-
απλα παρακολουθήστε ένα δελτείο ειδήσεων ιδιωτικού σταθμού. Διαθέτει μπόλικο υλικό άχρηστης πληροφόρισης καθώς και πλάνης.
-
Μόλις τώρα διάβασα ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα ΚΟΚ 'Δεν επιτρέπεται μηχανoκίνητo όχημα, ρυμoυλκoύμενo, μoτoπoδήλατo ή ζωήλατo όχημα, να κυκλoφoρεί oπoυδήπoτε στη Χώρα, αν δεν έχει εκδoθεί γι’ αυτό άδεια κυκλoφoρίας' (άρθρο 88, παράγραφος 1). Αντίστοιχα (άρθρο 90, παράγραφος 1), τα ίδια οχήματα πρέπει να φέρουν και πινακίδες κυκλοφορίας...
Δηλαδή ο παππούς μου που για το κάρο του δεν είχε άδεια κυκλοφορίας ούτε πινακίδες για το κάρο (κανονικό, που το έσερνε ο Ντορής), παρανομούσε ασύστολα και συστηματικά επί χρόνια...
Επίσης, πρόσφατα για την κόρη μου πήρα ένα τρίκυκλο ποδηλατάκι που το σπρώχνει κάποιος (συνήθως ο μπαμπάς - τι ξέρουν οι γυναίκες από αυτά;;; ) από πίσω (μέχρι τουλάχιστον η μικρή να μεγαλώσει αρκετά για να κάνει πετάλι). Από μία οπτική γωνία μπορεί κανείς να το θεωρήσει και αυτό ζωήλατο . Να κάνω μία ερώτηση στο υπουργείο;;;; Δεν θέλω να παρανομώ. Φτάνει ένας παράνομος στην οικογένεια (ο παππούς στο χωριό)
-
Για ποδήλατα δεν αναφέρει κάτι; Νομίζω ότι ο παλαιότερος προέβλεπε και για τα ποδήλατο τα ίδια.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Για ποδήλατα δεν αναφέρει κάτι; Νομίζω ότι ο παλαιότερος προέβλεπε και για τα ποδήλατο τα ίδια.Όχι. Κι εγώ θυμάμαι να έχω ακούσει για κλήση σε μικρό παιδί επειδή το ποδήλατό του δεν είχε πινακίδες, αλλά δεν είδα κάτι.
Το ποδηλατάκι της μικρής όμως θεωρείται ζωήλατο;;;; Ποιος θα μου απαντήσει σε αυτό το κρίσιμο για τη ζωή μου ερώτημα;;;;
Οι άμαξες στην παραλία που δεν έχουν πινακίδες, γιατί δεν τρώνε κλήσεις;;; Σε τι χώρα ζούμε πια!
-
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας κύριε Τσιαμτσίκα!!!!
-
Εγω δηλαδη που εχω τον Μακη τον γαϊδαρο εξω παρκαρισμενο αν με πιασουν στον δρομο λετε να με πανε μεσα γιατι τον εχω κλεμενο???
-
Όλοι ξέρουμε το Red Bull - όχι μόνο από τη Formula 1. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι υπάρχει και το ... αντίδοτό του. http://www.slowcowdrink.com
(Έχει μπει και στα interesting links)
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Όλοι ξέρουμε το Red Bull - όχι μόνο από τη Formula 1. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι υπάρχει και το ... αντίδοτό του. http://www.slowcowdrink.com(Έχει μπει και στα interesting links)
Ε οχι!!!
-
Της έραψαν το αυτί στα… οπίσθια
Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις, και οι γιατροί, που κλήθηκαν να ράψουν κομμάτι του αυτιού της 27χρονης Julia Schwarz από την Κολονία της Γερμανίας, το έπραξαν στο έπακρον.Η Julia «έχασε» μέρος του λοβού του αυτιού της πάνω σε καυγά με μια φίλη της για τα «μάτια» ενός άντρα. Η φίλη της, τη δάγκωσε στο αυτί και της έκοψε ένα κομμάτι.
Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν ότι τα τραύματα στο αυτί της 27χρονης ήταν εκτεταμένα και πως δεν ήταν δυνατή η συρραφή του κομματιού που έλειπε.
Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή τομή στα… οπίσθιά της και να ράψουν προσωρινά το κομμάτι εκεί, προκειμένου αυτό να διατηρηθεί και να μην το απορρίψει ο οργανισμός της, όταν επιχειρηθεί ξανά σε λίγες εβδομάδες η συρραφή… στη θέση του, δηλαδή στο αυτί της!
