-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Λιπαντικό service σε Scirocco 160 με 7500 χλμΛάδια δικά μου Mobil 1 ESP Formula 5/30 4λτ 50€
Φίλτρο & εργασία 48 €Σύνολο 98 €
Περίμενα περισσότερα
Εξουσιοδοτημενο???
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Λιπαντικό service σε Scirocco 160 με 7500 χλμ
Λάδια δικά μου Mobil 1 ESP Formula 5/30 4λτ 50€
Περίμενα περισσότερα
Εξουσιοδοτημενο???
Ναι αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Λιπαντικό service σε Scirocco 160 με 7500 χλμΛάδια δικά μου Mobil 1 ESP Formula 5/30 4λτ 50€
Περίμενα περισσότερα
και χαιρεσαι;
ίδια λάδια (Μobil ESP 5w30) ) αλλά 5 λίτρα, φίλτρο, εργασία σε LEON 1.8 TSI σε αντιπροσωπεία 90 ευρά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περίμενα περισσότερα
και χαιρεσαι;
ίδια λάδια (Μobil ESP 5w30) ) αλλά 5 λίτρα, φίλτρο, εργασία σε LEON 1.8 TSI σε αντιπροσωπεία 90 ευρά.
o δικος σου μηχανικος ομως σου μιλαγε στον ενικο, δε σε κερασε καφε, και θεωρησε δεδομενο οτι μενεις Περιστερι...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Περίμενα περισσότερα
Περίμενες περισσότερα από 48 ευρά, για να σου σηκώσουν το αυτοκίνητο, να αλλάξουν (δικά σου) λάδια, με μόνη αγορά το φίλτρο;
Δηλαδή πόσο χρεώνουν το φίλτρο και πόσο την εργασία; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Περίμενα περισσότερα
Περίμενες περισσότερα από 48 ευρά, για να σου σηκώσουν το αυτοκίνητο, να αλλάξουν (δικά σου) λάδια, με μόνη αγορά το φίλτρο;
Δηλαδή πόσο χρεώνουν το φίλτρο και πόσο την εργασία;στην δική μου περίπτωση 15 ευρώ εργασία και 12 νομίζω το φίλτρο.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Περίμενα περισσότερα
Δηλαδή πόσο χρεώνουν το φίλτρο και πόσο την εργασία;18 το φίλτρο 30 η εργασία (1 ώρα με τους ελέγχους κλπ).
Δεν ξέρω τι κάνουν στην Seat αλλά όταν γίνεται ολόκληρη διαδικασία ενυπόγραφης παράδοσης του αυτοκινήτου στο service και ταυτόχρονα συνάντηση με τεχνικό σύμβουλο και αρχιμηχανικό οι οποίοι ρώτησαν εάν υπάρχει το οποιδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και έλεγξαν ΑΜΕΣΩΣ ότι τους υπέδειξα μπροστά μου για μένα αξίζουν παραπάνω από αυτά τα 30 €.
Δηλαδή ο μπαρμπα Μήτσος πόσο θα μου έπαιρνε για 1 ώρα εργατικά???
Και στην τελική δεν με νοιάζει το ΠΟΣΟ αρκεί να απολαμβάνω σωστές υπηρεσίες και να φεύγω με χαμόγελο.
Για την ιστόρία έχω ακούσει τιμές για λιπαντικά Service VW 120-140€ οπότε με τα 98 πρέπει να είμαι ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Περίμενα περισσότερα
Δηλαδή πόσο χρεώνουν το φίλτρο και πόσο την εργασία;18 το φίλτρο 30 η εργασία (1 ώρα με τους ελέγχους κλπ).
Δεν ξέρω τι κάνουν στην Seat αλλά όταν γίνεται ολόκληρη διαδικασία ενυπόγραφης παράδοσης του αυτοκινήτου στο service και ταυτόχρονα συνάντηση με τεχνικό σύμβουλο και αρχιμηχανικό οι οποίοι ρώτησαν εάν υπάρχει το οποιδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητο και έλεγξαν ΑΜΕΣΩΣ ότι τους υπέδειξα μπροστά μου για μένα αξίζουν παραπάνω από αυτά τα 30 €.
