-
ναι ρε συ μου το ειπε και ενας απο το συνεργειο οτι και αυτου του καιει συνεχεια το δικο του audi..
απλα ρε συ στεφανε πώς θα ενιωθες να μην ξερεις ολο το σβκ?
φαντασου να ειχες τη brera σου , να την αγαπουσες, να τη φροντιζες και να στη κρατουσαν μεσα χωρις να σου πουν τι εχεικαθεσαι ή δεν καθεσαι σε αναμμενα καρβουνα..?
καλα μολις μου ειπαν οτι δεν υπαρχει εγγυηση πηγα να παθω εγκεφαλικο και πηγα τρεχοντας εκει με το χαρτι -
αν ηταν ιταλικο θα ειχε παρει φωτια.
για αλλη μια φορα το γερμανικο αμαξι εσωσε τον οδηγο του απο εμπρησμο ,να ναι καλα η τεχνογνωσια των γερμανων πανω στα ηλεκτρικα των αυτοκινητων τους.ΕΥΓΕ
-
Μην το συζητάς!! Σε αυτές τις περιπτώσεις φέρνεις τον κόσμο ανάποδα και εν ανάγκη φωνάζεις και τους ξεμωραμένους γέρους (ξέρεις τους 60+) που όμως τα καταφέρνουν καλά σε αυτές τις καταστάσεις. Εμάς τους νέους, ειδικά αν σκάσουμε με αμάξι που μυρίζει 'λεφτά του μπαμπά' δεν μας πολυπέρνουν στα σοβαρά είτε από κόμπλεξ είτε από απλή έλλειψη επαγγελματισμού. Όπως και νάχει τέλος καλό όλα καλά! Σκέψου να σου λεγε το 'πρόσωπο' να βγείτε σε κάνα Island πχ και συ να πρέπει να σκάσεις με το C2!! Εκτός που θα σε χώριζε...θα τρωγες και πόρτα!
Just kidding φυσικά για να προλάβω όσους σχολιάσουν τα λεγόμενα ενός κακομαθημένου κωλόπαιδου...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μην το συζητάς!! Σε αυτές τις περιπτώσεις φέρνεις τον κόσμο ανάποδα και εν ανάγκη φωνάζεις και τους ξεμωραμένους γέρους (ξέρεις τους 60+) που όμως τα καταφέρνουν καλά σε αυτές τις καταστάσεις. Εμάς τους νέους, ειδικά αν σκάσουμε με αμάξι που μυρίζει 'λεφτά του μπαμπά' δεν μας πολυπέρνουν στα σοβαρά είτε από κόμπλεξ είτε από απλή έλλειψη επαγγελματισμού. Όπως και νάχει τέλος καλό όλα καλά! Σκέψου να σου λεγε το 'πρόσωπο' να βγείτε σε κάνα Island πχ και συ να πρέπει να σκάσεις με το C2!! Εκτός που θα σε χώριζε...θα τρωγες και πόρτα!Just kidding φυσικά για να προλάβω όσους σχολιάσουν τα λεγόμενα ενός κακομαθημένου κωλόπαιδου...
το προσωπο με ερωτευτηκε απο εποχη c2 οταν με εβλεπε στη γειτονια να κυκλοφορω με το φανελακι μου
δε χαμπαριαζει απο λεφτα αυτη
πλακα πλακα το πιστευεις οτι ποτε δε παω σε club με το s3?
αμα ειναι να πιω (που μολις το δω δε πολυκρατιεμαι και ας λεω οτι θα ειμαι εγκρατης ) λεω δε σπαω καλυτερα κανα αλλο , σιγα μη σπασω το καλο μουοι πατεραδες παντως σε αυτες ακριβως τις δουλειες πρεπει να πηγαινουν , μιας και εχουμε παρααναλυσει το θεμα πατερα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αν ηταν ιταλικο θα ειχε παρει φωτια.
