-
Χρόνια Πολλά και καλά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Xρονια πολλά στο Φόρουμ μας! Εύχομαι να γίνεται όλο και καλύτερο χρόνο με τον χρόνο, και αυτό χαρις στα μέλη του, που πραγματικά αξίζουν. Μέχρι τώρα δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποιον από εσάς αγαπητοί συνφορουμίτες... Ελπίζω να γίνει σύντομα... (αν και σ'αυτό ίσως να σταθεί λίγο εμπόδιο η ηλικία μου. Είμαι απ'τους μικρούς του φόρουμ βλέπετε....)
**Γιατι τόσο μεγάλους μας φαντάζεσαι??!! **:lol:
Εμπόδιο η ηλικία δεν είναι ποτέ!!Ρώτα και τον nolympios να σου πει!!Η ακόμα καλύτερα τον DAP!!!
Καλώς να ορίσεις στα φιλετάκια της Πεύκης την Παρασκευή ή όπου αλλού θα μαζευτούμε στο μέλλον!!ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ!!!Με ΤΟΣΟ ψαρονέφρι αποκλείεται να είσαι μικρός!
-
25???!!!!Rallymaniac είσαι πολύ ευγενικός και άσε την kamil να λέει!!
Κοίτα,βασικά έχω καβατζάρει τα 40 αλλά μικροδείχνω!!
Δεν έχει σημασία η ηλικία!!Οποτε μπορέσεις θα χαρούμε να σε δούμε!!
-
Rallymaniac, είμαστε όλοι μεγάλοι άνθρωποι... Με εξίσου μεγάλη (αν όχι μεγαλύτερη) όρεξη...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
- εμείς κάνουμε παρέα με όλες τις ηλικίες (βλέπε Pinatsis Junior-ετών 6)
- αν περιμένεις να μεγαλώσεις λίγο για να σε κάνει παρέα ο κουκ, τότε όντως θα τον προλάβεις με μπαστουνάκι και μασσσελλλλιιιιτσα
ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ!!!Με ΤΟΣΟ ψαρονέφρι αποκλείεται να είσαι μικρός!
καλά είσαι στο σχολείο και μην βιάζεσαι να το τελειώσεις, γιατι μετά αρχίζουν τα δύσκολα...τα πολύ δύσκολα...
Λογικότατο το βρίσκω, αλλά δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ μαθητής στην ιστορία που να μην ήθελε να τελειώσει το σχολείο!!! Όπως φυσικά και μεγαλύτερος που να μην λέει πως τα μαθητικά χρόνια ήταν τα πιο ξέγνοιαστα. Σίγουρα θα το λέω κι εγώ κάποτε!
-
Πάντως χαίρομαι και μου κάνει εντύπωση που σας βλέπω όλους τόσο δεκτικούς!!!
Υ.Γ: Τώρα που 'αποκάλυψα' την ηλικία μου, μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να γράφω και στον πληθυντικό??!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
25???!!!!Rallymaniac είσαι πολύ ευγενικός και άσε την kamil να λέει!!Κοίτα,βασικά έχω καβατζάρει τα 40 αλλά μικροδείχνω!!
Δεν έχει σημασία η ηλικία!!Οποτε μπορέσεις θα χαρούμε να σε δούμε!!
Ποια 40 και πράσινα άλογα!!
ΤΡΙΨΗΦΙΑ τα κατεβάζεις τα ψαρονέφρια λέμε!!! -
Eυχομαι στο forum να εχει μελη ηρεμα,νηφαλια,με ωριμες τοποθετησεις,με ανοιχτα μυαλα και θετικη σκεψη...
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οικοδεσπότες μας, που έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθούμε με τους 'άλλους έλληνες'.
Και του χρόνου περισσότεροι!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κοίτα,βασικά έχω καβατζάρει τα 40 αλλά μικροδείχνω!!
Ωπα και 'αργκό' το νιάτο!!!
Kouk: Ένας έφηβος (δεύτερης νιότης!) σε συσκευασία ....... ... άσε .... δεν θα το πώ καλύτερα ....
