-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
κανεις λαθος...... και εγω ειχα την δυνατοτητα να κινουμε με πολυ πλουσιο αυτοκινητο οταν ημουν 20 αλλα προτιμουσα το uno της κακιας ωρας...γιατι απλα ...δεν εβγαζα φραγκο ....δεν ηθελα εκ φυσεως να δειχνομαι για κανεναν λογο αν εχω η οχι φραγκα
γιατι απλα εκ φυσεως παλι ... οταν 2 3 φορες ειχα καλο αυτοκινητο και 50 αρηδες διπλα μου στο φαναρι, με 16 ωρες δουλειας την ημερα ηταν με πολυ χειροτερο απο εμενα αυτοκινητο ενιωθα χαλια.
οι γκομενες ναι σ κοιτουν οταν εχεις φραγκα ειναι φυσικο ....ειναι η υποσυνηδιτη ασφαλεια που θελει να νιωσει το θηλυκο ...και ψαχνει το πιο δυνατο αρσενικο...και στην σημερινη κοινωνια ...δυνατος ειναι ο πλουσιος..
αλλα πανω απο αυτα υπαρχουν και καποια ορια ....ορια που βαζεις στον εαυτο σ... στον σεβασμο σ εσενα και στους γονεις σ...και στο να μην προκαλλεις τους αλλους...
εγω εχω καλο φιλο μου με 120,000 ευρω αυτοκινητο,..... και οσο και αν δεν εκανε εντυπωση στις κοπελες μονος του με το αυτοκινητο του.....γυριζουν ολες.
βεβαια το θεμα ειναι τι κοπελες προσελκυεις ....και τι ποιοτητας ...αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..
ο πραγματικα πλουσιος δεν διακρινεται ποτε....ειναι τοσο προσεκτικος και εναρμονισμενος με το περιβαλλον του και με την ηλικια του...
ο νεοπλουτος ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.μπράβο σου (και στους γονεις σου κι ας ακουγομαι σαν παππους)!! τπτ αλλο..
-
έχετε ξεφύγει τελείως, πάλι μπλέκεται αυτοκίνητα και γυναίκες, πως γίνετε από μια ερώτηση ενός που αναθεμαμε αν έχει ένα ευρώ στην τσεπη του να καταλήγετε σε τέτοιες συζητήσεις δεν το καταλαβαίνω βρε παιδιά.
γυρίστε στην αρχική ερώτηση τι να πάρει με 55000,και μέχρι 2500cc το πολύ βάση εντολη μπαμπά 3000cc. -
ο πραγματικα πλουσιος δεν διακρινεται ποτε....ειναι τοσο προσεκτικος και εναρμονισμενος με το περιβαλλον του και με την ηλικια του...
ο νεοπλουτος ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.Aυτο ακριβως μου ειχε πει και ο Γειτονας , αυτος που εχε τα ιδιωτικα σχολεια στην Αθηνα.Σιγουρα κατι παραπανω ξερει αυτος και το λεει.Οχι ομως οτι ειναι και κανονας.
-
Εγώ πάλι τον ζηλεύω τον Στέφανο, γιατί έχει την ευκαιρία στα 20 να γεμίσει το τουτού με γκόμενες, οπότε στα 30 θα έχει χορτάσει και θα μπορεί να διαλέξει.
Ενώ, εμείς που μας βγαίνει το λάδι να βρούμε μια γκόμενα, θα μας πιάσει καμιά midlife crisis κάποια ώρα και θα τα πουλήσουμε όλα να πάρουμε μετάχειρη μια 911 cabrio μπας και χαρούμε αυτά που δεν χαρήκαμε!
Εγώ θα πρότεινα πουλ-μουρ αυτοκινητάκι και όχι επιδόσεων. 20 χρονών είναι ο φίλος, ακόμη δεν έχει φτάσει σε κάποιο φοβερό επίπεδο σαν οδηγός νομίζω, οπότε ας μείνει χαμηλά και δεν χρειάζεται να ρίξει όλο το ποσό από τώρα. Και το θέμα είναι, τι επιλέγεις διθέσιο τύπου Ζ4, SLK ή κάτι με περισσότερες θέσεις; Γιατί καλά τα γκομενάκια, αλλά καμιά φορά θες και βολτούλα με παρέα...
