Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Qsis ασ' τους να λενε εμενα μου αρεσουν πολυ τα καθισματα σου απλα μια φορα το μηνα ή το 2μηνο ριξε καμια περιποιηση, κανα καθαρισμα μην γινει γκρι το δερμα στο σημειο που ειναι ανοιχτοχρωμο...
Αληθεια , ποσο πηγαινουν τα extra Recaro bucket (σαν του RS4...)?
σε ευχαριστω
δεν ειναι τελειως ασπρα ειναι απο τη φυση τους γκρι
για ασημι τα πουλαει η audi
τους ριχνω αλοιφη ολη την ωρα, πρεπει να εχω ριξει πανω απο 2 λιτρα αυτα τα 2 χρονια
τα recaro κανουν 4500, ΟΜΩΣ πριν φρικαρεις με αυτα τα λεφτα ντυνουν με μαυρο δερμα και τα πισω καθισματα και βαζουν μαυρο δερμα στις πορτες μπρος και πισω
στο s3 ο,τι βλεπεις μαυρο για να καταλαβεις ειναι στανταρ (στανταρ ημιδερματινα , ισχυει και στα πισω καθισματα)
το μεσαιο το ασπρο ειναι στην ουσια το εξτρα και το χρεωθηκα γυρω στα 2500 χιλιαρικα (για αυτο και τα κιλα αλοιφης )
αρα με τα 4500 αλλαζεις το καθισμα μεν , αλλα γεμιζεις παντου με μαυρο δερμα για αυτο και τετοια τιμη
οταν πηγα να παρω τιμη ρωτησα για αυτα..
μου πεταξαν ενα 4μηνες+ παραδοση αν τα εβαζα, μου ειπαν και τη τιμη εκεινη την ωρα και κοντεψα να πνιγω (γιατι νομιζα οτι μετα θα επρεπε να δωσω κι αλλα για να βαλω δερμα πισω, παρεξηγηση, χαζουλης ) και δεν το συζητησα περεταιρω
στην ουσια θα επρεπε να δωσω αλλα 2Κ απο αυτα που εδωσα για το ασπρο/ασημι και θα ειχα ρεκαρο, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω τοσο
παντως κι ας μην τους φαινεται στο ματι εχουν καλη στηριξη και πολυ καλυτερη απο τα στανταρ recaro του προηγουμενου s3
(αυτο μου το ειπε φιλος μου που το εχει οταν οδηγησε το δικο μου)