-
Αδεια Αθήνα...αδεια γαμω την τρελα μου. Ξεκινάωαπο το φαναρι του παπαγου (στην κατεχακη) ανεβαινοντας προς καισαριανη, ξεκιναω ταπα με σκοπο να δω με τοσους βαθμους ποσο θα περασω ταμπελα, βλεπω απο μακρια κατασκηνωμενο εναν μαλακα με γιουνται αξιντεντ, ο τυπος πρεπει να πηγαινε με 30 τον πλησιαζα σα να ηταν σταματημενος, 6-7 κολονες πριν του παιζω φωτα, 5 κολονες πριν του παιζω φωτα, 4-3-2 κολονες πριν του παιζω φωτα, συνεχωμενο παιξιμο φώτων....@@ τον περναω απο δεξια....ξερω θα βγουν καμια 20ρια να πουνε εμενα ζωο που ξεπερασα το όριο ταχυτητας....αλλα δεν με νοιάζει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
με σκοπο να δω με τοσους βαθμους ποσο θα περασω ταμπελαΔεν κατάλαβα.
-
με τοση θερμοκρασια ποσα χιλιομετρα θα πιασει
-
Αυτοι γερμανοι ρε Ντινε δεν καταλαβαινουν Ελληνικα.....
-
Μπα, μάλλον ο ΧΛ με τόσα κυβικά δεν βλέπει διαφορές με ζέστη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, μάλλον ο ΧΛ σερνεται γενικοτερα με την προπέλα και δεν βλέπει διαφορές με τη ζέστη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, μάλλον ο ΧΛ με τόσα κυβικά δεν βλέπει διαφορές με ζέστη....αυτά είναι. Και ασε εμάς να έχουμε πιάσει γκόμενα το turbo: 'ζεστάθηκες αγάπη μου, θα με αφήσεις να πατήσω λίγο? Μήπως δεν είσαι αρκετά δροσερό? Άλλη φορά θα σε βγάζω το απογευματάκι. Είναι ο αέρας αρκετά πυκνός για εσένα? Μα και βέβαια θα περιμένω 40^2 λεπτά να κρυώσεις σε κάθε διαδρομη'.
-
Εγώ δεν έχω τέτοιες ανησυχίες!!! με το 1,6 ατμοσφαιρικό μου
-
Καλά, η φαντασία σας οργιάζει, ολόκληρα σενάρια βγάλατε!
Όντως δεν καταλαβαίνω διαφορές.
-
1)Kαποιος πρεπει να τους πει οτι ακομα και αν αναψουν την μεσαια σκαλα πριν απο τις 12 το βραδυ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ
2)Περιστατικο εχτες το βραδυ εξω απο τα επειγοντα του ΓΝΑ Γεννηματας, στον χωρο που σταματανε να ξεφορτωσουν τα ασθενοφορα
3 σεκιουριταδες διπλα να ελεγχουν τον χωρο
Ξαφνικα σταματαει ταξιτζης να αφησει πελατη(μεσα στο νοσοκομειο ειναι τα επειγοντα για οσους γνωριζουν)
Τον αφηνει, ολα καλα ως εδω
Πισω απο το ταξι ηταν ασθενοφορο που περιμενε να ξεφορτωσει, αλλα το ταξι εκει, δεν εφευγε
Πλησιαζει ο σεκιουριτας, παρακαλω κυριε πρεπει να φυγετε του λεει
Aπαντηση ταξιτζη: Να τελειωσω το νερο μου πρωτα(μπουκαλι)
ΠΙΕΣ ΤΟ στον δρομο, περιμενει ασθενοφορο
Ε περιμενε ρε παιδι μου λιγο
