-
Χθες το απόγευμα στην έξοδο από παλιά περιφερειακή προς Εύοσμο και ενώ περιμένω στο φανάρι για να μπω βλέπω απέναντι μου σταματημένο περιπολικό με αναμμένο φάρο και μπροστά από αυτό μια bmw (κάμπριο και λίγο χαμηλομένη: κλασσικός κάγκουρας ).
Από τι κατάλαβα κάποια μ@..κια είχε κάνει και τον γράφανε...Είχε ένα παραπονεμένο ύφος
Πολλοί κάνουνε τους μάγκες στους δρόμους (θα σε γ...., κατέβα κάτω, κ.α) αλλά μπροστά στους μπάτσους
-
-
Σήμερα...
Είμαι στον περιφερειακό λίγο μετά το Παπαγεωργίου με κατεύθυνση το Τιτάν στη δεξιά λωρίδα και μπροστά μου (σε αρκετή απόσταση) έχω ένα doblo που πάει με περίπου 90 (και είναι κολλητά με ένα άλλο αμάξι που δεν θυμάμαι). Εγώ πάω με καμμιά 110... Στην αριστερή λωρίδα δίπλα μου μία παλιά Ε200 με περνάει (πάει με καμμιά 120). Ωραία. Με περνάει η 200άρα και τότε η θείτσα με το doblo αποφασίζει να βγει να περάσει.
Εντάξει, υπήρχε αρκετός χώρος, οπότε η Merc επιβράδυνε και εγώ έκοψα για να μην έρθουμε κολλητά.
Η θείτσα με το doblo μένει δίπλα στο αμάξι που προσπερνάει για αρκετή ώρα, χωρίς ούτε να επιταχύνει ούτε να επιβραδύνει... Κλασσικά. Και ξαφνικά πλακώνεται στα φρένα, ρίχνει την ταχύτητά της στα 60 και ξαναμπαίνει πίσω από αυτόν που υποτίθεται ότι θα περνούσε...
Πως δεν έπεσε η Mercedes πάνω στο doblo κι εγώ πάνω στη Mercedes ένας θεός ξέρει...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μία μικρή ερώτηση...Γιατί θα πρέπει όποτε ανεβαίνω στη Βόρεια Ελλάδα να ακούω το 'άντε γα@@@@@ κ@@@αθηναίε' ειδικά όταν δεν είμαι αυτός που κάνει τη μα@@κία.
Η πλάκα είναι ότι τα 'αθηναϊκά' αυτοκίνητα μετά την έκρηξη του εταιρικού αυτοκινήτου, ειδικά άφτερ 2003 έχουν υπερπολλαπλασιαστεί. Εντύπωση μου κάνει αυτό που άκουσες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι τα 'αθηναϊκά' αυτοκίνητα μετά την έκρηξη του εταιρικού αυτοκινήτου, ειδικά άφτερ 2003 έχουν υπερπολλαπλασιαστεί. Εντύπωση μου κάνει αυτό που άκουσες.+1. Εγώ κυκλοφορούσα για 1,5 χρόνο σχεδόν με πινακίδες ΥΖΝ και δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. Απέφευγα βέβαια να παρκάρω στη Τούμπα
-
Πηγα σε ενα μαντρά τις προαλλες να κοιταξουμε με ενα φιλο που ψαχνει χρεπι για χρεη εργατη και ο μαντρας μας ειπε οτι δεν δινει αυτοκινητο με αθηναικες, παντα τις αλλαζει! Ειδικα αν μενεις τουμπα ενας λογος παραπανω
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μία μικρή ερώτηση...Γιατί θα πρέπει όποτε ανεβαίνω στη Βόρεια Ελλάδα να ακούω το 'άντε γα@@@@@ κ@@@αθηναίε' ειδικά όταν δεν είμαι αυτός που κάνει τη μα@@κία.
Έχε ένα σημαιάκι του ΠΑΟΚ στο ντουλαπάκι για όποτε ανεβαίνεις επάνω, να δεις για πότε θα γίνεις καρντάσης και φιλλλαράκι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μία μικρή ερώτηση...
Γιατί θα πρέπει όποτε ανεβαίνω στη Βόρεια Ελλάδα να ακούω το 'άντε γα@@@@@ κ@@@αθηναίε' ειδικά όταν δεν είμαι αυτός που κάνει τη μα@@κία.
Έχε ένα σημαιάκι του ΠΑΟΚ στο ντουλαπάκι για όποτε ανεβαίνεις επάνω, να δεις για πότε θα γίνεις καρντάσης και φιλλλαράκι.
+1
-
Mε το γνωστό θέμα των παρουσιαστών και πρώην φίλων έχουμε καμία εξέλιξη?
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Mε το γνωστό θέμα των παρουσιαστών και πρώην φίλων έχουμε καμία εξέλιξη?ακουσα οτι παρενεβη η νεα γκομενα (τεως γκομενα γνωστου ριαλιτοτραγουδιστη) του φαλακρου και ειναι οκ τωρα..
-
ε??
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Mε το γνωστό θέμα των παρουσιαστών και πρώην φίλων έχουμε καμία εξέλιξη?ποιο θεμα?????
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Mε το γνωστό θέμα των παρουσιαστών και πρώην φίλων έχουμε καμία εξέλιξη?
ακουσα οτι παρενεβη η νεα γκομενα (τεως γκομενα γνωστου ριαλιτοτραγουδιστη) του φαλακρου και ειναι οκ τωρα..
Eίναι γκόμενα του τελικά?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eίναι γκόμενα του τελικά?http://troktiko.blogspot.com/2009/08/k_19.html
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58277&cid=11 -
πόσο τελευταία πρέπει να είναι μια γκόμενα για να την πηδάει ο Κανάκης
-
Παιδια γι'αυτο που λετε με τις πινακιδες...Ειναι οντως βασανο...Το amore μενει Κ. Τουμπα (3-4 στενα απο το γηπεδο...) και εχει παρει αμαξι μεταχειρισμενο με Αθηναικες πινακιδες...Απλα τρομος! Ευτυχως εχει κλειστο υπογειο παρκιν διαφορετικα δεν θα ειχε αμαξι τωρα!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Παιδια γι'αυτο που λετε με τις πινακιδες...Ειναι οντως βασανο...Το amore μενει Κ. Τουμπα (3-4 στενα απο το γηπεδο...) και εχει παρει αμαξι μεταχειρισμενο με Αθηναικες πινακιδες...Απλα τρομος! Ευτυχως εχει κλειστο υπογειο παρκιν διαφορετικα δεν θα ειχε αμαξι τωρα!Yπερβολές
-
Υπερβολες...? Εχεις παρατηρησει ποτε λιγο πριν απο καποιον αγωνα στην Τουμπα εκτος απο τα νορμαλ παιδια που πηγαινουν γηπεδο και καποιες ορδες χασισομενων βαρβαρων που δεν νιωθουν τιποτα...? Ε, αυτοι περνανε εξω ακριβως απο το σπιτι...
-
εδω εχεις αθηναικες πινακιδες και σ σταματαν οι τροχαιοι στον δρομο για προλυπτικο ελεγχο μονο και μονο επειδη εχεις αθηναικες πινακιδες....τι με λες τωρα.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εδω εχεις αθηναικες πινακιδες και σ σταματαν οι τροχαιοι στον δρομο για προλυπτικο ελεγχο μονο και μονο επειδη εχεις αθηναικες πινακιδες....τι με λες τωρα.Και άλλα τετοια!!!
Οταν ερχονται οι εξωγήινοι,μαντεψε ποιούς οδηγούς απαγαγουν!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς