-
ειμαστε November.Echo.Romeo.Delta.Sierra?
-
Mια φίλη που διδάσκει αγγλικά θέλει να μπορεί να μοιράζει CD με listening tests στους μαθητές της και δεν έχει ούτε Nero ούτε κάποιο άλλο αντίστοιχο στο PC της για να αντιγράφει αυτά που έχει φτιάξει.
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό free προγραμματάκι που να κλωνοποιεί [audio] CDs?
-
εγω δουλευω το CD Βurner Xp και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Mια φίλη που διδάσκει αγγλικά θέλει να μπορεί να μοιράζει CD με listening tests στους μαθητές της και δεν έχει ούτε Nero ούτε κάποιο άλλο αντίστοιχο στο PC της για να αντιγράφει αυτά που έχει φτιάξει.Έχετε να προτείνετε κανένα καλό free προγραμματάκι που να κλωνοποιεί [audio] CDs?
http://cdburnerxp.se/
Νομίζω ότι θα την καλύψει.Edit: υπάρχει και το http://www.exactaudiocopy.de/
-
Ευχαριστώ και τους δύο, μόλις κατέβασα το exactaudiocopy (2.5Mb μονο) και θα κατεβάσω και το άλλο να τα δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αφιερωμενο στα fanboys που τσαμπουνανε περι ανωτεροτητας αιλουροηδων και λοιπες τριχες:
http://www.neowin.net/news/main/09/09/1 ... an-windows
Συνοδεψτε το με καμια γκαζοζα, για να μπορεσετε να το χωνεψετε
Αλλη μια φοβερή ανακάλυψη και καινοτομία της microsoft που τυχαία υπάρχει σαν λύση για linux πριν το ...2000 και ενσωματομένο στους kernels απ το 2005. M$, πάντα μπροστά
Οντως κανουν φοβερες ανακαλυψεις... θα ηταν ακομα ποιο φοβερο ολα αυτα να τα βαζανε σε ενα workable και ολοκληρωμενο λειτουργικο. Τεσπα... αυτα εχει ο τζαμπας... μια ζωη στατιστικο λαθος.
Τα τετριμμένα ....
Επί του θέματος όμως τον ήπιαμε, έτσι; -
Mια φίλη που διδάσκει αγγλικά θέλει να μπορεί να μοιράζει CD με listening tests στους μαθητές της και δεν έχει ούτε Nero ούτε κάποιο άλλο αντίστοιχο στο PC της για να αντιγράφει αυτά που έχει φτιάξει.Έχετε να προτείνετε κανένα καλό free προγραμματάκι που να κλωνοποιεί [audio] CDs?
-
-
-
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Mια φίλη που διδάσκει αγγλικά θέλει να μπορεί να μοιράζει CD με listening tests στους μαθητές της και δεν έχει ούτε Nero ούτε κάποιο άλλο αντίστοιχο στο PC της για να αντιγράφει αυτά που έχει φτιάξει.
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό free προγραμματάκι που να κλωνοποιεί [audio] CDs?
Thanks και σ' εσένα.
-
Κάνε 2 πράγματα. Το πρώτο είναι να κάνεις ping από το λάπτοπ στον υπολογιστή που θες να κρατάς το backup και αν γίνει, κάνε από το λάπτοπ search για computer βάζοντας την ip του server. Αν δείξει τον υπολογιστή στα αποτελέσματα, κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα ανοίξει file manager με τα shared. Δεν αποκλείεται να 'ξεκολλήσει' με αυτό τον τρόπο, τουλάχιστον σε μένα έχει τύχει.
I see. Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξαναπάω, οπότε θα το έχω κατά νου κι αυτό να το δοκιμάσω. Thx!
Επανέρχομαι, αφού δοκίμασα μερικά πράγματα σήμερα που πέρασα από το συγκεκριμένο γραφείο.
