-
και ειδικά την 114 Coupe
-
Ψήφισα την MB W111 220-280SE coupe
αλλά μετά είδα την Mercedes W116 450SEL-6.9.
Μεταξύ των δύο προτιμώ την δεύτερη αλλά εξαρτάται και σε τι κατάσταση θα την βρεις. Πάντα ήθελα ένα από τα δύο ( ή και τα δύο ) να βρίσκονται στο garage και να τις βγάζω βόλτα Κυριακή πρωί με ηλιοφάνεια.
-
Εγώ να δεις! Σε ευχαριστώ!
-
Λοιπόν, παίδες, θα σας απογοητεύσω...
Νέα δεδομένα:
Το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ
W114 coupe
C123
και Porsche 924Ή εγχώριας 111 τετράπορτης από κάποιες που προέκυψαν πρόσφατα...

Αν εννοεις το παραπανω c-123 τοτε αυτο να επιλεξεις.
Αν εννοεις MB w123 τοτε to w114 coupe -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να χαρω το παληκάρι που την έριξε στο Καρμαν... με συγκίνησες, ρε φίλε, όποιος και να είσαι!!Ευχαριστω Αλεξανδρε , ελπιζω να μη θεωρηθω γραφικος
Λοιπόν, παίδες, θα σας απογοητεύσω...
Νέα δεδομένα:
W114 coupe
C123
W114 coupe
-
W114 coupe
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ή εγχώριας 111 τετράπορτης από κάποιες που προέκυψαν πρόσφατα...
Αυτή, αυτή!!!!!
Αυτή, αυτή!!!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να χαρω το παληκάρι που την έριξε στο Καρμαν... με συγκίνησες, ρε φίλε, όποιος και να είσαι!!Λοιπόν, παίδες, θα σας απογοητεύσω...
Νέα δεδομένα:
W114 coupeC123
-
Ήρθε ο καιρός για το πιο συγκεκριμένο θέμα, λοιπόν...
πάμε εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 41#1078941krus, αν μπορούσες να τα κολλήσεις, με τη δεύτερη ψηφοφορία να ισχύει θα ήταν ιδανικά διαφορετικά αυτή τη φορά θέλω πάλι γερμανικό λουκέτο αλλά ABUS αυτή τη φορά!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΥΚΛΕΣ W107 450SL full extra ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΛΕΥΚΟ 3/1976 15.700 euros & ΜΑΥΡΟ 3/1977 16.800 euros ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ classiccars.gr
-
Καλησπέρα είμαι ο Xoxos (Αναστάσιος Καραγασλής) θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός Fiat Bertone X1/9. θα θεωρούσα υπερπολύτιμη οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, έστω και για παρατιμένα αυτοκίνημα που είναι μόνο για ανταλλακτικα .
θα σας ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε πληροφορία. Αν χρειαστείτε το τηλ. μου είναι: 6974501556
Σας ευχαριστώ πολύ.
Κλασσικό μέχρι 15Κ