Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Λοιπόν, βλέπω τα σχόλια των περισσοτέρων και μάλιστα από την ημέρα που ο Δρίφτερ άνοιξε το θέμα και έχω να πω τα εξής.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ, που δείχνουν να νοιάζονται για αυτό το χωράφι, για τα κόμματα που ψηφίζουν ή ψήφιζαν με όσα χάλια έχουν, (το καθένα για τους δικούς του λόγους) και που κυρίως δεν παραμυθιάζονται ούτε είναι διατεθειμένοι, να δώσουν λευκή επιταγή σε κανέναν κερατά.
Θυμάμαι μάλιστα ξανά δυο πράγματα. Το ένα, είναι αυτό που είχε πει ο Corsair πως ο ΓΑΠ είναι ιντερνετάκιας και το άλλο, αυτό που είπε ο ίδιος ο ΓΑΠ 'πρώτα ο πολίτης, θα ακούω τον πολίτη' και κάτι τέτοια.
Λέω λοιπόν, μια και είμαστε άνθρωποι των έργων και όχι των λόγων, που έλεγε ο Μαυρογιαλούρος και αν το θέλουν αρκετοί, αφού θα φάμε όλοι στην μάπα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα χρόνια, πριν τους κράξουμε να τους δοκιμάσουμε.
Προτείνω λοιπόν στο πολύ χαλαρό, να παρακολουθούμε τι κάνει σε κάποια σοβαρά ζητήματα που αφορούν όλους μας και με κάποιο τρόπο μετά, να βρούμε ένα τρόπο επικοινωνίας και κατάθεσης κάποιων προτάσεων, σαν μεγάλη ομάδα μέσω ίντερνετ στον ίδιο τον ΓΑΠ. Οργανωμένα όμως, όχι σκορποχώρι και όχι μαλακίες προτάσεις τύπου, 'κόψε πρόεδρε τελείως το τέλος ταξινόμησης στα μεγάλα κυβικά, για να πάρει ο κόσμος γλήγορο εργαλείο'.
Ξέρω ότι αρχικά ίσως ξενίσει κάποιους αυτό που λέω, αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα,δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μάλιστα, το σκέφτηκα μόλις τώρα και θα ήθελα αν δεν βαριέστε και αν το γουστάρετε σαν ιδέα, να το συζητήσουμε και ίσως βρούμε τον τρόπο.
Μια προσπάθεια θα γίνει, θα δούμε αν όσα διαλαλούσε προεκλογικά έχουν βάση ή ήταν άλλη μια προεκλογική πίπα και ανάλογα την αντιμετώπιση που θα έχουμε, ή θα πετύχουμε κάτι για να μην πάνε χαμένα άλλα τέσσερα χρόνια, ή θα τον κράξουμε διαδικτυακά μέχρι σημείου να μην έχει μούτρα να ξαναμπεί στο ίντερνετ. Έχω δε την αίσθηση, πως κάτι τέτοια θα τα παρακολουθεί και θα φοβάται πιθανό κράξιμο. Αυτή είναι η ιδέα και μπορείτε ελεύθερα να πείτε την γνώμη σας. Αν θέλετε να ανταλλάξουμε μπινελίκια παρακαλώ μόνο με πμ για να μην μας μπανάρουν όλους μαζί.
Αυτό γιατί το περάσατε στο ντούκου
Εγώ συμφωνώ απολύτως BEAMS Μαζί σου!
@Χρήστος.Δήμου
Έχεις δίκιο για το 2004, όντως κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και η ΝΔ στην συνέχεια τα σκάτωσε ασύστολα, αλλά τι να κάνουμε και εμείς οι απλοί πολίτες που δεν έχουμε μπάρμπα υπουργό ούτε είμαστε γλυφοκ@ληδες από κάπου πρέπει να πιαστούμε.
Η ελπίδα τελειώνει τελευταία.
Προσωπικά προτιμώ να δώσω μια ακόμη ευκαιρία (μπορώ να κάνω και τίποτε άλλο αυτή την στιγμή;) παρά να καταδικάσω κάτι εν τη γεννέση του.
Να είσαι σίγουρος ότι αν τα σκατώσει και αυτός εγώ 'πρωτος τον λίθο βαλέτω'
Οπότε επανέρχομαι στην πρόταση του BEAMS, είμαστε μια πολύ μεγάλη κοινότητα (αναφέρομαι γενικά στο internet και όχι μόνο στο 4Τροχοί φόρουμ), και έχουμε την δυνατότητα απικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, ψηφοφορίας κ.λ.π.
Ποιός ο λόγος να μην ακουγόμαστε πιο πολύ;