Θυμίζω το πρόβλημα:
Ένα λαπτοπ με XP Pro (SP3) σεταρισμένο για file & printer sharing σε μικρό εταιρικό δίκτυο στο οποίο όλα τα PCs έχουν XP Pro (και στα οποία το sharing δουλεύει κανονικότατα) δε μπορούσε να δει ούτε τους άλλους υπολογιστές ούτε τον εαυτό του στο workgroup. Όλα τα PCs έχουν ίδιο workgroup name, παίρνουν ΙP από τον DHCP του δικτύου και όλα τα settings τους είναι ίδια με του λαπτοπ, ενώ οι δοκιμές έγιναν χωρίς firewall. Το ζητούμενο ήταν να πετάει το λαπτοπ το backup του στο δίσκο ενός άλλου PC. Στα ping το λαπτοπ απαντάει κανονικά, και δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα εκτός απ' το ότι μόλις του πατάς να ανοίξει το workgroup βγάζει 'workgroup is not accessible. You might not have permission...blah...blah... blah... The list of servers is not currently available'Σήμερα στο λίγο χρόνο που είχα δοκίμασα τα εξής:
- uninstall & reinstall file & printer sharing στο λαπτοπ
- enable NetBIOS over TCP/IP & check computer browser service (ήταν ΟΚ)
- flush & register dns
- check restrictanonymous registry entry = o [ήταν]
- enable guest account [ήταν disabled, το ενεργοποίησα]
και δε θυμάμαι τι άλλο.
Τώρα αν κάνω Start -> Run -> open \192.168.1.200 (η IP του λαπτοπ) από άλλο PC μου ανοίγει παράθυρο με τα shared folders του (όχι όμως αν βάλω αντί για IP το όνομά του στο δίκτυο). Εμφανίζεται στο workgroup που φαίνεται από τα άλλα PC μαζί με τους άλλους υπολογιστές του δικτύου, αλλά δεν ανοίγει από εκεί (με διπλο κλικ) - βγαίνει 'the network path was not found' κλπ. Επίσης το ίδιο εξακολουθεί να μη βλέπει τους άλλους υπολογιστές ή τον εαυτό του στο workgroup (δεν το ανοίγει καν)....
Πάντως κάποια πρόοδος έγινε - η δουλειά θα ολοκληρωθεί κι ας μη θέλει.
-
Μου το μετέφεραν ως πραγματικό γεγονός. σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Συζήτηση στο λεωφορείο ανάμεσα σε δύο κοπελιές γύρω στα 25:
-Καλά ακόμη να βάλεις facebook σπίτι?
-Όχι μωρέ, δεν έχω προλάβει, αλλά θα πάω αυτές τις μέρες στον ΟΤΕ να μου βάλει.
-Α από τον ΟΤΕ θα βάλεις? Η Μαρία έχει άλλη εταιρεία που έχει πιο φτηνό facebook. Mήπως να το κοιτάξεις?
-Δεν ξέρω ρε συ, γιατί και η Άννα έχει facebook από άλλη εταιρεία και λέει ότι δεν είναι καλόinternet = facebook
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
internet = facebook
facebook = sexάκι + μπίρι μπίρι + χέσε ψηλά και αγνάντευε.
Και μετά αναρωτιόμαστε τί πάει στραβά εκεί έξω ....
-
internet = 4t forum
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μου το μετέφεραν ως πραγματικό γεγονός. σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.Συζήτηση στο λεωφορείο ανάμεσα στον elteo και τον kon5:
-Καλά ακόμη να βάλεις 4tforum σπίτι?
-Όχι μωρέ, δεν έχω προλάβει, αλλά θα πάω αυτές τις μέρες στον ΟΤΕ να μου βάλει.
-Α από τον ΟΤΕ θα βάλεις? O StavrosG έχει άλλη εταιρεία που έχει πιο φτηνό 4tforum. Mήπως να το κοιτάξεις?
-Δεν ξέρω ρε συ, γιατί και o Alexel έχει 4tforum από άλλη εταιρεία και λέει ότι δεν είναι καλόinternet = 4tforum
Ντάξει, απαράδεκτοι...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
internet = 4t forumιντρενεντ=τσοντες!
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]