-
παιδιά γειά από έναν νέο ερώτηση η δέσμη φώτων σε ένα 320 που οδηγώ τρέμει όταν το αυτοκίνητο περνάει από λακούβες τα φώτα είναι xenon τι μπορεί να συμβαίνει ?
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
παιδιά γειά από έναν νέο ερώτηση η δέσμη φώτων σε ένα 320 που οδηγώ τρέμει όταν το αυτοκίνητο περνάει από λακούβες τα φώτα είναι xenon τι μπορεί να συμβαίνει ?Αν είναι εργοστασιακά, πιθανόν να είναι το autoleveling...
Αν είναι retrofit, πιθανόν ο...μάστορας να έκανε πατάτα! -
εργοστασιακά είναι το autoleveling τι είναι γιατί είμα και από χωριό
-
δες εδω
http://auto.howstuffworks.com/adaptive-headlight1.htm
Κι εδω
τα δικα σου 'τρεμουν'(flashing) ή αλλαζουν κατευθυνση? Επισης το παρατηρεις και στα 2 φωτιστικα σωματα?
-
τρεμοπαίζουν ελαφρά και τα δύο
-
τρεμοπαιζουν ή ανεβοκατεβαινουν καπως ετσι http://www.youtube.com/watch?v=taZ3wMNg0_Y
(φαντασου την παραπανω κινηση πολυ πιο αποτομη,σε συνθηκες κινησης του οχηματος,και συγκρινε την με αυτο που βλεπεις)
-
ελάχιστα καμία σχέση με αυτό και πολύ πιο γρήγορα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συνεχίζω λοιπόν να γράφω χλμ και αποφεύγω το 'κακό' βενζινάδικο (και μάρκα) ελπίζοντας να φταίει αυτό και ότι δεν ήταν τυχαίο. Θα του ρίξω πάντως και κανένα καθαριστικό κυκλώματος τροφοδοσίας, στο πυκνό του.
Πάντως τέτοια διαφορά από βενζίνη δεν την περίμενα....Η βενζίνη μπορεί να κάνει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Η μάρκα του πρατηρίου όχι....
Ο ...ίδιος πρατηριούχος θα 'πείραζε' όποια μάρκα είχε στα χέρια του!
Έχω ξαναγράψει πως όλες οι βενζίνες ξεκινάνε από τα ίδια διυλιστήρια στην Ελλάδα. Οι μάρκες δεν έχουν καμία διαφορά.Εκτός από τις 100στάρες Shell και BP που έρχονται από το εξωτερικό.
To εχεις τσεκαρει αυτο? Γιατι φιλος που εχει πρατηριο πολλα χρονια απο τον πατερα του
οταν του ανεφερα οτι εχω ακουσει και εγω κατι τετοιο, ελιωσε στα γελια, και με διαβεβαιωσε οτι ΟΛΕΣ οι βενζινες που προμηθευονται τα βενζιναδικα φτιαχνονται στα Ελληνικα Διυλιστηρια... -
Τσεκαρισμένο 100% όχι αλλά θα ρωτήσω οικογενειακό φίλο, μηχανολόγο, που δουλεύει στο διυλιστήριο και θα σου πω.
-
Συνεχίζω λοιπόν να γράφω χλμ και αποφεύγω το 'κακό' βενζινάδικο (και μάρκα) ελπίζοντας να φταίει αυτό και ότι δεν ήταν τυχαίο. Θα του ρίξω πάντως και κανένα καθαριστικό κυκλώματος τροφοδοσίας, στο πυκνό του.
Πάντως τέτοια διαφορά από βενζίνη δεν την περίμενα....Η βενζίνη μπορεί να κάνει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Η μάρκα του πρατηρίου όχι....
Ο ...ίδιος πρατηριούχος θα 'πείραζε' όποια μάρκα είχε στα χέρια του!
Έχω ξαναγράψει πως όλες οι βενζίνες ξεκινάνε από τα ίδια διυλιστήρια στην Ελλάδα. Οι μάρκες δεν έχουν καμία διαφορά.Εκτός από τις 100στάρες Shell και BP που έρχονται από το εξωτερικό.
εδω κ χρονια οχι πια
-
Τσεκαρισμένο 100% όχι αλλά θα ρωτήσω οικογενειακό φίλο, μηχανολόγο, που δουλεύει στο διυλιστήριο και θα σου πω.κ εξαλλου δεν εχει σημασια πια αφου αυτες οι 2 εταιριες πουληθηκαν στην Ελλαδα κ δεν υπαρχουν πλεον σαν ιδιοκτησιες πρατηριων(αγορα ΒΡ απο ελπε κ shell απο μοτορ οιλ)
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Τσεκαρισμένο 100% όχι αλλά θα ρωτήσω οικογενειακό φίλο, μηχανολόγο, που δουλεύει στο διυλιστήριο και θα σου πω.
