-
εχθές πέρασα για πρώτη φορά από την Τούμπα για γύρο. Έπαθα πολιτισμικό σωκ με τα 3 τεράστια γυράδικα, δλδ μάκη, γυράδικο, κτλ.
τελικά ενώ ήμουν προετοιμασμένος να δοκιμάσω μάκη, δοκίμασα γυράδικο. καλός μου φάνηκε ο γύρος, όχι υγειινός βέβαια, αλλά με μία κόκα κόλα τουλάχιστον δεν έπινα νερά το βράδυ ούτε είχα καούρες το πρωί. φυσικά με 1 γύρο είχα χορτάσει -
ΧΑΧΑ πολιτισμικό σοκ λέει!! Την επόμενη φορά (ιδιαίτερα την κυριακή) έλα να φας όταν παίζει ο ΠΑΟΚ!! Εκεί να δεις τη θα πάθεις με αυτα που θα δεις! (θα καραφλίαςεις εγγυημένα)
-
γιατί ;
-
Γιατι βαζουν τους τριπλασιους γυρους που με το ζορι τους σηκωνει η 'σουβλα'¨
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εχθές πέρασα για πρώτη φορά από την Τούμπα για γύρο. Έπαθα πολιτισμικό σωκ με τα 3 τεράστια γυράδικα, δλδ μάκη, γυράδικο, κτλ.
τελικά ενώ ήμουν προετοιμασμένος να δοκιμάσω μάκη, δοκίμασα γυράδικο. καλός μου φάνηκε ο γύρος, όχι υγειινός βέβαια, αλλά με μία κόκα κόλα τουλάχιστον δεν έπινα νερά το βράδυ ούτε είχα καούρες το πρωί. φυσικά με 1 γύρο είχα χορτάσειΜε 1 γυρο απλα χορτασες...? Εγω με ενα γυρο απο το γυραδικο (παντα με ουγγαρεζα ) σκαω δεν χορταινω απλως...!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τελικά ενώ ήμουν προετοιμασμένος να δοκιμάσω μάκη, δοκίμασα γυράδικο. καλός μου φάνηκε ο γύρος, όχι υγειινός βέβαια, αλλά με μία κόκα κόλα τουλάχιστον δεν έπινα νερά το βράδυ ούτε είχα καούρες το πρωί. φυσικά με 1 γύρο είχα χορτάσειAν πετύχεις τον Μάκη σε σωστή ώρα έχει κλάσεις ανώτερο γύρο από το γυράδικο. Το τελευταίο μόνο ποσότητα έχει, από γεύση δεν μου λέει πολλά.
Έντιτ: ξέχασα να πω για τον Τσέτη... Πολύ καλός επαγγελματίας, άψογη εξυπηρέτηση. Πολύ καλές εγκαταστάσεις.
-
Drdino τα πήρες τα λάστιχα; Εγώ ακόμη τα περιμένω από τον Καλπάκη, +1 μέρα από αυτές που μου είπανε και κάποιο νέο δεν υπάρχει. Για καλό και για κακό πήρα στον Τσέτη και μου είπαν ότι θα παραλάβουν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα....
-
Ναι, τα πήρα...
-
OK...κάτι μου λέει ότι και εγώ από κει θα τα πάρω στο τέλος...
-
Crash test για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το Auto Τρίτη σε συνεργασία με τον Γερμανικό οργανισμό οδικής ασφάλειας DEKRA διοργανώνει το πρώτο «ζωντανό» crash test στην Ελλάδα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκη
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /92795.asp
-
Ζωντανο crash test; Λεω να τεσταρουνε τα αμαξια με Ψωμιαδη και Παπαγεωργοπουλο για crash test dummies.
-
Τι μόνο 2 αυτοκίνητα θα σουτάρουν?Ο Βούγιας κι ο Μπουτάρης δε θα παίξουνε?Τι θα πει ο κόσμος?
-
Αυτοι θα μπουνε σε prius γιατι ειναι 'οικολογοι' my arse....
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Crash test για πρώτη φορά στην ΕλλάδαΤο Auto Τρίτη σε συνεργασία με τον Γερμανικό οργανισμό οδικής ασφάλειας DEKRA διοργανώνει το πρώτο «ζωντανό» crash test στην Ελλάδα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκη
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /92795.asp
Μου ειχαν δωσει μια προσκληση, αλλα μου φανηκε ψιλομουφα... και την πεταξα.
-
Λογικά θα είναι τρελή μούφα, παπάτζα με τα όλα της
-
Για να το λες Γιώργο έτσι θα είναι, αναμένουμε εντυπώσεις.
Τί γίνεται ρε παιδιά στην πόλη. Τί κυκλοφοριακό χάος είναι αυτό. Χθες είχα δουλειά στη Βέροια και αναγκάστηκα να πάρω αυτοκίνητο και να διασχίσω την πόλη από Όλγας, Τσμισκή κλπ. Πανικός. Από το πολύ σταμάτα ξεκίνα ζαλίστηκα. Και σκέφτομαι: σκέψου να το έκανες αυτό κάθε μέρα. Θα ήσουν ψυχασθενής.
Τελικά το μηχανάκι είναι άκρως αποτελεσματικό ηρεμιστικό
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τελικά το μηχανάκι είναι άκρως αποτελεσματικό ηρεμιστικό
Το λεωφορείο να δεις. Γραμμή 27, ώρα 06:05 διασχίζεις όλη την πόλη ως τα πανεπιστήμια, χαλάρα σε απόλυτη ησυχία, με 9-10 άτομα σε όλο το λεωφορείο. Κάτι σαν κοινωνικές ελληνικές ταινίες του '80
-
και οι ποδηλατόδρομοι συνεχίζονται
-
To Σαββατο που περασα από Α. Δημητρίου μέτρησα απο την πάνω πλευρά να λείπουν 5 κολονάκια του ποδηλατοδρόμου κ απο την κάτω 2-3 μονο! Αντέχουν ακόμα χεχεχε!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και οι ποδηλατόδρομοι συνεχίζονταιΤώρα φτιάχνουν Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος και Πολυτεχνείου....τρελό γέλιο
Posts προς Θεσσαλονικείς