-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Καλαμερα παιδια!
Εχουμε ενα υπολογιστη με πειρατικα windows.
Καθε τοσο ζητουσε στοιχεια χρηστη αλλα γινοταν ακυρωση των παραθυρων
που τα ζητουσε.
Μετα απο αγνωστο ψιλαφισμα του pc απο τριτο
εχει μπλοκαρει και ζηταει συνεχει κωδικο χωρις να αφηνει
να γινει καμια αλλη ενεργεια. Μενει στο παραθυρο με τους κωδικους χρηστη, κατι τετοιο.Η λυση στην συγκεκριμενη περιπτωση ;
Ειμαι σιγουρος οτι καποιος γνωριζει.
εστω και με pmαγορά του λογισμικού
Ειναι η μονη λυση ;
-
Google it!
Υπάρχει λύση αλλά είναι πολύ πονοκέφαλος!
Βγάλε το σκλήρο, μετέφερε τα δεδομένα που χρειάζεσαι κάπου και φορματάκι! -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Λείπει το uptime αλλά γι' αυτό δεν θα κάτσω να σκάσω.
Τα routers της Linksys δίνουν τις πληροφορίες με πλάγιους τρόπους, όπως διαπίστωσες. Για το uptime δεν έχει ένδειξη αλλά ακόμα και έτσι μπορείς να το δεις με πλάγιο τρόπο.
Στην καρτέλα Administration επέλεξε το Reporting, κάνε Enable το log και πάτα Save Settings. Όταν θα έχουν καταγραφεί δεδομένα κάνε View Log. Εκεί, ανάμεσα στα άλλα, καταγράφει το Uptime κάθε φορά που έχεις αποσύνδεση. Δεν θα ξέρεις ποιό είναι τη συγκεκριμένη στιγμή, αν έχεις σύνδεση, αλλά θα ξέρεις πόσο uptime είχες μέχρι και την τελευταία αποσύνδεση.
Λίγο κουφός τρόπος αλλά δεν έχω βρει καλύτερο.
Ευχαριστώ πολύ, είναι κι αυτή μια κάποια λύση, και δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και το uptime με ενδιαφέρει κυρίως από στατιστική άποψη. Να' σαι καλά.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καλαμερα παιδια!
Εχουμε ενα υπολογιστη με πειρατικα windows.
Καθε τοσο ζητουσε στοιχεια χρηστη αλλα γινοταν ακυρωση των παραθυρων
που τα ζητουσε.
Μετα απο αγνωστο ψιλαφισμα του pc απο τριτο
εχει μπλοκαρει και ζηταει συνεχει κωδικο χωρις να αφηνει
να γινει καμια αλλη ενεργεια. Μενει στο παραθυρο με τους κωδικους χρηστη, κατι τετοιο.Η λυση στην συγκεκριμενη περιπτωση ;
Ειμαι σιγουρος οτι καποιος γνωριζει.
εστω και με pmαγορά του λογισμικού
Ειναι η μονη λυση ;
είναι η σωστότερη
-
Ο κοσμος μαθαινει οτι τα win ειναι 'τζαμπα'
Να πως ταλαιπωρειται ο κοσμος ...Αλλα αν εχει τοση δουλεια ας το δει ο πωλητης του.
-
παιδιά, ένας τσάμπα γρήγορος τρόπος να δώ βίντεο mp4 σε σβίστα υπάρχει?
δεν το αναγνωρίζει το αρχείο ο media player και είναι επιτακτική ανάγκη να δώ τους angry beavers που έπεσαν στα χέρια μου -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
παιδιά, ένας τσάμπα γρήγορος τρόπος να δώ βίντεο mp4 σε σβίστα υπάρχει?
δεν το αναγνωρίζει το αρχείο ο media player και είναι επιτακτική ανάγκη να δώ τους angry beavers που έπεσαν στα χέρια μου -
VLC for vista?
-
km δουλεύει
thx both guys
α, angry beavers ΓΑΜΟΥΝ
-
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
VLC for vista?+1
-
ο μπιλ έγραψε πρώτος
δανεικό είναι το λάπτοπ, οπότε το μόνο που θέλω είναι να δώ κάστορες -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
VLC for vista?
+1
Aυτον ειχα και εγω αλλα στις τελευταιες εκδοσεις μου εκανε κατι κουλά οποτε πηρε ποδι.Ο ΚΜ παιζει τα παντα χωρις προβλημα,μεχρι στιγμης δλδ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
VLC for vista?
+1
Aυτον ειχα και εγω αλλα στις τελευταιες εκδοσεις μου εκανε κατι κουλά οποτε πηρε ποδι.Ο ΚΜ παιζει τα παντα χωρις προβλημα,μεχρι στιγμης δλδ.
Ποτε και κανενα προβλημα!
Και εχω την τελευταια εκδωση, αφου κανει αυτοματα αναβαθμησεις -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
VLC for vista?
+1
Ποτε και κανενα προβλημα!
Και εχω την τελευταια εκδωση, αφου κανει αυτοματα αναβαθμησειςΓια να πω την αληθεια ουτε και θυμαμαι τι προβληματα μου εκανε.Μπορει τωρα να δουλευει σωστα αλλα βαριεμαι τους πειραματισμους αφου ο ΚΜ με βολευει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
VLC for vista?
+1
η αληθεια ειναι πως εχουν αναφερθει προβληματακια για το vlc στα vista αλλα μεχρι στιγμης ειναι ολα επιλυσιμα
-
Αφιερωμενο στα fanboys που τσαμπουνανε περι ανωτεροτητας αιλουροηδων και λοιπες τριχες:
http://www.neowin.net/news/main/09/09/1 ... an-windows
Συνοδεψτε το με καμια γκαζοζα, για να μπορεσετε να το χωνεψετε
-
επειδή βαριέμαι να το διαβάσω
είναι ασφαλέστερο απο τα win με antivirus antispyware ή χωρίς ??
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αφιερωμενο στα fanboys που τσαμπουνανε περι ανωτεροτητας αιλουροηδων και λοιπες τριχες:http://www.neowin.net/news/main/09/09/1 ... an-windows
Συνοδεψτε το με καμια γκαζοζα, για να μπορεσετε να το χωνεψετε
Μπράβο.
-
Φίλη ψάχνει για το οφθαλμιατρείο της εφαρμογή που να υποστηρίζει την δουλειά της και την γραμματεία. Ξέρει κανείς εταιρίες που ασχολούνται με το άθλημα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]