-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...ΣκατολαόςΑρα το προβλημα μας δεν ειναι η υπηκοοτητα στα παιδια των μεταναστων αλλα στα δικα μας παιδια
-
Αν ο άλλος έχει υπηκοότητα (δεν είναι δηλαδή ανιθαγενής), γιατί πρέπει να του απονέμουμε και την ελληνική μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκε εδώ;
Βέβαια όπως είπαν και οι παραπάνω, αν αυτό οδηγήσει στο να έχουν εν τοις πράγμασι τις ίδιες υποχρεώσεις, και γενικά για την Ελλάδα λογίζονται Έλληνες και δεν έχουν διάφορα 'προνόμια', τότε ίσως βγει κάτι καλό....
Κάτι μου λέει βέβαια ότι θα είναι από τις προεκλογικές δεσμεύσεις που θα ξεχαστούν εύκολα.
-
Βρε μην πιάνεσαι από αυτό που είπα και πας να το συνδυάσεις με το άλλο έτοιμος είσαι . Απλά μου αρέσουν πάρα πολύ οι ευγενικοί άνθρωποι και οι χαμογελαστοί. Γενικά όταν δω ευγενικό άνθρωπο με κερδίζει νιώθω πολύ όμορφα. Χαίρομαι λοιπόν όταν συναντώ την ευγένεια και λυπάμαι πολύ όταν συναντώ στην καθημερινότητά μου σε κάθε έκφανση αυτής αγενείς ανθρώπους.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...Σκατολαός
Αρα το προβλημα μας δεν ειναι η υπηκοοτητα στα παιδια των μεταναστων αλλα στα δικα μας παιδια
εννοείται ότι τα υμέτερα προβλήματα είναι αυτά που πρώτα πρέπει να λυθούν κι μετά να αρχίσει κάθε είδους πρόσθεση ή αφαίρεση δικαιωμάτων...
-
Ξέχασα να ρωτήσω τί γίνεται εδώ, αλλά νομίζω ότι οποιοδήποτε πιτσιρίκι γεννηθεί Ολλανδία δύναται να έχει και την ολλανδική υπηκοότητα.
ΑΠλά κάποιες χώρες δεν επιτρέπουν διπλή (νομίζω πλέον και η Ελλάδα).Προφανώς όντας έλληνας υπήκοος θα έχεις τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα, δεν νομίζω να τίθεται υπό διαπραγμάτευση αυτό
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τί είδα μόλις τώρα στην ΝΕΤ. Ο Boy George είπε ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα έχουν ελληνική υπηκοότητα?
Ισχύει στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Μεγ. Βρετανία, δε βλέπω γιατί όχι και στην Ελλάδα. Πολύ σωστό.
Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες
Κωστής Παλαμάς**
Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.**
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ -
Επιτρέπεται η διπλή ιθαγένεια στην Έλλάδα
-
Τελικά οι υπαίτιοι των σκανδάλων θα μπούνε φυλακή ή ξεχαστήκανε όλα αυτά;
Που πήγανε τα λεφτά που κλέψανε;
Αν είναι να σουφρώνω εκατομύρια και να μην μπαίνω φυλακή αναλαμβάνω και εγώ την ευθύνη.Κωστάκη! Αποφάσεις ευθύνης για την αντιμετώπιση της κρίσης και για το καλό του έθνους με γιγαντοαφίσες, βεγγαλικά και εκατομύρια του λαού να ρέουν άφθονα στις προεκλογικές σου συγκεντρώσεις, δεν γίνονται!
Είπαμε! Είμαστε βόδια αλλά όχι και τόσο... Ακόμη και ένας πανίβλαξ καταλαβαίνει ότι ο αρχηγός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα.
Αυτό ας γίνει μάθημα στος επόμενο αρχηγό της ΝΔ.
