-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Δεν μου λέτε ρε παιδιά τα τελευταία 12-13 ποστ τί σχέση έχουν με το θέμα ;
Av έχεις 4 manananggal κάνεις 6μηνο.
Και δεν μου λές τί είναι αυτά τα manananggal πως τα λες , για να έχουμε καλό ρώτημα ;
Και εγώ που πήγα δεν τα έχω ακούσει....
Είμαι και λίίίίγο παλιός βέβαια και μπορεί να τα λέγαμε διαφορετικά τότες...
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Και δεν μου λές τί είναι αυτά τα manananggal πως τα λες , για να έχουμε καλό ρώτημα ;
Κοιτα κι εγω που ειμαι νεουδι και δεν ξερω το googlαρισα και βρηκα αυτο...
http://pneymatiko.wordpress.com/2009/04/07/manananggal/ -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Διαβάστε το τόπικο του Λιακόπουλου!
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Δεν μου λέτε ρε παιδιά τα τελευταία 12-13 ποστ τί σχέση έχουν με το θέμα ;και εγώ νομίζω πως γράφεται κάτι σοβαρό στο τόπικ, αλλά όλο για αυτά του Λιακό μιλούν. όμως απορρώ γιατί δεν το έχουν καθαρίσει το τόπικ οι μοντερέιτορς, εφόσον έχει γίνει σαν την παμπ-σουβλακερντί.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
και εγώ νομίζω πως γράφεται κάτι σοβαρό στο τόπικ, αλλά όλο για αυτά του Λιακό μιλούν. όμως απορρώ γιατί δεν το έχουν καθαρίσει το τόπικ οι μοντερέιτορς, εφόσον έχει γίνει σαν την παμπ-σουβλακερντί.
Μα, γιατί αυτό είναι απολύτως σχετικό με το στρατό...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
και εγώ νομίζω πως γράφεται κάτι σοβαρό στο τόπικ, αλλά όλο για αυτά του Λιακό μιλούν. όμως απορρώ γιατί δεν το έχουν καθαρίσει το τόπικ οι μοντερέιτορς, εφόσον έχει γίνει σαν την παμπ-σουβλακερντί.
εκεί που έφτασε ο στρατός, μάλλον έχεις δίκαιο
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
-
Επιστροφη στο θεμα μας λοιπον και συγνωμη γιατι εφταιγα και εγω που βγηκε offtopic
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
mirage όταν βγάζεις τα γυαλιά ανακαλύπτω τα πολύ όμορφά σου ματάκια
-
Όπου να ναι θα σκάσει και ο πατρινός τώρα!
-
Στις συναντήσεις τοίχο-τοίχο θα πηγαίνω
-
-
Σημερα πηγα να παρω ενα πιστοποιητικο Α' απο την στρατολογια. Απολυθηκα Μαιο '09. Σημερα μου ειπαν οτι εχω ενα μηνα προσθετης θητειας κ κακως απολυθηκα. Το οποιο κανεις δεν θα καταλαβαινε αν δεν χρειαζομουν το χαρτι.
Τους ειπα αστειους δημοσιους υπαλληλους, εσκασα ενα 90αρι ευρα κ εφυγα βριζοντας.
-
Θα καθομουνα να με βρισεις και με τα μισα λεφτα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σημερα πηγα να παρω ενα πιστοποιητικο Α' απο την στρατολογια. Απολυθηκα Μαιο '09. Σημερα μου ειπαν οτι εχω ενα μηνα προσθετης θητειας κ κακως απολυθηκα. Το οποιο κανεις δεν θα καταλαβαινε αν δεν χρειαζομουν το χαρτι.Τους ειπα αστειους δημοσιους υπαλληλους, εσκασα ενα 90αρι ευρα κ εφυγα βριζοντας.
Για ποιο λογο σου εβαλαν ενα μηνα παραπανω;
Αν θες το γραφεις φυσικα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στις συναντήσεις τοίχο-τοίχο θα πηγαίνω
Μήπως με το κουνέλι σε περνάνε για την... :shifty:
Το κουνέλι στο άβαταρ; Ε δεν το πνίγει κιόλας
-
Γιατι οταν εληξε η αναβολη μου (νομιμα), δεν τους πηγα πτυχεια/αποδεικτικα σπουδων κλπ στην στρατολογια αλλα κατευθειαν στο κεντρο καταταξης. Το οποιο υποτιθεται οτι γραφει στις οδηγιες της αναβολης, την οποια ομως ειχα παρει αμετρητα χρονια πριν κ δεν θυμαμαι τι λεει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι οταν εληξε η αναβολη μου (νομιμα), δεν τους πηγα πτυχεια/αποδεικτικα σπουδων κλπ στην στρατολογια αλλα κατευθειαν στο κεντρο καταταξης. Το οποιο υποτιθεται οτι γραφει στις οδηγιες της αναβολης, την οποια ομως ειχα παρει αμετρητα χρονια πριν κ δεν θυμαμαι τι λεει.Ok.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι οταν εληξε η αναβολη μου (νομιμα), δεν τους πηγα πτυχεια/αποδεικτικα σπουδων κλπ στην στρατολογια αλλα κατευθειαν στο κεντρο καταταξης. Το οποιο υποτιθεται οτι γραφει στις οδηγιες της αναβολης, την οποια ομως ειχα παρει αμετρητα χρονια πριν κ δεν θυμαμαι τι λεει.Εμένα μου είπαν να το πάω στη κατάταξη!
Περί Θητείας [#3]