενον (δηλ.αυτοματα φωτα και angel eyes όπως λέγονται τα ρινκς),οταν ξεκλειδώνει αναβοσβήνουν τα φλας 3 φορές (αναβουν φωτάκια στα χερουλια αν εχει πακετο φωτισμού),και ανοιγει και το φως καμπίνας.
Οταν κλειδώνει να οπλισει ο συναγερμός,αναβοσβήνουν μια φορά τα φλας και σβήνει το φως καμπίνας.Ο συναγερμός οπλίζεται 100% μόλις ο φωτισμός από το κουμπί start stop σβήσει,άσχετα αν το κοκκινο λαμπάκι στο καθρέπτη ανάβει άμεσα,κανει ένα είδος τσεκ.)
Oλα αυτά με το διακόπτη των φώτων στο 0,οχι στο Αυτο ή σε άλλη σκάλα.
Επίσης οι λειτουργίες αναφέρονται και στις οδηγίες χρήσης που είναι λίγο διαφορετικές όταν περιλαμβάνει idrive το αμάξι (μάλλον αναλογα την εκδοση του).
-
Πως είναι δυνατόν να είναι η 159 πιο μακριά και πιο φαρδιά αλλά μέσα να είναι πιο στενή??Μόνο οι Ιταλοί να κάνουν αυτά
Κάπου πάει και το παραπάνω πλάτος.
Δες λίγο τα μετατρόχια της 159.
Και μετά δες της Μ3. -
σορρυ γιατι σκαλωσα παλι
αν εχεις μεγαλα μετατροχια δεν αυξανονται οι χωροι σου (οπως και με το μεταξονιο) ?αν οχι γιατι ?
BMW FORUM