Όσο για τον Γιωργάκη, με τέτοια αυτοδυναμία δεν έχει δικαιολογία του στυλ 'δεν έχω υποστήριξη', 'με ρίξανε' κ.λ.π. Όποιος παίζει παιχνίδια μπορεί να τον σουτάρει στα ίσια και είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κόμα του από δεινόσαυρους και φαγάνες του παρελθόντος. Αν το κάνει αυτό και κάνει και έργο τον βλέπω καμμια 20ετία πάνω! Αν δεν το κάνει και πάει να μας δουλέψει με νέες απογραφές και λόγια του στυλ 'χάος παραλάβαμε οπότε εσείς πρέπει να πληρώσετε' κ.λ.π. την επόμενη τετραετία βλέπω πάλι ΝΔ πάνω. Με Ντόρα Προσωπικά θα προτιμούσα με Σουφλιά ή Σιούφα, τον πρώτο τον πάω γιατί παράγει έργο (με μια επιφύλαξη στις μίζες, αν και δεν γνωρίζω κάτι σχετικό) και τον δεύτερο λόγω χαρακτήρα.Αυτή την 5ετία είχα βαρεθεί να βλέπω και να ακούω για άτομα που κάθονται και πληρώνωνται επειδή έχουν βίσμα, δεν ξέρω αν θα μειωθεί ο αριθμός τους αλλά τουλάχιστον θα αλλάξουν τα πρόσωπα.
Όσο για την υπηκοότητα: Αν δεν γίνεται να μην έρχονται ας γίνονται Έλληνες το συντομότερο δυνατόν. Η περιθωριοποίηση μόνο προβλήματα θα φέρει.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Βρε μην πιάνεσαι από αυτό που είπα και πας να το συνδυάσεις με το άλλο έτοιμος είσαι .Εγω δεν πιανομαι απο πουθενα, μονος σου τα ειπες
Εξαλλου δεν καταλαβαινω τι ιδιαιτερο εχει η Ελλαδα σε σχεση με τις αλλες χωρες που αναφερθηκαν και πρεπει να το διαφυλαξουμε απαγορευοντας τα αυτονοητα
Εννοειται πως οπως ολοι οι αλλοι με ελληνικη υπηκοοτητα θα εχουν υποχρεωσεις και δικαιωματα: εδω εχουν τετοια (και καλα κανουν) οι λοβοτομημενοι ελληνες υπηκοοι που πανε στο x-factor ή ψηφιζουν Καρατζαφερη και Κοραντη. Εδω εχει τετοια ο Γιανναρας κι ο Ζουραρις -
Βρε όλοι να'ρθουν ελάτε μέσα όλοι χωράμε εδώ πάρτυ θα κάνουμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βρε μην πιάνεσαι από αυτό που είπα και πας να το συνδυάσεις με το άλλο έτοιμος είσαι .
Εξαλλου δεν καταλαβαινω τι ιδιαιτερο εχει η Ελλαδα σε σχεση με τις αλλες χωρες που αναφερθηκαν και πρεπει να το διαφυλαξουμε απαγορευοντας τα αυτονοητα
Το ιδιαίτερο είναι ότι στις άλλες χώρες εξ αρχής γινόταν χαμός, δεν υπήρχε μεγάλη εθνική ομοιογένεια απ' την αρχή + υπήρξε τεράστια εισροή μεταναστών, που κάπως έπρεπε να αφομοιωθούν...και έτσι βρήκαν τη λύση του ius soli (--->πολίτης των ΗΠΑ ο γεννηθείς στις ΗΠΑ)
Στην Ελλάδα μέχρι το 1990λίγο δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, είχαμε πολύ μεγάλη ομοιογένεια. Αντιθέτως εμείς είχαμε εκροή μεταναστών, και κάναμε ότι μπορούσαμε για να διατηρήσουμε τον δεσμό τους με τη μητέρα πατρίδα. Γι' αυτό και από την αρχή ίσχυε το ius sanguinis (-->η ιθαγένεια καθορίζεται από το δεσμό του αίματος...Έλλην το τέκνο Ελλήνων, ή ο ανιθαγενής που γεννήθηκε στην Ελλάδα).
Τώρα βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει....
Εδώ πάντως χωράει και μια μικρή παρατήρηση: άλλες χώρες θεωρούν 'τιμή τους' να θέλεις να γίνεις πολίτης τους. Στην Ελλάδα πρέπει, και γι' αυτό ακόμα, να πληρώσεις μερικές χιλιάδες ευρώ...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ QsisVTSΤο πόσο καλά θα περάσεις εφορευτική επιτροπή εξαρτάται και από τους τοπικούς και τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο. Συνήθως ο 2ος αναλαμβάνει τα έξοδα για το φαγητό και τα νερά και αυτά δεν είναι premier των Goody's αλλά κάτι καλύτερο.
Για τον όγκο της δουλειάς απλά έτσι είναι.
Για να γλυτώσεις τα λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών το καλύτερο σύστημα είναι οι 5άδες όπου αναγράφονται τα νούμερα των ψηφοδελτιών.
