-
Παιδιά εάν μάθει κάποιος τι ακριβώς παίζει με το cruise control ας ενημερώσει και εμάς...
Για το θέμα παράθυρα, από βδομάδα θα το πάω ένα πρωί για να κάνουν κάποια τεστ στη κεντρική πλακέτα που βρίσκεται στην πόρτα του οδηγού. ''Μάλλον'' πάμε για αλλαγή. Αλλά ο ''Λ...ς'' που κοίταξε σε μια database με προβλήματα της εταιρίας, δεν βρήκε να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα με παράθυρα!!!!
Τεσπά. Είδομεν!!!! -
Άντε να προσθέσω και εγώ ακόμα ένα κουλό με τα παράθυρα. Μετά την τοποθέτηση του συναγερμού (στον Εσκιάδη, Θεσσαλονίκη) -μάρκας GEMINI δώρο του αντιπροσώπου, όχι οτι σκαμπάζω και πολλά απο αυτά- σταμάτησαν να κλείνουν τα παράθυρα κρατώντας πατημένο το lock από το κλειδί ΕΚΤΟΣ απο του οδηγού που δουλεύει όπως πριν . Απ ότι διάβασα στο manual του συναγερμού έχει λειτουργία comfort δλδ να κλείνουν μόνα τους όταν οπλίζει, αλλά ακόμα και απο τον συναγερμό όταν το κλειδώνω πάλι μόνο του οδηγού ανεβαίνει! Έ ρε κάτι πράματα! Μάλλον θα τους το ξαναπάω να το κοιτάξουν..
Α!! και κάτι ακόμα που πρέπει να σας πω, ΜΗΝ κάνετε update το Blue&me στην 5.4 έκδοση, διορθώνει πολλές ασυμβατότητες μεν, αλλά πλέον ο media player έχει 'lag' στις αλλαγές των κομματιών! Αυτό παρατηρήθηκε και απο άλλους χρήστες σε αγγλικό φόρουμ οπότε δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό! Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα
-
το cruise control μπαίνει μετα.. απλά παίρνεις το μοχλουδάκι και το βάζεις.. η γραμμή είναι ετοιμη..
αν πάτε στο fiatforum υπάρχουν άτομα που το εχουν βάλει έτσι.
-
πριν ενα μηνα που ειχα παει στον σφακιανακι και τον εσκιαδη μου ειχαν πει οτι ι εκπτωση 2050 ευρο στο σπορτ
υπαρχει και για ειδικη παραγκελια δηλαδη με καπια εξτρα.τωρα τι γινετε κοβουν τιν εκπτωση?η προσπαθουν να ξεστοκαροθν? -
Η εκπτωση ισχυε αν εκανες παραγγελία μέχρι 7/8, ανεξάρτητα του αν ήταν ετοιμοπαράδοτο ή οχι. Έτσι παραγγείλαμε εμείς το δικό μας σε ειδική παραγγελία με την έκπτωση στις 6/8. Αλλά τώρα πλεόν από ό,τι φαίνεται έχει καταργηθεί και η εκτπωση.
-
στο site τις φιατ ομως ακομα ισχιει
-
Ο χρήστης sokstratos έγραψε:
στο site τις φιατ ομως ακομα ισχιειΈνα τηλέφωνο στα κεντρικά θα σου έλυνε όλες τις απορίες.
Μην πεις βέβαια ότι πήγες σε αντιπρόσωπο. Απλά πες ότι το είδες στο Νετ... -
η προσφορά της Fiat ισχύει κανονικότατα και για νέες παραγγελειες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
η προσφορά της Fiat ισχύει κανονικότατα και για νέες παραγγελειεςΜέχρι πότε;
-
2050 κεπτωση στη τιμη που αναφερει στο site? δλδ 18000 για το bravo 150hp emotion?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μέχρι πότε;
Μεχρι να βγει νεα μεγαλυτερη εκπτωση Μην ξεχναμε... η Fiat ειναι... οχι η VW να πουλαει το βαρος τους σε χρυσαφι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μέχρι πότε;
Μεχρι να βγει νεα μεγαλυτερη εκπτωση Μην ξεχναμε... η Fiat ειναι... οχι η VW να πουλαει το βαρος τους σε χρυσαφι.