Εγώ θα πρότεινα κάτι σε 320ci ή C180 AMG. Ή κάτι παρεμφερές. Αλλιώς πας σε Ζ4 ή SLK. Την Porsche την αφήνεις προς το παρόν, είναι too much για την ελληνική πραγματικότητα και είσαι μόνον 20. Ας ρίξεις και καμία ...ανοίγοντας λίγο το στόμα σου, μην γίνεις τεμπέλης!
Επίσης, σημαντικό είναι να πάρεις και τον πατέρα με το μέρος σου: αν αρχίσεις να ζητάς Cayman μπορεί και να σπαστεί και να σου δώσει κάνα ΚΙΑ να πορεύεσαι (έχει ξαναγίνει φάση εδώ μέσα: ο τύπος έκανε όνειρα για RX8 και BMW-3 series και ο πατέρας του είχε στο μυαλό του το ΚΙΑ Cee'd ! ).
-
Ο χρήστης MamkakananI έγραψε:
δεν είναι ότι ο στέφανος προσπαθεί να φανεί είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα τον παροτρύνουν να αγοράσει αμάξια για μούρη και σε παρακαλώ μη με βάλεις να σ παραθέσω τα posts τους, φαίνεσαι έξυπνο άτομο αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις για τι μιλάω.. για τον 50άρη δεν το σχολιάζω γτ όλες η cayene π χτυπάνε κοφτές στα φανάρια(και τους σιναντας στα επομενα φαναρια) από 50αρίδες οδηγούνται...
εχω την εντυπωση οτι εχετε μια ταση να γενικευετε καταστασεις..δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι..υπαρχει ο 20 ετων με το ματιζ που θα εχει την μουσικη στη διαπασων η θα το γεμισει αυτοκολλητα για να κανει εντυπωση(οπως κ ο 20 ετων με το πανακριβο αυτοκινητο),υπαρχει ομως κ η αλλη μερια.υπαρχει κ ο 20 ετων με το ακριβο αυτοκινητο που το πηρε επειδη το αντεχει η τσεπη του,το πηρε γιατι του αρεσουν τα γρηγορα,πολυτελη,ασφαλη η οτιδηποτε αλλο αυτοκινητα κ που δεν το πηρε για να επιδεικνυεται.υπαρχει επισης ο 50 ετων που αγορασε την καγιεν κ την τρεχει στα φαναρια,υπαρχει κ ο αλλος που την πηρε γιατι δουλεψε,εβγαλε με κοπο τα λεφτα του κ σεβεται τον εαυτο του κ θελει να ανταμειψει τους κοπους του.
οποτε μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι.κ μην αντιδρουμε με συμπλεγματισμους σε καθε τι που διαφερει απο τα δικα μας μετρα..κ εσεις εχετε το αυτοκινητο της μητερας σας για να πηγαινετε βολτες κ ταξιδια η στο πανεπιστημιο,οταν αλλοι δεν εχουν ουτε καν αυτο κ πηγαινουν με τα ποδια η με μεσα μαζικης μεταφορας..με το σκεπτικο σας λοιπον,φανταστειτε πως θα σας βλεπουν εκεινοι..σαν το παιδι με τα ''λεφτα-αυτοκινητο της μαμας''..υπενθυμιζω,ειναι το δικο σας σκεπτικο αυτο..
καταληγω παλι με μια ερωτηση.αν ερθει ο παρης κασιδοκωστας η οπως αλλιως λεγεται κ σε ρωτησει,εχω 300κ ευρω,τι αυτοκινητο να παρω,τι θα του πειτε?κατι μεχρι 30κ ευρω για να δειξεις οτι σεβεσαι την δουλεια των αλλων?μη μου πειτε οτι εφερα ακραιο παραδειγμα αρκετα πλουσιου ατομου,γιατι δεν γνωριζετε ποσο πλουσιος ειναι ο στεφανος.κ εντελει δεν μας πεφτει λογος τι κανει ο καθεις με τα λεφτα του.ο πατερας του ειπε οτι διαθετει 55κ ευρω για τον γιο του,εμεις ξερουμε καλυτερα??.ελπιζω να κατανοειτε τι προσπαθω να πω.. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάλι τον ζηλεύω τον Στέφανο, γιατί έχει την ευκαιρία στα 20 να γεμίσει το τουτού με γκόμενες, οπότε στα 30 θα έχει χορτάσει και θα μπορεί να διαλέξει.Ενώ, εμείς που μας βγαίνει το λάδι να βρούμε μια γκόμενα, θα μας πιάσει καμιά midlife crisis κάποια ώρα και θα τα πουλήσουμε όλα να πάρουμε μετάχειρη μια 911 cabrio μπας και χαρούμε αυτά που δεν χαρήκαμε!
