-
ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ
ΑΠΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝΕ ΑΣΧΕΤΟ.................
ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΣΑΦΗ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ -
ποιο κατσιμη ρε, τον βιλνεβ θα φερουμε εμεις
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ποιο κατσιμη ρε, τον βιλνεβ θα φερουμε εμειςΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΡΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΖΑΚ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55096&cid=12 -
Βρισκεις eddie? Θελεις να συνεχισεις να τον υπερασπιστεις μηπως; Ειδικα το ωραιο που ζηταω μια φωτο του Κασπερ που ΔΕΝ εχει χορηγεια puma/glou και εχει βαλει τρεις φετινες του rigon και μια περσινη του Σταματη;
Λοιπον αγαπητε ckastam το λινκ που ακολουθει σε βγαζει σε μια μεγααααλη φωτο (για να μη δυσκολευτεις) απο τον 1ο αγωνα του 2008 που οδηγουσε ο Κασπερ. Αν καταφερεις να διακρινεις ενα puma πανω στο μονοθεσιο ενημερωσε με για να προχωρησω στα υπολοιπα σαφη σου επιχειρηματα.
http://www.superleagueformula.com/var/ezflow_site/storage/images/media-area/image-gallery/superleague-formula/sf-round-1-uk/don_sat_dl-2370/114330-1-eng-GB/DON_SAT_DL-2370.jpg -
Και τι να κάνω εγώ; Να του τραβήξω τ' αυτί;
Εγώ το μόνο στο οποίο συνηγόρησα ήταν ότι ο Κατσίμης έτρεχε και τώρα δεν τρέχει επειδή αντικαταστάθηκε από κάποιον καλύτερο (και όχι επειδή θέλει να επισκέπτεται πιο συχνά τη γιαγιά του πχ ή κάτι τέτοιο). Όλα τα άλλα είναι καφενειακές εικασίες.
Και προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει τόσο παρασκήνιο ώστε ο Γλου να αποσύρει και να επαναφέρει χορηγείες. Ένα στάνταρ ποσό θα δίνουν στην αγωνιστική ομάδα και αυτή κάνει ότι μπορεί με αυτό.
Πάντως ckastam για το τελείως τυπικό κομμάτι ο Κατσίμης είναι guest στις μεταδόσεις όπως νομίζω όλοι οι σχολιαστές. Όπως ο Πέτρος Μίχος (τρελή σύγκριση....) δεν συμπεριλαμβάνεται στη δημοσιογραφική ομάδα του Πουρουπουπού, έτσι και ο Κατσίμης είναι ο σταθερός guest της εκπομπής του Τάκαρου.
**Για να μην χάνουμε την ουσία σε φωτογραφίες με κράνη και χορηγούς, αν δεν ήταν φέτος ο Κατσίμης, θα ακούγαμε πολύ περισσότερα και χειρότερα μαργαριτάρια...**Προσωπικά έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση πχ τον Σεϊτανίδη και πιστεύω ότι αν αντικαθιστούσε τον Πουρναράκη θα ανέβαινε ποιοτικά η μετάδοση. Προσωπική εκτίμηση πάντα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Βρισκεις eddie? Θελεις να συνεχισεις να τον υπερασπιστεις μηπως; Ειδικα το ωραιο που ζηταω μια φωτο του Κασπερ που ΔΕΝ εχει χορηγεια puma/glou και εχει βαλει τρεις φετινες του rigon και μια περσινη του Σταματη;Λοιπον αγαπητε ckastam το λινκ που ακολουθει σε βγαζει σε μια μεγααααλη φωτο (για να μη δυσκολευτεις) απο τον 1ο αγωνα του 2008 που οδηγουσε ο Κασπερ. Αν καταφερεις να διακρινεις ενα puma πανω στο μονοθεσιο ενημερωσε με για να προχωρησω στα υπολοιπα σαφη σου επιχειρηματα.
http://www.superleagueformula.com/var/ezflow_site/storage/images/media-area/image-gallery/superleague-formula/sf-round-1-uk/don_sat_dl-2370/114330-1-eng-GB/DON_SAT_DL-2370.jpg- ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΗΓΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗς ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ RIGON ΔΕ ΦΤΑΙΩ.........
