-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Σε Xsara Vts 1600 αλλαγη λαδιων (4 lt Total 10-40) ,φιλτρου λαδιου και ροδελα, φιλτρο αερος,βενζινης,ΑC, 4 μπουζι, αντιψυκτικο κι ενα αμορτισερακι για την στηριξη του καπο συνολο 120€...ποσο εχουν φιλε τα υλικα και ποσο η εργασεια ;; η τιμη ειναι πολυ δελεαστικη για ολλα αυτα!!
-
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
Σε Xsara Vts 1600 αλλαγη λαδιων (4 lt Total 10-40) ,φιλτρου λαδιου και ροδελα, φιλτρο αερος,βενζινης,ΑC, 4 μπουζι, αντιψυκτικο κι ενα αμορτισερακι για την στηριξη του καπο συνολο 120€...
ποσο εχουν φιλε τα υλικα και ποσο η εργασεια ;; η τιμη ειναι πολυ δελεαστικη για ολλα αυτα!!
'τζαμπα πραμα' ειναι
εμενα μονο γιατο φιλτρο AC μου ζητανε 53€
Αυριο τα νεωτερα που θαγινει το πρωτο σερβις ουσιαστικα -
service 30000 στη Σουμπαρου Θεσσαλονικη,
Φιλτρο λαδιου, αερος, και φιλτρο πετρελαιου (με υδατοπαγιδα)
146 € ανταλακτικα (108 μονο το φ, πετρελαιου)και 74 εργασια.- 7 λιτρα λαδι 5-30 Χ 15€ = 105
συνολο 325 € και ενα πλυσιμο δωρο
φιλτρο καμπινας δεν μου αλλαξαν (τωρα το προσεξα) και το φιλτρο αερος που μου το εδωσαν πισω εχει τα μαυρα του (κυριολεκτικα) τα χαλια.
εντομα βρωμιες, μονο εγω λειπω απο πανω (17€ + ΦΠΑ)
το φ. πετρελαιου ηταν να μην το αλλαξουν, αλλα ήταν πολυ βρωμικο, ειχε μεχρι λασπη μεσα -
kalispera
eimai katoxos enos chrylser stratus 2.0 lx
cabrio xronologias 1996
to exw agorasei apo tin antiprosopia tote peripou 12.000.000 drxse auto pou elege ena melos
oti ta service stoixeizounexoun perasei polla autokinita apo ta xeria tis oikogeneias mu
alla ta lefta pou exw dwsei stin chrysler tosa xronia den exw dwsei tosa xronia gia ta ipolipa,nissan sunny ,toyota corrolla ,toyota celica ,opel astra gtc ,citroen ktli antiprosopia kai milaw sigkekrimena sto marousi fortonei arketa sto thema antalaktikon xwris na xreiazontai kai stin teliki gia na su ftiaksoun to provlima pou eixes apo tin arxi tha prepei na to ksanapas
giati pote den to eleksanto teleutaio poso pou edwsa eitan 2200 e
proliptiko service
arxizan na mu allazoun sxedon ta panta sta 180.000km xwris na me rwtane kai xwris na eleksoun ean ontos arxizoun na xalane
meta apo elegxo pou ekana sta antalaktika rouleman takatia diskoi aisthires tapa ladiou ,tapa psigiou , ktl diapistosa oti perika apo auta den eixan tipota aplos proliptika ta allaksan ?????den kserw giati alla tha eitan kai tha einai i teleutaia fora pou to pao se autous giati apo sizitiseis pou exw kanei to sigkekrimeno katastima exei idravlikous gia mixanikous...
Στο φορουμ απαγορευονται τα greeklish για αυτο γραφε με ελληνικα ,mod Bill33
-
Αλλαγή ένα μαρκούτσι, μισό λίτρο υγρά φρένων dot4 και εξαέρωση, 1,5 εργατοώρα, στη μέση του πουθενά στην Σκωτία μου πήγε 75 λίρες.
