-
Εξυπακούεται. Χάρην συντομίας το κάνει. Μην είμαστε υπερμετρα σχολαστικοί
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Εξυπακούεται. Χάρην συντομίας το κάνει. Μην είμαστε υπερμετρα σχολαστικοί+1
Καλά, ο Δεσποτόπουλος δεν σας προκάλεσε αναγούλα???
-
Εξυπακούεται. Χάρην συντομίας το κάνει. Μην είμαστε υπερμετρα σχολαστικοίΝα σου πω, συμφωνώ με τον sparticle. Κι εμένα μού χτυπάει άσχημα. Ίσως να φταίει το ελαφρώς επιστημονικό υπόβαθρο, αλλά όταν ακούω 'χιλιόμετρα', καταλαβαίνω απόσταση, όχι ταχυτητα. Τι να πω.
-
Μπυεμί και Γκροζάν. Ουτε Μποεμί ούτε Γκροσγιάν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γκροσγιάν -
Εξυπακούεται. Χάρην συντομίας το κάνει. Μην είμαστε υπερμετρα σχολαστικοί+οο
Μην τρελαθούμε...
-
Σίγουρα ξέρει ποια είναι η σωστή μονάδα μέτρησης και σίγουρα το κάνει για συντομία. Αλλά δεν παύει να είναι λάθος.
Και επαναλαμβάνω ότι δεν θα ήταν τόσο δύσκολο να βάζει και το ρημάδι 'την ώρα' πλάι στο χιλιόμετρα! Δηλάδη πόση συντομία πια! Γιατί δηλαδή να περνάει στ' αφτιά μας συνεχώς λάθος μια έκφραση;
Προσωπικά μπορώ να πω ότι συμπαθώ τον Πουρναράκη για τη δουλειά που κάνει και τη σχολαστικότητά του γενικότερα και θα περίμενα να είναι πιο ευαίσθητος στο συγκεκριμένο θέμα και πιο τυπικός.
-
Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι αυτό είναι λιγάκι 'paralysis by analysis'.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πείτε κανένα άλλο αστείο από τη μετάδοση, όσοι είδατε τον ANT1...
2 γύρους πριν από το τέλος, όταν ο Rubens άρχισε να χάνει λάδια του είπαν από team radio ότι δεν έχει άμεση βλάβη, μένουν 2 γύροι και είναι 6 δευτερόλεπτα (?) μπροστά από τον επόμενο οπότε μπορεί να κόψει λίγο ρυθμό και να τερματίσει χωρίς να χάσει την θέση του. Ο Τ.Π. ισχυρίστηκε ότι αυτό ειπώθηκε 2 γύρους πριν, στον 40ο ?!
ΝΑΙ! Το άκουσα κι εγώ αυτό και αμέσως βρέθηκα σε μια κατάσταση ΤΙ ΕΙΠΕ!!! ΤΙ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕ!!! Είπαν στον Rubens από τα pits 'Only 2 laps to go!' και να συνεχίσει προσεκτικά κρατώντας τη θέση του για να φέρει το μονοθέσιο στο τέλος, ο Τάκης το 'to go' το άκουσε 'ago' και ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη επικοινωνία έγινε 2 γύρους πριν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
Ένα άλλο που μου είπαν και πρέπει να δω στη μαγνητοσκόπηση που έκανα, ήταν ακόμα καλύτερο! Μετά το τέλος του αγώνα μου είπαν πως είπε ότι ήταν εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Fisichella και γι αυτό το λόγο θα πήγαινε ο ίδιος αυτοπροσώπως να του δώσει συγχαρητήρια!!! ΕΛΑ ΡΕ FISICO ΓΙΓΑΑΑΑΑΑΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!!!! Φανταστείτε δηλαδή, άμα κέρδιζε ο Fisico μπορεί να του έδινε μέχρι και αυτόγραφο ο Τάκης!!! -
Πόσο δύσκολο είναι να προσλάβουν έναν φιλόλογο στον αντ1; Καταλαβαίνω στην live μετάδοση να φεύγουν μαργαριτάρια, αλλά να υπάρχουν ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη σε βίντεο και υπότιτλους, είναι απαράδεκτό...
-
Εμενα μου την εσπασε που επεμενε οτι ο Γουεμπερ (μετα το περιστατικο στα πιτς) εδωσε την θεση πισω στον Χαιντφιλντ για να γλυτωσει και καλα την ποινη..Και η φαση ειναι πως ο Γουεμπερ ειχε κλεισει την εσωτερικη και ειχε μπλοκαρει τροχο για να υπερασπιστει την θεση του!!
-
Ναι ήταν λίγο περίεργη η φάση εκεί με Γουέμπερ και Χάιντφελντ. Αρχικά και μένα μου φάνηκε να κόβει ο Γουέμπερ, αλλά μετά όταν στριμώχτηκαν παραξενεύτηκα. Ίσως κι ο Γουέμπερ να ήθελε όντως να δώσει τη θέση του και να ξαφνιάστηκε ο Χάιντφελντ και να μην ήταν όσο επιθετικός θα περίμενε ο Αυστραλός στη διεκδίκηση. Ωστόσο πιο πολύ και μένα μου φάνηκε για προσπέρασμα στα ίσα.
Όπως και να 'χει, ακόμα και υπό αμφισβήτηση να είναι, δεν χρειαζόταν ο Πουρναράκης να είναι τόσο απόλυτος και σίγουρος. Γενικά αυτό πιστεύω είναι το ελάττωμά του, οι γρήγορες κρίσεις στις live εμφανίσεις.
Θυμάμαι ακόμα όταν η κάμερα έκανε κοντινό στη Ferrari του Μάσα μετά το ατύχημά του, που το ρύγχος της ήταν σχεδόν ατσαλάκωτο, και ο Πουρναράκης ανησυχούσε για τα πόδια του Βραζιλιάνου και, αν δεν κάνω λάθος, δεν ανέφερε τίποτα για το κεφάλι του, τη στιγμή που όλοι βλέπαμε ένα τεράστιο θραύσμα με...ταχύτητα βλήματος, να τον χτυπάει στο κράνος και να φεύγει σχεδόν αναίσθητος στη μπαριέρα. Μου θύμισε και τον Σουμάχερ το '99 στο Silverstone, τότε στις μεταδόσεις με τον Αντώνη Κόλλια, που το πρώτο σχόλιο του Πουρναράκη ήταν αν θα γίνει δεύτερη εκκίνηση κι αν ο Γερμανός θα προλάβει να πάρει το εφεδρικό (τότε) μονοθέσιο!
-
Μόλις διαπίστωσα ότι το σπορ+ δείχνει ζωντανά σούπερλιγκ φόρμουλα, αν ενδιαφέρεται κανείς.
-
Οχι πάλι αυτόν για καλεσμένο... ...έχει κ πτυχίο αγωνοδίκου ...
-
Αχ να ημουν στο Οβιεδο!!!
-
παραλήρημα τάκη για το πως μεταδίδεται το σήμα από τη Monza σε ολόκληρο τον κόσμο...ήμαρτον...
-
Με διαφορά απο της χειρότερες μεταδόσεις, σε αντιθέσει με της κατατακτήριες που σε άλλο επίπεδο.
-
Τάκης: 'Ο Χαμιλτον μου θυμισε Αιρτον Σενα και τωρα ανατριχιαζω που το λεω'
-
Πού να έβλεπε εμάς...
-
Σε κάθε περίπτωση δε θύμιζε πάντως κανέναν από τους υπόλοιπους σήμερα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014