-
Φερμουαρ νο..
Το ξύδι δεν κάνει ζημιά στο δέρμα? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φερμουαρ νο..
Το ξύδι δεν κάνει ζημιά στο δέρμα?εξαρτάται, αν τον χαιδεύεις και μεγαλώνει(ο καναπές) μη βάλεις ξύδι.
-
Σου περίσσεψε καθόλου απ τις εκλογές ή να αποτανθώ στο μάνο
-
:ysterical:
Σου περίσσεψε καθόλου απ τις εκλογές ή να αποτανθώ στο μάνοΠου εννοείς, μπροστά η πίσω; Πίσω αν ψάξω έχω όσα μέτρα θες, ο μόνος περιορισμος το χρώμα, έχω μόνο μπλε και πράσινο
-
εγώ για άσπρο ξύδι μίλαγα
-
:ysterical:εγώ για άσπρο ξύδι μίλαγα
Α, νόμιζα για π@υτσόδερμα έψαχνες
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
:ysterical:
εγώ για άσπρο ξύδι μίλαγα
Α, νόμιζα για π@υτσόδερμα έψαχνες
Βρε αλήτες, πείτε μου τελικά ότι ο τρίφτης πήρε έπιπλο μεταβλητού μεγέθους...κανένα σκαμνάκι που άμα το χαιδέψεις γίνεται τριθεσιος?
-
Δεν είναι να μπει σε τοπικό αυτός ο τάσος, θα αυταναφλαγεί
πήρα ειδικά καθαριστικά, θα αναφέρω νέα απ το μέτωπο(τιμή καναπέ καινούργιος-->2200 τί σκατά πληρώνουν αυτοί οι ολλανδοί για τέτοιες πίπες δεν καταλαβαίνω.
εμάς μας στοίχισε 100€ και για τους 4-->25 το άτομο ) -
νταξ τώρα που έχουμε βίζουαλ ευπειθώς αναφέρω οτι δεν καθαρίζει.
-
οπότε wannabe να ανάψω το τσώρτσιλ χωρίς τύψεις
-
-
κατάλαβα, οπότε από δω και πέρα μπάφους μέσα στο σπίτι
-
-
Ο πάγος ΔΕΝ πάει με το πούρο.
Ούτε η κόκα κόλα, βέβαια! -
Δεν είναι να μπει σε τοπικό αυτός ο τάσος, θα αυταναφλαγεί
πήρα ειδικά καθαριστικά, θα αναφέρω νέα απ το μέτωπο(τιμή καναπέ καινούργιος-->2200 τί σκατά πληρώνουν αυτοί οι ολλανδοί για τέτοιες πίπες δεν καταλαβαίνω.
εμάς μας στοίχισε 100€ και για τους 4-->25 το άτομο )4 ατομα αγορασαν τριθεσιο καναπε;
-
εμάς μας στοίχισε 100€ και για τους 4-->25 το άτομο )κάτσε ρε ντρίφτερ, ο καναπές είναι 3θέσιος, και τον αγοράσατε 4 άτομα?
ο 4ος που θα κάθεται, στη σχάρα στην οροφή? -
Ειναι χοντρο κ αγριο το δερμα ,τουρκικος γουρουνισιος .
Δεν προκειται να ξεβρωμισει με τιποτα ειναι για πεταμα μην τολμησεις να καθησεις επανω γιατι στο τελος θα βρωμας κ εσυ . -
πόσο αθώοι είστε
έχουμε στενές σχέσεις στο σπίτι@γιώργος: είναι kinky
ξεκίνησε η επιχείρηση καθαρισμού στο σπίτι σήμερα το πρωί απ τον άλλο, εγώ παρέδωσα τα όπλα μετά από ενα απόγευμα τριψίματος
-
πόσο αθώοι είστε
έχουμε στενές σχέσεις στο σπίτιhttp://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP ... re=related
-
Γεια σας, ρε μαγκες πεδευομαι να αλλαξω το λαστιχο της πορτας του πλυντηριου ρουχων. Υπαρχει κανεις να μου δωσει λυση? κατ αρχην πως βγαινει το παλιο?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]