-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
το ότι θα έφτανε η ΝΔ να μιλάει για αμερικάνικο δάχτυλο, ούτε στα wildest dreams
απορώ αν υπάρχει άνθρωπος που μιλάει για εθνική πολιτική απ τα δύο μεγάλα κόμματα
Περίεργο σου φαίνεται;
Για να πάρεις χρίσμα για αρχηγός κυβερνώντος κόμματος, απαιτείται πλέον να περάσεις από το Εξωτερικών ΚΑΙ να μην κάνεις καμιά πατάτα που θα ενοχλήσει τους συμμάχους μας.Γιώργος, έθαψε τον Πάγκαλο ως υφυπουργός, έγινε υπουργός, χόρεψε με τους Τούρκους, κατέθεσε στεφάνια, ό,τι δηλαδή γούσταραν οι Αμερικάνοι. Τάξη και ασφάλεια. Μετά χωρίς υπεκφυγές στήριξε το Σχέδιο Ανάν. Τώρα έβαλε πάγο και στον ενοχλητικό αγωγό, όλα πρίμα λοιπόν.
Η Ντόρα έκανε κι αυτή τη θητεία της, πήρε κατά τα φαινόμενα χρίσμα κι από 'δω πάν' κι οι άλλοι δελφινούμπες.
Έτσι έχουν τα πράγματα. Κι αν τελικά δεν έχουν έτσι, πάντως οι συμπτώσεις είναι διαβολικές.
Σωστά τα λες βρε θηρίο....
-
Το θέμα είναι να ψηφίσουμε κατά του δικοματισμού αλλά ποιον;
Υπάρχει ένα κόμμα που να αξίζει ψήφο αντικειμενικά;
Ο Χέρης χέρης που μόνο τον Κατμαν δεν έβαλε;
Τα συντρόφια εκ Περισσού που δεν έχουν διαβάσει καν ΑΟΘ και λένε ΤΙΣ αρλούμπες περί οικονομίας;
Τον άλλο το μορφονιό που έχει μπλέξει τα μπούτια του;
Αν είναι έτσι να ψηφίσουμε τα ακόμα πιο μικρά κόμματα, πχ Συνεχιστές Καποδίστρια, Δημοκρατικούς που όλως τυχαίως άκουσα προτάσεις τους στην ΕΤ1 και ήταν πολύ ενδιαφέροντα και εντός πραγματικότητας όσα έλεγαν. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εμένα άλλη είναι η απορία μου:
τόσοι πολλοί που ψηφίζαν άσχετους τί απέγιναν, αν κρίνω από δω μέσα θα έπρεπε να είχαμε στη βουλή 7 κόμματαΜερικα κομματα ουτε την ψηφο τους δεν βρηκαν (μεχρι στιγμης)!!! Πχ Παλια Δημοκρατια =3 ψηφους (η γυναικα του προεδρου ψαχνει για την γκομενα )
-
κοίτα μάνο, έχουμε κάνει αυτόν τον αγωγό το μείζον ζήτημα, λες και οι αμερικάνοι θα κρεμαστούν από αυτή την πίπα
αν δε με κατάλαβες δεν είπα ότι ο ΓΑΠ είναι ανεξάρτητος, αυτό που με κάνει να μειδιώ είναι η νιρβάνα του έτερου συνομιλητή που νομίζει ότι βρήκε τον θεματοφύλακα της εθνικής ανεξαρτησίας στα χέρια του χοντρού και αυτολογαριάζεται ως συνειδητοποιημένος και όχι πρόβατο -
Αν ο Παπανδρέου έχει τα @@ να παραγκωνίσει τους δεινόσαυρους, μειώσει τα υπουργεία και τις θέσεις, θα είναι ένα καλό πρώτο βήμα.
Αν μάλιστα βρεθεί ένα εκλογικό σύστημα που να καταργήσει το ΧΥΔΑΙΟ κηνύγι του 'σταυρου' μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Άκουγα τόσες μέρες για 'μάχη', 'αγώνα', 'γραμμή υπέρ του ενός η του άλλου' και σκεφτόμουν πόσο άθλια μας λένε φόρα - παρτίδα ότι όλος ο καυγάς γίνεται για την κουτάλα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν ο Παπανδρέου έχει τα @@ να παραγκωνίσει τους δεινόσαυρους, μειώσει τα υπουργεία και τις θέσεις, θα είναι ένα καλό πρώτο βήμα.Αν μάλιστα βρεθεί ένα εκλογικό σύστημα που να καταργήσει το ΧΥΔΑΙΟ κηνύγι του 'σταυρου' μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Άκουγα τόσες μέρες για 'μάχη', 'αγώνα', 'γραμμή υπέρ του ενός η του άλλου' και σκεφτόμουν πόσο άθλια μας λένε φόρα - παρτίδα ότι όλος ο καυγάς γίνεται για την κουτάλα.
