Ο χρήστης 888888 έγραψε:
:hmmm:
Τι στο διαολο??
Στην Ελλαδα δε φωναζαμε (και ευχομαστε) να γινει μια αποσυρση ωστε να γλυτωσουμε απο τα ερειπια??
Στην Ελλαδα δε φωναζαμε να μειωθουν οι φοροι στις τιμες αγορας καινουριου αυτοκινητου ωστε 'να γινουμε επιτελους Ευρωπη'??
Η μηπως εγω ζω σε αλλη χωρα, διαβαζω αλλο φορουμ και περιοδικα??
Τωρα και επειδη σαν λαος δεν εχουμε μετρο και τρεξαμε και αγορασαμε εμεις οι αθωοι, αγνοι και απονηρευτοι suvαρες με 2,5 χιλιαδες κ.εκ. επειδη μονο και μονο ειχαν μεγαλυτερη μειωση ΕΤΤ, τωρα που εξαγγελθηκε η αποσυσρση και τα αντικινητρα για τα παλια ΙΧ, ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι δεν αντεχουμε τα κοστη χρησης των μεγαλων αυτοκινητων, ανακαλυψαμε τα δολια συμφεροντα του ΣΕΑΑ ενω πριν λιγες βδομαδαες κλαιγαμε τους καημενους 150.000 εργαζομενους στο χωρο του αυτοκινητου, ανακαλυψαμε τους πτωχους πλην τιμιους βιοπαλαιστας, τους συγχρονους Καϊλες και Ξανθοπουλους με τα παλια ΙΧ αυτους που μεχρι χτες χαρακτηριζαμε χαρους που ξερνανε καρκινο απο την παμπαλαια εξατμιση τους...
Και για ααααααλλη μια φορα μας φταινε οι κακοι πολιτικοι που μαλλον ψηφισαν οι Τουρκοι, η ατιμη κενωνια, το κακο κρατος λες και εμεις ζουμε σε αλλη χωρα και ειμαστε απλοι επισκεπτες εδω, οι κακοι εμποροι με Oβρεϊκη νοοτροπια...
Παρανοια, αμετροεπεια, ελλειψη κοινης λογικης απο τους (και καλα) απογονους αυτων που 'ανακαλυψαν' το 'παν μετρον αριστον'...
Το μέτρο είναι στη σωστή κατεύθυνση (σε αντίθεση με την μείωση του ΕΤΤ, που περισσότερο προβλήματα δημιούργησε, αλλά βοήθησε να σωθούν κάποιοι Λαϊνόπουλοι κλπ... ). Και το λέω αυτό ως ...παθών, αφού μάλλον είμαι από τους αδικημένους, +100€ ήτοι 112+100=212 € σχεδόν διπλή τιμή.
Δεν το βρίσκω και πολύ δίκαιο πάντως όλοι, ανεξαρτήτως κυβισμού να πληρώνουν το ίδιο χαράτσι. Αν όντως είναι περιβαλλοντικοί οι λόγοι, τότε το 1000άρι με το 2λιτρο, θα έπρεπε να έχουν διαφορά.
Το σίγουρο είναι πως ΞΕΡΟΥΝ ό,τι εν μέσω κρίσης ελάχιστοι θα πάνε να αποσύρουν τώρα τα αυτοκίνητά τους, απλώς θ' αναγκαστούν να πληρώσουν τα αυξημένα τέλη. Αυτό πάνω απ' όλα σημαίνει έσοδα και μάλιστα ΠΟΛΛΑ. Δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο η μέση αύξηση να είναι 50% ή ακόμη και 70%.
Πάντως συμβαίνουν και διάφορα αστεία με τους διαχωρισμούς τους: το Niva με την...καταπληκτική του αντιρυπαντική τεχνολογία, αγοράστηκε καινούριο το 2005. Άρα θα έχει μείωση. Η Xsara που είναι τρελό χρέπι κατά το υπουργείο, αγοράστηκε το 2003 και θα φάει μίνι χαράτσωμα 50€!
Δεν νομίζω να πρέπει να είναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει το παράλογο ε;
Ήθελα να ήξερα, αν είχαν πάρει τέτοια μέτρα τα ΠΑΣΟΚια, τι θα έλεγες πάντως...