....πλησιαζουν αλλοι 2 σεκιουριταδες και εγω μαζι(οταν ακουσα την συζητητη) με σκοπο να λιτζαρουμε τον ταξιτζη
Ισως ακουγεται οχι τοσο τραγικο, αλλα επρεπε να ησασταν εκει να δειτε το στυλακι του
Τελικα μετα απο μερικα ''παλιοταριφα να ψοφησεις'' σηκωθηκε και εφυγε.....και το ασθενοφορο να ειναι ακομα απο πισω3)Περιστατικο στον Πειραια
Κινηση τρελη
Ασθενοφορο να εχει χαλασει τον κοσμο με σειρηνες, φαινεται οτι βιαζοταν πολυ
Ολα τα αμαξια εκαναν στην ακρη εκτος......απο τον φιλο μας τον ''αγνωστο ταξιτζη'' που παρολο ειχε δει το ασθενοφορο απο πισω, σταματαει μες την μεση του δρομου(ενω ειχε χωρο να κανει στην ακρη) για να βαλει πελατη, με το γνωστο γρηγορο τροπο(και καλα...) που προτιμανε οι ταξιτζηδες...ξερετε τωρα...''που πας? α δεν παω εκει''
Περναει το ασθενοφορο απο το αντιθετο ρευμα και ο ταξιτζης ακομα εκει
Περνανε 2-3 αμαξια μετα, τον βριζουν, περναει μια μοτοσυκλετα, του κοπαναει κλοτσια στην πορτα, περναει και ενα χρεπι παπακι με 20χρονο, του ριχνει ροχαλα στην μαπα -
Οι ταριφες πραγματικα ειναι ζωα!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν έχω τέτοιες ανησυχίες!!! με το 1,6 ατμοσφαιρικό μου -
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
...αυτά είναι. Και ασε εμάς να έχουμε πιάσει γκόμενα το turbo: 'ζεστάθηκες αγάπη μου, θα με αφήσεις να πατήσω λίγο? Μήπως δεν είσαι αρκετά δροσερό? Άλλη φορά θα σε βγάζω το απογευματάκι. Είναι ο αέρας αρκετά πυκνός για εσένα? Μα και βέβαια θα περιμένω 40^2 λεπτά να κρυώσεις σε κάθε διαδρομη'.
+1
αλλά χτες το λιωσα...δεν άντεξα. Ανοίξαμε με ένα Golf GT 1.4 170 ενός οσονούπω συγγενούς μου. Ξέρω κάφροι αλλά άδεια η Μαραθώνος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1αλλά χτες το λιωσα...δεν άντεξα. Ανοίξαμε με ένα Golf GT 1.4 170 ενός οσονούπω συγγενούς μου. Ξέρω κάφροι αλλά άδεια η Μαραθώνος
αποτέλεσμα δε μας έγραψες...
περναει και ενα χρεπι παπακι με 20χρονο, **του ριχνει ροχαλα στην μαπα **
Τελικά μήπως η (επόμενη) νέα γενιά αρχίζει να βελτιώνεται?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
**του ριχνει ροχαλα στην μαπα **
Très chic!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...αυτά είναι. Και ασε εμάς να έχουμε πιάσει γκόμενα το turbo: 'ζεστάθηκες αγάπη μου, θα με αφήσεις να πατήσω λίγο? Μήπως δεν είσαι αρκετά δροσερό? Άλλη φορά θα σε βγάζω το απογευματάκι. Είναι ο αέρας αρκετά πυκνός για εσένα? Μα και βέβαια θα περιμένω 40^2 λεπτά να κρυώσεις σε κάθε διαδρομη'.
