-
Διευκρινηση:
Στα nike φοραω το νουμερο μου οπως παντα,καμια αλλαγη,εκει που ισως χρειαζεται διορθωση (ενα νουμερο λιγοτερο;) ειναι στα ρουχα μαρκας eastbay,ακομα δεν εχω δοκιμασει αλλα ψηνομαι,οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.
-
πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα δέμα από Ισπανία Ελλάδα;
Έχουν περάσει καμιά δεκαριά μέρες, να ανησυχώ;
Ο πωλητής πάντως είχες μερικές εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις... -
Εγώ θα έλεγα πως -δεδομένης και της χαλαρότητας των ημερών- θα πρέπει ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς από τις δυο εβδομάδες και μετά.
Εντός Ευρώπης μου έχει τύχει μερικές φορές να περιμένω 10ήμερο.Ο πωλητής το έστειλε κατευθείαν;
Σε ειδοποίησε για την αποστολή;
Αν όχι, κάνε του μια ερώτηση. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εγώ θα έλεγα πως -δεδομένης και της χαλαρότητας των ημερών- θα πρέπει ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς από τις δυο εβδομάδες και μετά.
Εντός Ευρώπης μου έχει τύχει μερικές φορές να περιμένω 10ήμερο.Ο πωλητής το έστειλε κατευθείαν;
Σε ειδοποίησε για την αποστολή;
Αν όχι, κάνε του μια ερώτηση.Κατευθείαν μου το στείλε. Με ειδοποίησε αμέσως και μου ζήτησε όταν το πάρω να τον αξιολογήσω.
-
Ξέρει κανείs τη διαδικασία για να αλλάξειs τη κάρτα που χρησιμοποιείs στο ebay για συναλλαγέs;
-
Βρε παιδιά... πηγα σημερα και εβγαλα μια prepaid καρτα απο την Κυπρου...
Δεν εχει κάποιο όνομα επάνω...Τωρα εβαλα τα στοιχεια της στο i tunes και μου λεει να βαλω τα σωστα...
Παίζει να μην εχει ενεργοποιηθει ακόμα; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε παιδιά... πηγα σημερα και εβγαλα μια prepaid καρτα απο την Κυπρου...
Δεν εχει κάποιο όνομα επάνω...Τωρα εβαλα τα στοιχεια της στο i tunes και μου λεει να βαλω τα σωστα...
Παίζει να μην εχει ενεργοποιηθει ακόμα;Παρε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της Κυπρου και ρωτα τους αν εχει ενεργοποιηθει και αν εχει σημασια η αναγραφη του ονοματος πανω στην καρτα (που νομιζω δλδ οτι εχει, και βασικα γιατι την επελεξες ανωνυμη!!?)
-
To itunes εχει γενικα την ταση να μην συνεργαζεται καλα με τις prepaid τις κυπρου.Παθως
θες απλως να κανεις account?
-
@Corsair. Επέλεξα ανώνυμη, γιατί μου είπαν οτι αφενός η επωνυμη θέλει μια με μιάμιση εβδομάδα για να μου την βγάλουν και αφετέρου γιατί ενώ τους είπα τον λόγο που την θέλω, μου είπαν οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να είναι και ανώνυμη.
@ KillBreeze. Ναι ενα λογαριασμό θέλω να φτιάξω για να μπορώ να κατεβάζω κάποια προγραμματάκια για το ipod, ναι μεν τα περισσότερα free αλλα ίσως και κανένα με χρέωση. Απλά ακόμα και για τα free θέλει λογαριασμό.
-
Τον έφτιαξα!
Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων! -
Ρε σεις έχω μ@μηθεί να κατεβάζω οτι μαλ@κια βρω!
-
Ο χρήστης scuderia9999 έγραψε:
Ξέρει κανείs τη διαδικασία για να αλλάξειs τη κάρτα που χρησιμοποιείs στο ebay για συναλλαγέs;Η αλλαγή της κάρτας γίνεται ουσιαστικά στο paypal.
Καλό είναι να πας στο paypal μέσω eBay απο το 'my eBay' -> 'account' -> 'paypal account'
Και από paypal site -> profile -> add or edit credit card.
Εκεί δηλώνεις αριθμό νέας κάρτας και αν θες την κάνεις primary ή/και σβήνεις την παλιά.
Έχε υπ' όψιν σου ότι η νέα κάρτα θα χρειαστεί να γίνει verified/confιrmed ξανά, οπότε δεν θα μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις μέχρι να σου έρθει ο κωδικός στην ανάλυση χρεώσεων από την τράπεζα. -
Λοιπον μιας και πιασατε το paypal,προσφατα προσεθεσα μια καρτα και την εκανα primary.
Φυσικα πρεπει να ξανακανω την διαδικασια του verification απο την αρχη,ομως σημερα πληρωσα επιτυχως απο αυτη την καρτα,το ειδα τωρα στο history οτι αυτην χρεωσε και οχι την παλια primary (που ειναι ακομα εν ισχυ και δεν εχει διαγραφει). -
Μέχρι 100 δολάρια (νομίζω) συνολικά. Μετά δεν θα δέχεται άλλη χρέωση σ' αυτή τη κάρτα.
-
Εμένα που μου ήρθε η ανανέωση της κάρτας, με ίδιο νούμερο αλλά διαφορετικό 3ψήφιο κωδικό πίσω, πρέπει να τη δηλώσω σαν καινούρια με την ίδια διαδικασία;
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Ξέρει κανείs τη διαδικασία για να αλλάξειs τη κάρτα που χρησιμοποιείs στο ebay για συναλλαγέs;
Η αλλαγή της κάρτας γίνεται ουσιαστικά στο paypal.
Καλό είναι να πας στο paypal μέσω eBay απο το 'my eBay' -> 'account' -> 'paypal account'
Και από paypal site -> profile -> add or edit credit card.
Εκεί δηλώνεις αριθμό νέας κάρτας και αν θες την κάνεις primary ή/και σβήνεις την παλιά.
Έχε υπ' όψιν σου ότι η νέα κάρτα θα χρειαστεί να γίνει verified/confιrmed ξανά, οπότε δεν θα μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις μέχρι να σου έρθει ο κωδικός στην ανάλυση χρεώσεων από την τράπεζα.H παλιά κάρτα διαγράφηκε απο το paypal.Tώρα όμωs που προσπαθώ να προσθέσω τη καινούρια κάρτα,στο τέλοs μου βγάζει το εξήs μήνυμα:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. -
ast: για ανανέωση κάρτας που έληξε δεν θυμάμαι αν έκανα verification. Πάντως είχα λάβει μήνυμα από paypal και ακολούθησα τις υποδείξεις του.
scud: Ρώτα στην τράπεζα, λογικά θα είναι κάτι απλό.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
ast: για ανανέωση κάρτας που έληξε δεν θυμάμαι αν έκανα verification. Πάντως είχα λάβει μήνυμα από paypal και ακολούθησα τις υποδείξεις του.Αλλάζεις μόνο το νούμερο και δεν χρειάζεται επιβεβαίωση.
-
Thanks
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μέχρι 100 δολάρια (νομίζω) συνολικά. Μετά δεν θα δέχεται άλλη χρέωση σ' αυτή τη κάρτα.Πληρωσα σημερα 170$,τα παιρνει κανονικοτατα και ας μην εχει γινει verification.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)