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΣΠΕΡ ΜΕ ΓΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
**ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΡΩΣΗ ΑΜΑ ΔΕ ΒΡΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟ ** - ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΟΥ...............ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
- ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ GUEST STAR ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ??????????????? - ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΛΑ..-
- ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΗΓΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗς ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΗΓΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗς ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ RIGON ΔΕ ΦΤΑΙΩ.........Θυμιζω την υπεροχη αναλυση σου:
ΝΟΜΙΖΩ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ (ROUND 1) ΤΡΕΧΕΙ Ο ΔΑΝΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ???
ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΓΩΝΑ (ROUND 6) TΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ
ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑTΣΙΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ
ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ??????????????????ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΣΠΕΡ ΜΕ ΓΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
Ας παρουμε μια τυχαια φωτο απο τον 4ο γυρο στο Estoril λοιπον:
http://www.superleagueformula.com/var/ezflow_site/storage/images/media-area/image-gallery/superleague-formula/sf-round-4-portugal/est_sun_dl-8039/165210-1-eng-GB/EST_SUN_DL-8039.jpgΚαι πριν πεις οτιδηποτε, ειναι ο Κασπερ Αντερσεν με το δευτερο βαψιμο κρανους που χρησιμοποιησε το 2008.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΟΥ...............ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Μια χαρα τα διαβαζω δυστυχως. Λοιπον στην Ελλαδα Glou=Puma
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
Μα γιατι;
-
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΟΤΙ Ο ΚΑΣΠΕΡ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΔΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ FC BASEL ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ GU MOTORSPORTS
ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΠΟΥΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΛΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ?
ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΓΛΟΥ.......
ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Η ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ.......... ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ ΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.......
ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ GUEST STAR ΤΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ GUEST STAR ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ?
ΤΕΡΜΑ
Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΣΑΤΙΣΦΙΕΔ? -
@ ckastam
Εχεις – εδώ και 2 εβδομάδες σχεδον – συνεχως αναμενο το caps lock
[back to topic]
…Δεν κρύβω ότι ο Πουρνα των 3-4 τελευταίων αγώνων είναι κακός ( τον Γερμανικό αγωνα τον ειδα χωρίς φωνή αλλά μου αρκούν τα γραφόμενα σας για να συμπεριλάβω και αυτόν τον αγώνα )Θυμίζω ότι στους 2-3 πρώτους αγωνες ο Πουρνα πήρε – γενικώς – καλές κριτικές. Ηταν πιο μαζεμένος , περισσότερο επικεντρωμένος στα αγωνιστικά συμβάντα. Ισως η αλλαγή του τηλεοπτικού σταθμού ….
Πάντως έχει μερικούς αγώνες που «λύθηκε» ( ίσως να έχει ανανεωθεί και το συμβόλαιο του … κάπου τώρα νομίζω ότι κανονίζονται αυτά ) … και άρχισε τα εντελώς «troll» σχόλια.
-
Τώρα που γινονται περικοπές στον ΑΝΤ1 ελπιζω οτι η γνωστη ομαδα δεν θα εχει παραπλευρες απωλειες απο την πλευρα του σταθμου. Παντως πολλοι φιλοι ενοχλουνται που οι σχολιαστες εκτος του Πουρναράκη πλέον ειναι ξερολες και νομιζουν οτι τα γνωριζουν ολα, μερικες φορες επειδη στον τηλεοπτικο λογο δεν πρπεει να υπαρχει κενο πετουν και ορισμενες ασχετες ή ακομψες ατακες...
