-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
....και ταϊζω 177ΗΡ....Σταμάτα να το λές αυτό γιατί δεν είναι σωστό. 177 άλογα ταΐζεις μόνο όταν πηγαίνεις με τέρμα γκάζι στις στροφές μέγιστης ισχύος. Αν σκεφτείς πόσο συχνά μπορεί να συμβαίνει αυτό νομίζω αντιλαμβάνεσαι το λάθος της έκφρασης....
Όχι ότι παύουν τα άλογά σου να είναι από τα πιο λιτοδίαιτα αλλά για να μην μας το τρίβεις στη μούρη!Και οι φωτογραφίες νομίζω δεν χρειάζονται πια. Όποιος δεν θέλει να σε πιστέψει μπορεί να πει ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που λες αλλά σε ευθεία κατηφόρα και οι άλλοι που σε πιστεύουν δεν τις χρειάζονται... γεμίζεις τη σελίδα και παιδεύεσαι χωρίς λόγο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....και ταϊζω 177ΗΡ....
Σταμάτα να το λές αυτό γιατί δεν είναι σωστό. 177 άλογα ταΐζεις μόνο όταν πηγαίνεις με τέρμα γκάζι στις στροφές μέγιστης ισχύος. Αν σκεφτείς πόσο συχνά μπορεί να συμβαίνει αυτό νομίζω αντιλαμβάνεσαι το λάθος της έκφρασης....
Όχι ότι παύουν τα άλογά σου να είναι από τα πιο λιτοδίαιτα αλλά για να μην μας το τρίβεις στη μούρη!Μα δεν ξέρεις πόσο συχνά τα χρησιμοποιώ εδώ, έτσι δεν είναι? Και πίστεψέ με τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά με δρόμους χωρίς όριο ταχύτητας, με πιάνει που & που κρίση 'ταχύτητας' ......και εν πάση περιπτώσει δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα χρησιμοποιώ βρε όνυχα, τόσα έχει τόσα γράφω....καλά, δεν θα ξαναγράψω...
Και οι φωτογραφίες νομίζω δεν χρειάζονται πια. Όποιος δεν θέλει να σε πιστέψει μπορεί να πει ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που λες αλλά σε ευθεία κατηφόρα και οι άλλοι που σε πιστεύουν δεν τις χρειάζονται... γεμίζεις τη σελίδα και παιδεύεσαι χωρίς λόγο.
Ένα 'βίτσιο' έχουμε βρε να το κόψουμε κι αυτό?? Καλά, θα δω τι θα κάνω...
-
...(υπενθυμίζω με τα φαρδύτερα ελαστικά 225/45/17)...Με το συμπάθιο, αλλά ήμαρτον, πιστεύω ότι όλοι το έχουμε εμπεδώσει πια...
Εγώ πλέον κοντεύω να ξεχάσω τη δική μου διάσταση ελαστικών...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...(υπενθυμίζω με τα φαρδύτερα ελαστικά 225/45/17)...
Με το συμπάθιο, αλλά ήμαρτον, πιστεύω ότι όλοι το έχουμε εμπεδώσει πια...
Έλα βρε, copy-paste από παλιά κείμενά μου κάνω.....αλήθεια, ποια είναι η δική σου??
-
+1098
ποσες φορες θα μας πεις για την καταναλωση σου
τα ιδια ισχυουν και για τον chrisdimou αλλα τουλαχιστον αυτος δεν λεει καθε φορα τα ιδια
Εντιτ,mod bill33 για την καταναλωση σας αφηστε να γραψει και κανας αλλος -
bmw 316 του 85 νομιζω καταναλωση πολη απο 12l/100km εως 20
σε ταξιδι απο 9λ/100κμvw polo 6n 1300 του 95(?) πολη καιω 8λ/100 μεχρι 15λ/100κμ
σε ταξιδι απο 5-5,5 λ/100κμ εως 13 λ/100κμπαπι συζυκι 125cc με 1 ρεζερβουαρ των 4 λιτρων 180 χιλιομετρα μεχρι να μεινει
αρα 2,2 λιτρα τα 100κμ -
Μα καλά, εδώ δεν είναι η ενότητα για τις καταναλώσεις?? Πειράζει που κάνω 'τεμπέλικα' το copy-paste και διορθώνω τα νούμερα??
Εάν ενοχλούνται λοιπόν κάποιοι, τι να πω......αυτο-ban-άρομαι τότε....θα γράφω μόνο εάν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση των καταναλώσεων του οχήματος....
Happy??
-
Το θεμα αφορα καταναλωσεις .Αν δεν αρεσει σε καποιον δεν το διαβαζει,αν θελει μπορει να ποσταρει και χωρις να διαβασει τι αλλο εχει γραφτει .
-
Το μξ μίνιμουμ το έχω δει γύρω στα 8λτ/100χλμ, παρακάτω ποτέ. Εν τω μεταξύ δεν έχει τριπ (τσίπικα τζαπόνια! )
-
...(υπενθυμίζω με τα φαρδύτερα ελαστικά 225/45/17)...
Με το συμπάθιο, αλλά ήμαρτον, πιστεύω ότι όλοι το έχουμε εμπεδώσει πια...
Έλα βρε, copy-paste από παλιά κείμενά μου κάνω.....αλήθεια, ποια είναι η δική σου??
Εεεεε... κάτσε να δεις... κάπου το είχα γράψει στο Peugeot forum...
206/55-16
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
σε ταξιδι απο 9λ/100κμΞέρεις πόσα χιλιόμετρα δίνει η 5η σου; Με τι ταχύτητες ταξιδεύεις;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
σε ταξιδι απο 9λ/100κμΞέρεις πόσα χιλιόμετρα δίνει η 5η σου; Με τι ταχύτητες ταξιδεύεις;
...και πώς είσαι 'συ σίγουρος πως έχει 5άρι ;
-
του 85? τι άλλο να είναι
-
Παρατηρώ αρκετές φορές μια σημαντική διαφορά μεταξύ του board computer και της κατανάλωσης που μετράω από γεμίσματα. Τελευταία διαφορά: 6,9 lt/100km BC και 7,55 από γέμισμα.
Γενικά, που μπορεί να οφείλετε αυτό? Το BC ΔΕΝ μετράει κάποιες καταναλώσεις? Μήπως να φοβάμαι και το βενζινά μου?
Υ.Γ. Κάτοχος KIA CEED
-
Μήπως 'σκας' πολλές φορές την αντλία ?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ξέρεις πόσα χιλιόμετρα δίνει η 5η σου; Με τι ταχύτητες ταξιδεύεις;με 5η 2900στρφ/λ περιπου στα 100κμ/ω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μήπως 'σκας' πολλές φορές την αντλία ?Εξειδικευμένη ορολογία αυτή Αν κατάλαβα καλά, εννοείς όταν ο βενζινάς προσπαθεί να στρογγυλοποιήσει το ποσό που θα πληρώσεις και βάζει και άλλο. Ναι όντως συμβαίνει αυτό.
Κανένα τιπ για σωστή μέτρηση?
-
Θα σε γελάσω, το ψάχνω ακόμα
Αλλά σίγουρα αν κάνεις σε βάθος χρόνου μετρήσεις, και δεν σκάς την αντλία όταν όντως είναι σχεδόν να γεμίσει, είναι προτιμότερο μάλλον -
Βασικά αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι έχοντας πολλές μετρήσεις, σιγά σιγά τα λάθη (που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε μέτρηση) λίγο πολύ το ένα θα ακυρώσει το άλλο και το νούμερο θα είναι πάνω-κάτω σωστό...
Ακριβή μέτρηση κατανάλωσης δεν γίνεται να κάνεις...
Μόνο σε εργαστήριο με δοκιμαστικό σωλήνα...
-
Aκριβώς, όσο μεγαλύτερο το δείγμα τόσο πιο ακριβείς οι μετρήσεις
στα δικά μας:
3000 χλμ το σύνολο του ταξιδιού με μέση κατανάλωση 7,5.
Κινήθηκε από 6,9 έως 8 στα επιμέρους κομμάτια.
Το 6,9 ήταν στο κομμάτι μετά την επισκευή που προσπαθούσα να οδηγήσω χωρίς φρένο
Ήταν επαρχιακός με γλυκιά χάραξη και ψηλές ταχύτητες, αλλά πολύ 'χυτή' οδήγηση
Έρευνα Κατανάλωσης ⛽