Πηγή: zougla.gr
-
Κριμα θα της χαλασαν τα κολομαγουλα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω δηλαδη που εχω τον Μακη τον γαϊδαρο εξω παρκαρισμενο αν με πιασουν στον δρομο λετε να με πανε μεσα γιατι τον εχω κλεμενο???Αν έχει ρυμουλκούμενο από πίσω, είσαι παράνομος, γιατί θα έπρεπε να έχεις άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες. Αν ο γάιδαρος είναι σκέτος, τότε είσαι νόμιμος.
Δεν σε πάνε φυλακή όμως. Χρηματικό πρόστιμο έχει...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγω δηλαδη που εχω τον Μακη τον γαϊδαρο εξω παρκαρισμενο αν με πιασουν στον δρομο λετε να με πανε μεσα γιατι τον εχω κλεμενο???
Αν έχει ρυμουλκούμενο από πίσω, είσαι παράνομος, γιατί θα έπρεπε να έχεις άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες. Αν ο γάιδαρος είναι σκέτος, τότε είσαι νόμιμος.
Δεν σε πάνε φυλακή όμως. Χρηματικό πρόστιμο έχει...
Πο πο ωρε που παμε ωρε που παμε ωρε!!!!Και να ξερεις καποιες φορες κρεμαω ενα καροτσακι πισω ουτος ωστε να ειναι βολικος να βαζω τα ψωνια τη μανα μου κτλπ.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Πο πο ωρε που παμε ωρε που παμε ωρε!!!!Και να ξερεις καποιες φορες κρεμαω ενα καροτσακι πισω ουτος ωστε να ειναι βολικος να βαζω τα ψωνια τη μανα μου κτλπ.Να υποθέσω λοιπόν από τα συμφραζόμενα ότι το ζωήλατο καροτσάκι ΔΕΝ έχει άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες;;;;
Στο πιο βαθύ μπουντρούμι θα καταλήξεις εσύ και ο Μάκης!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πο πο ωρε που παμε ωρε που παμε ωρε!!!!Και να ξερεις καποιες φορες κρεμαω ενα καροτσακι πισω ουτος ωστε να ειναι βολικος να βαζω τα ψωνια τη μανα μου κτλπ.
Να υποθέσω λοιπόν από τα συμφραζόμενα ότι το ζωήλατο καροτσάκι ΔΕΝ έχει άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες;;;;
Στο πιο βαθύ μπουντρούμι θα καταλήξεις εσύ και ο Μάκης!
Μην το λες αυτο μην το λες για το γαϊδουρακι μου!!!Του βαζω χτες που λες την τουρμπινα πηγαινε σαν τραινο!!!!Εστριβε παντου αστα να πανε!!!Ακομα και ζητας με πηρε απο πισω ασε ασε εβλεπε την ακαυτη που πεταγε ο γαϊδαρος(Κοπρανα!!)
-
Επίσης, να σημειώσω για όλους εσάς τους κολλητούς του λήσταρχου Νταβέλη, ότι απαγορεύεται να κάνετε ποδήλατο και ν' ακούτε μουσική από ακουστικά!
Βέβαια, αυτό έχει μία λογική, αλλά το βρίσκω κάπως υπερβολικό...
-
Πάνω στο πλακόστρωτο;
Τι τους ενδιαφέρει αν φοράμε ακουστικά αφού δεν κυκλοφορούν αμάξια. Δηληδή ένας κουφός απαγορεύεται να κυκλοφορεί ΚΑΙ με ποδήλατο (μόνο πάνω στο πλακόστρωτο).
(γιατί μπορεί να περάσει κανένα τρένο)Είναι ΠΟΛΥ μ@λ@κες, έπρεπε να το περιμένω από αυτούς.
-
Για μπουντρούμι σε κόβω εσένα...
-
Ποιός Αθηναίος κυκλοφορει στο Ηράκλειο με το υπ αριθμόν ΙΖΒ 244* Colt και με αυτοκόλλητο των 4Τ στο πόρτ παγκάζ?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιός Αθηναίος κυκλοφορει στο Ηράκλειο με το υπ αριθμόν ΙΖΒ 244* Colt και με αυτοκόλλητο των 4Τ στο πόρτ παγκάζ?Κατοχος colt και παλιος στο φορουμ ενας πρεπει να ειναι.
Και αν ειναι αυτος που νομιζω εχει πολυ καιρο να μπει στο φορουμ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιός Αθηναίος κυκλοφορει στο Ηράκλειο με το υπ αριθμόν ΙΖΒ 244* Colt και με αυτοκόλλητο των 4Τ στο πόρτ παγκάζ?
Κατοχος colt και παλιος στο φορουμ ενας πρεπει να ειναι.
Και αν ειναι αυτος που νομιζω εχει πολυ καιρο να μπει στο φορουμΟ Φράνκυ;
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας