-
Πώς φαίνεται ότι δεν έπαιρνες καλό βαθμό στα κείμενα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
...οι υδραυλικοί ... έχουν τη βαρβατίλα και ρίχνουν τις γκόμενες με το λαϊκό τους αυθορμητισμό ....k πηδάνε αβέρτα - κουβέρτα γυναίκες αραχτών κεφαλαιούχων, διανοούμενων, γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών κ δεν συμμαζεύεται...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άμα ήθελε να πει κάτι τέτοιο, ας χρησιμοποιούσε το ανάλογο ύφος.
Το να μας λέει ότι η μιζέρια που ζούσαν οι πατεράδες μας ήταν ευλογία δείχνει άνθρωπο με σοβαρα προβλήματαhttp://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=319501&cid=191
τί ντροπή για την ελληνική σημαία
Όντως...Τεράστια ντροπή....
Στα περί υδραυλικών το καλύτερο είναι να είσαι σπουδαγμένος και μαζί υδραυλικός, χτίστης, ηλεκτρολόγος κτλ έτσι δεν χρειάζονται τεχνικοί στο σπίτι να σου μαγαρίζουν την γυναίκα και τον ανύπαρκτο μισθό και έχεις και την χαρά της προσωπικής δημιουργίας -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...οι υδραυλικοί ... έχουν τη βαρβατίλα και ρίχνουν τις γκόμενες με το λαϊκό τους αυθορμητισμό ....
k πηδάνε αβέρτα - κουβέρτα γυναίκες αραχτών κεφαλαιούχων, διανοούμενων, γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών κ δεν συμμαζεύεται...
Ομολογουμένως έχουν μάθει στις βαριές δουλειές και το σωστό είναι σε αυτούς να αναθέτουμε σκληρές και βαρετές εργασίες
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...οι υδραυλικοί ... έχουν τη βαρβατίλα και ρίχνουν τις γκόμενες με το λαϊκό τους αυθορμητισμό ....
k πηδάνε αβέρτα - κουβέρτα γυναίκες αραχτών κεφαλαιούχων, διανοούμενων, γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών κ δεν συμμαζεύεται...
στα παιδιά σου έκανες καμιά εξέταση DNA?
-
EDDIE μερικές φορές σε παραδέχομαι ρε φίλε....!!
- άπειρο σε όσα λες στις 2 τελευταίες σελίδες....!!!!!!!!!
-
koutsan, σε πάω γμτ.
j.marr, δεν χρειάζεται. Διάλεξα εγώ με ποιόν θα τα 'πιάσει' η σύντροφος, να 'χουμε καλή ράτσα.
-
-
Περι μαστοραδων
Αν κανεις θελει να ακολουθησει ενα τετοιο επαγγελμα, η τυχη του στην επαρχια θα ειναι καλυτερη. Εμενα ο πατερας μου σε 8 - 9 ωρες σταματαει τη δουλεια. Ως υδραυλικος μπορεσε και μου πηρε αυτοκινητο, χρηματοδοτει τις δικιες μου σπουδες και του αδερφου μου και πληρωνει τα φροντιστηρια του 3ου( μητερα - οικιακα). Βεβαια ειναι βαρια η καλογερικη και συνδεεται με τα μειονεκτηματα του ελευθ. επαγγ. Οι αλλοδαποι απο φθηνα εργατικα χερια εγιναν αφεντικα. Απο τη περιοχη μου 4 υδραυλικοι εχουν συνεχεια δουλεια και ουτε πινουν μπυρες στα διαλειματα, ουτε αμπλαουμπλαβαζελογαβρος.
Εγω μολις παρω πτυχιο η πρωτη μου δουλεια, θα ειναι με 800 ευρω, 10 ωρη, χωρις να πληρωνομαι υπερωριες και το αφεντικο να λεει- φιλε, ΑΝ θες. Απο την αλλη, αν σπουδαζεις 5 -7 χρονια πως να κανεις τη μεταβαση? Η σκληρη δουλεια μου θα αργησει να ανταμοιφθει. Πιστευω οτι ολοι οι αποφοιτοι ΑΕΙ - ΤΕΙ, ειμαστε οι υδραυλικοι των καιρων μας, οπου ενα πτυχιο δεν εχει μεγαλες αξιωσεις. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πώς φαίνεται ότι δεν έπαιρνες καλό βαθμό στα κείμενα...μπά, στο λύκειο ήμουν και ορθογραφημένος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλλά κι έτσι, αν κάποιος το έχει το σαράκι του βιβλίου και του ψαξίματος, θα βρει βιβλία να διαβάσει ανεξαρτήτως σπουδών και 'επαγγελματικής κουλτούρας'
βλ
*ο μπολικος ελευθερος χρονος (επι του προκειμενου, του φοιτητη) ειναι απαραιτητη προϋποθεση για να κανει καποιος ολα αυτα που αναφερω. Αναλογικα, το να γαμησεις προϋποθετει να διαθετεις πεος. Το οτι διαθετεις πεος δε συνεπαγεται απαραιτητα οτι θα γαμησεις, απλα οτι εχεις τις προϋποθεσεις.