για αλλη μια φορα το γερμανικο αμαξι εσωσε τον οδηγο του απο εμπρησμο ,να ναι καλα η τεχνογνωσια των γερμανων πανω στα ηλεκτρικα των αυτοκινητων τους.ΕΥΓΕ
ιταλακια το μονο αυτοκινητο που ξερω εγω να χει παρει φωτια (απο γνωστους μου) ειναι μερκα
επισης φωτια παιρνουν και οι λαμπο γιατι δεν μπορει να συνυπαρξει η γερμανια με την ιταλια
-
Μην το συζητάς!! Σε αυτές τις περιπτώσεις φέρνεις τον κόσμο ανάποδα και εν ανάγκη φωνάζεις και τους ξεμωραμένους γέρους (ξέρεις τους 60+) που όμως τα καταφέρνουν καλά σε αυτές τις καταστάσεις. Εμάς τους νέους, ειδικά αν σκάσουμε με αμάξι που μυρίζει 'λεφτά του μπαμπά' δεν μας πολυπέρνουν στα σοβαρά είτε από κόμπλεξ είτε από απλή έλλειψη επαγγελματισμού. Όπως και νάχει τέλος καλό όλα καλά! Σκέψου να σου λεγε το 'πρόσωπο' να βγείτε σε κάνα Island πχ και συ να πρέπει να σκάσεις με το C2!! Εκτός που θα σε χώριζε...θα τρωγες και πόρτα!Just kidding φυσικά για να προλάβω όσους σχολιάσουν τα λεγόμενα ενός κακομαθημένου κωλόπαιδου...
γιατί άλλοι που έχουν C2 τι κάνουν δηλ ? Πολύ large έχουμε γίνει μου φαίνεται....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην το συζητάς!! Σε αυτές τις περιπτώσεις φέρνεις τον κόσμο ανάποδα και εν ανάγκη φωνάζεις και τους ξεμωραμένους γέρους (ξέρεις τους 60+) που όμως τα καταφέρνουν καλά σε αυτές τις καταστάσεις. Εμάς τους νέους, ειδικά αν σκάσουμε με αμάξι που μυρίζει 'λεφτά του μπαμπά' δεν μας πολυπέρνουν στα σοβαρά είτε από κόμπλεξ είτε από απλή έλλειψη επαγγελματισμού. Όπως και νάχει τέλος καλό όλα καλά! Σκέψου να σου λεγε το 'πρόσωπο' να βγείτε σε κάνα Island πχ και συ να πρέπει να σκάσεις με το C2!! Εκτός που θα σε χώριζε...θα τρωγες και πόρτα!
Just kidding φυσικά για να προλάβω όσους σχολιάσουν τα λεγόμενα ενός κακομαθημένου κωλόπαιδου...
γιατί άλλοι που έχουν C2 τι κάνουν δηλ ? Πολύ large έχουμε γίνει μου φαίνεται....
Δόξα το θεό καλά πανε οι δουλειές!!
Τα bold μάλλον δεν τα διάβασες εεε?? -
Δόξα το θεό καλά πανε οι δουλειές!!
Τα bold μάλλον δεν τα διάβασες εεε?? -
Πως κάνετε έτσι...
[alfisti mode on] Έτυχε [/alfisti mode off]
-
Μαλλον πετυχε.. (διανα η vw με τους πολλαπλασιαστες της.. )
Κωλαμαξα τι να πεις.
-
θυμάσαι ένα Χρήστο εδώ μέσα που κάπου στο 2003 ή 2004 είχε αλλάξει όλο το μοτέρ στην Alfa GT που είχε ;
-
Αυτο που καηκε; Αν λες αυτο το θυμαμαι.Οπως και την λαμπο που ειναι στο ποσταρε μια φωτο στον αντιλογο..
Τι να μας πουν τωρα και οι ναζι. βλεπεις οτι στο τοπ λεβελ κυριαρχει το ιταλικο στοιχειο και οχι τυχαια. Ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα ειναι γιατι ετσι πρεπει να ειναι. απλα οι αλλοι πολλα βηματα πισω. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θυμάσαι ένα Χρήστο εδώ μέσα που κάπου στο 2003 ή 2004 είχε αλλάξει όλο το μοτέρ στην Alfa GT που είχε ;Μην το ξεκινήσετε το έργο φίλε μου!! Αντίστοιχα σε audi forum 1 TT άλλαξε μοτέρ πάνω στο μήνα! So fuckin' what που λένε και οι Metallica??
-
Καλα να μη μιλησουμε για τα γκολφακια που εχουν αλλαξει μοτερ...θα μας πιασει καλοκαιρι..
-
Αφού θέλετε να ευθυμήσουμε πάλι....ας μην σας χαλάσω το χατήρι
http://www.whatcar.com/car-reviews/alfa-romeo/brera-coupe/readers-reviews/25536-4?resultPage=1&resultPageCount=4Ειδικά η τελευταία παράγραφος στο 2ο review ιδιοκτήτη...
'To sum up - looks amazing, but really is a poor (and expensive) car. Get an Audi TT.'Για να μην μιλήσουμε για το 4ο review
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικα οπως ειπα πηγαμε σε αλλους συμβουλους (μετα απο καποια καντιλια βρεθηκαν οι ανωτεροι ) , καθως δεν εβγαινε ακρη με τον αλλον που μας εγραφε, ο οποιοι εβαλαν αμεσως το αυτοκινητο μεσα και μας αλλαξαν τον καμμενο πολλαπλασιαστη.
