-
Χαίρετε.
Επειδή διαβάζω διάφορα για τις βενζίνες και επειδή, ως γνωστόν, στην Ελλάδα η νοθεία πάει σύννεφο, γνωρίζει κανείς βενζινάδικο με καλή και φτηνή 95άρα στα Ν. Προάστια ?
Επίσης, ποιος ο τρόπος να εξασφαλίσουμε (όσο είναι δυνατόν αυτό) ότι η βενζίνη που βάζουμε από κάποιο πρατήριο είναι καλή ? Κάτι έλεγχοι που γίνοτναι από το κράτος (ή το ΕΜΠ) και αναγράφονται στα διάφορα βενζινάδικα είναι αξιόπιστοι ? Διάβαζα για βενζινάδικα ΕΚΟ Καλυψώ (με το άσπρο σήμα) ότι, λόγω των ελέγχων που τους γίνονται είναι αδύνατον να νοθεύσουν την βενζίνη.. Ισχύει ή παραμύθια ?
Thanks.
-
Χαίρετε.
Επειδή διαβάζω διάφορα για τις βενζίνες και επειδή, ως γνωστόν, στην Ελλάδα η νοθεία πάει σύννεφο, γνωρίζει κανείς βενζινάδικο με καλή και φτηνή 95άρα στα Ν. Προάστια ?
Επίσης, ποιος ο τρόπος να εξασφαλίσουμε (όσο είναι δυνατόν αυτό) ότι η βενζίνη που βάζουμε από κάποιο πρατήριο είναι καλή ? Κάτι έλεγχοι που γίνοτναι από το κράτος (ή το ΕΜΠ) και αναγράφονται στα διάφορα βενζινάδικα είναι αξιόπιστοι ? Διάβαζα για βενζινάδικα ΕΚΟ Καλυψώ (με το άσπρο σήμα) ότι, λόγω των ελέγχων που τους γίνονται είναι αδύνατον να νοθεύσουν την βενζίνη.. Ισχύει ή παραμύθια ?
Thanks.
-
Χαίρετε.
Thanks.
-
-
Ο χρήστης pastelidis.n.s. έγραψε:
Λοιπον φιλε μου μενω Νεα Σμυρνη και εχω ενα βενζιναδικο πολυ κοντα μου το οποιο σε σχεση με τα υπολοιπα εχει χωμα τιμες δηλαδη η 95αρα που ζητας σημερα εχει 0.985 και μαλιστα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εδω και 2 χρονια που την χρησιμοποιω...Βρισκεται εδω...
δεν έχεις σημαδέψει το που είναι στο χάρτη.
-
-
τι βενζινάδικο είναι?
(μένω σχετικά κοντά) -
Sunoil αν θυμαμαι καλα....
Γινεται της τρελης παντως φιλε μου...την βαζω σου λεω εδω και δυο χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει ουτε ενα προβλημα...ουτε διγμα απο σκουπιδακι, ουτε περιεργα πραγματα...ολη η Νεα Σμυρνη ερχεται εκει... Εχω γνωστο μου ο οποιος ερχεται απο Νεο Κοσμο για να γεμισει απο εκει...
Μαλιστα να σου αναφερω οτι με αυτη τη βενζινη εχω κανει απειρα ταξιδια Aθηνα-Μετσοβο χωρις παλι κανενα προβλημα...δοκιμασε τη... Φαντασου οταν οι αλλοι την εχουν την 95αρα 1,169 αυτος παει στο 1,029
-
Sunoil αν θυμαμαι καλα....Γινεται της τρελης παντως φιλε μου...την βαζω σου λεω εδω και δυο χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει ουτε ενα προβλημα...ουτε διγμα απο σκουπιδακι, ουτε περιεργα πραγματα...ολη η Νεα Σμυρνη ερχεται εκει... Εχω γνωστο μου ο οποιος ερχεται απο Νεο Κοσμο για να γεμισει απο εκει...
Μαλιστα να σου αναφερω οτι με αυτη τη βενζινη εχω κανει απειρα ταξιδια Aθηνα-Μετσοβο χωρις παλι κανενα προβλημα...δοκιμασε τη... Φαντασου οταν οι αλλοι την εχουν την 95αρα 1,169 αυτος παει στο 1,029
βέβαια εγώ βάζω 100στάρα (εκ πεποιθήσεως και όχι γιατί το απαιτεί το αμάξι
Σίγουρα θα περάσω (αν έχει και 100στάρα) για ένα 'test drive'aserf, εσύ από κει βάζεις?
-
Kαι βεβαια εχει 100αρα και μαλιστα ειναι πολυ καλη και αυτη, καθως ειναι και δοκιμασμενη...
Ναι εγω απο εκει βαζω
-
Ναι εγω απο εκει βαζωμην ψαρώνεις!
ο 'aserf' είναι άλλο μέλος του forum που μένει Ν.Σμύρνη. -
Σορρυ ραααααα...!!!! ειμαι νεο μελος δεν το ηξερα...!
-
Σορρυ ραααααα...!!!! ειμαι νεο μελος δεν το ηξερα...!το πρόσεξα από την αρχή...
'7 posts' έχεις ως τώρα -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
aserf, εσύ από κει βάζεις?Έχω να βάλω βενζίνη στην Αθήνα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό, μπορεί και χρόνο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχω να βάλω βενζίνη στην Αθήνα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό, μπορεί και χρόνο
1/9 από που έβαλες?
20/8?Ν.Μάκρη όλα?
-
Έχω να βάλω βενζίνη στην Αθήνα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό, μπορεί και χρόνο
1/9 από που έβαλες?
20/8?Ν.Μάκρη όλα?
Ραφήνα, Αγία Παρασκευή, κτλ...
-
Γνωρίζεστε ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γνωρίζεστε ?πώς σου ήρθε αυτό?
-
Γνωρίζεστε ?
πώς σου ήρθε αυτό?
Εγώ είμαι αυτός που τον μύησε στο forum
Υ.Γ. Σόρρυ για τα off-topic
-
διορθώνω το post σου:
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ είμαι αυτός που τον μύησε στο καμμένο forum
Υ.Γ. Σόρρυ για τα off-topic
Επίσης (μη ντρέπεσαι να το πεις ρε ) ήμασταν συμφοιτητές στο πολυτεχνείο και ήμουν...ο ταξιτζής του. (απλά το σπίτι του ήταν στο δρόμο μου για το πολυτεχνείο )
end of
Φτηνή και καλή βενζίνη στα Ν.Προάστια ?