Και στην τελική δεν με νοιάζει το ΠΟΣΟ αρκεί να απολαμβάνω σωστές υπηρεσίες και να φεύγω με χαμόγελο.
Για την ιστόρία έχω ακούσει τιμές για λιπαντικά Service VW 120-140€ οπότε με τα 98 πρέπει να είμαι ευχαριστημένος.
Νομίζεις δηλ ότι στις VW αντιπροσωπείες δεν δουλεύουν μπαρμπα-Μήτσοι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περίμενα περισσότερα
Νομίζεις δηλ ότι στις VW αντιπροσωπείες δεν δουλεύουν μπαρμπα-Μήτσοι...
Μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε που λένε και στο χωριό μου
Επειδή γνωρίζω τι συμβαίνει γενικά τόσο όσον αφορά τις χρεώσεις όσο την την συμπεριφορά και το επίπεδο εργασίας για αυτό και είμαι ευχαριστημένος.
Αναλυτικά:
Η συμπεριφορά ήταν άψογη
Η χρέωση για 1 ώρα εργασίας 30€ λογική κατ εμέ (οι τεχνικοί Η/Υ που γνωρίζω λόγω επαγγέλματος παίρνουν 60-80€ την ώρα)
Το επίπεδο εργασίας πολύ καλό απ ότι είδα
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω ότι μου πιάσανε τον κ@λο. Τόσο απίστευτο φαίνεται κάποιος να είναι ικανοποιημένος από αντιπροσωπεία? Υπ όψη ότι μιλάω για επαρχία...στην Αθήνα δεν ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω τι γίνεται.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτήν την φορά
-
Aρχισε το Wagon R να μου τρωει λεφτα
340,00€
μικρο σερβις κι ενα σωρο αλλα παρελκομενα...αλλαγη ιμαντα χρονισμου, ιμαντα αντλιας νερου, ιμαντας δυναμο, τεντωτηρας,
αυτα τα ήξερα...- ρουλεμαν πισω τροχου, τακακια (αυτα δεν τα ήξερα)
- λαδια κλπ
συνολο αρχικα 400 €
και κατοπιν εκπτωσεων εφτασα στο παραπανω ποσο
δεν ξερω αν ειναι πολλα ή λιγα, γιατι πρωτη φορα πληρωνω τη σουζουκι τοσο...
...αλλα τα ανταλλακτικα ήταν πολλα και ακριβα... -
Φιλε εδωσες 50 ευρω σε αυτους αλλα ο μπαρμπα μητσος σου αλλαξε τα λαδια. Ο αρχιμηχανικος, ποσο 'αρχι' ειναι δεν το καταλαβαινεις τωρα. Τετοιες περιπτωσεις με ολοκαινουριο αμαξι ειναι για αυτους οτι πρεπει να προβαλουν καλη θεληση και χαμογελα,βιτρινα δηλαδη. Στα δυσκολα τα θελω αυτα εγω. Ασε και τους εχω μαθει χρονια τωρα.
