-
Κον5 άστον να νομίζει πως με την τεχνική της μπανάνας έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κον5 άστον να νομίζει πως με την τεχνική της μπανάνας έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε σεις δον ζουάνηδες βρήτε και μια τέτοια στον άλλον τον ανάπηρο τον πάσΚο μπας και έρθει στα ίσια του ο αχμάκης
Έλα μωρέ, αφου το παιδί είναι γνωστός άμπαλος. Μόνο δουλεύει.
Ρε λουστρακο καληνυχτακια ταριφα μιλας και εσυ? πες ρε μαλακα....να πεθανω δλδ
Οταν παρεις το σιροκο κερναω ραψιμο
Ποιος καληνυχτάκιας αγόρι μου? Εσύ την είχες δει την άλλη στο μαγαζί σου..
Καλα οτι εφερες μια γκομενα 40 χλμ πο το σπιτι σου μακρια να ψωνισει και την γυρισες πισω μαλλον ταριφα σε κανει οπως ειπα πιο πριν οχι μπιχτη
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε σεις δον ζουάνηδες βρήτε και μια τέτοια στον άλλον τον ανάπηρο τον πάσΚο μπας και έρθει στα ίσια του ο αχμάκης
Έλα μωρέ, αφου το παιδί είναι γνωστός άμπαλος. Μόνο δουλεύει.
Ρε λουστρακο καληνυχτακια ταριφα μιλας και εσυ? πες ρε μαλακα....να πεθανω δλδ
Οταν παρεις το σιροκο κερναω ραψιμο
Ποιος καληνυχτάκιας αγόρι μου? Εσύ την είχες δει την άλλη στο μαγαζί σου..
Καλα οτι εφερες μια γκομενα 40 χλμ πο το σπιτι σου μακρια να ψωνισει και την γυρισες πισω μαλλον ταριφα σε κανει οπως ειπα πιο πριν οχι μπιχτη
Πόσα λίγα ξέρεις..
-
αυτοκριτικη κανεις?
-

**Σβήσαν τα φώτα έξω στην πόλη
έλα να φύγουμε
να πάμε σ`άλλα μέρη,καλή μου
μαζί να μείνουμε.Μαύρος ο ήχος που ανεβαίνει
σε τούτη τη σιωπή
περνάει αγέρας μας παρασέρνει
δε μας χωράει η γη.Μας αρνήθηκαν εχθροί και φίλοι
έλα να φύγουμε
μαζί να μείνουμε.** -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:

**Σβήσαν τα φώτα έξω στην πόλη
έλα να φύγουμε
μαζί να μείνουμε.Μαύρος ο ήχος που ανεβαίνει
σε τούτη τη σιωπή
περνάει αγέρας μας παρασέρνει
δε μας χωράει η γη.Μας αρνήθηκαν εχθροί και φίλοι
έλα να φύγουμε
μαζί να μείνουμε.**Πραγματικα ωρες ωρες πιστευω οτι μοιραζεσαι τον λογαριασμο σου εμ τον Βαλιανατο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αυτοκριτικη κανεις?Όχι. Εγώ -και πολλές πρώην- μπορούν να επιβεβαιώσουν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κον5 άστον να νομίζει πως με την τεχνική της μπανάνας έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες
-
Ποτε θα γινει ενα μπαν στον απο πανου να ξεμπερδευουμε με τους λεμεδες;
-
Πολύ κακία βγάζεις?
Για ηρέμησε λίγο άντε και έρχεται και ΣΚ και θέλουμε να περάσουμε όμορφα. -
Τι να κανω αφου ειμαι κακος;
Τα εμαθες για το μπουρδελο του κιουση; Σαπισε λεει, εχει προβληματα συνεχεια τελευταια. Τον αφησε παλι σημερα στο δρομο. Ειχα και δουλεια κοντα στην αλιμου σημερα αλλα δεν πηγα.Ετσι και τον εβλεπα στην ακρη του δρομου με το αουδι παιζει να καλουσα τα καναλια να τον κανω ρομπα.. Εγω του τα λεω για τα μπουρδελα τα γερμανικα αλλα αυτος εκει,τρωει το κουτοχορτο.. Τι να του πεις,εγω παντως του προτεινα να παει σε αντιπροσωπεια αλφα που εχουμε και γνωστο να τον φτιαξει.. Δε φανταζεται ποσο γνωστος μπορει να ειναι..
-
πασχο αν εβγαλες την υπογραφη σου για μενα σου λεω οτι δε με πειραζει
σημερα ειναι η μερα σου και μπορεις να λες ο,τι θελεις..οταν ομως βγαλει κατι η 159 θελω να βγεις να το πεις στο φορουμ οπως εκανα κι εγω για να σε περιποιηθουμε δεοντως
απλα σκεψου οτι για να με περασεις πρεπει να κανεις 40.000 χλμ χωρις προβλημα σοβαροτερο απο τον πολλαπλασιαστη μου
-
θες να κρασάρει ο server?
-
μολις βγει ο πασχος να παραδεχτει προβλημα εννοεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ς..οταν ομως βγαλει κατι η 159 θελω να βγεις να το πεις στο φορουμ οπως εκανα κι εγω για να σε περιποιηθουμε δεοντως
dont eat, we have seagull
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πασχο αν εβγαλες την υπογραφη σου για μενα σου λεω οτι δε με πειραζει
σημερα ειναι η μερα σου και μπορεις να λες ο,τι θελεις..Επεσε ραβδος απο ανωθεν οτι προκαλω με την υπογραφη μου. με τα λεγομενα τα δικα σου ΑΚΡΙΒΩΣ δλδ,προκαλω.. Ο,τι να ναι δλδ.. Αμα σ εχουν σταμπαρει αυτα ειναι..
Στα υπολοιπα ειπαμε,εφοσον δεν το εχεις βαλει ΑΚΟΜΑ σε αγγελια (και εφοσον δεν με αφησες να το πυρπολησω) εισαι αξιος της μοιρας σου,τραγικος.
κων5 για να δουμε,θα σου ρθει και σενα πμ απο μοντ οτι προκαλεις με την υπογραφη σου η @@;
εδιτ:την εβγαλες μωρη κοτα;
-
εσενα σε προειδοποιησαν τουλαχιστον , εμενα με μπαναραν (για μια μερα δεν ηταν πολυ ) επειδη ειχα κανει quote-υπογραφη φραση του ιταλακια
'οποιος πληρωνει εφορια στην ελλαδα ειναι μ@λακας'
δεν ηταν και τιποτα σοβαρο..ενας πολλαπλασιαστης θεωρεις οτι ηταν κατι σοβαρο?
αμα με εξυπηρετουσαν αμεσα δε θα το ανεφερα καν
εσυ ετοιμασου να ξεβαψεις σα τη μιτο του φιλου μου
-
Ρε μλκ εισαι σοβαρος;Εδω εμενα με εχουν μπαναρει επειδη εγραψα Βαο αντι για Παο.. και συνεχιζεις και μιλας;
Πφφφ,βαρεθηκα να ασχολουμαι με το αουδι.Ας πουμε για το shitroen καλυτερα..
-
ε και μενα μενα με μπαναραν γιατι εβαλα τη φωτογραφια ενος τσιμπουκιου (αυτου που καπνιζουμε) και θιχτηκε η αντιπροσωπεια της χουνται
παρε κι ενα τραγουδακι
Youtube Videoτι να πουμε για citroen? αλλαξα προσφατα το σπασμενο μου ημιαξονιο, το οποιο στον κυριακοπουλο δεν εβλεπαν τους τελευταιους 6 μηνες
Pub - σουβλατζίδικο [#28]