-
-
Αυτος ο ποδηλατοδρομος θα ειναι για διπλης κατευθηνσης???? ισως να μην χωρανε και οι δυο.... Παντως θα ειχε ενδιαφερον να βγει φωτο με ποδηλατη να τον χρησιμοποιει για να φανει αν το πλατος ειναι αρκετο..... Αποψη μου ειναι οτι τον εκαναν εν Οψη της ΔΕΘ!!! και για να αποτρεψουν το παρκαρισμα... λεμε τωρα......
-
από την Παρασκευή το βράδυ δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση όλων των αυτοκινήτων στις οδούς Λεωφ.Στρατού, Αγγελάκη, Αγ.Δημητρίου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Εθνικής...
Αμύνης, Τσιμισκή, Εγνατία, Γρ.Λαμπράκη, Λεωφ.Μεγάλου Αλεξάνδρου, κλπ. Επίσης το Σάββατο 5/9 από τις 15.00 το μεσημέρι θα απαγορευθεί η κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στις οδούς Λ.Στρατού, Γ’Σεπτεμβρίου, Β.Όλγας, Β.Γεωργίου, Λ.Νίκης, Λεωφ. Κ.Καραμανλή, Εγνατία.
sorry κιολας, αλλα τι νομιζουν οτι ειναι η εκθεση???
αλλα ξεχασα , θα ερθει ο κωστακης και θα πει την μαγικη λεξη : ΕΚΛΟΓΕΣ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
sorry κιολας, αλλα τι νομιζουν οτι ειναι η εκθεση???Εκεί που έρχονται να μας πούνε πόσο μας αγαπάνε και γι' αυτό παραλύουν όλη την πόλη, για να ξεχάσουν ότι είπαν μόλις φύγουν.
Επίσης, εκεί που εμείς χαιρόμαστε για το πόσο μας αγαπάνε ή φωνάζουμε επειδή δεν μας αγαπάνε.
Το εμείς δεν πάει μόνο στους Θεσσαλονικείς.
Κοινώς, ένα κλασσικό Ελληνικό μπουρδέλο...
-
Γνωρίζετε κάποιο site που να αναγράφει αναλυτικά τις ημερομηνίες για όλες τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης για όλο το έτος;
Το είχα βρει πριν 1 χρόνο και τώρα που το ψάχνω δεν το βρίσκω.
Θέλω να προγραμματίσω ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και όπως καταλάβατε δεν θέλω να αυτό να γίνει σε περίοδο που γίνεται πανικός...
-
Μάλλον αυτό ψάχνεις --> http://www.helexpo.gr/
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://taxalia.blogspot.com/2009/08/blog-post_3168.htmllolz, εδώ εξαϋλώθηκαν τα (ίδιας κατασκευής) κολωνάκια στη διασταύρωση Σοφούλη-Κερασούντος που δεν 'ενοχλούσαν' και ήταν πολύ χρήσιμα, αυτά θα ζήσουν; 1η Σεπτεμβρίου έχουμε σήμερα, ανοίγει full time το πανεπιστήμιο και θα καταφτάσουν οι ορδές των βαρβάρων που ψάχνουν για πάρκινγκ.
Αυτος ο ποδηλατοδρομος θα ειναι για διπλης κατευθηνσης???? ισως να μην χωρανε και οι δυο....
Χωράνε.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
από την Παρασκευή το βράδυ δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση όλων των αυτοκινήτων στις οδούς Λεωφ.Στρατού, Αγγελάκη, Αγ.Δημητρίου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Εθνικής...Αμύνης, Τσιμισκή, Εγνατία, Γρ.Λαμπράκη, Λεωφ.Μεγάλου Αλεξάνδρου, κλπ. Επίσης το Σάββατο 5/9 από τις 15.00 το μεσημέρι θα απαγορευθεί η κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στις οδούς Λ.Στρατού, Γ’Σεπτεμβρίου, Β.Όλγας, Β.Γεωργίου, Λ.Νίκης, Λεωφ. Κ.Καραμανλή, Εγνατία.
sorry κιολας, αλλα τι νομιζουν οτι ειναι η εκθεση???
αλλα ξεχασα , θα ερθει ο κωστακης και θα πει την μαγικη λεξη : ΕΚΛΟΓΕΣ
πέρα από αυτό, απαγορεύεται η στάθμευση γύρω από το πανεπιστήμιο και για φόβο επεισοδίων. θυμάστε πριν 2 χρόνια κάτι καμμένες X5 και άλλα 10 αυτοκίνητα μέσα στο πανεπιστήμιο στα εγκαίνια της έκθεσης.