+1
-
αποχή γύρο στο 30% (με βαση το site του ΥΠ.ΕΣ)
-
Ναι ρε παιδιά αλλά οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν μέσα διπλογραμμένους, πεθαμένους, κλπ.
Ποιός ξέρει;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ο Ομπαμα πηρε κι ολας τηλ τον Yorgo...τον Ομαμα....
το κερασακι στην τουρτα...μεσημερι ξυπνησε και τον πηρε τηλ....
πραγματικά μέσα στον πόνο σου είσαι γραφικός
ειλικρινά τώρα πιστεύεις στην ανεξαρτησία του καραμανλήπιστευω οτι δεν ηταν τοσο εξαρτημενος.
οχι αδικα δεν τον δεχτηκε ο Ομπαμα στα ανακτορα.
τωρα αν ειμαι γραφικος προβατο η ο,τι αλλο θες και να το παμε επι προσωπικου κανενα προβλημα ξεκινα..
Πονεμενος ειμαι για μενα και οχι γιατι περιμενω να φαω απο το Πασοκ η την ΝΔ...μην ανησυχεις.
εγω κανω γενικες παρατηρησεις και δεν απεδωσα χαρακτηρισμους.
αν σε ενοχλει να γραφω, γραψε στους μοντ να με στειλουν. -
-
Η ΝΔ θα κάνει τουλάχιστον 10 χρόνια να ξανακυβερνήσει....mark my words. Αν αυτό είναι καλό (επειδή είναι άχρηστοι) ή κακό (επειδή και αυτοί του ΠΑΣΟΚ δεν διαφέρουν και πολύ), θα δείξει.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ο Ομπαμα πηρε κι ολας τηλ τον Yorgo...τον Ομαμα....
το κερασακι στην τουρτα...μεσημερι ξυπνησε και τον πηρε τηλ....
πραγματικά μέσα στον πόνο σου είσαι γραφικός
ειλικρινά τώρα πιστεύεις στην ανεξαρτησία του καραμανλήπιστευω οτι δεν ηταν τοσο εξαρτημενος.
οχι αδικα δεν τον δεχτηκε ο Ομπαμα στα ανακτορα.
τωρα αν ειμαι γραφικος προβατο η ο,τι αλλο θες και να το παμε επι προσωπικου κανενα προβλημα ξεκινα..
Πονεμενος ειμαι για μενα και οχι γιατι περιμενω να φαω απο το Πασοκ η την ΝΔ...μην ανησυχεις.
εγω κανω γενικες παρατηρησεις και δεν απεδωσα χαρακτηρισμους.
όταν κάνεις μπεεε βγάζοντας τον εαυτό σου απέξω προφανώς και προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς. και όταν φτάνεις να θεωρείς ότι σε ένα κόμμα σαν την ΝΔ υπάρχουν προσωπικές πολιτικές κι ο καραμανλής ήταν ο θιασώτης της εθνικής ανεξαρτησίας σε αντίθεση με την ντόρα (λες κι ο αρχηγός δεν υποστηρίζεται από βουλευτές, μόνος του υπάρχει μέσα σε ένα πολιτικό σχηματισμό) δεν μπορεί παρά να προκαλέσεις τον αντίλογο και επί προσωπικού
εδιτ γιατί το πρόσθεσες μετά:
τί σε κάνει να πιστεύεις ότι θα αποτανθω στους μοντς , έχεις κάποιο σύνδρομο λογοκρισίας?
ίσα ίσα γουστάρω να διαβάζω ό,τι του κατέβει του καθενός -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Η ΝΔ θα κάνει τουλάχιστον 10 χρόνια να ξανακυβερνήσει....mark my words. Αν αυτό είναι καλό (επειδή είναι άχρηστοι) ή κακό (επειδή και αυτοί του ΠΑΣΟΚ δεν διαφέρουν και πολύ), θα δείξει.Θα το λεω στις παρεες μου για τον ArrowsFA1 και αυτα που μου ελεγε σε δεκα χρονια απο τωρα...