+1
αλλά χτες το λιωσα...δεν άντεξα. Ανοίξαμε με ένα Golf GT 1.4 170 ενός οσονούπω συγγενούς μου. Ξέρω κάφροι αλλά άδεια η Μαραθώνος
Σιγα το σάβανο που νοιξες κιολας μαζι του
-
Φοβερό post από το forum του bloka.com:
dimangelid έγραψε:
Όπως θα γνωρίζουν αρκετοί, το φανάρι που βρίσκεται στην πλατεία της Βάρης (όπως κατεβαίνουμε από την εκκλησία) ανάβει κόκκινο μόνο αν πατήσει πεζός το κουμπί. Σχεδόν καθημερινά βρίσκομαι σε εκείνη την περιοχή και κατεβαίνοντας από το λεωφορείο περνάω από την διάβαση. Πατάω το κουμπί και περιμένω να ανάψει πράσινο για να περάσω. Ανάβει το πράσινο για τους πεζούς και σχεδόν κάθε φορά κάποιο αυτοκίνητο παραβιάζει το κόκκινο. Αν δω ότι έχει χαμηλή ταχύτητα περνάω και κοντοστέκομαι επίτηδες στην διάβαση για να κοκαλώσει. Αν έρχεται με ταχύτητα (ναι, μου έχει τύχει και αυτό, όπως προχτές που θα πέρναγε από πάνω μου ο ηλίθιος και ξίνησε την μούρη του όταν τον μούτζωσα) φυσικά δεν περνάω. Μου φαίνεται ότι μέχρι και το στοιχειώδες που το ξέρουν και μικρά παιδάκια (όταν βλέπουμε κόκκινο ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ) το έχουν καταργήσει μερικοί. Αλοίμονο σε αυτόν που θα τολμήσει ποτέ έστω και να ακουμπήσει τα πόδια μου με το αμάξι τουμπροστα στο σπιτι μου εχουμε ενα ιδιου τυπου φαναρι. αναβει μονο εαν το πατησεις για να περασουν οι πεζοι. φυσικα ολοι οι εξυπνακηδες το περνανε με κοκκινο. 30 μετρα μετα το φαναρι ειναι η εξοδος απο τον οικισμο που μενω.
αρκετες φορες μου εχει τυχει να παω να βγω απο τον οικισμο στον κεντρικο δρομο, να βλεπω κοκκινο φαναρι και παιδακια να προσπαθουν να περασουν και καποιοι ξυπνιοι να περναν με κοκκινο.
Μια μερα βγηκα εξω απο τα ρουχα μου οταν κατοχος Bmw περασε με κοκκινο ξυστα απο μητερα με ενα παιδι στο καροτσακι και ενα ακομα που περπατουσε διπλα της και την εριξε κατω οπως προσπαθησε αποτομα να τον αποφυγει. εκει τρελαθηκα, βγηκα και του εκοψα τον δρομο. πριν προλαβω να τον ξυλοφορτωσω ειδα περιπολικο το οποιο ηταν απο πισω του.
αυτος προφανως δεν το ειδε και πηγε να βγει απο το αμαξι βριζοντας και εγω απλως εκλεισα την πορτα που ανοιγε με κλωτσια η οποια 'ετυχε' να σκασει στα μουτρα του.
Οι αστυνομικοι τον εγραψαν για οτι υπαρχει. του βγαλαν φεσι πανω απο 2500 ευρω, του πηραν πινακιδες/διπλωμα και τον πηραν αυτοφωρο (δεν θυμαμε τι παραβιαση ειναι αυτη που σε παιρνουν αυτοφωρο). η πλακα ειναι η γυναικα που του εριχνε τσαντιες και προσπαθουσαμε να την ηρεμησουμε. Τι βαζετε οι γυναικες στις τσαντες σας και εχουν τοσο βαρος?
Καμμιά φορά υπάρχει δικαιοσύνη σε τούτη τη χώρα!!
-
Αντίστοιχα με εκνευρίζουν οι πεζοί που δεν κάθονται να περιμένουν να ανάψει πράσινο ένα τέτοιο φανάρι και περνούν το δρόμο οπως να ναι... Κι αν πας να τους πεις τίποτα σου τη λένε κι από πάνω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
+1
Σιγα το σάβανο που νοιξες κιολας μαζι του
λέγοντας άνοιξα δεν εννοώ να βάλουμε τις άδειες μας. Χαβαλέ, γέλιο και τσεκάρισμα στο πόσο κουλάδια είμαστε.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]