-
Μάλλον άρχισες να κάνεις πολύ παρέα με τον ratanplan. Να το προσέξεις αυτό...
-
δεν τον εχω δει ακομα απο κοντα, αλλα ολο και καπου εδω τριγυρω θα τον πετυχω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι μου συμβαινει?πούρεψες
Καιρός είναι να δώσεις και το S3 ...
-
Να και ο δικος μου ο ασπρουλης
-
ειδικα η ζαντα..
αυτο που δε μου αρεσει καθολου στα facelift μοντελα ειναι οι καθρεφτες φτυαρια..
θυμαμαι που κοροιδευα τη mito και γενικα ολη την alfa που βαζει καθρεφτες φορτηγου , αλλα τελικα η ΕΕ αναγκασε και την πολυαγαπημενη audi να κανει το ιδιο
τουλαχιστον δεν τους εκανε τοσο φτυαρια οσοι οι πρεσβευτες του καλου γουστου
ΥΓ dum γιατι δεν εχεις αλουμινια στα χερουλια της πορτας?
-
ειδικα η ζαντα..αυτο που δε μου αρεσει καθολου στα facelift μοντελα ειναι οι καθρεφτες φτυαρια..
θυμαμαι που κοροιδευα τη mito και γενικα ολη την alfa που βαζει καθρεφτες φορτηγου , αλλα τελικα η ΕΕ αναγκασε και την πολυαγαπημενη audi να κανει το ιδιο
Το καλο τουλαχιστον ειναι,γιατι ως προς το μεγεθος συμφωνω και επαυξανω,οτι εχεις πολυ καλη
ορατοτητα προς τα πισω με ελαχιστες νεκρες γωνιες.
Δεν ξερω για τα χερουλια γιατι δεν εχουν αν και εβαλα και το εξτρα πακετο αλουμινιου.Εσενα πως
ειναι? -
ειδικα η ζαντα..αυτο που δε μου αρεσει καθολου στα facelift μοντελα ειναι οι καθρεφτες φτυαρια..
Προσωπικα προτιμω τα φτυαρια απο τα αυγα του 5αριου που κοιταω και ξανακοιταω για να μην αγκαλιαστω με κανεναν
-
υπερβολες
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Δεν ξερω για τα χερουλια γιατι δεν εχουν αν και εβαλα και το εξτρα πακετο αλουμινιου.Εσενα πως
ειναι? -
ειναι?συγκρίνετε το 3θ με το 5θ εσωτερικό.
Στο 3θ είναι όλο το χερούλι ασημένιο ενώ στο 5θ είναι πιο...έλεγκαντ
Σιγά μην ήμασταν μπουρτζόβλακοι σαν τους 3θΥΓ:και στο δικό μου έτσι είναι από μέσα (εσωτερικά είμαι σχεδόν ίδια με S3 5θ -διαφορές έχουμε μόνο στα σηματάκια S3 στο τιμόνι-λεβιε-καντραν)
ΥΓ2:QsisVTS μάζεψε το μπουφαν/πουλόβερ από κάτω (πατάκι συνοδηγού ) -
Καλα ποιος αγοραζει δερματινα ασπρομαυρα καθισματα?
-
ΠΑΟΚι;
-
mpliax
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΠΑΟΚι; -
ουστ ρε !! που δε σας αρεσουν τα καθισματα μου
κακογουστοι...
και αν θελετε να ξερετε δεν ειναι ασπρο , ειναι καποια αποχρωση του ασημι και παει πολυ με το εξωτερικο μου χρωμα
για να μη με πιασει καταθλιψη τα πηρα ανοικτοχρωμα , σε τοσο μουντο και βαρετο οχημα
-
Είναι απλά άσχημο.
-
Ζηλευουν επειδη ειμαστε ομορφοπαιδα και προσπαθουν να βρουν ψεγαδι στα αμαξια μας
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Να και ο δικος μου ο ασπρουληςΑυτό το μπρελόκ δεν σε ενοχλεί στο πόδι?
-
Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες με ενοχλει,ειδικα στις στροφες που παει περα δωθε,
αλλα του εχω δωσει μια περιοδο χαριτος γιατι εχει εναν μικρο φακο πανω στο μπρελοκ
(ειναι αυτο που βγαζει η energizer)και με εχει βολεψει καποιες στιγμες αλλα ετσι και
αλλιως καποια στιγμη θα παρει ποδι. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
(ειναι αυτο που βγαζει η energizer)καλά το αναγνώρισα
Βάλτο καλύτερα στα κλειδιά του σπιτιού...στο κλειδί του αυτοκινήτου καλό είναι να υπάρχει το λιγότερο δυνατό βάρος.Όσο λιγότερο ζορίζεται η κλειδαριά εκεί πέρα, τόσο καλύτερα
ΥΓ:πολύ μου αρέσει ο συνδιασμός των καθισμάτων σου (δέρμα-αλκαντάρα).Θα τα έβαζα κι εγώ αλλά φοβήθηκα αυτό που μου λέγανε όλοι οτι είναι ευαίσθητο ως υλικό και θα κάνει σημάδι (από τον κώλο μου ) γρήγορα.
AUDI S3