Εγώ θα πρότεινα πουλ-μουρ αυτοκινητάκι και όχι επιδόσεων. 20 χρονών είναι ο φίλος, ακόμη δεν έχει φτάσει σε κάποιο φοβερό επίπεδο σαν οδηγός νομίζω, οπότε ας μείνει χαμηλά και δεν χρειάζεται να ρίξει όλο το ποσό από τώρα. Και το θέμα είναι, τι επιλέγεις διθέσιο τύπου Ζ4, SLK ή κάτι με περισσότερες θέσεις; Γιατί καλά τα γκομενάκια, αλλά καμιά φορά θες και βολτούλα με παρέα...
Εγώ θα πρότεινα κάτι σε 320ci ή C180 AMG. Ή κάτι παρεμφερές. Αλλιώς πας σε Ζ4 ή SLK. Την Porsche την αφήνεις προς το παρόν, είναι too much για την ελληνική πραγματικότητα και είσαι μόνον 20. Ας ρίξεις και καμία ...ανοίγοντας λίγο το στόμα σου, μην γίνεις τεμπέλης!
Επίσης, σημαντικό είναι να πάρεις και τον πατέρα με το μέρος σου: αν αρχίσεις να ζητάς Cayman μπορεί και να σπαστεί και να σου δώσει κάνα ΚΙΑ να πορεύεσαι (έχει ξαναγίνει φάση εδώ μέσα: ο τύπος έκανε όνειρα για RX8 και BMW-3 series και ο πατέρας του είχε στο μυαλό του το ΚΙΑ Cee'd ! ).
Πω πω συμφορά φαντάζομαι μετά τον κορόιδευαν οι φίλοι του
P.s αν περιμένεις να σ βρει γκόμενα τ αμάξι καλύτερα ρίξε τα λεφτά στους γιατρούς, καλύτερα και πιο σίγουρα αποτελέσματα..
(ας μ πει κάποιος π σε ξέρει εδώ μέσα ότι κανεις πλακα, μην ψαρώνω αδικα) -
@ c.l.a.b
ναι ετσι οπως το θετεις ...εχεις ενα δικιο...αλλα σ θυμιζω τι λεγαν ολοι για τον Παρη.....
τα αλλα παιδια της οικογενειας που μαλλον δεν τα ξες ....ειναι σ υπερβολικο βαθμο νορμαλ για την ηλικια τους ( οσο μπορει να ναι αυτη η οικογενεια νορμαλ λογω τεραστιων χρηματικων ποσων)
και ποτε δεν εχεις ακουσει κανενα απο τα αλλα παιδια ( εχει πολλα η οικογενεια δεν ειναι μονο ο Παρης) στον διεθνη τυπο για τις τρελες τους με τα χρηματα του παππου.
τσπ ειναι ατοπη η συζητηση..και ναι εχεις δικιο στο σημειο που λες αλλοι πανε με τα ποδια και αρα με το σκεπτικο μας και εμεις ειμαστε πλουσιοι..... σ αυτο συμφωνω
μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι
σωστοςαπλα οι πλειοψηφια θελει να διχνεται..... γιατι ειναι η ευκολη λυση για πηδημα ...
αυτη ειναι η μονη αληθεια.
στα αλλα συμφωνω -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δεν είναι ότι ο στέφανος προσπαθεί να φανεί είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα τον παροτρύνουν να αγοράσει αμάξια για μούρη και σε παρακαλώ μη με βάλεις να σ παραθέσω τα posts τους, φαίνεσαι έξυπνο άτομο αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις για τι μιλάω.. για τον 50άρη δεν το σχολιάζω γτ όλες η cayene π χτυπάνε κοφτές στα φανάρια(και τους σιναντας στα επομενα φαναρια) από 50αρίδες οδηγούνται...
εχω την εντυπωση οτι εχετε μια ταση να γενικευετε καταστασεις..δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι..υπαρχει ο 20 ετων με το ματιζ που θα εχει την μουσικη στη διαπασων η θα το γεμισει αυτοκολλητα για να κανει εντυπωση(οπως κ ο 20 ετων με το πανακριβο αυτοκινητο),υπαρχει ομως κ η αλλη μερια.υπαρχει κ ο 20 ετων με το ακριβο αυτοκινητο που το πηρε επειδη το αντεχει η τσεπη του,το πηρε γιατι του αρεσουν τα γρηγορα,πολυτελη,ασφαλη η οτιδηποτε αλλο αυτοκινητα κ που δεν το πηρε για να επιδεικνυεται.υπαρχει επισης ο 50 ετων που αγορασε την καγιεν κ την τρεχει στα φαναρια,υπαρχει κ ο αλλος που την πηρε γιατι δουλεψε,εβγαλε με κοπο τα λεφτα του κ σεβεται τον εαυτο του κ θελει να ανταμειψει τους κοπους του.
οποτε μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι.κ μην αντιδρουμε με συμπλεγματισμους σε καθε τι που διαφερει απο τα δικα μας μετρα..κ εσεις εχετε το αυτοκινητο της μητερας σας για να πηγαινετε βολτες κ ταξιδια η στο πανεπιστημιο,οταν αλλοι δεν εχουν ουτε καν αυτο κ πηγαινουν με τα ποδια η με μεσα μαζικης μεταφορας..με το σκεπτικο σας λοιπον,φανταστειτε πως θα σας βλεπουν εκεινοι..σαν το παιδι με τα ''λεφτα-αυτοκινητο της μαμας''..υπενθυμιζω,ειναι το δικο σας σκεπτικο αυτο..
καταληγω παλι με μια ερωτηση.αν ερθει ο παρης κασιδοκωστας η οπως αλλιως λεγεται κ σε ρωτησει,εχω 300κ ευρω,τι αυτοκινητο να παρω,τι θα του πειτε?κατι μεχρι 30κ ευρω για να δειξεις οτι σεβεσαι την δουλεια των αλλων?μη μου πειτε οτι εφερα ακραιο παραδειγμα αρκετα πλουσιου ατομου,γιατι δεν γνωριζετε ποσο πλουσιος ειναι ο στεφανος.κ εντελει δεν μας πεφτει λογος τι κανει ο καθεις με τα λεφτα του.ο πατερας του ειπε οτι διαθετει 55κ ευρω για τον γιο του,εμεις ξερουμε καλυτερα??.ελπιζω να κατανοειτε τι προσπαθω να πω..όχι βεβαια φιλε μου αν έρθει ο πάρης θα του πω ένα αμάξι π κάνει 300k μπαμ, άσχετα αν θα το κρατήσω μετά.. ο παρης δεν αξίζει τα λεφτά που έχει ειναι ρεμαλι (δεν τα εννοω παρη μου) οποτε θα του τα φάω όλα!! ο σκοπός ήταν να αξιοποιηθούν αλλιώς τα περισσευούμενα λεφτά απ την αγορά φτηνότερου αυτοκινητου.. αν μ τα δίνε στο χέρι δεν θα τα ξόδευα όλα σε αυτοκίνητο αλλα τώρα να του δώσω τα ρέστα να τα φάει σε ποτά,γκόμενες και σκυλια για την paris δεν λέει..
-
δε θα τελειωσει ποτε αυτη η κουβεντα
λοιπον ας παρει ενα TTS που ειναι και το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα να κλεισει το θεμα
-
κουκλι ζωγραφιστο λεμε

-
Και τα γκομενακια που θα τα βαζει ρε αν παρει Αudi(Another Ugly Deutche Invention ) TTS??
Γι'αυτο σου λεω να παρει BMW(Brings Me Women ) 325d Touring να μπορει να βαζει και τα γκομενακια μεσα ασε που ειναι και πισωκινητο , ενω το TTS ειναι σκατα
-
μα ουτε εγω διαφωνω με εσενα(106) η με τον ''μαμ κακα κ νανι'' οτι οι περισσοτεροι γιαυτο το λογο παιρνουν ακριβα αυτοκινητα.αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι,αυτο λεω.
τον παρη τον εφερα σαν τυχαιο παραδειγμα,δεν γνωριζω κατι για αυτον η την οικογενεια του περα απο τα λεφτα τους.