Καλα κανεις και μας λες τις καλες σου εντυπωσεις αλλα οχι και να λες 'και λιγα πηραν' για μια αλλαγη λαδιων! Ναι ναι ξερω σφιξαν και τις βιδες απο κατω εργοστασιακα με ροποκλειδα... -
Σέρβις 45000 χλμ σε Seat Cordoba Sport 1.4 101
Φίλτρο βενζίνης 14,22 €
Φίλτρο καμπίνας 16,35 €
Βίδα 1,11 €
Καθαριστικό τζαμιών 1,49 €
Καθαριστικό καρμπυρατέρ 4,63 €
Υγρά φρένων 7,69 €
Λάδι Divinol 10W-40 43,44 €
Φίλτρο λαδιού 7,39 €
Σετ καθαριστικό και λάδι φίλτρου αέρα 16,39 €Σύνολο ανταλλακτικών: 112,69 €
Τακτική συντήρηση 63,99 €
Φίτρο σκόνης και γύρης εξαγ. + επανατ. 14,77 €
Αλλαγή υγρών φρένων 20,97 €
Σώμα πεταλούδας γκαζιού εξαγ.+ επανατ. 24,61 €
Καθαρισμός φίλτρου αέρος 14,77 €Σύνολο εργασίας: 139,10 €
Τελικό Σύνολο: 251,79 €
Οι τιμές περιέχουν έκπτωση από 12-25% λόγω του ότι το αυτοκίνητο είναι ηλικίας μεγαλύτερης των 6 ετών. Μου φάνηκε ότι έκαναν καλή δουλειά και θα ξαναπάω στο ίδιο συνεργείο και στο μέλλον. Ζήτησα στον τεχνικό σύμβουλο αρχικά να μου βάλει πλήρως συνθετικά λάδια 5W-40 και μου είπε ότι δε μου το προτείνει καθώς ο συγκεκριμένος κινητήρας συμπεριφέρεται καλύτερα με τα 10W-40 τα οποία και καταναλώνει σε πολύ μικρότερο βαθμό. Μου φάνηκε πολύ σωστό εκ μέρους του που παρότι ζητούσα ακριβότερα λάδια μου έκανε σύσταση να προτιμήσω τα φθηνότερα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σ
Σετ καθαριστικό και λάδι φίλτρου αέρα 16,39 €
Καθαρισμός φίλτρου αέρος 14,77 €Φίτρο σκόνης και γύρης εξαγ. + επανατ. 14,77 €
κι εγω 'καμμενος' ειμαι (δες λιγο πιο πανω), αλλα 30€ για να καθαρισουν το φιλτρο αερα;
ποσο κανει να το αλλαξεις;15 ε να βαλουν βγαλουν το φιλτρο γυρης;
κι ολα αυτα ενω εχουν παρει χρηματα για το σερβις;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σ
Σετ καθαριστικό και λάδι φίλτρου αέρα 16,39 €
Καθαρισμός φίλτρου αέρος 14,77 €Φίτρο σκόνης και γύρης εξαγ. + επανατ. 14,77 €
κι εγω 'καμμενος' ειμαι (δες λιγο πιο πανω), αλλα 30€ για να καθαρισουν το φιλτρο αερα;
ποσο κανει να το αλλαξεις;15 ε να βαλουν βγαλουν το φιλτρο γυρης;
κι ολα αυτα ενω εχουν παρει χρηματα για το σερβις;
Μα το φίλτρο καμπίνας δεν είναι το ίδιο με το φίλτρο γύρης;
Γιατί έχει δύο χρεώσεις; -
φιλτρο αερα, θεωρησα το φιλτρο του κινητηρα και σκονης γυρης της καμπινας...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ποσο κανει να το αλλαξεις;Το αυτοκίνητο απ' όταν το αγόρασα έχει aftermarket φίλτρο αέρα της K&N. Τα 16 € ήταν για τα καθαριστικά, που μου τα έδωσαν όμως φεύγοντας λέγοντάς μου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον άλλες 3 φορές.
Γιατί έχει δύο χρεώσεις;Η 1η χρέωση (16,35 €) αφορά το ίδιο το φίλτρο, η 2η χρέωση (14,77 €) αφορά την εργασία αφαίρεσης και επανατοποθέτησης του νέου φίλτρου, δεν πρόκειται για δύο διαφορετικά φίλτρα.
Πραγματικά δεν έχω μέτρο σύγκρισης μιας και έχω χρόνια να κάνω πλήρες σέρβις σε αντιπροσωπεία, μπορώ να πω πάντως ότι ήμουν προετοιμασμένος ότι θα μου στοίχιζε κοντά στα 300 €.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ποσο κανει να το αλλαξεις;Το αυτοκίνητο απ' όταν το αγόρασα έχει aftermarket φίλτρο αέρα της K&N. Τα 16 € ήταν για τα καθαριστικά, που μου τα έδωσαν όμως φεύγοντας λέγοντάς μου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον άλλες 3 φορές.