-
Στη συνέντευξη του MS, κάποια στιγμή ο MS αναφέρει ότι 'το stress από ένα μονοθέσιο F1 είναι πολύ μεγάλο'.
Στους υπότιτλους όπου stress μεταφράσανε 'άγχος'...
-
Έχουν αρχίσει ρεεεεεεε ...και μας δείχνουν τον Button να κάνει γύρο σήμερα το πρωί.
Δε ξέρουν να υπολογίζουν το χρόνο??
-
Θεωρώ ότι η σημερινή θεωρία συνομωσίας του Τάκαρου στο τέλος της μετάδοσης σχετικά με το πόσο στημμένη ή όχι ήταν η στραβοτιμονιά του Καβαλαράινεν ξεπερνά κάθε άλλη μπούρδα που έχει πει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.
Και να πει κανείς ότι πάει για τον τίτλο ο Λούης... Αλλά και να πήγαινε δεν θα ήταν πιο απλό να τον αφήσει με τρόπο στην εκκίνηση να περάσει;
Ως τηλεθεατής δηλώνω απλά ζαλισμένος. Αν ήμουν στο χώρο επαγγελματικά θα ήμουν πραγματικά εξοργισμένος που ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει εδώ και χρόνια αυτό το ότι να 'ναι που αποκαλεί δημοσιογραφία ειδικού τύπου και πολύ περισσότερο που βρίσκεται στην τηλεόραση.
Μόνο από μικρό παιδί θα περίμενα τέτοια κοτσάνα. Ούτε καν σαν αστείο δεν είχε βάση. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Στη συνέντευξη του MS, κάποια στιγμή ο MS αναφέρει ότι 'το stress από ένα μονοθέσιο F1 είναι πολύ μεγάλο'.Στους υπότιτλους όπου stress μεταφράσανε 'άγχος'...
λες και ο σβέρκος θα πιανόταν από το άγχος και όχι από τα G.... Δεν το είχα προσέξει καθώς έχω πάψει να διαβάζω τη μετάφραση του κάθε άσχετου Δημοσιογραφίσκου απόφοιτου της βοϊδοσχολής της Λιάνας ή της Μάρας...
-
Εντάξει ,γνώμες υπάρχουν πολλές .Ο Τάκης όμως είναι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει έναν μέσο τηλεθεατή να δει τον αγώνα και ας έχει μόνιμα τον Κατσίμη δίπλα του.
Ο δε Κατσίμης προσωπικα δεν το ξέρω το παιδί αλλά το μόνο που δείχνει σε έναν που τον ακούει είναι ότι είναι ψύχραιμος χαρακτήρας και όχι οδηγός αγώνων.Τι να πω,αυτό είδα!
Εκείνος ο Ψαρας βρε παιδί μου ,δε λεώ ,προσπαθεί το παιδί ,αλλα δεν το'χει .Ανούσιος στα λεγόμενά του και πιάνεται σε μερικά στατιστικά ! -
Μια που δεν βλεπω να το δουμε απο τον ΑΝΤ1 λογω φωτιας μηπως ξερει κανενας κανα link για online μεταδοση;;;
Ευχαριστω...
-
Έχουμε κανένα λινκ να δούμε τον αγώνα ιντερνετικά;
-
Σημερα θα δουμε F1 η θα δειχνουν τις πυρκαγιες?????
Για καλο και για κακο δεν βαζει καποιος κανα λινκ απο streaming????EDIT:Τελικα θα δουμε τον αγωνα αλλα οπως λενε με πολλες διακοπες
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σημερα θα δουμε F1 η θα δειχνουν τις πυρκαγιες?????Πυρκαγιές βλέπω να δείχνουν.
Για καλο και για κακο δεν βαζει καποιος κανα λινκ απο streaming????
+1
-
Δεν βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή χωρίς λινκ. Τους έχω σιχαθεί. Όποτε έχουμε πυρκαγιές-εκλογές-έκλασε η γιαγιά μου ξεκόβουνε τη φόρμουλα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014