Τα μεγαλα λογια δεν βγαινουν παντα αληθινα. Εχουμε πολλα να δουμε μπροστα μας..κρατατε ΜΕΓΑΛΗ πισινη για τον γιωργακη.
Ερχονται καιρια οικονομικα και εθνικα ζητηματα που ενδεχομενως θα ανατρεψουν πολλα απο αυτα που θεωρουμε ως δεδομενα σημερα.
Υπομονη σε ολους μας... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
σαμαρας ή ντορα.
Ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις , με όποιον από τους 2 αρχηγό, η ΝΔ δεν ξαναβλέπει εξουσία σε αυτόν τον αιώνα.
Θα διαλυθεί η ΝΔ μ' αυτούς.
Βλέπω τον Καραμανλή να κάνει δηλώσεις και πάλι να λέει για την διεθνή οικονομική κρίση, δήθεν αυτή είναι υπεύθυνη για την κατάντια μας. Το ότι αυτοί κάθονται και δεν κάνουν τίποτε για χρόνια, δεν έχει σημασία.
Καλά που έφυγε αλλά αυτός που ήρθε είναι να τον βάλεις στο θρανίο της Πάνιας δίπλα στον Κάτμαν να λένε άγνωστες λέξεις.Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Θα το λεω στις παρεες μου για τον ArrowsFA1 και αυτα που μου ελεγε σε δεκα χρονια απο τωρα...
Τα μεγαλα λογια δεν βγαινουν παντα αληθινα. Εχουμε πολλα να δουμε μπροστα μας..κρατατε ΜΕΓΑΛΗ πισινη για τον γιωργακη.
Ερχονται καιρια οικονομικα και εθνικα ζητηματα που ενδεχομενως θα ανατρεψουν πολλα απο αυτα που θεωρουμε ως δεδομενα σημερα.
Υπομονη σε ολους μας...Να το λες Αναφέρομαι ιδίως στην περίπτωση που κάνει κουμάντο η Ντόρα. Αν βγει κάποιος άλλος της προκοπής ή γυρίσει κάποτε ο Κωστάκης ίσως δουν άσπρη μέρα, αλλά με Ντόρα, ποτέ.
Μακάρι να βγω ψεύτης για την πρόβλεψη της δεκαετίας, δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά εφόσον δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το δικομματισμό, καλό είναι να εναλλάσσονται στην εξουσία ώστε να μην γίνουν υπερβολικά αλαζονικά (βλ. ΠΑΣΟΚ, 1981-1990/1993-2004..)
-
ΠΛΗΡΗΣ κατάρευση της δεξιάς πολιτικής......αι στα διάλα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΠΛΗΡΗΣ κατάρευση της δεξιάς πολιτικής......αι στα διάλαΕτοιμασου τωρα εσυ να δεις αριστερη πολιτικη
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Θα το λεω στις παρεες μου για τον ArrowsFA1 και αυτα που μου ελεγε σε δεκα χρονια απο τωρα...
Υπομονη σε ολους μας...Να το λες Μακάρι να βγω ψεύτης, δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά εφόσον δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το δικομματισμό, καλό είναι να εναλλάσσονται στην εξουσία ώστε να μην γίνουν υπερβολικά αλαζονικά (βλ. ΠΑΣΟΚ, 1981-1990/1993-2004)
ζητείται ελπίς...
-
rx8 γιατι τα αμερικανακια δεν ειχαν βγαλει τον Γιωργο απο το 07 τοτε;
γιατι τοτε υπηρχε αλλη ισσοροπια στην Ελλαδα...αν δεν τους χαλουσε την σουπα ο Κωστας θα του εκαναν τετειο πολεμο;με ΜΜΕ κλπ;
αν θες το κακο μαζι του ηταν πως ηταν ατολμος δεν εβαλε βαθια το μαχαιρι ,γιατι ο ελληνας ειναι συνιθισμενος να του χαιδευουν τα αυτια, και αυτο θα τον εριχνε την αλλη μερα.
μονος του εγκλωβιστηκε.
απο εκει και περα το αποτελεσμα σεβαστο ο λαος μιλησε και μαζι με ολους και εμεις ολοι αρα και εγω.
απλα τα πραγματα -
τι εγινε ρε ολη η ελλαδα πρασινησε
Εκλογές 2009