-
Ρε σεις δον ζουάνηδες βρήτε και μια τέτοια στον άλλον τον ανάπηρο τον πάσΚο μπας και έρθει στα ίσια του ο αχμάκης
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρε σεις δον ζουάνηδες βρήτε και μια τέτοια στον άλλον τον ανάπηρο τον πάσΚο μπας και έρθει στα ίσια του ο αχμάκηςΈλα μωρέ, αφου το παιδί είναι γνωστός άμπαλος. Μόνο δουλεύει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε σεις δον ζουάνηδες βρήτε και μια τέτοια στον άλλον τον ανάπηρο τον πάσΚο μπας και έρθει στα ίσια του ο αχμάκης
Έλα μωρέ, αφου το παιδί είναι γνωστός άμπαλος. Μόνο δουλεύει.
Ρε λουστρακο καληνυχτακια ταριφα μιλας και εσυ? πες ρε μαλακα....να πεθανω δλδ
Οταν παρεις το σιροκο κερναω ραψιμο
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κάτι άκουσα κι εγώ για... πως το λέγανε βρε παιδί μου...
α, ναι! Leica.
Ασε τα τρολαρίσματα για τον ξξ και κυνήγα το γκομενάκι
Δεν κατάλαβες, αυτή με κυνηγάει
Ε, σταμάτα να σε πιάσει τότε
-
Μου φαίνεται ότι ο σταύρος έχει πιάσει τον πάπα απ τ @ρχιδια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Έλα μωρέ, αφου το παιδί είναι γνωστός άμπαλος. Μόνο δουλεύει.
Ρε λουστρακο καληνυχτακια ταριφα μιλας και εσυ? πες ρε μαλακα....να πεθανω δλδ
Οταν παρεις το σιροκο κερναω ραψιμο
Ποιος καληνυχτάκιας αγόρι μου? Εσύ την είχες δει την άλλη στο μαγαζί σου..
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Φίλη του Πάσχου είσαι?
Πασχος; Οδηγά κ ειναι λιώμα; κ του τελειωσε το πιώμα;;;;
Γιούχου, αννα καλεί πάσχο!
Πάσχοοοοοοοοο, έλα αγοράκι μου η Άννα σε καλεί, μην ντρέπεσαι δεν θα σου κάνει κακό
-
Παίζει να λιποθύμισε.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κάτι άκουσα κι εγώ για... πως το λέγανε βρε παιδί μου...
α, ναι! Leica.
Ασε τα τρολαρίσματα για τον ξξ και κυνήγα το γκομενάκι
Ούτε μια Χ1 για να κουβαλάει μαζί της δηλαδή;
-
Χ1 και μαλακίες
ο tasos επειδή είναι κιμπάρης και μαγκας και ωραίος θα της αγοράσει το the real thing για να δείξει πόσο εκτιμάει οσα του έχει προσφέρει τόσα χρόνια
-
Χ1 λες ε; σκεφτόμουνα για Μ9
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Χ1 λες ε; σκεφτόμουνα για Μ9Ακόμα καλύτερα
Με το Noctilux 0.95/50, ναι; -
Ναί, αυτή

-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλη του Πάσχου είσαι?
Πασχος; Οδηγά κ ειναι λιώμα; κ του τελειωσε το πιώμα;;;;
Γιούχου, αννα καλεί πάσχο!
Πάσχοοοοοοοοο, έλα αγοράκι μου η Άννα σε καλεί, μην ντρέπεσαι δεν θα σου κάνει κακό
Βρε, ζαβο Κον5, με εκανες και 'υπογραφη': Να σου στείλω κ φωτο μου να 'οδηγω κ ειμαι λιωμα κ να ψαχνω κ αλλο πιωμα' να την κανεις Αβαταρ;;;;
-
Στείλτην εσύ και θα την κάνω κάδρο για τον ΠάσΚο.
Λοιπόν λέγε να σου κανονίσω ραντεβουδάκι με τον φίλο μας?
Νταξ, παίζει να μην πατήσει καν ο λούλης αλλά οκ εμείς επειδή τον αγαπάμε είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε τα πάντα για να κυκλοφορήσει επιτέλους με μια γυναίκα δίπλα του
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:hahaiv:
Στείλτην εσύ και θα την κάνω κάδρο για τον ΠάσΚο.Λοιπόν λέγε να σου κανονίσω ραντεβουδάκι με τον φίλο μας?
Νταξ, παίζει να μην πατήσει καν ο λούλης αλλά οκ εμείς επειδή τον αγαπάμε είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε τα πάντα για να κυκλοφορήσει επιτέλους με μια γυναίκα δίπλα του
Πώ πώ κ χρυσό κουφέτο το φορουμ μας!
Θα ήθελα πολύ να σας εξυπηρετήσω αλλά εχω κλείσει με το θεμα των ραντεβου εδω και 14 χρονια...θυμάσαι την πρωτη εκπομπη της Αννιτας Πανια 'Χρυσο Κουφετο';
Ε...εκεί βρήκα την τύχη μου!!!!
-
και τί θα κάνουμε με τον φίλο μας
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:sorry: και τί θα κάνουμε με τον φίλο μαςεεε... ήντα να κάνω που δεν φτάνω για ούλους η παντέεερμη!!!
-
Πιο λεκες απ τον κων5 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..
Μαλακακο κων5 δε γυρνας στα κοτερα σου και τις διακοπουλες σου να ηρεμησουμε κι εμεις; Οι 2 μεγαλυτεροι καληνυχτακηδες του φορουμ,εσυ και το κιντ (νταξ το κιντ ειναι ανεραστο ακομα δικιολογειται) μιλατε και για γκομενες; Παει του ριξατε και ψοφησε.
-
Δεν έχεις παράπονο καλέ μου φίλε κάνω τα πάντα για σένα τον φουκαριάρη
Pub - σουβλατζίδικο [#28]