-
Λοιπόν η επιλογή έγινε!!Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, λαμβάνοντας υπόψιν και τις δικιές σας απόψεις, καταλήξαμε... και το όνομα αυτού...Mazda 6 1.8 Touring Clima. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
BMW E30 for ever!!!
-
Η προφανής επιλογή...
Καλοτάξιδο να'είναι φίλε μου.
-
Για τις συγκεκριμένες επιλογές ... η καλύτερη και σίγουρα η ομορφότερη.
Με το καλό να το παραλάβετε και να το χαρείτε! -
Καλοτάξιδο κ αγρατζούνιστο...
(χρώμα?)
-
Από της καλύτερες επιλογές, καλορίζικο, καλοτάξιδο, με πολλά και ασφαλή χλμ.
-
Άριστη επιλογή! Καλοτάξιδο!
-
Αν θες αυτοκινητο για την οικογενεια που τα κανει ολα, θα πας στο passat 1.4 tsi. Εχει εξαιρετικους χωρους,καλο κρατημα,καλο γκαζι,ειναι οικονομικο και ειναι και ποιοτικο.
Ξεκιναει απο τα 19.500 ευρο αν δεν κανω λαθος. Μακραν η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις. Ειναι το μοναδικο vw που αξιζει τα λεφτα του(δεν θα αναλυσω σε αυτο το τοπικ ,γιατι το να αγοραζεις golf και scirocco ειναι κοροιδια)
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν θες αυτοκινητο για την οικογενεια που τα κανει ολα, θα πας στο passat 1.4 tsi. Εχει εξαιρετικους χωρους,καλο κρατημα,καλο γκαζι,ειναι οικονομικο και ειναι και ποιοτικο.Ξεκιναει απο τα 19.500 ευρο αν δεν κανω λαθος. Μακραν η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις. Ειναι το μοναδικο vw που αξιζει τα λεφτα του(δεν θα αναλυσω σε αυτο το τοπικ ,γιατι το να αγοραζεις golf και scirocco ειναι κοροιδια)
στα λεφτα που λες παιρνεις golfa-ρα το passat αρχιζει απο 23-24Κ
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=454οσο για τα golf/ sirocco με τον ανταγωνισμο που εχουν μονο κοροιδια δεν ειναι
-
Ειναι λαθος η τιμη που εχουν. Πριν 2 μηνες(λογικα με τις εκπτωσεις) ειχε 19900 το passat και τωρα στο site της vw το εχει στα 20670
-
ναι οντως 20670 http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... passat.pdf χαμηλη μου φαινεται αυτη η τιμη γιατι γυρω στο 20αρι σου βγαινει τελικη τιμη ενα golf με το ιδιο μοτερ αλλα οχι με τρελο εξοπλισμο
-
Αρα ερχεσαι στα λογια του eleos ...Παιρνεις πιο ''αμαξι'' για τα ιδια €...Αρα ή η Vw μπαινει μεσα για καθε Passat που πουλαει ή το Golf το τσιμπαει προς τα πανω γιατι δεν εχει σημασια ποσο εχει αλλα οτι ειναι Golf οπως ελεγε και η χαζογκομενα στην γνωστη διαφιμιση...Και ενω δεν ειμαι σιγουρος οτι κανει για οικογενεια λογω χωρων, το Passat CC επισης ειναι και πανεμορφο!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
το Passat CC επισης ειναι και πανεμορφο!Ρε γαμωτο εχω αρχισει και χαλαω...Θα με κυνηγανε και οι Γαλλο-ιταλοφιλοι σε λιγο...
-
ναι δεν εχεις αδικο, απλα δεν ηξερα για τοσο μικρη διαφορα
αλλωστε εχω πει οτι ενα passat R36 ειναι το καλυτερο οικογενειακο για τα λεφτα που δινεις και το αυτοκινητο που τελικα παιρνεις
αν και ανεβηκε η τιμη του πηγε 53Κ παραμενει ανταγωνιστικο, υπαρχει με τα ιδια specs σε cc απλα δεν λεγεται R36 και απο 53 κανει 47Κ μα τι κανει πλεον η vw????
