-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πατρών - Πύργου λειτουργεί τουλάχιστον ένα ραντάρ...
πρεπει να ειναι χαλασμενο ή εγω σας γραφω απο τον Κορυδαλλο.
+1 μόνο ραντάρ χειρός λειτουργούν στον καρόδρομο Πατρών-Πύργου.Έχουν τοποθετηθεί κάμερες βέβαια,αλλά κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα λειτουργήσουν.
Ήρθε κλήση σε γνωστό μου...
κάπου είχα ένα διαβατήριο
-
δεν ξερω αν το εχει προαναφερει κανεις αλλα εχουν τοποθετηθει καμερες στην Λ. Λαυρίου στο υψος της Κερατεας, πριν τα φαναρια με το μεγαλο ΒΡ βενζιναδικο δεξια,(ανηφορα).Υπαρχει και ταμπελα.Επισης υπαρχουν αλλες δυο στην καθοδο στα τελευταια χιλιομετρα της Λαυριου πριν τη διασταυρωση με το δρομο αριστερα που παει στο εργοστασιο της ΔΕΗ
-
Είδα ένα περίεργο πολύ μικρό και πλακέ ρανταράκι τοποθετημένο κάπως χαμηλά (όχι από πάνω στην κολώνα του αλλά σαφώς χαμηλά στα πλάγια αυτής και μισοκρύβεται από άλλα πράματα). Προηγούνται δύο σχετικές ταμπέλες. Βρίσκεται σε δρόμο παράλληλο της Αττικής Οδού μεταξύ Μαρκόπουλου και Αθήνας και σε αυτή την κατεύθυνση ενώ είσαι στο ύψος του Κορωπίου αφού διασταυρωθείς με το τελευταίο φανάρι της Βάρης-Κορωπίου-Ελ Βεν. (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα)
Στίγμα: Google earth N 37 55' 45'', E 23 53' 07'' -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο φωτορανταρ?σε ποιο σημειο?
Ναι από φωτοραντάρ, στην Αμφιλοχία...
-
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
μα μιλουσαμε για την Πατρων - Πυργου.
-
+1
είπα και εγώ....
-
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
Δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν ύποπτα οκτάβια σε αυτό το δρόμο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είδα ένα περίεργο πολύ μικρό και πλακέ ρανταράκι τοποθετημένο κάπως χαμηλά (όχι από πάνω στην κολώνα του αλλά σαφώς χαμηλά στα πλάγια αυτής και μισοκρύβεται από άλλα πράματα). Προηγούνται δύο σχετικές ταμπέλες. Βρίσκεται σε δρόμο παράλληλο της Αττικής Οδού μεταξύ Μαρκόπουλου και Αθήνας και σε αυτή την κατεύθυνση ενώ είσαι στο ύψος του Κορωπίου αφού διασταυρωθείς με το τελευταίο φανάρι της Βάρης-Κορωπίου-Ελ Βεν. (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα)
Στίγμα: Google earth N 37 55' 45'', E 23 53' 07''πηγαινοντας προς Μαρκοπουλο ,λιγο μετα την Ιντρακομ ; (αν καταλαβα καλα απο τον χαρτη)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
μα μιλουσαμε για την Πατρων - Πυργου.
Λάθος, Αμαλιάδα...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Στίγμα: Google earth N 37 55' 45'', E 23 53' 07''πηγαινοντας προς Μαρκοπουλο ,λιγο μετα την Ιντρακομ ; (αν καταλαβα καλα απο τον χαρτη)
Από Μαρκόπουλο προς Αθήνα, το είπα. Νομίζω έχει και μια Ιντρακόμ λίγο μετά.
-
ok, για το ιδιο σημειο μιλαμε Τεραστια ευθεια εκει περα και με μικρο οριο αν θυμαμαι καλα...
-
Όχι, στην κατεύθυνση που λέω δεν είναι ευθεία είναι τέλος τεράστιας ημικυκλικής στροφής με γλυστερή άσφαλτο στην κορυφή της οποίας έχει φανάρι και αρχή ευθείας που γρήγορα κόβεται από φανάρι (που δεξιά πάει για Σπάτα).