(δεν τους αλλαξαν ολους ομως, μονο τον εναν )
ενας αλλος πολυ ευγενικος κυριος (ο οποιος ηταν τρομερα συνεργασιμος και μαλλον προσπαθουσε να ηρεμησει τον πατερα μου) μας ειπε οτι οι πολλαπλασιαστες ειναι συνηθες προβλημα και δεν ειναι κατι τρομερο.**αυτος παντα εχει εναν στο πορτ μπαγκαζ του **Ωραίος ο τύπος!
Στη θέση σου πάντως θα ήμουν περίεργος να μάθω τι προέλευσης ήταν ο μαμά πολ/στης που τα 'φτυσε και τι αυτός που σου έβαλαν.... Και πώς αλλάζει στο S3....
-
δε ξερω καποια στιγμη ειχε παρει το αυτι μου οτι στη karenta χρησιμοποιουν πραγματα απο τη bosch και οτι αυτο δεν ειναι και πολυ καλο , αλλα δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια
το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη πρεπει να παρω διαγνωστικο και να κοιταω επι τοπου τι εχω
το να αλλαξεις πολλαπλασιαστη αν ξερεις ειναι κατι που μπορεις να κανεις αμεσα, ο συγκεκριμενος εκτος απο πολλαπλασιαστη εχει και το διαγνωστικο μαζι του
μου ειπε επισης οτι του εχει τυχει να μεινει και να τον αλλαξει στην εθνικη.
τωρα αν ελεγε αληθεια ή ψεμματα για να με κανει να νιωσω καλυτερα , δεν ξερω.παντως και στο ρενω και στο audi οπως ειδαμε (γιατι μειναμε και με 2 φετος απο το ιδιο θεμα) η αλλαγη δεν πηρε πανω απο λιγα λεπτα.
το λαδι κανει πολλη περισσοτερη ωρα
-
πριν απο λιγη ωρα εβγαλα το μωρο μου για μια σωστη βολτα να δω τι παιζει..
οχι μονο επειδη βγηκε απο service, αλλα και γιατι ηθελα να τεσταρω λιγο τα καινουρια μου λαστιχα σε συνθηκες πιεσης και μαλιστα σε νωπο οδοστρωμα
το τεστ περιειχε στροφουλες , ευθειες υποχρεωτικα και ενα opel gt που βρηκα στο δρομο μου για να τσεκαρω αν ο κινητηρας μου συνεχιζει να δουλευει σωστα
(συνεχιζει )ολα ηταν οπως τα περιμενα με εξαιρεση την αισθηση στα ελαστικα..
για να εξηγηθω..τοσο καιρο ειχα συνηθισει τα λιωμενα μου λαστιχα και ειχα συνηθισει το αυτοκινητο να γλιστραει (και τελικα να με περνανε ολοι )
ετσι εγινα χεστης τους τελευταιους μηνες.
τωρα που εχω καλα λαστιχα δε μπορω να το συνειδητοποιησωσε καποιες στροφες μαλιστα που πιεσα αρκετα νομιζα οτι ειχα ξεχασει ανοικτο το esp και οτι αυτο εμπαινε και με εκανε τραινο , μονο οταν ειδα ξανα το esp off στο ταμπλω καταλαβα οτι απλα ειμαι χαζος
πολυ καλα και στο βρεγμενο (ή μαλλον νωπο) τα michelin ειχαν πολυ καλη προσφυση παρα τους 17-18 βαθμους που ειχε εξω
η μονη μου ενσταση συνεχιζει να ειναι οτι ειναι λιγοτερο ανετα και ησυχα απο τα conti
αλλα οταν θες ζμπορ λαστιχα πρεπει να κανεις και τις υποχωρησεις σουτελος μιας και ειχα καιρο να οδηγησω σε βροχη και ακομα περισσοτερο με καλα λαστιχα θα ηθελα ακομα μια φορα να πω ποσο θεικη ειναι η 4κινηση στη βροχη
ειμαι πολυ ικανοποιημενος
-
Eβαλες τελικα τα Exalto που σου ειχα προτεινει?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eβαλες τελικα τα Exalto που σου ειχα προτεινει?οχι ρε συ, εβαλα την πιο πανω κατηγορια (αφου και καλα ειναι γληγορο )
τα pilot sport 2
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... +Sport+PS2
AUDI S3