-
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΕΤΡΩΓΕ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ LUCA DI MONTETZEMOLO, ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ?????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΕΤΡΩΓΕ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ LUCA DI MONTETZEMOLO, ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ?????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGERΕχει τα ...κιλάκια του?
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER
Εχει τα ...κιλάκια του?
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΦΙΣ !!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER
Εχει τα ...κιλάκια του?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΙΤΑΛΙΚΑ
ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΦΙΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΑΓΕ? -
Ο χρήστης BILIASb έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER
Εχει τα ...κιλάκια του?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΑΓΕ?ΛΑΘΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα μας 'σκάσεις' μέχρι να το πεις!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΕΤΡΩΓΕ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ LUCA DI MONTETZEMOLO, ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ?????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
-
Lori? Lefteri?
Mipos ine o k.Magos?
2 aftokinita..
italia..
ferrari?
Fiat? -
Ο χρήστης Kyprianou έγραψε:
Lori? Lefteri?Mipos ine o k.Magos?
2 aftokinita..
italia..
ferrari?
Fiat?ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ;
-
Eixes Ginei... Pesto kai spasame
-
Ο χρήστης BILIASb έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER
Εχει τα ...κιλάκια του?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΑΓΕ?ΟΧΙ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λώρη βάλε ότι είναι και 18 μηνίτης αλλα τα ξέρει όλα...
σεταρει, ρυθμίζει, οδηγεί από μακριά, κάνει χρόνους επίσης από μαικρια...
ταξιδεύει τώρα... ας μην τον καντεμιάζουμε και φάμε και καμιά μήνυση από τον αδελφό του...
Στρ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Λώρη βάλε ότι είναι και 18 μηνίτης αλλα τα ξέρει όλα...
σεταρει, ρυθμίζει, οδηγεί από μακριά, κάνει χρόνους επίσης από μαικρια...
ταξιδεύει τώρα... ας μην τον καντεμιάζουμε και φάμε και καμιά μήνυση από τον αδελφό του...
ΣτρΔεν καντεμιάζεται έτσι ο πρόεδρος στρατη μου...
-
manager ομάδας, αδερφός 18μηνίτη και συλφίς...
μήπως λέτε για τον Παύλο το Αθανάσουλα...ή είμαι μακρυά νυχτωμένη και εντελώς και τελείως άσχετη -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
manager ομάδας, αδερφός 18μηνίτη και συλφίς...
μήπως λέτε για τον Παύλο το Αθανάσουλα...ή είμαι μακρυά νυχτωμένη και εντελώς και τελείως άσχετηεεεε, τι άλλο ήθελες να σου πούν για να το καταλάβεις.
Το νέο όπλο ποιο θα είναι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
εεεε, τι άλλο ήθελες να σου πούν για να το καταλάβεις. Το νέο όπλο ποιο θα είναι?γιατι καλέ άλλοι 18μηνίτες με αδέρφια δεν υπάρχουν στο άθλημα? μόνο ο Λάμπρος είναι?
ευτυχώς που βοήθησε ο σχ...αλλιώς με τα δεδομένα του Λώρη, εγω τουλάχιστον δεν το εύρισκα με τίποτε
άντε περιμένουμε νέα για το νέο όπλο!!! -
Για ολα αυτά τα σκηνικά 'το αναφέρω' αλλά 'δεν το λέω' γιατι ακόμα 'ψήνεται' κλπ θα πω μια παροιμία
'Θελει η πουτ..α να κρηφτεί και η χαρά δεν την αφήνει'!!!!!!!!! -
Το αυτοκινητο ειναι το Ford Fiesta S1600 και ειναι πιθανο να τρεξει στο Κενταυρος αν προλαβουμε. Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι με προσπαθεια ολων των χορηγων και δικων μου ανθρωπων θα βρεθω μεσα στο πιο συγχρονο 1600. Παντως ολα εχουν συμβει τοσο γρηγορα απο την πρωτη μερα που μπηκα στο ¨Γινε΄ Γιαρις , που μου μοιαζει σαν ονειρο. Ενα ωραιο ονειρο ρε γμτ!!
ΕLLHNIKO QUIZ