-
και μ'αρεσει που ο da Silva χανει τον υπνο του για το σχεδιο...
Κανα φαναρι θ'αλλαξουν μονο παλι και να σου το νεο Golf!
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
και μ'αρεσει που ο da Silva χανει τον υπνο του για το σχεδιο...Κανα φαναρι θ'αλλαξουν μονο παλι και να σου το νεο Golf!
ναι και αυτο ειναι το παραδοξο της υποθεσης........ο ντασιλβα χανει τον υπνο του επειδη σκεφτεται το επομενο σχεδιο του Golf......εγω ομως οταν σκεφτωμαι το golf με πιανει κατέυθειαν ο υπνος
Ασε που δεν ειναι και κατι τοσο σοβαρο για να αγχωνεται ο ανθρωπος .....αφηνουμε το ιδιο μουντο εσωτερικο ,βαζουμε λιγο μουρη απο scirocco μπροστα ,κανουμε μια μικρη αλλαγη στα φαναρια πισω , αντε και ενα νευρο να περναει απο το πλαι κι ετοιμο το golf 6 εεε 7 ηθελα να πω
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και μ'αρεσει που ο da Silva χανει τον υπνο του για το σχεδιο...
Κανα φαναρι θ'αλλαξουν μονο παλι και να σου το νεο Golf!
ναι και αυτο ειναι το παραδοξο της υποθεσης........ο ντασιλβα χανει τον υπνο του επειδη σκεφτεται το επομενο σχεδιο του Golf......εγω ομως οταν σκεφτωμαι το golf με πιανει κατέυθειαν ο υπνος
Ασε που δεν ειναι και κατι τοσο σοβαρο για να αγχωνεται ο ανθρωπος .....αφηνουμε το ιδιο μουντο εσωτερικο ,βαζουμε λιγο μουρη απο scirocco μπροστα ,κανουμε μια μικρη αλλαγη στα φαναρια πισω , αντε και ενα νευρο να περναει απο το πλαι κι ετοιμο το golf 6 εεε 7 ηθελα να πω
Αν τους πιάσει κρίση τολμηρότητας μπορεί να αλλάξουν και τη γραμματοσειρά στο καντράν
-
εγω παντως μαγκες το εχω παραγγειλει το 6αρι gti και ευτυχως που δεν το αλλαξε και πολυ γιατι ειχα το 5αρι που το γουσταρα πολυ και αναγκαστηκα και το πουλησα για διαφορους λογους!!οποτε δεν με χαλασε καθολου!ισα ισα που μεσα εινα πιο σουλουπωμενο και πιο ωραιο!!!
-
-
βρες βρε βρε καλως τα και τα πρωτα ps
-
Μια χαρά είναι, με ένα μόνο προβλημα - έτσι θα έπρεπε να είναι το σημερινό Golf, το καταχρηστικά επονομαζόμενο 6. Μέχρι να βγει στην αγορά η σχεδιαστική γλώσσα των άλλων κατασκευαστών θα έχει προχωρήσει.
-
αν ηταν ετσι το αγοραζα και εγω...και με ενα εσωτερικο σαν του α3
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
βρες βρε βρε καλως τα και τα πρωτα psβασικα πρεπει να ειναι τα τριτα ή τα τεταρτα ps,αλλα δε βαριεσαι-ποτε δε λειπει η ορεξη απο τους επιδοξους σχεδιαστες
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Μια χαρά είναι, με ένα μόνο προβλημα - έτσι θα έπρεπε να είναι το σημερινό Golf, το καταχρηστικά επονομαζόμενο 6...+1.
Οι διαφορές στις γενιές φαίνεται να είναι φωτα και προφυλακτήρες!!!
Για το Golf και τα mule που θα δούμε φαντάζομαι θα είναι τα ίδια τα αυτοκίνητα χωρίς καμουφλάζ ... χωρίς να το ξέρουμε! -
τι διαφορα τωρα εχει το 7αρι με το 6αρι μπορειτε να μου πειτε?αλλο ενα facelift ειναι....!!!
-
Ο χρήστης leonidasgti έγραψε:
τι διαφορα τωρα εχει το 7αρι με το 6αρι μπορειτε να μου πειτε?αλλο ενα facelift ειναι....!!!καμια, εξαπατουν τους πελατες.
-
Ε καλά να μην είμαστε και άδικοι. Και εμένα μου τη σπάει απίστευτα ο συντηριτισμός της VW και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το 7 θα διαφέρει ελάχιστα σχεδιαστικά, αλλά ας κρατάμε και μία πισινή. Το συγκεκριμένο photoshop ΔΕΝ είναι επίσημο, είναι απλά ένα πείραμα που έκανε κάποιος τύπος. Και από μηχανική σκοπιά το Golf 7 σίγουρα θα έχει να καταθέσει κάτι πραγματικά νέο - τα κολπάκια στυλ 5 vs. 6 δεν μπορεί να συνεχιστούν, δεν τους παίρνει
-
εγω πιστευω καλα κανουν και δεν το αλλαζουν πολυ!δεν τους παιρνει να πονταρουν!!βλεπε ford focus!στην ουσια ενα focus εχει βγει!ολα τα αλλα facelift ειναι...!!!
