-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αυτός ο Γιανναράς κάτι μου θυμίζει Πόσα πόστ έχει στην καθημερινή;
Που να μπορεί να τα καταλάβει ο μέσος Έλληνας ή γενικά?
είναι αλήθεια ότι τέτοιο υψηλό επίπεδο πού να το αντιληφθείς Είναι αυτό που λέμε η μαλακία πάει σύνεφο.
Σου ξαναλέω, δεν είναι θέμα να κρίνεις ένα κείμενό του, τον κρίνω σαν αρθρογράφο συνολικά, με τις θέσεις που πρεσβεύει, το να μου λέει πέντε γενικά αποδεκτές αλήθειες για να μας πετάξει μετά τις παπαριές του δε μου λέει τπτ, ούτε έχω σκοπό να ασχοληθώ με τα λεγόμενά, του τον έχουμε συζητήσει πολύ σε αυτό το φόρουμ, έχουμε πεί τί πιστεύει ο καθένας, κακώς κι εγώ τσίμπησα στο τρολάρισμα, έπρεπε να το γειώσω.
αλλά δε μου βγήκε
-
Οχι ρε, αν περνάει τα 20000 ρωτάω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σου ξαναλέω, δεν είναι θέμα να κρίνεις ένα κείμενό του, τον κρίνω σαν αρθρογράφο συνολικά, με τις θέσεις που πρεσβεύει,Να δω τι άλλο θα βρεις για να δικαιολογηθείς που συμφωνείς με τα όσα έγραψε.
Δεν ξέρω, πάντως νομίζω είναι Μοντερέιτορ.
-
εσένα, όταν σου πει ο Καρατζαφέρης ότι υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα, να προστρέξεις να συμφωνήσεις μαζί του, μην παραλείψεις. Άντε γιατί πολύ το κουράσαμε
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
έχεις μείνει πίσω εσύ, σε έφαγε η δουλειά
-
'...Η υπουργός φέρεται να είπε ότι υπάρχουν αυστηροί περιοριστικοί όροι στη σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με την Cosco που δεν επιτρέπουν σημαντικές αλλαγές στους όρους της...
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=91741
Tην Παρασκευή το βράδυ πριν τις εκλογές όμως, έλεγε ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση προκειμένου να την καταστήσει πιο ωφέλιμη για το ελληνικό δημόσιο
-
κοίτα, μπορεί να εννοούσε να μαζέψουν και τα αδέσποτα απ το λιμάνι
Σοβαρά τώρα, περίμενες κάτι διαφορετικό...
-
Επ! μη χαλατε την μεθεξη με αλλοτρια θεματα.
Εδω και δυο σελιδες ριχνουμε ιδεολογικο φατουρο στον κ.Γιανναρα.Σεβαστειτε το
για τα λιμανια οχι απλα κατι διαφορετικο...αλλα που και ν'αρχισουν να ζητουν ρητρες οι κινεζοι...
-
Bασικά κακώς το κουράζουμε, τί γιωργάκης και μαλακίες, έναν ΠΟΥΤΙΝ χρειαζόμαστε
-
μα τον εχουμε ηδη και ειναι Γιωργος και αυτος
-
εσένα, όταν σου πει ο Καρατζαφέρης ότι υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα, να προστρέξεις να συμφωνήσεις μαζί του, μην παραλείψεις. Άντε γιατί πολύ το κουράσαμεΌχι, ακόμα και να ξέρω ότι είναι έτσι όπως τα λέει, αν τα λέει ο Καρατζαφέρης εγώ έχω υποχρέωση αφενώς να διαφωνήσω και αφετέρου να τον αποκαλέσω 'τρόμπα' κλπ διότι.... 'ξέρω τι πρεσβεύει'.