Να περιμένουμε να δίνουν και κανένα Panda δώρο τα Χριστούγεννα;
Σοβαρά τώρα, αυτή η προσφορά, συνδιασμένη με τη χρηματοδότηση ( 4.5% ) το κάνει απίστευτα ενδιαφέρουσα πρόταση
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:Δε πιστεύω να σε χαλούσε ένα....
-
Έφτασα ήδη κοντά στα 4.000km και εγώ...
Όλα πάνε πολύ καλά. Κανένα πρόβλημα το αυτοκίνητο.
Δε μπορώ να το χορτάσω όμως (αφού τώρα μπήκα στρατό... 260 και σήμερα )Απο τα extra που έβαλα τελικά νομίζω καλά έκανα.
Στην αρχή σκεφτόμουν την ηλιοροφή αρκετά αλλά τώρα την έχω συνηθίσει και όλο ανοιχτή την έχω.
Το cc είναι αναγκαίο πλέον και βοηθάει απίστευτα... κινούμαι πολύ σε εθνική οδό άρα είναι απαραίτητο και για ξεκούραση και για οικονομία καυσίμου.
Οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες είναι ότι πρέπει για την Θεσσαλονική μέσα. Παρκάρεις, κλείνεις, φεύγεις.
Για το Blue&Me δε θα πω τίποτα... απλώς ότι είναι must.
Σήμερα θα πάω να μου ανεβάσουν λίγο τα φώτα γιατί η αυτόματη ρύθμιση των Xenon χτυπάει πολύ χαμηλά.Στα 5.000 προγραμματίζω το πρώτο μου service, μόνο λάδια-φίλτρο.
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
:Δε πιστεύω να σε χαλούσε ένα....
Δεν το είπα καθόλου ειρωνικά. Και φυσικά, δεν θα με χαλούσε ένα (100hp )
-
Μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κανείς πόσο περίπου θα στοιχίσει ένα Connect Nav+ μετά την αγορά του αυτοκινήτου?
-
Καλησπερα παιδια. Εχω προπαραγγειλει το bravo sport σε λευκο και περιμενω να δω τι θα γινει με τις αποσυρσεις μηπως και συνδυασω μειωμενο τελος με αποσυρση μαζι! Εχει blue and me + χειριστηρια στο τιμονι + πισω φιμε + ρεζερβα κανονικου μεγεθους. Να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους θελω.
Οταν εβλεπα το εκθεσιακο, και κοιτουσα την ποιοτητα του ταμπλο, το ακουμπουσα ισα-ισα με το νυχι μου και αυτο γδερνοταν. Αλλα σας λεω οτι το ακουμπουσα με το νυχι με ελαχιστη πιεση σαν να το χαιδευα. Και αυτο εκανε ασπρες γρατζουνιες. Δηλαδη το ταμπλο του ειναι τοσο πολυ ''μην αγγιζετε''???
Η αυτες οι μικρες γραντζουνιες φευγουν με τον καιρο? Με παραξενεψε που το ταμπλο του εκθεσιακου ειχε γεμισει απο τετοιες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
-
μολις αρχισανε να βγενουνε οι πρωτοι multiair στην ιταλια 135 αλογα μιτο.
εχουν ομως τουρμπινα garret.ο 165αρις λογικα θα εχει και αυτος αλλη τουρμπινα σε σχεση με τον τζετ 150.τι θα γινει σε λιγα χρονια οταν καπιος θελησει σε ττζετ 150 να αλαχι τουρμπινα ,θα βρει η θα εχει καταργηθει
ihi vl36?αν υπαρξη βλαβη ρε αδερφε και σπασει καμια τουρμπινα αφου λογικα ι tjet θα καταργηθουν
και θα πωλουνται μονο multiair?επισης ξεραι κανενας αν οι multiair θα εχουν καδενα η ιμαντα για χρονισμο?