-
εγω πιστευω καλα κανουν και δεν το αλλαζουν πολυ!δεν τους παιρνει να πονταρουν!!βλεπε ford focus!στην ουσια ενα focus εχει βγει!ολα τα αλλα facelift ειναι...!!!Αυτό που λες για το Focus δεν ισχύει σε καμία περίπτωση
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
εγω πιστευω καλα κανουν και δεν το αλλαζουν πολυ!δεν τους παιρνει να πονταρουν!!βλεπε ford focus!στην ουσια ενα focus εχει βγει!ολα τα αλλα facelift ειναι...!!!
Αυτό που λες για το Focus δεν ισχύει σε καμία περίπτωση
ετσι θελεις να το βλεπεις εσυ γιατι και τα 3 focus που εχουν βγει ειναι ιδια!λιγο διαφερει το πρωτο!αλλα πολυ λιγο!!
-
ετσι θελεις να το βλεπεις εσυ γιατι και τα 3 focus που εχουν βγει ειναι ιδια!λιγο διαφερει το πρωτο!αλλα πολυ λιγο!!
Πιθανώς να έχεις κάποιο θέμα με την κατανόηση των εννοιών. 'facelift' συνιστά αισθητική αναμόρφωση. Μηχανικά το δεύτερο Focus απέχει πολύ από το δεύτερο.
Επίσης 2 Focus έχουν βγει και όχι 3
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Πιθανώς να έχεις κάποιο θέμα με την κατανόηση των εννοιών. 'facelift' συνιστά αισθητική αναμόρφωση. Μηχανικά το δεύτερο Focus απέχει πολύ από το δεύτερο.
Επίσης 2 Focus έχουν βγει και όχι 3
κανεις λαθος!!!εκανες μεταφραση στο facelift πρωτον και δευτερον ειδες που δεν ξερεις??3 focus εχουν βγει!αλλα για να φανταστεις την μικρη διαφορα που εχουν το 2 με το 3 ουτε να τα ξεχωρισει κανεις δεν μπορει!!!μηχανικα δεν εχει να κανει γιατι αμα το παμε ετσι το golf θα βγαλει to R διλιτρο τετρακινητο 270 αλογα!αρα με το σκεπτικο σου το 7αρι μετο 6αρι δεν εχει καμια σχεση!!!οποτε μαλλον εσυ εχεις θεμα φιλε με τις εννοιες!!!!!!
-
Ελπίζω αυτό να βοηθήσει τη σύγχυσή σου
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus ... ational%29
-
δηλαδη καθηστε λιγο ρε εσεις..θεωρειτε οτι ο αγοραστης του γκολφ ενδιαφερεται για την εξωτερικη του εμφανιση?πειτε μου πιο ηταν πιο νεανινο απο το γκολφ 6..κανενα.κ το 6 ειναι με μικρη διαφορα..γιατι ακριβως το γκολφ ανηκει στην κατηγορια των αυτοκινητων οπυ πουλανε με το ονομα κ την φημη που τα ακολουθει.κ βεβαιως με την υποτιθεμενη ποιοτητα κατασκευης..ειναι σαν ενας θρυλος.κ νομιζω το δεχεστε ολοι αυτο..
σιγουρα οι αγοραστγες δεν ειναι κ οι πιο νεοι.κ δεν κοιτουν τοσο την εμφανιση..αλλιως θα πηγαιναν σε κατι πολυ πιο τολμηρο..
οποτε για μενα κανει παρα πολυ καλα η vw που δεν κανει τεραστιες αλλαγες..αν καποιος θεωρουσε καλο σαν σχεδιο το 5 κ περασε αρκετα χρονια στην κατοχη του,μπορει να αγορασει καλλιστα το 6,που θα ιεναι μια φυσικη συνεχεια του 5..οπως το ιδιο θα συμβει με το 7..
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι το μινι ρ53 με το ρ56 αλλαξαν πολυ?σε φιλοσοφια σχεδιασης τουλαχιστον καθολου..οποτε γιατι να αλλαξει ενας πιο μακροχρονιος 'ονομα οπως το γκολφ?κ απορω πως καθεστε κ αμλωνεται βλεπωντας απλως διαφορα σχεδια που δεν ξερουμε ποσο εγκυρα ειναι κ ποσο σχεση θα εχουν με την μελλοντικη πραγματικοτητα..
υ.γ.
το φοκους εχει 2 μοντελα κ 1 facelift αναμεσα τους..(βασικα δεν θυμαμαι αν εγινε κ δευτερο facelift,δηλαδη στο τελευταιο μοντελο..)
VW Golf VII