Μου έκανε εντύπωση που στο τέλος τα μπουλόνια τα βίδωσε με ροπόκλειδο!
Πρώτη φορά στα χρόνια που οδηγάω είδα άνθρωπο να βιδώνει σωστά μπουλόνια τροχών...( ο μάστορας ήταν κορυφη, πονεμένη ιστορία, 57 χρονών μηχανικός σε μεγάλο συνεργείο στο Λονδίνο που τον σούταρε και σηκώθηκε απο κει να βρει δουλειά στη Σκωτία... Έμενε σε ένα τροχόσπιτο δίπλα στο συνεργείο...)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αλλαγή ένα μαρκούτσι, μισό λίτρο υγρά φρένων dot4 και εξαέρωση, 1,5 εργατοώρα, στη μέση του πουθενά στην Σκωτία μου πήγε 75 λίρες.ότι στον έπιασε λίγο, στον έπιασε αλλά εκεί που ήσουν...
-
Ο χρήστης iptamenos έγραψε:
kalispera
...1ον) γράφε ελληνικά, μας έβγαλες τα μάτια!
2ον) αν σου άλλαζαν διάφορα και εσύ τα πλήρωνες και δεν είπες τπτ, τι να σου πω? Τα προφανή. Γιατί το το πας στην αντιπροσωπεία αφού σε γδέρνουν?
-
το λίγο τί το ήθελες
Εκεί λες κι ευχαριστώ όμως, και είναι και λογικό -
Απόδειξη σου έδωσε(εκεί στην ''άλλη, πολιτισμένη' ευρώπα ) ;
Υ.Γ.: απλά για να μην κακολογούμε μόνο τους δικούς μας.
-
Kαλά, η απόδειξη ήταν άλλη ιστορία.
Τελειώνουμε σε 2 ώρες και περίμενα περίπου άλλα 40 λεπτά γιατί είχε κρασάρει το pc (windows ) και δεν μπορούσε να κόψει παραστατικό.
Τελικά μου έκοψε χειρόγραφη
Να του λέω εγώ άσε με ρε φίλε και έχω να κάνω 1000 χλμ, εκεί αυτός ανένδοτοςΜου έγραψε και ένα ευχαριστώ πάνω στην απόδειξη
-
Γι' αυτό μένει σε τροχόσπιτο.
-
Μου έκανε εντύπωση που στο τέλος τα μπουλόνια τα βίδωσε με ροπόκλειδο!
Πρώτη φορά στα χρόνια που οδηγάω είδα άνθρωπο να βιδώνει σωστά μπουλόνια τροχών...εμενα να δεις ποση εντυπωση μου εκανε οταν μου το εκαναν αυτο στην ελλαδα
-
Αυτός που έδωσε την απόδειξη ήταν το αφεντικό, ο μάστορας έμενε σε τροχόσπιτο
Κλασσική περίπτωση διαπάλης των τάξεων(Ο.Τ μιας και το πιάσαμε. Όπως είπα ο μάστορας δούλευε λονδίνο και τον απολύσανε. Το μόνο μέρος που εβρισκε δουλεια ήταν εκει πάνω. Αλλά το θέμα είναι ότι όσοι έχουν σπίτια εκεί, προτιμάν να τα νοικιάζουν σε πλούσιους λονδρεζους για 4-5 μήνες το χρόνο και μετά να τα κλείνουν, σε τιμές 400-500-600 λίρες τη βδομάδα... Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν ότι μέσα στο τροχόσπιτο δεν μπορεί να έχει το δίκανο για να πάει να κυνηγήσει )
-
οικογένεια δεν έχει ;
-
Μπά, παλιότερα ήταν αφρική, με κάτι ρεμάλια έλληνες, τους σούταρε από κει ο μαντέλα, και γύρισε πίσω
-
Τουλάχιστον χάλασε σε ωραία τοποθεσία. Ωραία η Loch Carron
Η τιμή πάντως δε μου φάνηκε και τραγική (εκτός κι αν έχω συνηθίσει να μου τον πιάνουν ). Για παράδειγμα, αλλαγή υγρών φρένων στο audi, 50 ευρώ (χωρίς ιδιαίτερο κόπο από μέρους τους... απλά το αυτοκίνητο έπιανε χώρο στο συνεργείο μέχρι να στραγγίξουν οι σωληνώσεις).