http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... _vw_pc.pdf300 αλογα dsg και haldex
σορρυ για την εκπληξη αλλα αυτα τα διαπιστωσα καθως εγραφα το ποστ
και δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι πιο φθηνο με αυτο το μοτερ
τι πιο ζμπορ εχει το R? -
Ζμπορ ποτηροθηκες και αναπτηρα με το μονογραμμα R...Τι να σε πω κι εγω ο φτωχος Γαλλoς δεν εχω ιδεα πως σκεφτονται οι Γερμανοι της VW...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι δεν εχεις αδικο, απλα δεν ηξερα για τοσο μικρη διαφορααλλωστε εχω πει οτι ενα passat R36 ειναι το καλυτερο οικογενειακο για τα λεφτα που δινεις και το αυτοκινητο που τελικα παιρνεις
αν και ανεβηκε η τιμη του πηγε 53Κ παραμενει ανταγωνιστικο, υπαρχει με τα ιδια specs σε cc απλα δεν λεγεται R36 και απο 53 κανει 47Κ μα τι κανει πλεον η vw????
http://www.volkswagen.gr/media/country/ ... _vw_pc.pdf300 αλογα dsg και haldex
σορρυ για την εκπληξη αλλα αυτα τα διαπιστωσα καθως εγραφα το ποστ
και δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι πιο φθηνο με αυτο το μοτερ
τι πιο ζμπορ εχει το R?Δεν πρόκειται για τελείως ίδια αμάξια όμως, γι αυτο και έχουν διαφορά τιμής.
Το Passat CC έχει cruising κατεύθυνση με πιο μαλακή ανάρτηση και άλλο στήσιμο, δεν έχει bucket καθίσματα, δεν έχει standard τα bi-xenon και κάποια άλλα πράγματα στον εξοπλισμό που το R36 τα έχει standard, το CC έχει 17άρες ζάντες, επίσης το R36 έχει bodykit ενώ το CC 3.6 δεν έχει εμφανισιακές διαφορές από τα μικρότερα μοντέλα και νομίζω πως έχουν και διαφορετικά φρένα. Γενικώς δλδ το CC έχει το 3.6 σαν κορυφαία έκδοση της γκάμας του ενώ το R είναι και καλά ξεχωριστά εξελιγμένο πιο ζμπορ μοντέλο.
Τουλάχιστον αυτά διαβάζω στο internet
Πρακτικά, αν δεν τα οδηγήσουμε δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Πάντως φαίνεται το R να έχει πιο 'άγριο' προσανατολισμό. -
περιμενα η κουπεδια να ειναι πιο πουτανιαρικη..
παντως ενα μονο (R36) εχω δει στο δρομο και αυτο παρκαρισμενο
το cc μονο μολις 17αρες ζαντες εχει? αν ηταν Αλφα με 300 αλογα (που δεν εχουν , αλλα αν ειχαν ) θα ειχε τουλαχιστον 22αρες και εξτρα 25αρες (βλεπε mito)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
περιμενα η κουπεδια να ειναι πιο πουτανιαρικη..παντως ενα μονο (R36) εχω δει στο δρομο και αυτο παρκαρισμενο
το cc μονο μολις 17αρες ζαντες εχει? αν ηταν Αλφα με 300 αλογα (που δεν εχουν , αλλα αν ειχαν ) θα ειχε τουλαχιστον 22αρες και εξτρα 25αρες (βλεπε mito)
Ελα με απογοητευεις τωρα...Πολυ ψωφιο τρολλαρισμα ηταν αυτο...
-
ηταν αργα και ημουν κουρασμενος...
(με τη δικαιολογια στο στομα ) -
Εγώ σαν κάτοχος Mazda6 εδώ και 6 χρόνια (η 1η γενιά) θα συνιστούσα το νέο 6άρι με κλειστά μάτια. Το μόνο ίσως μειονέκτημα που έχει είναι πως το μοτέρ του αποδίδει ακόμη 120 ίππους, τίποτε άλλο. Ολα τα υπόλοιπα είναι με το μέρος του, οικονομία στην κατανάλωση, χώροι, αξιοπιστία και το βασικότερο φτηνά service
Το Insignia θέλει πολλά ψωμιά ακόμη για να φτάσει την αξιοπιστία του Mazda
Mazda 6 1.8, Opel Insignia 1.8 ή Audi A3 1.6