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑAAAAA!!!!!!
-
Χρόνια Πολλά και Καλά !!!
Ευχή που απευθύνεται σε όλους :
-Στους οικοδεσπότες μας , που μας ανέχονται
-Στα ... επιφορτισμένα με την τήρηση της τάξης μέλη (ελληνιστί mod's).
-Στα ... θερμόαιμα μέλη
-Στα μέλη της .....Παράγκας (την ύπαρξή της πολλοί αρνούνται,
τα .... γεγονότα όμως τους διαψεύδουν !!!)- και (ελληνιστί πάλι ...) last but not least , στα μέλη της ομάδας T.R.F. ,
τους συνΤαRίFες μου
Αποστόλης.
- και (ελληνιστί πάλι ...) last but not least , στα μέλη της ομάδας T.R.F. ,
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο FORUM μας,
έναν θεσμό που μου έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσω αλλά και να γνωριστώ από κοντά με πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους.Γιάννης
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ TOPIC ΑΠΟ ΤΟ 4TF, ΘΑ ΒΑΖΑΝΕ-ΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΟ!
-
Χρόνια πολλά στο Forum μας και σε όλους εμάς.
Δυστυχώς δεν ήμουν παρόν από την πρώτη μέρα αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη στιγμή. Αυτό ήταν που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και με έκανε να νιώσω ότι βρήκα μια καλή παρέα. Η εντύπωση αυτή έγινε βεβαιότητα όταν πρωτογνώρισα τους πρώτους συνοδοιπόρους μας. Είναι αλήθεια ότι η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που αξίζουν το κόπο να τους γνωρίσεις από ποιο κοντά. Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά σας σε κάθε συνάντηση που κανονίζετε. Να είμαστε όλοι καλά και να πάνε το Forum μας ακόμα ποιο μπροστά.
Να τα χιλιάσει!!!! -
Νάσαστε καλά να το κρατάτε ζωντάνο, δυνατό και αληθινό!
Οτι χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διαθεσή σας
Καλό κουράγιο σε όσους βοηθούν στο να μην δημιουργούνται προβλήματα και μάλιστα κάνουν τα πάντα ώστε το ήθος και το ύφος του χώρου να είναι αντίστοιχο με τα περιοδικά που εκδίδουν οι Τεχνικές Εκδόσεις.ΣΧ
-
Χρόνια μας πολλά!
Το 4ΤΦορουμίζειν είναι πλέον τρόπος ζωής!
-
Άντε να μας ευχηθώ και εγώ, παρά το ότι πολλές φορές διαφωνώ οριζόντια/διαγώνια και κάθετα με πλήθος τοποθετήσεων φορουμιστών.
Tο Forum είναι ένα είδος «Πνύκας» που όμως χρειάζεται συνειδητοποιημένους πολίτες προκειμένου να προάγει τη δημοκρατία του λόγου χωρίς να στερήσει την ελευθερία της σκέψης.
Aς το θυμόμαστε όλοι αυτό ούτως ώστε τα γραπτά (τα οποία μένουν κιόλας...) να μην προτρέχουν της σκέψης στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.
Kαι εύχομαι να ακολουθήσουν ΠOΛΛA!!!
Iβάν ή κτά κόσμον N.T. -
Χρονια πολλά σε όλους και ευχές για πιό επιτυχημένες ενέργειες και συναντήσεις. Στα φιλετάκια το βλέπω σχεδόν σίγουρο!!!!!!.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Νάσαστε καλά να το κρατάτε ζωντάνο, δυνατό και αληθινό!
Οτι χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διαθεσή σας
Καλό κουράγιο σε όσους βοηθούν στο να μην δημιουργούνται προβλήματα και μάλιστα κάνουν τα πάντα ώστε το ήθος και το ύφος του χώρου να είναι αντίστοιχο με τα περιοδικά που εκδίδουν οι Τεχνικές Εκδόσεις.ΣΧ
Να , έτοιμος ήμουν να γκρινιάξω
και τώρα τί να πώ ???Αποστόλης .
2 ΧΡΟΝΙΑ FORUM !