-
είναι ευχάριστο ότι το φόρουμ σε βοήθησε να καταλάβεις ότι όλα λέγονται με ένα σκεπτικό που οφείλεις να αποκωδικοποιείς, όσο τουλάχιστον σε βοηθάει το μυαλό σου
Ειδικά για κάποια, ακόμα και στο 95% να ανήκεις, είναι ευκολάκι. -
εσένα, όταν σου πει ο Καρατζαφέρης ότι υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα, να προστρέξεις να συμφωνήσεις μαζί του, μην παραλείψεις. Άντε γιατί πολύ το κουράσαμε
Όχι, ακόμα και να ξέρω ότι είναι έτσι όπως τα λέει, αν τα λέει ο Καρατζαφέρης εγώ έχω υποχρέωση αφενώς να διαφωνήσω και αφετέρου να τον αποκαλέσω 'τρόμπα' κλπ, διότι.... 'ξέρω τι πρεσβεύει'.
είναι ευχάριστο ότι το φόρουμ σε βοήθησε να καταλάβεις ότι όλα λέγονται με ένα σκεπτικό που οφείλεις να αποκωδικοποιείς, όσο τουλάχιστον σε βοηθάει το μυαλό σου
Νσ πω την αμαρτία μου, στην προκειμένη περίπτωση αυτό το οποίο με βοήθησε να καταλάβω ήταν το πόσο μικρός και τιποτένιος είναι ο Χ.Γ. μπροστά σε ορισμένους 'ειδικούς αναλυτές' αυτού εδώ του φόρουμ, οι οποίοι δέχονται που και που να θυσιάσουν λίγο απ' τον πολύτιμο χρόνο τους για να τον 'βάλουν στη θέση του' με διάφορα κοσμητικά επίθετα, καθένα από τα οποία αναμφίβολα αξίζει όσο 1000 επιχειρήματα.
μπορεί να εννοούσε να μαζέψουν και τα αδέσποτα απ το λιμάνι
τί γιωργάκης και μαλακίες, έναν ΠΟΥΤΙΝ χρειαζόμαστε
Στα 10 τέτοια κερδίζεις γιγαντοαφίσα του Χ.Γ. να τη βάλεις επάνω απ' το κρεββάτι σου. Ή έχεις ήδη?
για τα λιμανια οχι απλα κατι διαφορετικο...αλλα που και ν'αρχισουν να ζητουν ρητρες οι κινεζοι...
*Tην Τετάρτη ο πρεσβευτής της Κίνας θα συναντηθεί με τη Λούκα Κατσέλη όπου αναμένεται να ζητήσει την τήρηση της νομιμότητας και την εφαρμογή της διεθνούς σύμβασης που έχει υπογραφεί με το ελληνικό δημόσιο.
Η πλευρά της Cosco αναμένεται να ασκήσει σε διεθνή δικαστήρια το δικαίωμα που ορίζει η σύμβαση για αποζημίωση κάθε μέρα που το ελληνικό δημόσιο καθυστερεί να παραδώσει το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.*
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_301857
(13-10-09, 23:00) -
@rx8_drifter:μιας που έχεις καταλάβει το ποιόν παρόν παρελθόν κ μέλλον του κ.Γιανναρά,ενός αδιαμφισβήτητα διανοουμένου,θα μπορούσες με ένας ανάλογης ποιότητας κείμενο να αντικρούσεις έστω κ μέρος των διαπιστώσεών του?
Ξεκινά,διαπιστώνει το-α πρόβλημα-τα κ εμμέσως προτείνει-διατυπώνει κατεύθυνση.Αυτός είναι ο ρόλος του.Εσύ δηλαδή περιμένεις να κατέβει στο δρόμο ή να έρθει σπίτι σου να σε πάρει από το χεράκι?
Είναι κρίμα που όλα εσείς τα λαμπρά μυαλά εδώ μέσα δεν κυβερνάτε την ταλαίπωρη ψωροκώσταινα.Οι στιγμές έφτασαν κ η πατρίδα σας χρειάζεται.Η χρεωκοπία πιστεύω,ιδεολογιών κ οραμάτων έχει εδώ κ χρόνια κάνει την εμφάνισή της.Αφού ευκόλως απορρίπτεται βοηθείστε αν μη τι άλλο να βρούμε έστω κ μια ηλιαχτίδα φωτός εμείς οι ταλαίπωροι επίλοιποι.