κ εξαλλου δεν εχει σημασια πια αφου αυτες οι 2 εταιριες πουληθηκαν στην Ελλαδα κ δεν υπαρχουν πλεον σαν ιδιοκτησιες πρατηριων(αγορα ΒΡ απο ελπε κ shell απο μοτορ οιλ)
Είμαστε εντελώς off topic αλλά για πες λίγο ρε Μανωλιό τι θα γίνει τώρα με αυτό το θέμα; Οι V Power και V Power Racing με τα διάφορα πρόσθετα δεν θα πληρούν τα standards της Shell και θα είναι διαφορετικές από του εξωτερικού; Τα σήματα των πρατηρίων θα παραμείνουν ή θα αλλάξουν;
-
κ εξαλλου δεν εχει σημασια πια αφου αυτες οι 2 εταιριες πουληθηκαν στην Ελλαδα κ δεν υπαρχουν πλεον σαν ιδιοκτησιες πρατηριων(αγορα ΒΡ απο ελπε κ shell απο μοτορ οιλ)
Είμαστε εντελώς off topic αλλά για πες λίγο ρε Μανωλιό τι θα γίνει τώρα με αυτό το θέμα; Οι V Power και V Power Racing με τα διάφορα πρόσθετα δεν θα πληρούν τα standards της Shell και θα είναι διαφορετικές από του εξωτερικού; Τα σήματα των πρατηρίων θα παραμείνουν ή θα αλλάξουν;
τα σηματα θα αλλαξουν σταδιακα μετα απο 5 χρονια για τη shell κ μετα απο 2 χρονια για τη bp κ για τις βενζινες που αναφερεις θα προσαρμοστουν στις εταιριες απο τις οποιες αγοραστικαν δηλαδη 2 ειδων αμολυβδες κ οχι τριων(ΕΚΟ τα ΒΡ κ ΑVIN τα SHELL)ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BMWΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ
-
Καλησπέρα από Ηγουμενίτσα,
Η διαδρομή Σέρρες - Ηγουμενίτσα (408ΚΜ) καλύφθηκε σε 3 ώρες και 11 λεπτά με μια ΜΒ Ε200Κ και μια Jaguar X-Type 2.5 AWD να με ψάχνουν ακόμα....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα από Ηγουμενίτσα,Η διαδρομή Σέρρες - Ηγουμενίτσα (408ΚΜ) καλύφθηκε σε 3 ώρες και 11 λεπτά με μια ΜΒ Ε200Κ και μια Jaguar X-Type 2.5 AWD να με ψάχνουν ακόμα....
εμεινες πολυ πισω?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Η διαδρομή Σέρρες - Ηγουμενίτσα (408ΚΜ) καλύφθηκε σε 3 ώρες και 11 λεπτά με μια ΜΒ Ε200Κ και μια Jaguar X-Type 2.5 AWD να με ψάχνουν ακόμα....
εμεινες πολυ πισω?
Μπα, ειδικά αυτός με τη ΜΒ νόμιζε πως έχω το 316 μάλλον και δεν έκανε δεξιά....
Ο τύπος με τη Jaguar έκανε καλή προσπάθεια αλλά τερμάτιζε στα 220ΚΜ/Ω....
-
Σαν το τελευταίο επεισόδιο το Top Gear με τη διαφήμιση του Scirocco TDi, όπου το περνούσε το RX8 και η Brera αλλά σταματούσαν για βενζίνη και τα ξαναπερνούσε.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Σαν το τελευταίο επεισόδιο το Top Gear με τη διαφήμιση του Scirocco TDi, όπου το περνούσε το RX8 και η Brera αλλά σταματούσαν για βενζίνη και τα ξαναπερνούσε.Καλό!!
Πάντως, μετά από 24000+ ΚΜ με το αμάξι, το χαίρομαι κάθε στιγμή, με αποκορύφωμα.......τα φουλαρίσματα στο βενζινάδικο!!
ΥΓ: Φτύστε το να μη μου το ματιάσετε βρε!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
εμεινες πολυ πισω?
Πολύ λίγα δεν είναι τα 220; Μάλλον δεν τερμάτιζε το...αυτοκίνητο, ο οδηγός ή ...καμιά συνοδηγός θα έβαζε χέρι!
Πολύ καλός χρόνος πάντως, αν και ο δικός μου με το 207 1.4 δεν είναι κακός!
(κόμβος Ιωαννίνων-ΑΠΘ 2:15 λεπτά ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
εμεινες πολυ πισω?
Πολύ λίγα δεν είναι τα 220; Μάλλον δεν τερμάτιζε το...αυτοκίνητο, ο οδηγός ή ...καμιά συνοδηγός θα έβαζε χέρι!
Πολύ καλός χρόνος πάντως, αν και ο δικός μου με το 207 1.4 δεν είναι κακός!
(κόμβος Ιωαννίνων-ΑΠΘ 2:15 λεπτά )Κι όμως, η Jaguar X-Type 2.5 AWD έχει μόλις 197ΗΡ και οι επιδόσεις της είναι 0-100ΚΜ = 8,3sec & Τελική ταχύτητα μόλις 224ΚΜ/Ω......έτσι εξηγήται δεν πήγαινε άλλο η πατάτα!!!
BMW FORUM