Γιατί έχει δύο χρεώσεις;Η 1η χρέωση (16,35 €) αφορά το ίδιο το φίλτρο, η 2η χρέωση (14,77 €) αφορά την εργασία αφαίρεσης και επανατοποθέτησης του νέου φίλτρου, δεν πρόκειται για δύο διαφορετικά φίλτρα.
Πραγματικά δεν έχω μέτρο σύγκρισης μιας και έχω χρόνια να κάνω πλήρες σέρβις σε αντιπροσωπεία, μπορώ να πω πάντως ότι ήμουν προετοιμασμένος ότι θα μου στοίχιζε κοντά στα 300 €.
ΟΚ. Πάντως δεν ξέρω αν είδες την διαδικασία, αλλά τα 15€ για μια ιστορία που παίρνει δεν παίρνει 1 λεπτό...είναι κάπως!
Το φίλτρο βενζίνης έχει συνήθως φασαρία, η καθαρισμός του φίλτρου αέρα επίσης, αλλά το φίλτρο καμπίνας να μπει-βγει, είναι αστείο, θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου...
Γενικώς, όλα τα παραπάνω θα τα πλήρωνες σε ένα άλλο συνεργείο αρκετά λιγότερα, όπως και γενικά θα σε σύμφερε να αγοράσεις τα ανταλλακτικά και να τα πας εσύ στο συνεργείο.
-
90 € για μπροστά τακάκια στο Αστρα.
Στη Δρομων στο Κηφισο. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
90 € για μπροστά τακάκια στο Αστρα.
Στη Δρομων στο Κηφισο.Εντάξει, για εξουσιοδοτημένο μια χαρά τιμή είναι.
Έξω, πόσο λιγότερο να πήγαινε; Κάνα 70άρι; -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σέρβις 45000 χλμ σε Seat Cordoba Sport 1.4 101Φίλτρο βενζίνης 14,22 €
Φίλτρο καμπίνας 16,35 €
Βίδα 1,11 €
Καθαριστικό τζαμιών 1,49 €
Καθαριστικό καρμπυρατέρ 4,63 €
Υγρά φρένων 7,69 €
Λάδι Divinol 10W-40 43,44 €
Φίλτρο λαδιού 7,39 €
Σετ καθαριστικό και λάδι φίλτρου αέρα 16,39 €Σύνολο ανταλλακτικών: 112,69 €
Τακτική συντήρηση 63,99 €
Φίτρο σκόνης και γύρης εξαγ. + επανατ. 14,77 €
Αλλαγή υγρών φρένων 20,97 €
Σώμα πεταλούδας γκαζιού εξαγ.+ επανατ. 24,61 €
Καθαρισμός φίλτρου αέρος 14,77 €Σύνολο εργασίας: 139,10 €
Τελικό Σύνολο: 251,79 €
Οι τιμές περιέχουν έκπτωση από 12-25% λόγω του ότι το αυτοκίνητο είναι ηλικίας μεγαλύτερης των 6 ετών. Μου φάνηκε ότι έκαναν καλή δουλειά και θα ξαναπάω στο ίδιο συνεργείο και στο μέλλον. Ζήτησα στον τεχνικό σύμβουλο αρχικά να μου βάλει πλήρως συνθετικά λάδια 5W-40 και μου είπε ότι δε μου το προτείνει καθώς ο συγκεκριμένος κινητήρας συμπεριφέρεται καλύτερα με τα 10W-40 τα οποία και καταναλώνει σε πολύ μικρότερο βαθμό. Μου φάνηκε πολύ σωστό εκ μέρους του που παρότι ζητούσα ακριβότερα λάδια μου έκανε σύσταση να προτιμήσω τα φθηνότερα.
απεφυγε τα χαζο-λαδια που βαζουν. Αν δε σου καιει πολλα τωρα, βαλε τα καταπληκτικα amsoil AMO 10/40 ή 5/30.
εχει καποιες χαζοχρεωσεις το σερβις σου, αλλα υπαρχουν και πολυ χειροτερα.πες που πηγες, δεν ειναι κακο.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?