*Για να εχεις το σαρακι του βιβλιου και του ψαξιματος Μανο μου, θα πρεπει να εχεις και χρονο (περα απο εσωτερικη επιθυμια και ερεθισματα που πολυ αμφιβαλλω αν ειναι το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο να τα βρεις στην οικοδομη...). ΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ. Οχι να ξυπνας στις 6 το πρωι και να τρεχεις στις οικοδομες...
βεβαια θεληση να υπαρχει και ολα γινονται αλλα οι πιθανοτητες ειναι ιδιες με αυτες που εχει ο μεσος αμερικανος να γινει Μπιλ Γκεϊτς.skye προφανώς και δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς υδραυλικούς, ψυκτικούς κλπ για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.
Οσους εχω γνωρισει διαβαζουν μεχρι Πρωταθλητη. Και οσοι απο τους γνωστους μου παρατησαν το λυκειο και ακολουθησαν καποια τεχνη, το εκαναν επειδη βαριουνταν να διαβασουν κατι αλλο περαν του Πρωταθλητη.
Έχουμε θέσει όλοι ως πρώτη προτεραιότητα το χρήμα
Μα ειναι, αν οχι η πρωτη, απο τις πρωτες. Χωρις χρημα δεν κανεις τιποτα.. το χρημα στον κοσμο που ζουμε ειναι υγεια, εξουσια και ελευθερια. Αν διαφωνεις, δεχομαι να σε.. απαλλαξω απο το χρημα που σε βαραινει και να σε αφησω να ζησεις μια λιτη, ασκητικη ζωη σε καποιο μοναστηρι...
ο πολύς ελεύθερος χρόνος είναι συνήθως κάτι αρνητικό (Αργία μήτηρ πάσης μαλακίας
Αναλογως ποσο χρημα και ορεξη εχεις να ασχοληθεις με πραγματα που γουσταρεις
-
Συγνώμη, νόμιζα ότι το θέμα έγκειται στο αν κάποιος θα ασχοληθεί με το ποιοτικό βιβλίο και την κουλτούρα γενικότερα ακόμα κι αν εργάζεται σε χειρωνακτικό επάγγελμα αντί να είναι επιστήμονας (με ή χωρίς πολλά λεφτά). Όχι στο αν θα ασχοληθεί επειδή θα είναι άεργος εκ πεποιθήσεως, βλ. κηφήνας.
Αυτό έλειπε δηλαδή να αναφέρονται τόσες χιλιάδες βιβλία σε τόσες χιλιάδες αντίτυπα μόνο σε όσους έχουν πολύ χρόνο λόγω ασταμάτητου καθισιού!
Σίγουρα κάποιος που έχει μάθει να διαβάζει, είναι πιθανότερο να διαβάσει και ποίηση ή λογοτεχνία ποιότητας, να ακούσει ποιοτική μουσική (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), γενικά να έχει μια κλίση στην κουλτούρα.
Αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι ένας χειρώνακτας ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζει Τομ και Τζέρυ, Τιραμόλα και Ταρατατά και ν' ακούει Μενιδιάτη. -
Στα δικά μου δεδομένα πάλι, η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών ασχολείται με μλκίες χαμηλού επιπέδου, ήτοι κλωτσοπατινάδα, πολιτικά (με κατεύθυνση στο οπαδιλίκι του θέματος), ποιός γ@μ@ει τη Τζούλια Αλεξανδράτου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κλπ.
Κάποιος που ασχολείται με τεχνικό επάγγελμα δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με αυτά κάτι που ίσως να έχει ευεργετική επίδραση στην προσωπικότητα και τον ψυχισμό του, κοινώς είναι λιγότερο μαλάκας από κάποιον φοιτητή.