εγώ πάντως δε θα πάρκαρα, ακόμα και αν επιτρεπόταν
-
Αντιγράφω από
http://taxalia.blogspot.comΌχι 6 μήνες, αλλά ούτε 6 ώρες δεν πέρασαν !
Ήδη ξαναπάρκαραν αυτοκίνητα πάνω στο μαρτυρικό πεζοδρόμιο, στο οποίο θα παρκάρουν φυσικά Π-Α-Ν-Τ-Α. Και θα ανεβοκατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο, από όπου να ναι, σκοτώνοντας αν χρειαστεί τους ποδηλάτες. Γιατί εδώ είναι Βαλκάνια....και το Ι.Χ. είναι η θρησκεία μας. Και το Αριστοτέλειο, η τραγωδία της Θεσσαλονίκης.......Ολη η παρανομία του πλανήτη μαζεμένη σε 500 στρέμματα. Αρχαία τραγωδία τα χάλια του Α.Π.Θ. σε σχέση με το αυτοκίνητο. Ένας χώρος που έχει 400 κανονικές θέσεις πάρκιγκ, αλλά θέλουν να παρκάρουν 100.000 αυτοκίνητα. Λείπουν μόνο 99.600 θέσεις. Καλά τα καταφέρατε ! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μάλλον αυτό ψάχνεις --> http://www.helexpo.gr/Σ' ευχαριστώ Ηλία.
-
Γνωρίζει κανείς κανέναν καλό και αξιόπιστο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων στη πόλη μας (αν είναι και ανατολικά ακόμα καλύτερα); Τρέχω με το αυτοκίνητο από ζημιά σε ζημιά και δε φτάνω. Αν ξαναπάρω VAG γράψτε μου!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κανέναν καλό και αξιόπιστο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων στη πόλη μας (αν είναι και ανατολικά ακόμα καλύτερα); Τρέχω με το αυτοκίνητο από ζημιά σε ζημιά και δε φτάνω. Αν ξαναπάρω VAG γράψτε μου!εχεις pm
-
axel παρε γαλλικο να ξεφυγεις απο ηλεκτρολογους...
υγ. τι εχεις και τι επαθε...
-
Πριν το καλοκαίρι πρόβλημα με έντονη μυρωδιά βενζίνης στην καμπίνα επιβατών. Ύστερα από αλλαγή σωληνώσεων (κανένα 100άρι) το πρόβλημα παραμένει έντονο. Τελικά εντοπίζουμε σπασμένο καπάκι αντλίας βενζίνης (2 δάχτυλα βενζίνη η οποία να πετάγεται μισό μέτρο μόλις έδινα γκάζι). Τουλάχιστον δε πήραμε καμιά φωτιά. Το αμέσως επόμενο διάστημα το A/C βγαίνει τελείως off. Συνεργείο, συνεργαζόμενος ηλεκτρολόγος, το πρόβλημα ήτανε ηλεκτρολογικό (ήτανε;), A/C λειτουργεί, το παίρνουν οι δικοί μου για το καλοκαίρι. Αφού στην πράξη το έχουν μετακινήσει ελάχιστα όλο το καλοκαίρι, το αμάξι ξανά γυρίζει στα χέρια μου. Στην δεύτερη μέρα το A/C πάλι Off. Αυτή τη φορά δε το ρισκάρω. Πάω σε ψυκτικό. 'Έχουν βάλει άσχετοι το χέρι τους στο αμάξι σου' μου λέει. Καμένος 'εγκέφαλος' κλιματισμού, τρύπιο σωληνάκι, βαλβίδες πειραγμένες και μερικές κατεστραμμένες. Σύνολο 250 Ευρώ. Μόλις φεύγω από εκεί διαπιστώνω πως το αριστερό φλας παραμένει κολλημένο, διαρκώς αναμμένο. Άνοιγμα κλείσιμο μηχανής, τίποτα. Αρχίζουν κολλάν και τα αλαρμ. Κλείσιμο μηχανής, αφαίρεση ασφαλειών μπας και... τίποτα. Ηλεκτρολόγος ξανά, αλλαγή μπουτόν-ρελαί αλάρμ που 'έτυχε' να κολλήσει. Φεύγω από ηλεκτρολόγο, το A/C πάλι δε λειτουργεί. Επιστροφή στον ψυκτικό. Διαπιστώνει πως η ασφάλεια του A/C δε πατάει καλά επειδή έχει καταστραφεί (λιώσει) η ασφαλειοθήκη της μπαταρίας (η οποία είχε