και ποσο παει ρε παιδια η αλαγη ιμαντα στο tjet? -
Ο χρήστης A1EX έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Εχω προπαραγγειλει το bravo sport σε λευκο και περιμενω να δω τι θα γινει με τις αποσυρσεις μηπως και συνδυασω μειωμενο τελος με αποσυρση μαζι! Εχει blue and me + χειριστηρια στο τιμονι + πισω φιμε + ρεζερβα κανονικου μεγεθους. Να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους θελω.Οταν εβλεπα το εκθεσιακο, και κοιτουσα την ποιοτητα του ταμπλο, το ακουμπουσα ισα-ισα με το νυχι μου και αυτο γδερνοταν. Αλλα σας λεω οτι το ακουμπουσα με το νυχι με ελαχιστη πιεση σαν να το χαιδευα. Και αυτο εκανε ασπρες γρατζουνιες. Δηλαδη το ταμπλο του ειναι τοσο πολυ ''μην αγγιζετε''???
Η αυτες οι μικρες γραντζουνιες φευγουν με τον καιρο? Με παραξενεψε που το ταμπλο του εκθεσιακου ειχε γεμισει απο τετοιες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Μάλλον πρέπει να κόψεις τα νύχια σου επιτέλους!
Πέρα από την πλάκα, είναι ντελικάτο υλικό, πρέπει να του φέρεσαι με αγάπη και προδέρμ. Εμένα πάντως μετά από 8 μήνες μου είναι ακόμα σαν καινούργιο. Αλλά το προσέχω σαν τα μάτια μου...
Συμβουλή SOS: όταν με το καλό το πάρεις ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να του βάλεις γυαλιστικά ή οποιαδήποτε χημικά στην επιφάνεια που γρατζουνιέται (carbon fibre imitation). Η υφή της είναι τέτοια που θα τα ρουφήξει και θα κάνει κάτι απίστευτους λεκέδες που δε θα φεύγουν με τίποτα. Ένα πανάκι μικροϊνών με νερό και θα είσαι κύριος σε όλες τις επιφάνειες. Πολύ καλά αποτελέσματα!Πανέμορφο το άσπρο σου! Καλορίζικο όταν με το καλό έρθει!
-
Ο χρήστης sokstratos έγραψε:
μολις αρχισανε να βγενουνε οι πρωτοι multiair στην ιταλια 135 αλογα μιτο.
εχουν ομως τουρμπινα garret.ο 165αρις λογικα θα εχει και αυτος αλλη τουρμπινα σε σχεση με τον τζετ 150.τι θα γινει σε λιγα χρονια οταν καπιος θελησει σε ττζετ 150 να αλαχι τουρμπινα ,θα βρει η θα εχει καταργηθει
ihi vl36?αν υπαρξη βλαβη ρε αδερφε και σπασει καμια τουρμπινα αφου λογικα ι tjet θα καταργηθουν
και θα πωλουνται μονο multiair?επισης ξεραι κανενας αν οι multiair θα εχουν καδενα η ιμαντα για χρονισμο?
και ποσο παει ρε παιδια η αλαγη ιμαντα στο tjet?Σκέψου πόσες χιλιάδες Bravo 150άρια θα έχουν πωληθεί μόνο στην Ελλάδα. Δεν παίζει να μείνουμε ακάλυπτοι. Πάντως, αν σταματήσει η παραγωγή των τουρμπακίων μας υποθέτω θα μπορεί εύκολα η Fiat να έχει βρει παραπλήσια τουρμπίνα και με ένα καινούργιο προγραμματάκι και καμιά μικροαλλαγή ακόμα να μας την κοτσάρει.
Fiat Bravο 2007