Υπάρχει ο φοιτητής που θα πάει στο μέγαρο και θα συζητήσει σε cafe του Κολωνακίου για την κρίση που διέρχεται η μεταμοντέρνα ιμπρεσιονιστική μανιφατούρα του σουρεαλισμού αλλά υπάρχει και ο μάστορας που από προσωπικό βίτσιο έχει διαβάσει τα τριπλάσια λογοτεχνικά ή φιλοσοφικά βιβλία από μένα που είμαι της ανωτάτης εμπορικής και αφιέρωσα μεγάλο μέρος της φοιτητικής μου ζωής σε πνευματικές αναζητήσεις επιπέδου Λαμπίρη...Αν κανεις θελει να ακολουθησει ενα τετοιο επαγγελμα, η τυχη του στην επαρχια θα ειναι καλυτερη
Σωστό. **Γενικά το θέμα είναι να ξέρεις που βρίσκονται τα λεφτά... **Με τον ίδιο τρόπο που μια κομμώτρια που δουλεύει κατ' οίκον μπορεί να βγάλει τα διπλάσια από την κολητή μου που δουλεύει στο τμήμα με τα δάνεια της Eurobank, το ίδιο ισχύει και για ένα υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, ψυκτικό που μπορεί να βγάλει τα τριπλάσια από μένα των οικονομικών και κοινωνικών επιστημών ( ).
Ωραίος διάλογος πάντως... Ξεκινήσαμε από τις ζημιές που έχουμε υποστεί όλοι στο κυνήγι του χρήματος και καταλήξαμε να αναλύουμε πώς βγαίνουν τα λεφτά...
Το σίγουρο είναι ότι είμαστε δέσμιοι ως κοινωνία πολλών κόμπλεξ και έχουμε χάσει την ικανότητα να θέτουμε προτεραιότητες και στόχους με βάση το τι έχουμε πραγματικά ανάγκη. -
εχει καταντησει κλισε πλεον ολοι που εχουν καλες δουλειες γραφειου να εξιδανικευουν τους τεχνιτες οτι βγαζουν πολλα λεφτα και ποσο καλα περνανε.για να βγαζουν τα πολλα λεφτα πρεπει να εχουν τη ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ δουλεια,οχι να ειναι υπαλληλοι-βοηθοι καποιου αλλου η να δουλευον σε εταιρια οπως ειναι οι περισσοτεροι.επισης ο μεσοαστος γραφειακιας μεχρι να παρει συνταξη θα μετακινειται με το μικροαστικο σενταν απο το διαμερισμα του στη δουλεια του φορωντας το σακακι του και αγανακτωντας με αυτους που κανουν πορειες,ενω ο τεχνιτης ακομα και να καταφερει να εχει δικη του δουλεια και να βγαζει τα πολλα χρηματα που λετε παλι θα δουλευει μεσα στα σκατα,και παντα θα ειναι ο εργατης
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επειδη δεν καταλαβαινομαστε: ο μπολικος ελευθερος χρονος (επι του προκειμενου, του φοιτητη) ειναι απαραιτητη προϋποθεση για να κανει καποιος ολα αυτα που αναφερω. Αναλογικα, το να γαμησεις προϋποθετει να διαθετεις πεος. Το οτι διαθετεις πεος δε συνεπαγεται απαραιτητα οτι θα γαμησεις, απλα οτι εχεις τις προϋποθεσεις.Ρωτατε ποσους φοιτητες ξερω που 'περνάνε τον (ευμεγέθη) ελεύθερο χρόνο τους διαβάζοντας Edgar Allan Poe ή μαθαίνοντας φλάουτο ή μελετώντας του κλασσικούς της αρχαίας ελληνικής διανόησης'. Λιγοστους, φυσικα. Ποσους υδραυλικους ομως ξερω που κανουν τα παραπανω; Κανεναν. Η διαφορα, τεραστια.
Υπάρχουν γονείς που στερούνται για το όποιο ΤΕΙ πιθηκολογίας ή το όποιο ΙΕΚ για DJ (άουτς...) και δεν το κάνουν για να μελετήσει ο γιος τους τα άπαντα του Καβάφη αλλά για να βγάλει το παιδί τους κανά ψιλό αύριο μεθαύριο.
Τοτε οι γονεις αυτοι ειναι ηλιθιοι, καθως το ΤΕΙ πιθηκολογιας στην αλλη ακρη της χωρας ειναι σαφως χειροτερη επενδυση για να εχεις κανα ψιλο αυριο μεθαυριο σε σχεση με την τεχνη του υδραυλικου. Priorities....
