-
ρε φίλε Ιταλάκια sorry που ρωτάω , αυτό το παλικάρι στο αβαταρ σου ποιος είναι?
-
Ωχχχ... τι τα 'θελες και ρώτησες Γιάννη; Τούρκος θα γίνει από Ιταλάκιας τώρα...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε φίλε Ιταλάκια sorry που ρωτάω , αυτό το παλικάρι στο αβαταρ σου ποιος είναι?ο πατριαρχης της ελληνικης λαικης μουσικης.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ωχχχ... τι τα 'θελες και ρώτησες Γιάννη; Τούρκος θα γίνει από Ιταλάκιας τώρα... -
edit mod
-
edit mod
-
σαξο εδω εισαι αδικος ρε συ..γιατι να μην μπορει να καψει μονο 10..?
σε μιτο που το ξερω το μοτερ καιει ανετα 10 και με λιγη προσπαθεια 8αρακι..
τα τουρμπο οσο ασχημα και να ειναι , ειναι οικονομικα στις μερες μας.
δεν γινεται να μην ειναι -
αν καίει η mito μέσα σε πόλη με προσπάθεια 8 λίτρα, τότε να δώσουμε στον t-jet το βραβείο οικονομίας... (8άκι καίει χαλαρότατα corsa d 14άρι με τη μισή ροπή, ενώ σε test-drive με rallye το προσπάθησα να πηγαίνω με το αυγό κάτω από το γκάζι σε πορεία στην πόλη και έβγαλα ένα αξιοπρεπέστατο 9.5 που φυσικά δεν είναι ενδεικτικό τυπικής καθημερινής οδήγησης που συνήθως γίνεται σε πιο έντονους ρυθμούς και μικρότερα περιθώρια χρόνου)
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
αν καίει η mito μέσα σε πόλη με προσπάθεια 8 λίτρα, τότε να δώσουμε στον t-jet το βραβείο οικονομίας... (8άκι καίει χαλαρότατα corsa d 14άρι με τη μισή ροπή)το Α4 σου ποσο καιει? δεν ειναι γυρω στο 10-11?
γιατι να μην καιει ενα 1400αρι 8 και 9 απο τη στιγμη μαλιστα που χαμηλα δεν ειναι το ιδιο ψοφιο σε σχεση με το corsa
παντως για οπελ 1400αρι μου φαινεται πολυ , πρεπει να το στιβεις
-
ο tfsi 160 με εργοστασιακή 9.5 για πόλη καίει χαλαρά 12άρι για πόλη με φανάρια-εκκινήσεις-μποτιλιάρισμα κτλ
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
ο tfsi 160 με εργοστασιακή 9.5 για πόλη καίει χαλαρά 12άρι για πόλη με φανάρια-εκκινήσεις-μποτιλιάρισμα κτλπρεπει να παιζει ρολο και το βαρος του αυτοκινητου σου ή να κολλας συχνα σε τρελη κινηση..
αλλα μαλλον εχεις βαρυ ποδι γιατι το 12 μου φαινεται επισης πολυπαιζει ρολο και πώς οδηγεις , δεν θα κανει το αυτοκινητο απο μονο του οικονομια..
αν πας στο τοπικο του s3 θα δεις οτι σημερα με κινηση (απο τις 10:30 - 11:30 ) στην παραλιακη εκανα καταναλωση 9.9 γιατι δεν ειχα βενζινηεχω δει και 8.5 και ολα αυτα με τη βενζινορουφηχτρα στην οποια και ψιλοαπροσεκτος να ειμαι στην κινηση θα κανω 11-13 (οχι κατι τρελο δηλαδη).
μονο αν πεσω σε πρωτη- νεκρα (δλδ μουρλο μποτιλιαρισμα) θα δω 16 ή ακομα και 18αλλα αν το παλεψεις τα τουρμπο σου δινουν πολυ καλες καταναλωσεις και οι τβ δεν αποτελουν εξαιρεση.