Πάντα όταν ακούω-διαβάζω καυστική έως κ ευτελιστική κριτική σχετική με μεγάλα μυαλά από μέσους ανθρώπους θυμάμαι το ρητό του θυμόσοφου λαού μας:όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
-
Ειδικά για κάποια, ακόμα και στο 95% να ανήκεις, είναι ευκολάκι.Φυσικά κ έχει ο κ.Γιανναράς σκεπτικό.Αυτό ενός ευγενικού-ευσεβούς διανοούμενου.
Θα στείλω στον Σαββίδη ένα μέιλ να σε καλέσει μπας κ καταφέρεις να μας ανοίξεις τα μάτια.Φυσικά έτερο συνομιλητή θα έχεις τον περί ου ο λόγος.
-
*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα ΔΣ της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. και της Ένωσης Λιμενεργατών στις σημερινές τους συνεδριάσεις
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
την κήρυξη Τριήμερης Απεργίας 14-15-16/10.2009
και
αποχή από εργασία Σαββάτου-Κυριακής στις 17-18/10.2009
Καλούμε την Κυβέρνηση να παγώσει την εγκατάσταση της COSCO στο Σ.ΕΜΠΟ
Η αποικιοκρατική και λεόντειος σύμβαση εκποίησης του Σ.ΕΜΠΟ (προβλήτας ΙΙ) πρέπει να σταματήσει και να μην υπάρξουν τετελεσμένα.
Οι εργαζόμενοι αναμένουν να υπάρξει θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης στη συνάντησή της με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις
Με συνέπεια συνεχίζουμε τον ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική ΝΙΚΗ
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜAΝIΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΜ. Υ. Λ. Ε)
ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.*
Όπως πάντα στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουμε την cosco γιατί μετά θα πρέπει να δουλεύουμε και λίγο, για να πάρουμε όσα παίρναμε πριν καθήμενοι.
Πουθενά δεν υπάρχει ουσία ή πρόταση. Μόνον ένα τσιτάτο για μια 'αποικιοκρατική και λεόντειο σύμβαση εκποίησης' και, βέβαια, μερικές χιλιάδες containers σε καθεστώς ομηρίας..... -
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@rx8_drifter:μιας που έχεις καταλάβει το ποιόν παρόν παρελθόν κ μέλλον του κ.Γιανναρά,ενός αδιαμφισβήτητα διανοουμένου,θα μπορούσες με ένας ανάλογης ποιότητας κείμενο να αντικρούσεις έστω κ μέρος των διαπιστώσεών του?Ξεκινά,διαπιστώνει το-α πρόβλημα-τα κ εμμέσως προτείνει-διατυπώνει κατεύθυνση.Αυτός είναι ο ρόλος του.Εσύ δηλαδή περιμένεις να κατέβει στο δρόμο ή να έρθει σπίτι σου να σε πάρει από το χεράκι?
Είναι κρίμα που όλα εσείς τα λαμπρά μυαλά εδώ μέσα δεν κυβερνάτε την ταλαίπωρη ψωροκώσταινα.Οι στιγμές έφτασαν κ η πατρίδα σας χρειάζεται.Η χρεωκοπία πιστεύω,ιδεολογιών κ οραμάτων έχει εδώ κ χρόνια κάνει την εμφάνισή της.Αφού ευκόλως απορρίπτεται βοηθείστε αν μη τι άλλο να βρούμε έστω κ μια ηλιαχτίδα φωτός εμείς οι ταλαίπωροι επίλοιποι.
Πάντα όταν ακούω-διαβάζω καυστική έως κ ευτελιστική κριτική σχετική με μεγάλα μυαλά από μέσους ανθρώπους θυμάμαι το ρητό του θυμόσοφου λαού μας:όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
+1000
Ο Γιανναράς είναι πολύ μεγάλος διανοούμενος -
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@rx8_drifter:μιας που έχεις καταλάβει το ποιόν παρόν παρελθόν κ μέλλον του κ.Γιανναρά,ενός αδιαμφισβήτητα διανοουμένου,θα μπορούσες με ένας ανάλογης ποιότητας κείμενο να αντικρούσεις έστω κ μέρος των διαπιστώσεών του?Ξεκινά,διαπιστώνει το-α πρόβλημα-τα κ εμμέσως προτείνει-διατυπώνει κατεύθυνση.Αυτός είναι ο ρόλος του.Εσύ δηλαδή περιμένεις να κατέβει στο δρόμο ή να έρθει σπίτι σου να σε πάρει από το χεράκι?