απλως εξακολουθω να μην ενστερνιζομαι την αποψη οτι αυτοκινητο αξιας ανωτερης των 30κ ευρω ειναι αποκλειστικα πουλ μουρ..δεν ειναι ετσι τα πραγματα κ θεωρω οτι καλο θα ηταν να ειμαστε πιο ανοιχτομυαλοι.
ουφ,εγω τελειωσα με αυτη την απαντηση,δεν εχω λογο να συνεχισω.καλη συνεχεια στους υπολοιπους! -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
ο νεοπλουτος ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.Aυτο ακριβως μου ειχε πει και ο Γειτονας , αυτος που εχε τα ιδιωτικα σχολεια στην Αθηνα.Σιγουρα κατι παραπανω ξερει αυτος και το λεει.Οχι ομως οτι ειναι και κανονας.
ακριβως και εγω απο καποιον παααααααααααααααααρα μα παααααααααρα πολυ πλουσιο το ακουσα αυτο ...
αλλα οχι και σ ολες τις πτυχες της ζωη του...υπαρχουν και στιγμες που χαιρονται τα λευτα τους με αεροπλανα .αυτοκινητα ,πλοια αλλα οχι προκλητικα. -
μ ενα βανακι κ ενα ροπαλο μαζευει οσα γομενακια θελει
-
Αφού έχουμε ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες παραθέτων κι εγώ τη δικιά μου: μεταχειρισμένη Ghibli Cup και τα ρέστα για ένα πρόχειρο restoration!
(μου χει περάσει πολλές φορές κι εμένα απτο μυαλό αλλά δεν έχω τα άντερα...)
-
Ο χρήστης MamkakananI έγραψε:
μ ενα βανακι κ ενα ροπαλο μαζευει οσα γομενακια θελειDυστηχως η BMW δεν βγαζει βανακια
-
Και τα γκομενακια που θα τα βαζει ρε αν παρει Αudi(Another Ugly Deutche Invention ) TTS??Γι'αυτο σου λεω να παρει BMW(Brings Me Women ) 325d Touring να μπορει να βαζει και τα γκομενακια μεσα ασε που ειναι και πισωκινητο , ενω το TTS ειναι σκατα
το ΤΤS βιαζει με οποιον τροπο μπορεις να φανταστεις την 325
με μια 335 ιιισως ο ξεφτυλισμος να ειναι λιγο μικροτερος
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αφού έχουμε ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες παραθέτων κι εγώ τη δικιά μου: μεταχειρισμένη Ghibli Cup και τα ρέστα για ένα πρόχειρο restoration!(μου χει περάσει πολλές φορές κι εμένα απτο μυαλό αλλά δεν έχω τα άντερα...)
Αυτο Fiat δεν ειναι???
-
To θέμα πρώτη φορά κατάφερε να κυλήσει τόσο ομαλά τόσες σελίδες και ενώ δεν βρέθηκαμε να σφαζόμαστε για τον αν η μπρερα είναι πιο σπορ από το ΤΤ κλπ, καταλήξαμε στα ηθικά διλλήματα!
Αν ο στέφανος (και ο κάθε στέφανος) είναι μλκας, θα είναι ότι κ να πάρει! Το ότι εγώ και κάποιοι εδώ μέσα δεν είχαν αυτοκίνητο στα 18 παρά είναι δικό μας πρόβλημα, όχι του άλλου που του το πήραν.
Και 20 χρονών είναι θα θέλει να κάνει και λίγο το κομμάτι του στα γκομενάκια*! ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!
Δλδ αν πάρει cayman θα το θέλουν για τα χρήματά του, ενώ αν πάρει ibiza και λέει 'θέλετε να πάμε για ένα κοκτέιλ στο σπίτι μου, δίπλα στην πισίνα' και φοράει ακριβά ρούχα θα τον θέλουν για την προσωπικότητά του.*η λέξη δεν υποτιμά μια γυναίκα
-
Αφού έχουμε ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες παραθέτων κι εγώ τη δικιά μου: μεταχειρισμένη Ghibli Cup και τα ρέστα για ένα πρόχειρο restoration!
(μου χει περάσει πολλές φορές κι εμένα απτο μυαλό αλλά δεν έχω τα άντερα...)
Αυτο Fiat δεν ειναι???
Μ' αρέσουν πολύ αυτά τα 'Fiat' όπως και τα άλλα με το αλογακι!
Τι να αγορασω ρε παιδια?