ισως ειναι 1-2 λιτρα το (παρα) πολυ πανω απο τους tsi ομως ειναι οικονομικοι
το μοτερ της μιτο παντως αν το ζορισεις θα ρουφηξει τα κερατα του, αλλα δε μιλαω για περιπτωσεις που ξεκαυλωνεις , αλλα για οταν κανεις απλα τη δουλεια σου και δε χρειαζεται να περασεις τις 3000 στροφες πατωντας γκαζι οχι παραπανω απο 1/3 -
Εγώ έχω 4870 χλμ με bravo 120 και έχω κατανάλωση 9,6 λ/100 χλμ.
ΑΛΛΑ μένω στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, δηλαδή απίστευτες ανηφόρες, σταμάτα - ξεκίνα και επιπλέον κίνηση μέσα στη πόλη. Αρκετά χλμ είναι στον περιφερειακό.
Γενικά μου αρέσει να το πατάω το γκάζι και μου φαίνεται λογική η κατανάλωση, για τη χρήση που κάνω.
Τι να κάνουμε είναι ωραία η αίσθηση όταν ανοίγει το turbo με τέρμα το γκάζι και κατανάλωση στο θεό!
-
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Τι να κάνουμε είναι ωραία η αίσθηση όταν ανοίγει το turbo με τέρμα το γκάζι και κατανάλωση στο θεό!
ναι ειναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ειναι
Ανέβηκαν δύο φίλες μου προχθές επάνω (άσχετες από αυτοκίνητα) και πάτησα το γκάζι και μου είπαν: 'Αχ τι ωραία που ακούγεται! Σαν να σφυρίζει!'
-
σε μενα ευτυχως το βουλωνουν
-
ρε παιδια οταν παραγγηλατε το δικο σας bravo ποσο καιρο εκανε να ερθει? μιλαω οχι για ετοιμοπαραδοτο αλλα για ειδικη παραγγελια με καποια εξτρα δηλαδη επιπλεον μιας εκδοσεις.
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
ρε παιδια οταν παραγγηλατε το δικο σας bravo ποσο καιρο εκανε να ερθει? μιλαω οχι για ετοιμοπαραδοτο αλλα για ειδικη παραγγελια με καποια εξτρα δηλαδη επιπλεον μιας εκδοσεις.Το δικό μου έφτασε στον Πειραιά σε 25 μέρες.
-
απο την ημερα που το παρηγγηλες? ρωταω γιατι εγω εχω παραγγηλει το δικο μου εδω και 3 βδομαδες και μου ειπαν πριν μερες οτι η βδομαδα κατασκευης ειναι η 46η !!!!! δηλαλη περιπου στις 13 /11. εγψ ποτε θα το παρω στα χερια μου αραγε? μιλαω για ενα m-jet εαν παιζει αυτο ρολο.
σε 25 στο λιμανι. στα χερια ποτε ηρθε?
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
απο την ημερα που το παρηγγηλες? ρωταω γιατι εγω εχω παραγγηλει το δικο μου εδω και 3 βδομαδες και μου ειπαν πριν μερες οτι η βδομαδα κατασκευης ειναι η 46η !!!!! δηλαλη περιπου στις 13 /11. εγψ ποτε θα το παρω στα χερια μου αραγε? μιλαω για ενα m-jet εαν παιζει αυτο ρολο.σε 25 στο λιμανι. στα χερια ποτε ηρθε?
Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω καλά +5 μέρες και μία μέρα οι πινακίδες.
Τα είχα γράψει και εδώ μέσα...
-
εμενα μου δωσανε πιθανη ημερομηνια παραλαβης την 22/11 στην αρχη και τσιμπισαν την προκαταβολη των 2000 €. τωρα μου λενε οτι εχει εβδομαδα κατασκευης την 46! και εγω δεν ξερω ποτε θα το παρω.με λιγα λογια δε γουσταρω να με δουλευουνε(αυριο θα περασω απο κει για να δω τι παιζει)
Fiat Bravο 2007