Ο χρήστης mesastou έγραψε:
....Σε πόσες στροφές γυρίζει συνήθως ο κινητήρας σου;
Έχεις πολλές επιβραδύνσεις - επιταχύνσεις και αν ναι με πόσο γκάζι τις κάνεις αυτές;
Φαντάζομαι ότι θα έχει γραφτεί και αλλού αλλά τι λαμβάνει υπόψη του το BC; Τι λάδια έχεις μέσα;
Μια ανάλυση τύπου black stone θα είχε ενδιαφέρον αν και υποψιάζομαι πως δεν σε ενδιαφέρει αφού θα πουλήσεις το αυτοκίνητο όχι πολύ μετά το πέρας της εγγύησης. Θεωρητικά οι diesel έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτή την λογική καλά κάνεις
Στροφές κινητήρα?? Ξέρω εγώ, από τις 1750σαλ έχω 350ΝΜ.....όχι πάνω από 3000σαλ συνήθως....
Το αυτ/το μου το αγόρασα με σκοπό να το κρατήσω τουλάχιστον 10 χρόνια, και θα το κρατήσω αγαπητέ. Εδώ κράτησα Fiat Punto GT επί 8 έτη (160.000ΚΜ) και δε θα κρατήσω αυτό???
Τα λάδια που έχω είναι Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 (LL04) και στην επόμενη αλλαγή (σε 15-30 μέρες) θα δοκιμάσω τα Castrol Edge Formula RS 0W40 (LL04), έτσι για αλλαγή....
Τέλος, στην προσεχή αλλαγή λαδιών θα συγκεντρώσω λάδι και θα το στείλω στην Blackstone για ανάλυση, έτσι από περιέργεια βέβαια....την δε ανάλυση την περιμένουν με αγωνία πολλοί εδώ μέσα (τάδε έφη rx8 drifter )
Αυτά...