Για το σάλιωμα και εγώ παραλίγο να το κάνω το ατόπημα και δεν ήμουν και παππούς. Ο καλύτερος τρόπος (γλυτώνεις το 90% του σαλιώματος) είναι να τους ενημερώνεις ότι ο φάκελος έχει αυτοκόλλητο.
ΥΓ. Δεν είναι επίταξη εργασίας η συμμετοχή στην εφορευτική επιτροπή.
εμας μας ταιζει ο δημος γλυφαδας, η αντιπροσωπος μονο στον πατερα της ειπε να μας φερει ενα καφε για να μην πιουμε τους νεσκαφε φραπε τους 'καραβισιους'
εγω της ελεγα οταν δινει το φακελο να ενημερωνει, αλλα αυτη το εξυνε..εγω κοιτουσα μονο τη δουλεια μου(να εχω ετοιμα παεκτα ψηφοδελτιων για να αραζω μετα, ο αλλος που εφτιαχνε πακετα μαζι μου ηταν σαλιγκαρος ).. οχι τιποτα αλλο , αλλα δεν ειναι και επικινδυνο να ερχεσαι σε επαφη με τα σαλια του αλλου..
ηρθαμε ετσι κι αλλιως σε επαφη με τα τοσα ψηφοδελτια που ειχαν πιασει..αυτο με τις 5αδες , το σκεφτηκα εγω μετα, αφου χασαμε 3 σταυρους της ΝΔ και μας βγηκε η παναγια να τους βρουμε...
το Πασοκ που ειχε και πιο πολλα '4αρια' (81 στα 124) το ξεπεταξαμε αμεσως ολοσωστα..βεβαια εκει ελεγχα εγω την αντιπροσωπο μη πεταξει καμια βλακεια και η γραμματεας ελεγχε το αλλο παιδι που ηταν εφοερευτικη για να μη γραψει κανα λαθος..ο αντιπροσωπος του πασοκ παντως μα βοηθησε πολυ γενικα..ειχε εμπειρια με το μετρημα, αν και στη ΝΔ εκανε κι αυτος λαθος (αλλα μαλλον το λαθος ξεκινησε απο την αντιπροσωπο που δε διαβαζε καλα τους σταυρους, αρα και απο μενα που αντι να την ελεγχω ολη την ωρα πηγαινα που και που για τσιγαρο )
το μονο καλο παντως ειναι οτι με αφησαν να φυγω για κανα 2.5ωρο και ο υπνος που εκανα με κρατησε πολυ καλα για τη συνεχεια
επισης τα βιβλια με τους υποψηφιους κτλ τα ειχαν συμπληρωσει απο το σπιτι τους , γιατι μια φορα στον πατερα μου ειχε τυχει να τα συμπληρωσουν εκεινη την ωρα και πηγε μεχρι τις 7 το πρωι το θεμα..
σε αλλο τμημα που ψηφιζε η κοπελα μου εκαναν 45λεπτο διαλειμμα
γιατι δεν ειναι επιταξη εργασιας? με αναγκαζουν να παω και αν δε παω εχω κυρωσεις..δε με αποζημιωνουν ουτε στο ελαχιστο εκτος απο φαγητο..
εγω φυσικα απο τη βαρεμαρα μου εφαγα τα παντα οσο ασχημα κι αν ηταν ακομα και το φαγητο των αντιπροσωπων τον κομματων γιατι ηταν πιο καλο απο αυτο που μας εφερνε ο τσιπης δημαρχος μας
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Τί είδα μόλις τώρα στην ΝΕΤ. Ο Boy George είπε ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα έχουν ελληνική υπηκοότητα?
Ισχύει στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Μεγ. Βρετανία, δε βλέπω γιατί όχι και στην Ελλάδα. Πολύ σωστό.
Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες
Κωστής Παλαμάς**
Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.**
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣΘάνατος στον Σχορτσιανίτη!!! Όξω ο άραψ από την Εθνική.
-
Eίσαι τρελός????????
Δεν διακρίνεις το ελληνικό βλέμμα του(το έλεγα στον σέρβο το σχόλιο για το βλέμμα όταν βλέπαμε eurobasket τρελά γέλια )
για να σοβαρευτούμε και λίγο, νομίζω ότι το πιο εύστοχο σχόλιο για τις ελληνικές εκλογές το έκανε ο independent
Από την πλευρά του, ο βρετανικός Independent σε άρθρο του Ντάνιελ Χάουντεν υποστηρίζει ότι η νίκη του Γ.Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει τη «στασιμότητα» και την αποτελμάτωση της ελληνικής πολιτικής ζωής, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ ηττάται λόγω της ιδίας διαφθοράς, ανικανότητας και οικονομικής αδυναμίας που οδήγησε στην ήττα και το ΠΑΣΟΚ πριν από πεντέμισι χρόνια.