Δεν μιλάς σοβαρά. Υπήρξε άνθρωπος μέσα στο φόρουμ να σχολιάσει αρνητικά ένα τέτοιο δημοσίευμα ποίημα;
Και μάλιστα χωρίς να καταρρίψει γραμμή προς γραμμή τέτοια ακλόνητα επιχειρήματα, τέτοιες φιλοσοφικές προσεγγίσεις; Υποψιάζομαι πως το μόνο που επιδιώκουν κάποιοι εδώ μέσα είναι το γκρέμισμα του υψηλότατου βάθρου που πατάει αυτός ο μεγάλος διανοούμενος της εποχής μας. -
Όχι, ακόμα και να ξέρω ότι είναι έτσι όπως τα λέει, αν τα λέει ο Καρατζαφέρης εγώ έχω υποχρέωση αφενώς να διαφωνήσω και αφετέρου να τον αποκαλέσω 'τρόμπα' κλπ, διότι.... 'ξέρω τι πρεσβεύει'.
Νσ πω την αμαρτία μου, στην προκειμένη περίπτωση αυτό το οποίο με βοήθησε να καταλάβω ήταν το πόσο μικρός και τιποτένιος είναι ο Χ.Γ. μπροστά σε ορισμένους 'ειδικούς αναλυτές' αυτού εδώ του φόρουμ, οι οποίοι δέχονται που και που να θυσιάσουν λίγο απ' τον πολύτιμο χρόνο τους για να τον 'βάλουν στη θέση του' με διάφορα κοσμητικά επίθετα, καθένα από τα οποία αναμφίβολα αξίζει όσο 1000 επιχειρήματα.
μπορεί να εννοούσε να μαζέψουν και τα αδέσποτα απ το λιμάνι
τί γιωργάκης και μαλακίες, έναν ΠΟΥΤΙΝ χρειαζόμαστε
Στα 10 τέτοια κερδίζεις γιγαντοαφίσα του Χ.Γ. να τη βάλεις επάνω απ' το κρεββάτι σου. Ή έχεις ήδη?
*Tην Τετάρτη ο πρεσβευτής της Κίνας θα συναντηθεί με τη Λούκα Κατσέλη όπου αναμένεται να ζητήσει την τήρηση της νομιμότητας και την εφαρμογή της διεθνούς σύμβασης που έχει υπογραφεί με το ελληνικό δημόσιο.
Η πλευρά της Cosco αναμένεται να ασκήσει σε διεθνή δικαστήρια το δικαίωμα που ορίζει η σύμβαση για αποζημίωση κάθε μέρα που το ελληνικό δημόσιο καθυστερεί να παραδώσει το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.*
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_301857
(13-10-09, 23:00)Το θεμα του λιμανιου ειναι παρα πολυ σοβαρο και ηδη εδωσε το ΠΑΣΟΚ πατημα στην Ντορα να κανει καυστικα σχολια.
Προεκλογικα το ΠΑΣΟΚ απειλουσε (ως επερχομενος νταβάς ή ως ΚΚΕ;) οτι θα επαναδιαπραγματευτει τα παντα.Ενω στην ΟΑ και στον ΟΤΕ αυτο φαινεται προς το παρον τουλαχιστον να το ξεχασε ηδη,στο λιμανι πιεζεται απο την συντεχνια...να το θυμηθει!Εαν σκοπευουν να προκαλεσουν διπλωματικο επεισοδιο με την Κινα για να μην θιξουν την συντεχνια και να εκβιασουν και οι ιδιοι για κανα φραγκο ...θα ειναι το χειροτερο δυνατο ξεκινημα.Προς το παρον χειριζονται ως στρουθοκαμηλοι το θεμα αφηνοντας χωρο στην Ντορα και σε παμπολλα σεναρια.
Εκλογές 2009