-
Εγω αναφερθηκα στον Komis1 που μιλησε για ενοικιαση απο Avis.
-
Το καταλάβα και γω στον Komis1 αναφερομουν !! Αλλη φορα θα βαζω quote!!!!
-
Να κανω μια ερωτηση τα σηματα των Γερμανικων μαρκων που υπαρχουν στο οδοστρωμα της πιστας οπως wv mercedes κ.α. τι συμβολιζουν??
-
Υποθετω οτι ειναι απο φαν που μπουκαρουν και τα γραφουν στο οδοστρωμα...
-
Έτσι ακριβώς είναι.
-
ΑΑΑΑΑ Νομιζα πως συμβολιζαν κατι γιατι εχει περιπου τα ιδια και στο GT4.
-
Ο χρήστης dimitris_v έγραψε:
Μαλλον δεν το διευκρινησα καλα εννοω νοικιασμενη απο δω:http://www.rent-racecar.de/gb/Τελικά κι εγώ από κει νοίκασα Ο Theo και η Heide είναι καταπληκτικοί και πολύ ζεστοί άνθρωποι, σου συστήνω την εταιρεία τους ανεπιφύλακτα!!!! Να πείς χαιρετίσματα!!! Ο γύρος που θα σε πάει ο Theo με το GTI θα σου μείνει αξέχαστος!!!
Πήρα το Suzuki (130 άλογα, 1000 κιλά), το οποίο νομίζω ήταν ιδανικό για την 1η φορά στο Ring και μάλιστα σε μέρα που έβρεχε, το διασκέδασα απίστευτα, γλιστρούσε παντού!!!! Ένας με ένα Honda CRX μπροστά μου έτρεχε με εμφανώς χτυπημένο αμάξι στον μπροστινό προφυλακτήρα (φαινόταν από γωνία) από προηγούμενο γύρο και στο τέλος μάλιστα έφαγε και μια τρελλή σούπα με τετ-α-κε και το έριξε με το πλάι στις μπαριέρες. Φρίκη... Στην επιστροφή, ένας κινέζος είχε κάνει ένα C4 βίδες...
Είχε καλά αμάξια αλλά όχι πολλά, μια GT2 και 2 GT3, κι ένα GT-R (το τελευταίο) ήταν τα καλύτερα αμάξια που είδα. Αρκετές Elise αλλά και Cosworth από Αγγλία, Μ3, Μ5 κι ένα Peugeot 405 estate diesel LOL
Κάτι που δεν περίμενα είναι ότι ο πιο πολύς κόσμος είναι παντελώς άσχετος, δεν καταλαβαίνει από γραμμές και πάει όπως να'ναι χωρις να κοιτάει καθρέφτες, γι'αυτό πολύ προσοχή, ειδικά στις τυφλές στροφές και τις ανηφόρες, μη βρεθείτε προ εκπλήξεως...
Σεβασμό στην πίστα και στις ικανοτητές σας και καλή διασκέδαση, εγώ πάντως δε βλέπω την ώρα να ξαναπάω
-
Μολις γυρισα απο ring και οριστε και ενα βιντεακι μου, το πρωτο, στον 13ο γυρο στο ρινγκ με μια BMW 330 απο rentracecar με semislicks!!
-
niceeeeeee
-
Ο χρήστης dimitris_v έγραψε:
Μολις γυρισα απο ring και οριστε και ενα βιντεακι μου, το πρωτο, στον 13ο γυρο στο ρινγκ με μια BMW 330 απο rentracecar με semislicks!!Ρε αυτο ειναι μισο !!!
Εβαλα τραιλ εκδοση για να το κανω mp4 και εγραψε μονο 5 λεπτα!!
Αναμεινατε για το update -
-
-
Φοβερός γύρος κι απίστευτη πρόσφυση το Radical!!
-
Το Σαβ/κο που μας έρχεται (μάλλον Κυριακή) θα πάω για έναν τελευταίο γύρο, θα είναι κανένας εκεί??
-
Χαχαχα! Έχεις πλάκα έτσι όπως το γράφεις λες κι εννοείς πως θα περάσεις καμιά βόλτα από Σέρρες η Μέγαρα και ρωτάς αν είναι κανένας..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χαχαχα! Έχεις πλάκα έτσι όπως το γράφεις λες κι εννοείς πως θα περάσεις καμιά βόλτα από Σέρρες η Μέγαρα και ρωτάς αν είναι κανένας..Παντού υπάρχει ένας Έλληνας......
-
Δεν ειναι και πολυ υπερβολη ομως. Πλεον με 500 ευρουλακια πας με ενα-δυο φιλους κολωνια(150ευρα), κυκλοφορεις με νοικιαρικο γκολφακι (50ευρα), μενεις μια βραδια στα περιχωρα του 'ρινγκ'(40ευρα), νοικιαζεις ενα σουιφτ φτιαγμενο (150ευρα), γουσταρεις πολυ, παιρνεις δυο αναμνηστικα (30ευρα), βγαζεις πεντακοσιες φωτογραφιες, τρως καλα (50ευρα) φευγεις ξημερωματα της αλλης (δωρεαν!!), και εχεις μετα να διηγησεεεε, και εχεις κανει δωρο και στον εαυτο σου ενα σκ που το βαζεις και στο... βιογραφικο σου!!
That simple!! (ουτε στο nuerburgring.de να δουλευα) -
Καλημέρα,
Βασικά εγώ μένω δίπλα (125ΚΜ μακριά) οπότε είναι μια επιλογή για εκδρομή Σαβ/κου......
-
Για σενα ακομα καλυτερα!!
Ασχετο, ειναι η ιδεα μου ή καθε φορα που ανεβαινω στα μερη σας υπαρχουν και περισσοτερα ορια στις autobahns (120); Γραφουν κανενα; γιατι βλεπω πολλους και πανε αερα πατερα ασχετα με τα ορια, ή απλα αυτοι ειναι οι ελληνες;
-
Σκέφτομαι κι εγώ με ένα φίλο μου κάποια στιγμή να ανέβουμε στο Nuerburgring οδικώς με ένα Audi TT-S.
Μια σκέψη κάναμε βέβαια, είναι αρκετά τα χιλιόμετρα πάνε-έλα αλλά ο φίλος μου έχει ξαναταξιδέψει οδικώς προς τα πάνω 7-8 φορές και δεν μασάει από τέτοια. Εγώ προτιμώ βέβαια και το αεροπλανάκι αλλά είναι αλλιώς να έχεις πάει και με το δικό σου αυτοκίνητο!
Nuerburgring!