συμφωνω , οι περισσοτεροι τεχνιτες ειναι ειναι αμορφωτοι οχι επειδη γιναν τεχνιτες,ουτε τοσο λογω χρονου αλλα λογω κουλτουρας γενικοτερης και στη συνεχεια γιναν τεχνιτες.και το λεω αυτο επειδη οι πιο πολλοι φιλοι κ γνωστοι μου δεν εχουν περασει σε ΑΕΙ/ΤΕΙ.το μυαλο τους φτανει μεχρι το ποδοσφαιρο,τα καγκουρεμενα αυτοκινητα, και τα παπια,μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εχει καταντησει κλισε πλεον ολοι που εχουν καλες δουλειες γραφειου να εξιδανικευουν τους τεχνιτες οτι βγαζουν πολλα λεφτα και ποσο καλα περνανε.για να βγαζουν τα πολλα λεφτα πρεπει να εχουν τη ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ δουλεια,οχι να ειναι υπαλληλοι-βοηθοι καποιου αλλου η να δουλευον σε εταιρια οπως ειναι οι περισσοτεροι.επισης ο μεσοαστος γραφειακιας μεχρι να παρει συνταξη θα μετακινειται με το μικροαστικο σενταν απο το διαμερισμα του στη δουλεια του φορωντας το σακακι του και αγανακτωντας με αυτους που κανουν πορειες,ενω ο τεχνιτης ακομα και να καταφερει να εχει δικη του δουλεια και να βγαζει τα πολλα χρηματα που λετε παλι θα δουλευει μεσα στα σκατα,και παντα θα ειναι ο εργατηςΠίστεψε με -μιλάω ως ιδιωτικός υπάλληλος- είμαστε στην ίδια μοίρα. Αν είναι μλκας ο μάστορας σε απολύει όποτε γουστάρει ή δεν σου δίνει καλά λεφτά. Το αυτό και σε μια εταιρεία. Μπορεί να φτάσεις 40 χρονών και να σε πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.
Και από την άλλη είναι πολύ πιο εύκολο να αρχίσει κάποιος ψυκτικός δική του δουλειά παρά να ανοίξω εγώ δικιά μου εταιρεία...ενω ο τεχνιτης ακομα και να καταφερει να εχει δικη του δουλεια και να βγαζει τα πολλα χρηματα που λετε παλι θα δουλευει μεσα στα σκατα,και παντα θα ειναι ο εργατης
Να ξερες τι σκατά αντιμετωπίζω εγώ κάθε μέρα στην κατά τ' άλλα μικροαστική δουλειά μου...
Μην γενικεύετε έτσι αόριστα. -
http://www.skai.gr/articles/news/greece/ΕρευνεςΑντιτρομοκρατικήςσεΧαλάνδρικαιΓαλάτσι/
Εκρηκτικός μηχανισμός σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι
Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποίησε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ προσήχθησαν τέσσερα άτομα. Μέχρι και αυτήν την ώρα το κέντρο του Χαλανδρίου παραμένει αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Στο μεταξύ, η Οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς» φέρεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να βρίσκεται πίσω από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού μικρής ισχύος στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, επί της οδού Τσακάλωφ 28 στο Κολωνάκι. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε κατσαρόλα, ενώ η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές.
Και γω που νόμιζα οτι οι αναρχικοί και οι τρομοκράτες είναι μόνο στα εξάρχεια..
Αντε, να δούμε ποιούς άλλους θα πιάσουν μέχρι τις εκλογές. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
όπου σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ προσήχθησαν τέσσερα άτομα.Τα καημενα τα παιδια.Παρεξηγηση θα ειναι.Μ'εχει καταλαβει μια ακατανικητη παρορμηση να αγωνιστω για ν'αφεθουν ελευθεροι
-
Ελπίζω να μη βρήκαν μόνο κατσαρόλες, γιατί θα φάνε πολλή ντομάτα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο μπολικος ελευθερος χρονος(επι του προκειμενου, του φοιτητη) ειναι απαραιτητη προϋποθεση για να κανει καποιος ολα αυτα που αναφερω. Αναλογικα, το να γαμησεις προϋποθετει να διαθετεις πεος. Το οτι διαθετεις πεος δε συνεπαγεται απαραιτητα οτι θα γαμησεις, απλα οτι εχεις τις προϋποθεσεις.
Εγω οποιον φοιτητη ξερω-ηξερα, αντι να διαβαζει Poe, οντως πηδουσε ή οργανωνε πως θα πηδηξει.
Ακομα και οταν διαβαζε Poe, το εκανε επιτηδευμενα και μεθοδευμενα για να γινει αρεστος στη χ κουλτουριαρα γκομενα. Οποτε παλι στο σεξ γυρναμε...
Ειχε δηλαδη τον χρονο, αλλα απλα δε διαβαζε.Απο την αλλη, καλλιεργεια δε σημαινει μονο...διαβασμα, το οποιο χρειαζεται οντως καποιο χρονο.
Υπαρχουν και αλλες τεχνες (μουσικη, θεατρο, κιν/φος, ζωγραφικη) που μπορει καλλιστα ενας υδραυλικος να γουσταρει αλλα και να μπορει να απολαυσει στο λιγοστο του χρονο.Πχ μπορει ο μπογιατζης να βαφει 12ωρο, αλλα να ακουει αριες στο τρανζιστορακι.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]