-
Να ρωτήσω, κάτι ακουσα για official μαθηματα οδηγησης ferrari.. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Φαντάζομαι στην Ιταλία γίνονται..Σωστά? Κάποιο λινκ?
-
-

-
σημερα ακολουθουσα τυχαια για ωρα μια κοκκινη 430 scuderia που πετυχαινω αρκετα τωρα τελευταια στα νοτια προοαστια..
ο οδηγος μου φαινεται αρκετα νεος (σιγουρα κατω απο 40 ) και το αυτοκινητο ειναι σιγουρα πολυ θεαματικο και φασαριοζικο. κανει πολυ θορυβο στο ρελαντι και μου φαινεται πολυ περισσοτερο απο την απλη 430, ο διαχυτης της ειναι γιγαντιος και οταν το παταει
πεταξε και λιγα χαζοκωλαρακια για να γουσταρει..
-
-
ωστε εσυ ησουν λοιπον! και ειχα φαγωθει να μαθω ποιος ηταν!
-
This model of miniature Ferrari F40 is 8 times smaller than the real super car.
And the interesting thing is that this exact hand-built replica is ignited with the smallest key in the world.
Look at the complex process of assembling and the final result inside the post. Really cool!http://izismile.com/2009/07/24/miniatur ... _pics.html
-
Πω πω λεπτομέρεια...
Πάντως, όποιος καταφέρει να το συναρμολογήσει όπως ο τύπος, άνετα μπορεί να πιάσει δουλειά ως αρχιμηχανικός στο Μαρανελλο... -

-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
Να ρωτήσω, κάτι ακουσα για official μαθηματα οδηγησης ferrari.. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Φαντάζομαι στην Ιταλία γίνονται..Σωστά? Κάποιο λινκ? -
Ferrari 458 Italia:

4498cc V8
562bhp at 9000rpm
0-100 3.4sec -
Official ?
Ποίηση ...
-
τουλάχιστον αστεία η εξάτμιση
και έλεγα οτι δεν μπορούσαν χειρότερα μετά την California
-
Ως υπερβολικά αστεία. Μια τεράστια μονή όπως στη Murcielago θα άλλαζε τελείως την εικόνα του πίσω μέρους.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ferrari 458 Italia:

4498cc V8
562bhp at 9000rpm
0-100 3.4secΑπλά τέλεια!
-
την εξάτμιση εγώ τη βλέπω σαν F40 tribute

-
Αυτή έρχεται σαν αντικαταστάτης της F430?
-
yeap
-
Πολυ φτηνιαρικη φαινεται πισω......
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Πολυ φτηνιαρικη φαινεται πισω......Ε εντάξει, τι περίμενες; Δεν είναι και Focus...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)