-
Για πρωτη φορα βρεθηκα το Σ/Κ στην Κυπαρισσια και τα Φιλιατρα. Στο δρομο απο Μεγαλοπολη προς Κυπαρισσια εχει 3 καμερες και στα 2 ρευματα με τις ταμπελες τους (που φτασαμε, συνηθιζουμε και τις καμερες γ@μω το ραγιαδισμο μας) αλλα αυτο που πραγματικα με αηδιασε και ευχομαι να το βρουν απο το θεο ειναι το μπλοκο απο Κυπαρισσια προς Φιλιατρα το απογευματακι του Σαββατου. Δρομος τυπου Σχηματαρι-Χαλκιδα μονο που ειχε πολυ καλυτερη ορατοτητα. Οριο, στο θεο σας: 50!!! Αναθεμα σας ρε καθικια, ενα φωτοτυπικο με ροδες μπορει να παει πιο γρηγορα. Σε πριμα βιστα πηγαιναμε ολοι με...90 εκεινη τη στιγμη, δλδ εγκληματιες και φονιαδες. Και τα παιδια δραστηρια: Και στα 2 ρευματα παρακαλω, κριμα που ειχαν μονο ενα ρανταρ τα καημενα. Βεβαια εκει οι οδηγοι ειναι πιο αλληλεγγυοι και τα φωτα πανε συνεφο, αλλα δεν εχει τοση κινηση οποτε τις καθημερινες ειδικα θα βγαινει γρηγορα το μεροκαματο. Τα ιδια και στο γυρισμο (Kυπαρισσια-Μεγαλοπολη), οπου στην κορυφη μιας ανηφορας (!!!) τα παιδια και παλι στημενα, με ρανταρ με τριποδο μαλιστα και επρεπε να βλεπετε την καρδαροφατσα του ταγαριου που το χειριζοταν. Τεντωνοταν σαν τον Σαρκοζι ο καημενος, δεν του εκοβε να χαμηλωσει το τριποδο. 'Παναγη, τουτους ιδω τρεχ' ρε!!!'
ΥΓ: Το γαματο ομως στο γαμο που πηγα ηταν ο παπας και το οχημα του: Μερσεντα W210 σαυρα με AMG πακετο και κατραμια φυμε. Ετσι, με τη βοηθεια του θεου λεμεεεεεε
YΓ2: Το μπλοκο στα Φιλιατρα ηταν σε σημειο που δεν υπηρχε καμια ενημερωτικη πινακιδα για χρηση ρανταρ. Κατα τα αλλα, αρθρο 104, παραγραφος 4... -
Τα ραντάρ που κρατάνε στα χέρια βγάζουν φωτογραφίες ή πρέπει να σου κάνουν σήμα να σταματήσεις;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τα ραντάρ που κρατάνε στα χέρια βγάζουν φωτογραφίες ή πρέπει να σου κάνουν σήμα να σταματήσεις;
_Δεν βγάζουν φωτό αλλά αν δουν την πινακίδα σου συμβαίνουν δύο τινά, ή σε κυνηγά Ζητάς (αν υπάρχει φυσικά στο μπλόκο) ή αν δεν υπάρχει ζητάς (ο οποίος μόλις σε βρει δίνει σήμα και δεν ειδοποιούν τους επόμενους να σε περιμένουν) δίνουν τα στοιχεία σου και σε σταματά παρακάτω άλλο περιπολικό. Αν 'είσαι τόσο γρήγορος ή μπεις σε κανά χωριό' (όπως μου είπε ο ευγενέστατος ζητάς όταν με βρήκε σταματημένο κανά χλμ πιο κάτω από το σήμα του μπλόκου γιατί δεν πρόλαβα να σταματήσω όταν μου κάνανε σήμα και μετά δεν είχε καθόλου πλάτωμα ) τότε θα σου έρθει κλήση για δικαστήριο όπου δεν γλυτώνεις με λιγότερα από 4-5 χιλιάρικα. Όλα αυτά φυσικά αν δουν την πινακίδα σου. Αλλά συνήθως είναι 2-3-4 άτομα, οπότε κάποιος θα τη δει.
Συμπέρασμα: καλύτερα να σταματάμε γιατί αν δεν το κάνουμε δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα απ' όσα 'νομίζαμε' ότι λύσαμε.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αν 'είσαι τόσο γρήγορος ή μπεις σε κανά χωριό' (όπως μου είπε ο ευγενέστατος ζητάς όταν με βρήκε σταματημένο κανά χλμ πιο κάτω από το σήμα του μπλόκου γιατί δεν πρόλαβα να σταματήσω όταν μου κάνανε σήμα και μετά δεν είχε καθόλου πλάτωμα ) τότε θα σου έρθει κλήση για δικαστήριο όπου δεν γλυτώνεις με λιγότερα από 4-5 χιλιάρικα. Όλα αυτά φυσικά αν δουν την πινακίδα σου. Αλλά συνήθως είναι 2-3-4 άτομα, οπότε κάποιος θα τη δει.Συμπέρασμα: καλύτερα να σταματάμε γιατί αν δεν το κάνουμε δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα απ' όσα 'νομίζαμε' ότι λύσαμε.
Σεναριο: Μπλοκο με βλεπει ενα αυτοκινητο και το μετραει. Για καποιο λογο ρε παιδι μου, (βλεπει ο οδηγος TV - το κινητο ειναι παρανομο -, ψαχνει κατι στο αυτοκινητο, κατι τελος παντων) δεν τους βλεπει. Αυτοι δεν εχουν ζητα, δεν τον κυνηγουν τεσπα. Απο που και ως που και με ποια λογικη θα γινει ολο αυτο που σου περιεγραψε ο...ευγενικος ζητας;
-
Οι αστυνομικοί-μπλόκο είναι πάντοτε 2+. Η λογική εναπόκειται ακριβώς εκεί. Στο δικαστήριο θα είναι ο λόγος 2+ αστυνομικών εναντίον του δικού σου που θα λες (όχι εσύ συγκεκριμένα, εγώ, ο οποιοσδήποτε) το μακρύ και το κοντό σου. Εεεε ο δικαστής δεν θα ασχοληθεί και πολύ με την υπόθεση!