«Οι δύο πολιτικές φυλές της Ελλάδας, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, έχουν χρεοκοπήσει τόσο σε ιδέες όσο και σε αξιοπιστία [...]. Επιτέλους οι Ελληνες θα μπορέσουν να μάθουν αν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος δεν τους είχε πείσει ως τώρα ως ηγέτης, μπορεί να κάνει την έκπληξη» λέει ο Independent.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ναι το είχε πει και προεκλογικά. Προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο.
+1
και εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eίσαι τρελός????????
Δεν διακρίνεις το ελληνικό βλέμμα του(το έλεγα στον σέρβο το σχόλιο για το βλέμμα όταν βλέπαμε eurobasket τρελά γέλια )
για να σοβαρευτούμε και λίγο, νομίζω ότι το πιο εύστοχο σχόλιο για τις ελληνικές εκλογές το έκανε ο independent
Από την πλευρά του, ο βρετανικός Independent σε άρθρο του Ντάνιελ Χάουντεν υποστηρίζει ότι η νίκη του Γ.Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει τη «στασιμότητα» και την αποτελμάτωση της ελληνικής πολιτικής ζωής, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ ηττάται λόγω της ιδίας διαφθοράς, ανικανότητας και οικονομικής αδυναμίας που οδήγησε στην ήττα και το ΠΑΣΟΚ πριν από πεντέμισι χρόνια.
«Οι δύο πολιτικές φυλές της Ελλάδας, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, έχουν χρεοκοπήσει τόσο σε ιδέες όσο και σε αξιοπιστία [...]. Επιτέλους οι Ελληνες θα μπορέσουν να μάθουν αν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος δεν τους είχε πείσει ως τώρα ως ηγέτης, μπορεί να κάνει την έκπληξη» λέει ο Independent.
'Μερικά στρέμματα γης λιγότερα….'
Από το Troktiko
Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009'Απόσπασμα από άρθρο του Θωμά Σάρα με τίτλο «Μακεδονικό: η επανάσταση της κοινής λογικής» που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2008 στην επιθεώρηση «Πατρίδες» του Καναδά.
Γράφει ο δημοσιογράφος:
«Μήνες αργότερα την ίδια χρονιά (1999), πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο του Καναδά η ετήσια σύνοδος της πολιτικής ηγεσίας των μελών του ΝΑΤΟ.Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, Υπουργός Άμυνας, επικεφαλής μιας μικρής αντιπροσωπείας και ένα σχετικά μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων από την Αθήνα.
Όταν έκλεισαν οι εργασίες του συνεδρίου ακολούθησε η συνέντευξη τύπου της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ της οποίας προΐστατο ο Υπουργός Άμυνας Δαβίδ Κοχέν, με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και εκπροσώπους του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων.Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αμερικανός πολιτικός τόνισε ότι οι εργασίες πήγαν πολύ καλά και ότι ο ίδιος ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος για την συνεργασία και κατανόηση που επέδειξαν όλα τα μέλη.
Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των ερωτήσεων βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα τον ομιλητή πως είναι δυνατόν να μιλά για “συνεργασία και κατανόηση“, ενώ την ίδια ώρα οι ειδήσεις ανέφεραν ότι αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, καθώς επίσης ότι μόλις πρόσφατα οι δύο χώρες μέλη της συμμαχίας, ήλθαν τόσο κοντά στο πόλεμο εξ αιτίας ορισμένων ελληνικών νησιών που διεκδικούσε η “σύμμαχος της Ελλάδας, Τουρκία. “
“Έχεις δίκιο, “ συμφώνησε με τα λόγια μου ο Αμερικανός αξιωματούχος της κυβέρνησης Κλίντον, “εδώ έχουμε πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που πιστεύω ότι τελικά είμαστε στο σημείο επίλυσης του, καθώς η Ελληνική πλευρά αποδέχεται ορισμένους συμβιβασμούς ικανοποίησης αιτημάτων της Τουρκίας, παραιτουμένη για τον σκοπό αυτόν δικαιωμάτων της προς όφελος της εδραίωσης της ειρήνης και καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών.Αυτή είναι μια υποχρέωση που ανέλαβε η ελληνική πλευρά και πιστεύω ότι σύντομα το θέμα αυτό θα έχει τακτοποιηθεί. “Κατά σύμπτωση μερικές εβδομάδες αργότερα επισκέφθηκε το Τορόντο ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, Γιώργος Παπανδρέου.Με την ευκαιρία εκείνης της επίσκεψης, οργανώθηκε συνέντευξη τύπου του Υπουργού προς τους φορείς
των ομογενειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τορόντο.Ο Υπουργός αναφέρθηκε πάνω στο πρόγραμμα της κυβέρνησης και υπεραμύνθηκε της πολιτικής του να ονομάσει τους μουσουλμάνους της Θράκης ως ..,Τούρκους.Ζήτησε δε την κατανόηση των αποδήμων ομογενών οι οποίοι έχουν τις δικές τους εμπειρίες πάνω στο ...πολύ-πολιτισμό.