αλλαχτεί τον Φλεβάρη όταν είχα μείνει στην γειτονιά του drdino από θερμοστάτη). Επίσκεψη στον μηχανικό για αλλαγή ασφαλειοθήκης. Μου βρίσκει μεταχειρισμένη με την οποία 'δε θα έχω πρόβλημα'. Την τοποθετεί, αρχίζουν ανάβουν λαμπάκια ABS, Θαυμαστικά να αναβοσβήνουν στον πίνακα οργάνων και αυτός να επιμένει πως δεν ευθύνεται αυτός και πως το θαυμαστικό αναβοσβήνει επειδή έχω τραβηγμένο χειρόφρενο (θαυμαστικό άσχετο με του χειροφρένου εντωμεταξύ) . Τελικά πείθεται πως η ασφαλειοθήκη που μου πέρασε δε λειτουργεί και αφού αφήνω το αμάξι τοποθετεί καινούργια (άλλα 70 Ευρώ). Το αυτοκίνητο παραδίδεται, ετοιμοπόλεμο. Ετοιμάζομαι με τους δικούς μου για ταξίδι, φορτώνω το αυτοκίνητο και πριν ξεκινήσω κάνω έναν έλεγχο. Δοκιμάζω κλιματισμό λειτουργεί , ανοίγω καπό για να ρίξω μια ματιά. Τα βεντιλατέρ αντί να λειτουργούν συνεχόμενα, ανοίγουν, λειτουργούν έντονα 10'', σβήνουν και μετά ξανά τα ίδια. Τηλέφωνο στον μηχανικό ο οποίος μου τονίζει πως 'φυσικά' αυτό είναι πρόβλημα -μάλλον το ρελαί του βεντιλατέρ- και πως απαιτείται να το δει ηλεκτρολόγος. Έτσι και αλλιώς αυτός δεν ήταν ηλεκτρολόγος για να το φτιάξει, απλά μας το παρέδωσε με πρόβλημα χωρίς καν να το ελένξει...
... Και τώρα, ύστερα από όλα αυτά, επειδή η πιθανότητα του να βρεις σωστό επαγγελματία σήμερα τείνει στο μηδέν, ψάχνω κάποιον ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων μήπως και έρθει επιτέλους η ρημαδιασμένη η μέρα που το αυτοκίνητο θα κινείται απροβλημάτιστα...ΥΓ. Αν το να διαβάζει κανείς τα παραπάνω είναι κουραστικό, σκεφτείτε πως είναι να το ζεις. Και ειδικά όταν εργάζεσαι, και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το μοναδικό στην οικογένεια...
-
τι αμαξι ειναι? αμα δε σου κανει του ποπολαρου, κανε μια αναφορα, ολο και κατι υπαρχει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
axel παρε γαλλικο να ξεφυγεις απο ηλεκτρολογους...ιταλικό πάρε να βρεις την υγεία σου
-
Οπως λεει ενας φιλος μου που δουλεύει σε συνεργείο της Ford: Μονο που τα κοιτάς τα μαμιμενα, χαλάνε πλέων!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Οπως λεει ενας φιλος μου που δουλεύει σε συνεργείο της Ford: Μονο που τα κοιτάς τα μαμιμενα, χαλάνε πλέων!Νταξει... σε Ford δουλευει... τι περιμενε?
-
Προσωπικά τα Ford τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα, από την εμπειρία φίλων και γνωστών. Το καμάρι μου είναι ένα VW Bora. Το πρόβλημα με τα βεντιλατέρ λύθηκε τελικά χάρη σε έναν 'τσάκαλο' Επαγγελματία ψυκτικό που μου συνέστησαν. Μέσα σε δύο λεπτά ο άνθρωπος εντόπισε πως το πρόβλημα οφειλόταν σε μη σωστή τοποθέτηση του 'εγκεφάλου' του A/C από τον προηγούμενο ψυκτικό που το είχα πάει. Το αποτέλεσμα ήταν να μη κάνουν καλή επαφή οι ακροδέκτες του εγκεφάλου και έτσι να λειτουργεί αποκλειστικά η 2η σκάλα του βεντιλατέρ. Να είναι καλά ο άνθρωπος.
-
από το γνωστό blog..
Posts προς Θεσσαλονικείς