Άλλωστε και εγώ με την ακρή του ματιού είδα το σήμα του αστυνομικού γιατί προσπερνούσα μια μεγάλη σειρά από αυτοκίνητα. Οπότε (θεωρητικά) είχα μια μικρή δικαιολογία να μην σταματήσω. Το οποίο να πω την αλήθεια πέρασε στιγμιαία από το μυαλό μου αλλά ευτυχως υπερίσχυσε ο 'νόμιμος' εαυτός μου και σταμάτησα 5-10 δευτερόλεπτα πριν με φτάσει ο ζητάς (τον οποίο φυσικά δεν είχα δει λόγω της προσπέρασης).
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Οι αστυνομικοί-μπλόκο είναι πάντοτε 2+. Η λογική εναπόκειται ακριβώς εκεί. Στο δικαστήριο θα είναι ο λόγος 2+ αστυνομικών εναντίον του δικού σου που θα λες (όχι εσύ συγκεκριμένα, εγώ, ο οποιοσδήποτε) το μακρύ και το κοντό σου. Εεεε ο δικαστής δεν θα ασχοληθεί και πολύ με την υπόθεση!Άλλωστε και εγώ με την ακρή του ματιού είδα το σήμα του αστυνομικού γιατί προσπερνούσα μια μεγάλη σειρά από αυτοκίνητα. Οπότε (θεωρητικά) είχα μια μικρή δικαιολογία να μην σταματήσω. Το οποίο να πω την αλήθεια πέρασε στιγμιαία από το μυαλό μου αλλά ευτυχως υπερίσχυσε ο 'νόμιμος' εαυτός μου και σταμάτησα 5-10 δευτερόλεπτα πριν με φτάσει ο ζητάς (τον οποίο φυσικά δεν είχα δει λόγω της προσπέρασης).
Μαλιστα. Το βιβλιο του εξαδελφου γιατι δεν το γραφει να μην κουραζονται τα παιδια να κυνηγανε; Και το 4-5 χιλιαρο παει αναλογα με τη φατσα να υποθεσω...
Και με αυτη τη λογικη απαλλαχθηκαν οι ζαρντινιερηδες κατ ουσιαν. Ηταν πολλοι και ο λογος τους...συμβολαιο! -
Δεν καταλαβαίνω τον θυμό σου βασικά. Στα μπλόκα της αστυνομίας σταματάμε._
Σου έχει τύχει να σε σταματήσουν ποτέ και να ισχυριστούν ψευδώς ότι διέπραξες κάποια παράβαση;
-
- Δεν ειπα οτι δεν σταματαμε. Ο θυμος μου εχει να κανει με τις των μπατσων που λενε ο,τι τους κατεβαινει στο κεφαλι. 4-5 χιλιαρικα...
- Βεβαιως. Καπου το εχω γραψει προ διετιας περιπου. Πηγαινα στην Ε.Ο. στη Μαλακασσα με το οριο δεξια, προσπερνουσα με φλας τους αργοτερους και εμπαινα στη λωριδα μου. Επειδη ομως ημουν δεξια 'εκανα σφηνες' γιατι στο χωριο του ο πιτσιρικας τροχαιος δεν ξερει την κινηση σε στοιχους. Αντι να ασχοληθει με τους αργα και αριστερα σταματησε εμενα, 'γιατι ετσι' (Gti, ζαντες, u know). Με τον ΚΟΚ του εξαδελφου, κανει ο,τι θελει και δεν μπορω να πω τιποτα. Α μα λαχει, μου ριχνει και 4-5 χιλιαρικα. Γι΄αυτο και ο θυμος φιλτατε. Και κατι αλλο: Υπαρχουν κατι καλοπαιδα, παιδια του λαου που ενοχλουνται πολυ αν δουν καποιον με ενα ακριβο αυτοκινητο. Του κανουν λοιπον ενα πεσιματακι, του κοβουν κληση 'για επικινδυνη οδηγηση' και αντε γεια μετα. Ετσι απλα. Δεν γινεται; Αμε, εγινε το καλοκαιρι σε φιλο μου με Vette, στη Σαλαμινα. Απλα πηγαινε, με συνοδηγο αργα σε ενα club. Ετσι.-
ΥΓ: Πλεον μην πηγαινετε τερμα δεξια με το οριο. Θα εχετε δει τις πινακιδες που βαζουν πιο μικρο οριο στην δεξια λωριδα.
Radar και πού βρίσκονται.