Όταν κάποια στιγμή μου δόθηκε ο λόγος ανάφερα στον Υπουργό τους ισχυρισμούς των Αμερικανών υπευθύνων και τον ρώτησα εάν πραγματικά συμφωνεί μαζί τους.“Για του λόγου του αληθές“, τόνισα, “επικαλούμαι και την μαρτυρία του Πρέσβη σας στο Τορόντο ο οποίος ήταν παρόν και άκουσε αυτά που ειπώθηκαν“, και του έδειξα τον παρακαθήμενό του Γιάννη Θωμόγλου, Πρέσβη της Ελλάδας στην Οτάβα.
Ο υπουργός αφού με άκουσε, απάντησε: “ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας. “
Έμεινα με το στόμα ανοικτό από την απάντηση του Υπουργού.
Σύμφωνα με τους διεθνώς αναγνωρισμένους κανόνες ρώτησα τον Υπουργό εάν είχε ενημερωθεί και συμφωνούσε μαζί του ο Ελληνικός λαός στον οποίο ανήκε η ….υπό διαπραγμάτευση γη.
Δυστυχώς ο τελευταίος δεν απάντησε, ... καθώς έγινε παρεμβολή από τον γραμματέα τύπου του υπουργού και μου ζητήθηκε να αρκεστώ μόνο σε μία ερώτηση, “προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία ερωτήσεων και στους υπόλοιπους δημοσιογράφους“………..»
Αυτά γράφει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος δίνοντας ημερομηνίες, τόπο και ονόματα...Παραδόξως τίποτα απο αυτά δεν αναφέρθηκε απο από τους ελλαδίτες δημοσιογράφους που συνόδευαν την αποστολή και παρευρίσκονταν στην συνέντευξη τύπου...'
http://www.enkripto.comΑν όμως πιστεύετε ότι αυτά αίναι αποκύηματα φαντασιας οι αναγνώστες παρακαλούνται να επισκεφθούν το
-
Σκέφτομαι αυτά που έλεγε ο Qsis για τα γερόντια που σάλιωναν τα φάκελλα σκέφτομαι και τον ιντερνετακια ΓΑΠ.... -
Αυτά τα μ@@@κια θα τα ΕΒΑΖΑ ΙΣΟΒΙΑ
Ένα άνδρας και μία γυναίκα κρατούνται από το βράδυ της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλάστρας. Οι δύο ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι κομμάτων στο 440ό εκλογικό τμήμα Ανατολικού Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν, όταν η δικαστική αντιπρόσωπος του τμήματος τους εντόπισε να προσπαθούν να προσθέσουν σταυρούς σε ψηφοδέλτια κατά την καταμέτρησή τους. Για την υπόθεση αυτή προανάκριση διενεργεί η δικαστική αντιπρόσωπος έπειτα από εντολή του εισαγγελέα εκλογικής νομοθεσίας σε εφαρμογή του εκλογικού νόμου.
-
Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και αντίστοιχα μεγάλη ήττα της ΝΔ.
Το ΚΚΕ στα ποσοστά του και άνοδος του ποσοστού του ΛΑΟΣ.
Τέλος, για το ΣΥΡΙΖΑ, ας κάνουν ένα άγαλμα στον Τσίπρα που βελτίωσε τα πράγματα, γιατί δεν θα έβλεπαν Βουλή ούτε με κιάλια
-
O ''χαρίζω οικόπεδα, χρέη'' πόσα πήρε ?
Στην β /θεσ/νίκης πάντως δεν κατέβηκε.
Σε ποιές περιφέρειες κατέβηκε γνωρίζει κανείς?
Εκλογές 2009