-
Τουλάχιστον χάλασε στο ίσωμα κι όχι πάνω στο Αpplecross pass
Mε φαντάζεσαι να κατεβαίνω από εκεί χωρίς φρένα, με την μία ντίζα του χειροφρένου στα τελευταία της -
Απόδειξη; Τι είναι αυτό;
Στην αντιπροσωπεία θέλουν 75 -90 ευρώ (έτσι μου είπαν από το τηλέφωνο) οπότε θεωρώ πως τα 50 ευρώ είναι (συγκριτικά) μια λογική τιμή για την ίδια ακριβώς δουλειά. Και επειδή ποτέ δεν αφήνω το αυτοκίνητο σε συνεργείο χωρίς να είμαι κι εγώ παρών, πράγματι η όλη διαδικασία διήρκεσε 2 ώρες (τόσο μου είχαν πει κι από την αντιπροσωπεία ότι θα χρειαζόταν αν το πήγαινα σ' αυτούς).
edit: για το smart πάντως η αλλαγή υγρών φρένων δεν πήρε πάνω από 20-30 λεπτά. Αν και απ' ό,τι θυμάμαι, στο smart δεν έβγαλαν τους τροχούς ενώ στο audi ήταν απαραίτητο να βγουν. Αλλά και πάλι δε δικαιολογείται τέτοια διαφορά...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μπά, παλιότερα ήταν αφρική, με κάτι ρεμάλια έλληνες, τους σούταρε από κει ο μαντέλα, και γύρισε πίσω
Και για την ιστορία καλέ μου φίλε, για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.
Αναμφίβολα υπήρχαν και ‘ρεμάλια’ έλληνες, πλην όμως πρέπει να γνωρίζεις, ότι μεγάλο μέρος της οικονομικής πίτας εκεί, στην ασπρόμαυρη Αφρική, το στήριξαν αξιοπρεπέστατη έλληνες εμπορευόμενοι, τους οποίους ο μεγάλος Μαντέλα, αυτός που τα ‘άρπαξε’ από εμάς για να δόση της ψήφους του να πάρουμε τους ολυμπιακούς, που με την σειρά μας τους πληρώσαμε τριπλά!, πίρε της περιουσίες μας και της έδωσε στους δικούς του, ελέω μαύρου θεού, για να του δώσουν παγωτό χωνάκι!!.
Θα σου δώσω, μια ηλεκτρονική διεύθυνση στην Ολλανδία, ενός μεγαλέμπορου αυτοκινήτων ολλανδού, πολλή φίλου μου, να σου συστήσει συνεργείο, για να μην σε γδέρνουν.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣΈχω μάθει αρκετά για τους ομοεθνείς που ήταν εκεί κάτω, μιας και ήταν και Ολλανδική αποικία παλιότερα. Καλά κουμάσια ήταν και οι δικοί μας, σίγουρα όχι σαν τους africaans αλλά το πάλευαν
Αν έχεις κάτι στείλε μου ένα πμ μιας και πρέπει να αλλάξω και τα άλλα προληπτικά τώρα
-
Αν έχεις κάτι στείλε μου ένα πμ μιας και πρέπει να αλλάξω και τα άλλα προληπτικά τώρα
Mε τα χλμ που κάνεις εκεί σε βλέπω για φίλτρα/λάδια/μπουζί/λάστιχα/ρεκτιφιέ κάθε λίγο.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?