-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Γεωργίου running:Ο Γεωργίου έτρεχε με 240χλμ και του πήραν το δίπλωμα
Τι έκανε o Γεωργίου προχθές; Τον έπιασε ραντάρ χειρός της Τροχαίας Αττικής Οδού να τρέχει με 240 km/h! Όπως είναι φυσικό τον σταμάτησε η τροχαία και ...
του πήρε δίπλωμα και πάλι καλά που δεν τον σήκωσε και τον ίδιο ο γερανός.
...
M3 ειπαμε οτι εχει?
-
Απ' ότι έχω διαβάσει, ναι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Απ' ότι έχω διαβάσει, ναι.Ε τον ξεδοντιαρη!!!! απορω πως τρωει!!!Σαν χελονα με κρανος ειναι ο τυπος!!!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Οσο δεν αναπροσαρμοζοντε τα ορια ταχυτητας στους δρομους βαση των συγχρονων δεδομενων οι οποιοι ελεγχοι της αστυνομιας θα εχουν καθαρα εισπρακτικο σκοπο.Εθνική Οδός Πατρων Πύργου.. λίγο μετά την Βιομηχανική Ζώνη Πάτρων... όριο ταχύτητος... : 40
Εαν ξαφνικά μόλις δώ την πινακίδα πλακωθώ στα φρένα να φτάσω το όριο θα προκαλέσω σίγουρα ατύχημα...
Οπότε αγνωω το όριο... για την ασφάλεια όλον μας.
-
Πριν από αυτό το 40 πόσο ήταν το όριο;
-
Πατρών - Πύργου λειτουργεί τουλάχιστον ένα ραντάρ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πατρών - Πύργου λειτουργεί τουλάχιστον ένα ραντάρ...πρεπει να ειναι χαλασμενο ή εγω σας γραφω απο τον Κορυδαλλο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν από αυτό το 40 πόσο ήταν το όριο;Καλή ερώτηση. Συνήθως στους αυτοκινητόδρομους -και ειδικά στα πρόσφατα κομμάτια- τέτοιες λεπτομέρειες είναι προσεγμένες οπότε βλέπεις διαδοχικές πινακίδες μείωσης ορίου για να επιβραδύνεις προοδευτικά. Αν και σε μία από τις σήρραγγες έξω από τα Καμμένα Βούρλα/Αγ. Κωνσταντίνο -στο ρεύμα προς βορρά- πρέπει να πήρε το μάτι μου μια ξεκάρφωτη λάθος πινακίδα
Στους επαρχιακούς όμως τέτοιες πινακίδες υπάρχουν καμιά φορά εντελώς απροειδοποίητα. Οπότε μπορεί λχ. να πηγαίνεις με 120-130 σε κάποια ανοιχτά κομμάτια (με όριο 90) και ξαφνικά να βλέπεις πινακίδα '30' οπότε αμέσως σκέφτεσαι 'χμμ, δηλαδή τώρα πάω με +100 πάνω από το όριο!'
Disclaimer: πρόκειται για εντελώς υποθετικό σενάριο, αφού ποτέ δεν (έχω πιαστεί να) υπερβαίνω τα όρια ταχύτητας...
-
Οπως φευγουμε απο Χαλκιδα και παμε να περασουμε την γεφυρα εχουμε καμερα; Ημουν στα 40 και επιταχυνα στα 60 λιγο αποτομα και φοβαμαι οτι αστραψε φλας.
-
Οχι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πρεπει να ειναι χαλασμενο ή εγω σας γραφω απο τον Κορυδαλλο.
+1 μόνο ραντάρ χειρός λειτουργούν στον καρόδρομο Πατρών-Πύργου.Έχουν τοποθετηθεί κάμερες βέβαια,αλλά κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα λειτουργήσουν.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
πρεπει να ειναι χαλασμενο ή εγω σας γραφω απο τον Κορυδαλλο.
+1 μόνο ραντάρ χειρός λειτουργούν στον καρόδρομο Πατρών-Πύργου.Έχουν τοποθετηθεί κάμερες βέβαια,αλλά κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα λειτουργήσουν.
Ήρθε κλήση σε γνωστό μου...
-
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο φωτορανταρ?σε ποιο σημειο?
Ωχ ...στο κελί 33 στον Κορυδαλλό... ..με πόσα πέρασες Σπύρο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
δεν ειναι 1-2 φορες...
με οσα επιτρεπουν καθε φορα οι συνθηκες και η διαθεση μου...ειναι πολυ επικινδυνος δρομος, αλλα μετα το Αντιρριο - Γιαννενα, ειναι σαν βολτα στο παρκο...
τουλαχιστον μπορεις να προσπερασεις χωρις να εχεις 300 αλογα -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
δεν ειναι 1-2 φορες...
με οσα επιτρεπουν καθε φορα οι συνθηκες και η διαθεση μου...ειναι πολυ επικινδυνος δρομος, αλλα μετα το Αντιρριο - Γιαννενα, ειναι σαν βολτα στο παρκο...
τουλαχιστον μπορεις να προσπερασεις χωρις να εχεις 300 αλογαTι τσιγαρα καπνιζεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
απο φωτορανταρ?
σε ποιο σημειο?
δεν ειναι 1-2 φορες...
τουλαχιστον μπορεις να προσπερασεις χωρις να εχεις 300 αλογαTι τσιγαρα καπνιζεις;
σου ηρθε καμια γοπα μεσα?
-
Για να σου φερνουμε στο επισκεπτήριο!!
Πλακα κανω και εγω!!!
-
προς το παρον την εχω γλυτωσει...
την αλλη φορα κοντα στην Αμφιλοχια, ειχαν μπλοκο απο το αντιθετο ρευμα. Οριο 50 ( ), μπαινει μεσα στην εθνικη και μου κανει νοημα να σταματησω...
που να σταματησω ρε μαστορα?
του εκανα το σημα...( ) και συνεχισα...ειδα φυσικα οτι δεν ειχαν μηχανη στο μπλοκο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που να σταματησω ρε μαστορα?
του εκανα το σημα...( ) και συνεχισα...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ... ο φιλος .....
Radar και πού βρίσκονται.